ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
    Senior Member
    αυτά τα ψυχοσωματικά μου έχουν φύγει εδώ και ένα χρόνο, απλά θεωρώ πως ο φόβος μου για τον φόβο και το αγχος με κάνουν να μην θελω κοσμο διπλά μου , ενω στην πραγματικότητα εχω την ανάγκη τους , τους χρειαζομαι... Τι να πω... ειναι μπερδεμένη...

Senior Member
    Φοβάσαι μήπως φοβηθείς ε?Τελικά δεν ησυχάζουμε ποτέ.Ακόμα και όταν δεν έχουμε κάτι να μας αγχώνει ψάχνουμε να βρούμε κάτι να αγχωθούμε.

Senior Member
    Δεν ξερω αν έχει δίκιο η Dalia! Δεν νομίζω κανείς να έχει τέτοιου είδους μαζοχιστικές τάσεις.Αυτό το αίσθημα δυστυχώς βγαίνει από μέσα μας, κανείς δεν το προκαλεί .... έτσι λέω πάλι εγώ....

Senior Member
    To αγχος αυτο το ξερω πολυ καλα με τις κοινωνικες συναναστροφες...το ξεπερασα...ισως τυχαια...απλως ηρθε...δυστυχως δεν ξερω καμμια μαγικη συνταγη ωστε να συμβουλεψω
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by epakaki
    αυτά τα ψυχοσωματικά μου έχουν φύγει εδώ και ένα χρόνο, απλά θεωρώ πως ο φόβος μου για τον φόβο και το αγχος με κάνουν να μην θελω κοσμο διπλά μου , ενω στην πραγματικότητα εχω την ανάγκη τους , τους χρειαζομαι... Τι να πω... ειναι μπερδεμένη...
    =========================================
    O.k. χαίρομαι που ξεπέρασες τα ψυχοσωματικά .... αλλά έχεις τόσα πολλά ακόμα να ανακαλύψεις για τον εαυτό σου.... Το λες και μόνη σου ...πως κάπου έχεις μπερδευτεί και κάποιος πρέπει να σου δώσει ένα σπρωξιματάκι για να καταλάβεις τι γίνεται... Εμένα σε πολλά πράγματα με έχει βοηθήσει ο ειδικός που πάω.... Μήπως και για σένα θα ήταν μια καλή λύση?

Senior Member
    blackdaizy δεν λέω ότι το θέλουμε.Υποσεινήδητα γίνεται.Τουλάχιστον εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου παρόλο που εκείνη την ώρα νιώθω ήρεμη και καλά να σκέφτομαι ότι \"οκ,τώρα είμαι καλά αλλά σε λίγο τι θα γίνει?αν με πιάσει πάλι κάτι και αγχωθώ?\".

Senior Member
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ; ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Ναι έτσι πρέπει.

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    blackdaizy δεν λέω ότι το θέλουμε.Υποσεινήδητα γίνεται.Τουλάχιστον εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου παρόλο που εκείνη την ώρα νιώθω ήρεμη και καλά να σκέφτομαι ότι \"οκ,τώρα είμαι καλά αλλά σε λίγο τι θα γίνει?αν με πιάσει πάλι κάτι και αγχωθώ?\".
    Κοριτσάκι μου ,εφόσον πιάνεις τον ευατό σου να είναι \"καλά\", διασκέδασέ το !! Μην φέρνεις τέτοιες σκέψεις στο μυαλό σου! Εγώ όποτε νοιώθω καλά (σπάνιο...) παρακαλάω να μείνω έτσι για πάντα!

Senior Member
    Μόνες τους έρχονται οι σκέψεις.Προσπαθώ πολύ πάντως να τις διώχνω,να ασχολούμαι με κάτι άλλο εκείνη την ώρα όποτε βλέπω ότι αρχίζουν οι αρνητικές σκέψεις.Αλλά δεν είναι εύκολο.

Senior Member
    Ναι, μωρέ ξέρω πως είναι αυτό το αίσθημα... εγώ ζω κάτι παρόμοιο... έχω πάθει (πρόσφατα το ανακάλυψα κι αυτό), πολλές κρίσεις πανικού... άλλο topic όμως είναι αυτό. Οπότε μένω στο θέμα! Αυτό που λέει ο MANTHES είναι το πιο σωστό.
    Dalia, πας σε κάποιον ειδικό για αυτά που νοιώθεις?

Senior Member
    Ναι πηγαίνω.Εσύ?

Senior Member
    Πάντως και αυτό που λέει η epakaki το καταλαβαίνω και το έχω κι εγώ.Είναι μεγάλο μπέρδεμα.Από τη μία θέλω βοήθεια,από την άλλη όταν είμαι χάλια κλείνομαι και δεν αφήνω κανέναν να με βοηθήσει.Δεν ξέρω τι θέλω.Μπερδεμένα συναισθήματα.

Senior Member
    Κι εγώ πηγαίνω. Εσένα δεν σ\'έχει βοηθήσει ο ειδικός? Με πιο τρόπο σε προσεγγίζει? Αισθάνεσαι ότι σε βοηθάει?Τι σου λέει γι\'αυτά που νοιώθεις? Και το epakaki θέλει κι αυτό το σπρώξιμό του... για να δει τα πράγματα με άλλη ματιά ...αυτή που ψάχνω κι εγώ δηλ!!!

Senior Member
    Κι εγώ σπρώξιμο θέλω..
    Με βοηθάει αρκετά ο γιατρός μου.Αν δεν τον είχα κι αυτόν δεν ξέρω τι θα έκανα.Μου δίνει κατά κάποιο τρόπο αυτό το σπρώξιμο που χρειάζομαι.Αυτό που μου λέει είναι ότι χρειάζομαι να είμαι με παρέα,με κόσμο.Να μην κάθομαι μόνη μου και σκέφτομαι συνέχεια αρνητικά και πέφτω.
    Εσένα σε βοηθάει?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast