γιατι στους ανδρες αρεσουν η ομοφυλοφιλες γυναικες η οι bisexual ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 58
    Senior Member

γιατι στους ανδρες αρεσουν η ομοφυλοφιλες γυναικες η οι bisexual ?

ρε παιδια δεν ειναι λιγο περιεργο να ξερουν οτι η αλλη νοιωθει μεσα της αντρας η οτι θα ηθελε να ειναι αντρας και στην ουσια τους ανταγωνιζονται και αυτοι να θελουν τρειο τι μαλακιες ειναι αυτες ? αυτο τωρα τι ειναι φαντασιωση να τις κανουν γυναικες ? δεν καταλαβαινουν οτι θα θελαν να ειχαν το μοριο τους /οι γυναικες ας πουμε ερεθιζονται με τους γκει με δυο ανδρικα κορμια δηλαδη ? μαλιστα ειχα ρωτησει ενα γνωστο τι θα κανε αν μαθενε οτι η γυναικα του ειναι κρυφοομοφιλοφιλη και μου λεει συγνωμη γιατην εκφραση θα γαμουσα μου λεει και γω την γκομενα της κι αν μου λεει δε με αφηνε θα τη σουταρα . και οταν τους λες τρειο με δυο αντρες και γυναικα εκει κολωνουν γιατι δηλαδη με γυναικα

Senior Member
    Δεν είναι επιθυμία να της κανει γυναίκες.μεσα του ένας άνδρας μάλλον πιστεύει ότι για να το κάνει με δύο γυναίκες ταυτόχρονα μπορεί να το κάνει μόνο αν αυτές είναι ομοφυλόφιλες.αλλιος μια οποιαδήποτε γυναίκα δεν θα το δεχόταν..
    Δεύτερον μας φτιάχνει τρελά να βλέπουμε δύο γυναίκες να το κάνουν ποιος άνδρας δεν θα ήθελε να συμμετέχει??

Senior Member
    κοιτα και στις γυναικες αρεσουν οι πουστιδες με καλογυμανσμενα κορμια και τη βρισκουν

Senior Member
    απλως μου κανει εντυπωση να συμμετεχεις ως τι ? αφου αυτες δεν το γουσταρουν το πιπι σας συν τοις αλλοις σας ζηλευουν και σας βλεπουν ανταγωνιστικα . τι σ αρεσει ενας αντρας που σε ζηλευει ?

Senior Member
    γι αυτο αλλωστε λεγονται ομοφιλοφιλες σας εχουν δοκιμασει και δεν τους αρεσατε

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρια 9 View Post
    απλως μου κανει εντυπωση να συμμετεχεις ως τι ? αφου αυτες δεν το γουσταρουν το πιπι σας συν τοις αλλοις σας ζηλευουν και σας βλεπουν ανταγωνιστικα . τι σ αρεσει ενας αντρας που σε ζηλευει ?
    Δεν μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό ότι μας βλέπουν
    ανταγωνιστικά η δεν θέλουμε πιστεύουμε ότι μπορούμε να έχουμε μια θέση ανάμεσα..τώρα ως τι ως ρόλο αρσενικού φυσικά.μια ομοφυλόφιλη μπορεί μόνη της
    Να μην της αρέσει το πιο μας οκ σε συνδιασμό με μια άλλη κοπέλα όμως???

Senior Member
    ποιος σου ειπε οτι θα σε δεχτουν δυο λεσβιες ισα ισα καταλαβαινω οτι μαλλον θα σε κοιταζαν περιεργα αυτα μονο στις τσοντες γινονται! μαλλον γυναικα θα δεχονταν παρα αντρα αφου δεν του γουσταρουν τους αντρες το ιδιο ισχυει και με τους γκει δε θελου ν κοριτσακια στο κρεβατι τους και αυτες δε θελουν αγορακια !

Senior Member
    Έχω ακούσει ομοφυλόφιλη να λέει ότι δεν θα πηγενα με άνδρα πότε εκτός αν υπήρχε και κάποια κοπέλα στο παιχνίδι..

Senior Member
    ποιος σου ειπε οτι θα σε δεχτουν δυο λεσβιες ισα ισα καταλαβαινω οτι μαλλον θα σε κοιταζαν περιεργα αυτα μονο στις τσοντες γινονται! μαλλον γυναικα θα δεχονταν παρα αντρα αφου δεν του γουσταρουν τους αντρες το ιδιο ισχυει και με τους γκει δε θελου ν κοριτσακια στο κρεβατι τους και αυτες δε θελουν αγορακια !
    Για τους γκέι δεν ξέρω και δεν νοιάζει τους άνδρες τι κάνουν οι γκέι...
    Σου είπα ο άνδρας πάντα από μικρή ηλικία έχει την επιθυμία να το κάνει ταυτόχρονα με δύο γυναίκες..
    Δεν τον νοιάζει αν αυτές οι δύο γυναίκες είναι ομοφυλόφιλες η όχι .η αν είναι άλλης καταγωγής χρώματος κτλ κτλ...
    Οσο και να το εξηγεις εσύ αυτός μέσα του αυτό θα πιστεύει ότι ίσως έστω μια στης χίλιες μπορεί να μπεις ανάμεσα και να συμμετέχει

Senior Member
    δε νομιζω αυτο οπως ειπες ειναι φαντασιωση δηλαδη δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα μου ακουγεται ουτοπικο ! φανταζομαι με οποιον συνδυασμο κι αν ειναι τους ανδρες τους απεχθανονται και μαλλον θα τον ξεσκιζαν αν τους προτεινε κατι για τη γκομεν ατους ! δες το και αλλιως ειναι σαν να ερθει ενας αντρας και να σου πει παμε all together στο κρεβατι με την κοπελα σου δε θα γινοσουν θηριο ? καποια απο τις δυο λοιπον θα γινοταν θηριο ! αλλα ειλικρινα μου φαινεται απαισιο τι σ αρεσει καποια που θα ηθελε να ηταν σαν και εσενα και πως να κανουμε το λεσβια καταρριπτει το γυναικα δεν ειναι γυναικα ! το ιδιο και το γκει 1

Senior Member
    τι να σου πω ! μηπως και αυτος εχει καμια φαγουρα ? τοσο πολυ θελει να χωθει στην ομοφυλοφιλια μιας γυναικας ? δεν ξερω αν παντως ο γκομενος μου μου προτεινε κατι τετοιο θα τον σουταρα και πες με παρανοικη θα τον εψαχνα για το αν ηταν αδερφη !

Senior Member
    Μαρία οι άνδρες δεν το ψάχνουμε τόσο βαθεια.π.χ αυτή θα ήθελε να ήταν σαν εμένα άρα γιατί να θέλω να πάω μαζί της??η είναι ανταγωνίστρια μου...δεν μας νοιάζει απλώς.....αν είναι να πραγματοποιήσουμε μια φαντασιοσει μας λες να μας νοιάζει αν είναι ομοφυλόφιλη η όχι??δεν θέλω να το πω πιο χοντρά λόγο ευγένειας..αλλά θα το κάνω..
    Αν μπορούμε να γαμ....με δύο γυναίκες ταυτόχρονα η και τρεις μην σου πω....λες να μας νοιάζει αν αυτή μας βλέπει ανταγωνιστικά η όχι??? Ο άνδρας κοιτάει όσο περισσότερο γίνετε να κάνει τη φαντασίωση του πραγματικοτητα..

Senior Member
    τι να σου πω ! μηπως και αυτος εχει καμια φαγουρα ? τοσο πολυ θελει να χωθει στην ομοφυλοφιλια μιας γυναικας ? δεν ξερω αν παντως ο γκομενος μου μου προτεινε κατι τετοιο θα τον σουταρα και πες με παρανοικη θα τον εψαχνα για το αν ηταν αδερφη !
    Είδες τώρα μόνη σου δίνεις την απάντηση στο ερώτημα σου..εσύ θα τον Σουτάρες...
    Γι'αυτό ο άνδρας πιστεύει ότι ίσως με ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι γυναικών ίσως έχει περισσότερες πιθανότητες

Senior Member
    Αν σου πρότεινε ο γκόμενος σου να κάνετε τρειο εσύ μια άλλη και αυτός μόνο ομοφυλόφιλος δεν ήταν ο ανθρωπος

Senior Member
    Αμάν ρε Μαρία πρωί πρωί μας εφτιαξες

Page 1 of 4 123 ... LastLast