Results 31 to 45 of 51
-
12-05-2008, 03:18 #31
χμμμ! κι εμένα τα ίδια μου λέει ....αλλά δεν μου κάθεται! ειδικά αυτές οι μέρες είναι γμτ! Μακάρι να υπήρχε και στη ζωή μας ένα delete!!!!
- 12-05-2008, 03:45 #32
γεια σας. ομοιοπαθης κι εγω..-περα απο τα υπολοιπα προβληματα που εχω και σκεφτομαι να σας πω με ενα καινουργιο ποστ-
ποσα χρονια τυραννιεστε ετσι; εγω ειμαι μπερδεμενη σε αυτο το θεμα να μην θελω να εχω παρεες ή φιλους ή οτιδηποτε, οχτω χρονια. που και που σκεφτομαι να ανοιχτω αλλα αλλαζω γνωμη πολυ συντομα. δεν βρισκω και κανεναν να με εκφραζει, αλλα ουτε και επιδιωκω να βρω..και κοντευω τα 50..καποτε ημουν φυσιολογικη, σχετικα κοινωνικη. ποια ειναι η ηλικια σας; απευθυνομαι σε ολες που μιλαμε εδω. παιζει αραγε καποιο ρολο η ηλικια ή μονο οι καταστασεις που μας οδηγησαν εδω;
12-05-2008, 03:56 #33
welcome! η ηλικία δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο! Εγώ είμαι 33! Αλλά διάβασες τα thread μου οπότε ξέρεις για μένα! Και ναι...οι καταστάσεις σε οδηγούν, τα βιώματα από παιδί που μπορεί να έχεις και να κουβαλάς ακόμα και τώρα .....συνήθως εν αγνοία σου. Ίσως να μην ξέρεις γιατί νοιωθεις έτσι... να καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά και να ψάχνεις το γιατί. Αυτά όσο αφορά εσένα... Αλλά πες μας όποτε μπορείς και τους λόγους που ίσως έχεις καταλάβει ότι δε νοιώθεις όπως θα ήθελες! Άνοιξε αν θες ένα νέο thread με την δική σου ιστορία ... περιμένουμε ...!
12-05-2008, 04:12 #34
Η υπερανάλυση συνήθως επιφέρει τέτοια αποτελέσματα απομόνωσης... δηλαδή να κάθεσαι να σκέφτεσαι εις βάθος σχέσεις-φίλους-καταστάσεις κτλ, δεν θα φέρει ποτέ καλό αποτέλεσμα εκτός αν είσαι πολύ αισιόδοξο άτομο και βλέπεις τον κόσμο ως παγωτό με 0 θερμίδες που τότε η ανάλυση σου θα σου επιφέρει ακόμη πιο αισιόδοξα αποτελέσματα... συνήθως όμως οι αισιόδοξοι είναι αισιόδοξοι γιατί δεν έχουν μπεί σε αυτόν τον φαύλο κύκλο. Συνήθως μπαίνεις σε αυτόν το φαύλο κύκλο γιατί ρωτάς τις λάθος ερωτήσεις...
12-05-2008, 14:00 #35
Ναι πράγματι δεν παίζει ρόλο η ηλικία.Από ότι βλέπω κι εδώ μέσα δηλαδή υπάρχουν άτομα όλων των ηλικιών που έχουν τέτοια προβλήματα.Εγώ είμαι 23.
Μάλλον είναι και θέμα συνήθειας το πώς έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε αυτές τις καταστάσεις.Αλλοι θέλουν μόνοι τους,άλλοι με παρέα.Εμείς οι μπερδεμένοι από τη μία δεν αντέχουμε μόνοι από την άλλη όμως αυτό κάνουμε.
12-05-2008, 14:16 #36
Originally posted by Dalia
Εμείς οι μπερδεμένοι από τη μία δεν αντέχουμε μόνοι από την άλλη όμως αυτό κάνουμε.
Ναι, έτσι είναι...μόνο που κάποιοι από εμάς απλά είναι απογοητευμένοι απ\'τους \"φίλους\" και όταν νοιώθεις πως θες την συντροφιά ενός καλού φίλου και την έχεις απόλυτα ανάγκη.... αυτά τα αισθήματα μπορεί να τα έχεις ίσως γιατί επιμένεις να κοροϊδεύεις τον εαυτό πως είναι πράγματι φίλοι σου... και όταν τελικά τους βλέπεις από κοντά, κάθε φορά να νοιώθεις πως δεν είναι και τόσο φίλοι σου...και γι\'αυτό τελικά δεν σ\'αρέσει όταν είσαι μαζί τους... Ένας επαναλαμβανόμενος φαύλος κύκλος δηλαδή....με θύμα τον ίδιο σου τον εαυτό! Δεν ξέρω αν πιάνετε ΤΙ εννοώ.
12-05-2008, 14:44 #37
εγώ παραδόξως σήμερα είμαι λιγο καλυτερα αν κ ξύπνησα σκατα...Μήπως είναι που έμεινα μόνη μου; Μήπως είναι που εχω πολλά να κάνω; Μήπως είναι πως θα καθισω να γράψω το βιογραφικο μου με την ελπίδα οτι θα μεπάρουν σε μία δουλειά; Δεν ξέρω...
12-05-2008, 14:46 #38
Μην ψάχνεις το γιατί ...είσαι ΚΑΛΑ ....ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!
Καλή επιτυχία με το βιογραφικό...!
12-05-2008, 14:53 #39
Originally posted by blackdaizy
Originally posted by Dalia
Εμείς οι μπερδεμένοι από τη μία δεν αντέχουμε μόνοι από την άλλη όμως αυτό κάνουμε.
Ναι, έτσι είναι...μόνο που κάποιοι από εμάς απλά είναι απογοητευμένοι απ\'τους \"φίλους\" και όταν νοιώθεις πως θες την συντροφιά ενός καλού φίλου και την έχεις απόλυτα ανάγκη.... αυτά τα αισθήματα μπορεί να τα έχεις ίσως γιατί επιμένεις να κοροϊδεύεις τον εαυτό πως είναι πράγματι φίλοι σου... και όταν τελικά τους βλέπεις από κοντά, κάθε φορά να νοιώθεις πως δεν είναι και τόσο φίλοι σου...και γι\'αυτό τελικά δεν σ\'αρέσει όταν είσαι μαζί τους... Ένας επαναλαμβανόμενος φαύλος κύκλος δηλαδή....με θύμα τον ίδιο σου τον εαυτό! Δεν ξέρω αν πιάνετε ΤΙ εννοώ.
Εγώ τώρα μερικές φορές νιώθω ότι είμαι τόσο χάλια που δεν μπορεί κανείς να με βοηθήσει,ότι δεν έχω καν το κουράγιο να ζητήσω βοήθεια από κανέναν,ότι πρέπει να μείνω μόνη μου και να περιμένω να περάσει αυτή η άσχημη περίοδος.Αν και καταλαβαίνω ότι δεν είναι σωστή τακτική αυτή,μου το λέει και ο γιατρός μου αυτό,δεν μπορώ όμως να το αλλάξω.
12-05-2008, 14:58 #40
Originally posted by epakaki
εγώ παραδόξως σήμερα είμαι λιγο καλυτερα αν κ ξύπνησα σκατα...Μήπως είναι που έμεινα μόνη μου; Μήπως είναι που εχω πολλά να κάνω; Μήπως είναι πως θα καθισω να γράψω το βιογραφικο μου με την ελπίδα οτι θα μεπάρουν σε μία δουλειά; Δεν ξέρω...
12-05-2008, 15:02 #41
Παιδιά.....νομίζω πως τα έχω παίξει! ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΠΟΛΛΑ
12-05-2008, 15:06 #42
Originally posted by a_neu
.... περα απο τα υπολοιπα προβληματα που εχω
Εμ αυτή η συνύπαρξη με άλλα προβλήματα που έχουμε , έρχεται και κάνει το ... κοκτέιλ ... \"μολότοφ\" !!!
.... ειμαι μπερδεμενη σε αυτο το θεμα να μην θελω να εχω παρεες ή φιλους ή οτιδηποτε, οχτω χρονια.
Αραγε το γεγονός που δημιούργησε αυτο το ... \"ορόσημο\" των 8 χρόνων ... πόσο \'καθοριστικό\' ήταν για σένα ;;
Το έχεις δουλέψει καθόλου μέσα σου ;;
Μήπως \'εκεί\' υπαρχει κάποια απάντηση ;;
που και που σκεφτομαι να ανοιχτω αλλα αλλαζω γνωμη πολυ συντομα.
δεν βρισκω και κανεναν να με εκφραζει,
καλά αυτό ας μη το κάνουμε θέμα ... πονάει ... άστο !
αλλα ουτε και επιδιωκω να βρω..
αυτό συνήθως πάει \'πακέτο\' με το πιό πάνω ...
και κοντευω τα 50..
\".... κι ακόμα είμαι παιδί \" (... και δεν είσαι η μόνη ... !)
καποτε ημουν φυσιολογικη, σχετικα κοινωνικη.
\'όπως οι περισσότεροι από εμάς άλλωστε ... στην εποχή της ... \"αθωότητας\" .. (ανυποψίαστοι γαρ ... !)
ποια ειναι η ηλικια σας; απευθυνομαι σε ολες που μιλαμε εδω.
παιζει αραγε καποιο ρολο η ηλικια ή μονο οι καταστασεις που μας οδηγησαν εδω;
... όσο μεγαλώνεις (?) ... φορτώνεις ...
... κι όσο φορτώνεις ...ανακαλύπτεις τα όριά σου ...
... κι όσο τα νιώθεις να (σε) στενεύουν έρχεσαι πιό κοντά στο ... crashhhh !!
(... εκτός κι αν κάνεις \'αναβάθμιση\' και ... διευρύνεις λίγο το χώρο μέσα σου ...
- Το ΠΩΣ φυσικά γίνεται αυτό ... είναι ένα άλλο θέμα για το οποίο κάνουμε διάφορα .... ακόμα κι αυτό το post εδώ μέσα !! )
---------------------------------
Καλως ήρθες στην παρέα !
12-05-2008, 15:58 #43
μα νομίζω ΠΙΟ πρακτικό θάταν να σου πω μια σκέψη μου (για να τ΄ακούσω κι εγώ δηλαδή , γιατί κι εγω νιώθω κάπως έτσι ... )
Εκεί που νιώθεις να πνίγεσαι από ΟΛΑ αυτά τα ... ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ , ίσως αν προσπαθήσεις να τα δεις ΕΝΑ - ΕΝΑ
αν τα ονοματίσεις ...
αν σκεφτείς για το ΚΑΘΕΝΑ ξεχωριστά ...
Τι θα μπορούσε να γίνει για το καθένα ξεχωριστά ,
Τι προέχει και τι έρχεται δεύτερο ...
Ποιός ή τί θα μπορούσε να βοηθήσει για το καθένα ... (ακόμα και αυτός ο κάποιος ειναι ο ίδιος σου ο εαυτός , με το ν΄αλλάξεις κάποια στάση μια συμπεριφορά , να πείς κάτι που θα υποστήριζε τα δικαιώματα σου σε περιπτωση που ένα από τα \"αδιέξοδα\" είχε να κάνει μ΄αυτό ... Με την καταπίεση , με το \"φόβο\" ή την \"απειλή\" του άλλου ... )
Δες το σαν \"...διαχείριση κρίσης\" ενα πράμα ... σαν \"αυτόματο πιλότο\" μέχρι να ξεθολώσει το μυαλό ...
------------------------------------------------------------
παρόλα αυτά .... είμαι μαζί σου, όπως κι αν έχει ,
έστω κι αν δεν έχω να πώ τίποτα, όσο κι αν θάθελα να πω \"κάτι\" μαγικό να σου αλλάξει αυτό το \".... τοπίο στην ομίχλη ...\"
12-05-2008, 16:03 #44
Originally posted by psychangel
ίσως αν προσπαθήσεις να τα δεις ΕΝΑ - ΕΝΑ
αν τα ονοματίσεις ...
αν σκεφτείς για το ΚΑΘΕΝΑ ξεχωριστά ...
Τι θα μπορούσε να γίνει για το καθένα ξεχωριστά ,
Τι προέχει και τι έρχεται δεύτερο ...
Ποιός ή τί θα μπορούσε να βοηθήσει για το καθένα ... (ακόμα και αυτός ο κάποιος ειναι ο ίδιος σου ο εαυτός , με το ν΄αλλάξεις κάποια στάση μια συμπεριφορά , να πείς κάτι που θα υποστήριζε τα δικαιώματα σου σε περιπτωση που ένα από τα \"αδιέξοδα\" είχε να κάνει μ΄αυτό ... Με την καταπίεση , με το \"φόβο\" ή την \"απειλή\" του άλλου ... )
Δες το σαν \"...διαχείριση κρίσης\" ενα πράμα ... σαν \"αυτόματο πιλότο\" μέχρι να ξεθολώσει το μυαλό ...
===========================================
ΈΝΑ ΚΕΝΟ.... ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΕΧΩ \"ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ\" ...... Τα αποτελέσματα??? χειρότερα! Μοιάζουν όλα να έχουν εξίσου την ίδια προτεραιότητα! ίσως να μην τα καταφέρνω εγώ να τα αξιολογώ σωστά! δεν ξέρω...
------------------------------------------------------------
παρόλα αυτά .... είμαι μαζί σου, όπως κι αν έχει ,
έστω κι αν δεν έχω να πώ τίποτα, όσο κι αν θάθελα να πω \"κάτι\" μαγικό να σου αλλάξει αυτό το \".... τοπίο στην ομίχλη ...\"
12-05-2008, 17:10 #45
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=2944
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία