Νιώθει ξενερωμενη, δεν εχουμε χημεία - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 127
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis97 View Post
    Την ρώτησα αν έχω ελπίδες , αν έστω και λίγο μπορώ να προσπαθήσω να αλλάξω αυτά που νιώθει μέσα της , μου λέει ένας άντρας δεν ρωταει ποτέ μια γυναίκα κάτι τέτοιο, αλλά ρε παιδιά αν εκείνη δεν μου.πει αν έχω ελπίδες πώς θα ξερωωωω; Επίσης μου λέει δεν νομίζω να έχεις ερωτευτεί ποτέ.. πραγματικά αυτό είναι θέμα με εμένα, θέλω να πω δεν ξέρω τον εαυτό μου.. δεν ξέρω πότε τι νιώθω.. είμαι ένας άχρηστος,τόσες ώρες τόσο καιρό που έχω αφιερώσω σε γυναίκες τίποτα.. είμαι 20 χρονών και ΔΕΝ ΞΣΡΩ ΤΙ ΝΙΏΘΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ
    ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ, ΠΑΡΤΟ!. ειναι εκει ακομα, δεν εχει φυγει. παρε οτι θελεις, μην δειχνεις τοση ανασφαλέια κι ας την νοιωθεις.

ζητας διαβεβαιωσεις απο τον αλλο, για το πως θα παει η σχεση σας.
    νομιζεις οτι σε καθησυχαζει αυτη η συζητηση, αλλα το μονο που γινεται ειναι να κλονιζεις την εικονα σου.
    ΔΕΝ υπαρχουν τετοιες διαβεβαιωσεις και η προσπαθεια ελεγχου με ττοιους τροπους, ειναι εντελως ανωφελη.
    το ξερω οτι νοιωθεις καθε αλλο παρα "ελεγκτης", νοιωθεις συντετριμμενος, ο "απο κατω " της σχεσης, αλλα αυτο που πας να κανεις με συζητησεις και ερωτησεις, ειναι μια προσπαθεια ελεγχου για να καθησυχασεις τα αγχη σου.
    περα απο 'ανδρες" και "γυναικες", εχει απολυτο δικιο.
    δεν τα ρωταμε αυτα.
    ΤΑ ΖΟΥΜΕ.
    ζησε την δικη σου πλευρα της σχεσης, οπως νομζιεις καλυτερα αλλα μην προσπαθεις να εκμαιευσεις τετοιες η αλλες διαβεβαιωσεις.
    αν μια σχεση ειναι για να μεινει, το κανει μονη της, να εισαι σιγουρος.

αν μπορεις να το ελεγξεις, σταματα εντελως τετοιες ερωτησεις, αγωνιες και ΓΚΡΙΝΙΕΣ για το οτι βλεπεις να ζορισεται η σχεση σας.
    δωσε και παρε οτι θελεις και μπορεις και οτι ειναι να γινει θα γινει.

αν δεν μπορεις να κανεις αυτα που σου λεω θα σου πω ενα τρικ.
    φερσου σαν να το εχεις χασει ηδη το παιχνιδι .ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, χωρις να σταματησεις να την βλεπεις.
    δεν λεω να βαζεις τα κλαματα, η να λες μαλοδραματικα τυπου "εμεις τωρα εχουμε τελειωσει", προς θεου. μονο εσυ θα το ξερεις..
    αλλα πες ΜΕΣΑ ΣΟΥ, οτι εχει τελειωσει ηδη και απλα συναντιεστε και περνατε καλα.
    ισως αυτο σε βοηθησει να χαλαρωσεις και να σε δει σαν αυτον που πραγματικα εισαι, χωρις την υπερπροσπαθεια και το στρεςς και τα puppy eyes.

Οι σχέσεις είναι για να περνάμε ωραία, όχι να ζούμε το θρίλερ ούτε να μας γεμιζούν ανασφάλειες και κόμπλεξ.
    Οπως πολλές γυναίκες θα ξενερωσουν μαζί σου, γιατί έχουν άλλα γούστα άλλες θα σε λατρέψουν.. Γι αυτό μην τα παίρνεις και πολύ προσωπικά όλα, μην τα βάζεις μέσα σου. Δηλαδή μεγαλύτερη σημασία έχει να υποστηρίζεις εσύ ο ιδιος αυτό που είσαι γιατί μόνο όταν έχεις εκτιμηση σε σένα μπορείς να διεκδικήσεις σωστά εναν άνθρωπο..
    Τώρα να τρέχεις ή να παρακαλάς μια κοπέλα που καλά καλά δεν την γνωρίζεις κιόλας να μείνει δεν έχει και νόημα.. είναι πολύ ψυχοφθόρο..
    Αλλωστε, πιστεύω πως αν εσύ έδειχνες πιο δυναμικό προφιλ θα ταν πιο πιθανό να μείνει κιόλας.. Γιατί πέρα από όσα την ξενερώνουν θα σε είχε και πιο ψηλά..
    Αν υπάρχει ακόμη επικοινωνία μεταξύ σας, άλλαξε τελείως την στάση σου και μπορεί να δεις θαύματα.. Πρέπει να της δείξεις ότι δεν γίνεται μόνο εκεινη να ξενερώνει αλλά ξενερώνεις και εσύ με ΄εκείνη όταν δεν σου συμπεριφέρεται καλά. Οτι αμα θέλει ας μείνει εν τέλει εσύ έδειξες προθυμία, αν δεν θέλει όμως έχεις και άλλες επιλογές και δεν θα σκάσεις.. Μην τα ανέχεσαι όλα. Μην δείχνεις τόσο θυμα, μην τρέχεις πίσω της..

Senior Member
    Θα ήθελα λιγάκι να μιλήσω πιο πολύ για τον εαυτό μου παρά για αυτήν , η οποία πλέον φαίνεται πως δεν έχω ελπίδες . Λοιπόν, δεν είναι πρώτη φορά που νιώθω έτσι, στις αρχές δεν μου άρεσε, ύστερα "αναγκασα" τον εαυτό μου να συνηθίσω στην σκέψη ότι μου αρέσει μην τυχόν την χασω.. γιατί έχω 3 χρόνια να κάνω σχέση . Τις περισσότερες φορές εγώ έκανα βλακείες και χωρίζαμε, πράγματα που δεν σκεφτόμουν πριν τα κάνω η πω, γενικά με βασανίζει που δεν έχω αυτοπεποίθηση , μερικές φορςς νιώθω δεν ξέρω ποιος είμαι τι κάνω σε αυτόν τον κόσμο , γιατί ζω και βασανίζω του γύρω μου.

Senior Member
    Δεν μου αρέσει αυτό που λες "αναγκασα" τον εαυτό μου να συνηθίσω στην σκέψη ότι μου αρέσει μην τυχόν την χασω.
    Από όλο το ποστ τώρα μιλας ειλικρινά και για μένα αυτό δείχνει ότι αυτή η σχέση ήταν καταδικασμένη από την αρχή .. δλδ μετά σου άρεσε ? Μήπως και εκείνη έπιανε αυτό το μήνυμα υποσεινηδειτα από εσένα ? Τελικά τώρα θέλεις αυτην πραγματικά η φοβάσαι ότι θα μείνεις πάλι μονος σου ? Εννοώ μήπως έχεις ανάγκη μια σχέση οπωσδήποτε αλλά στην ουσία αυτό νομίζεις .
    Το σοβαρότερο θέμα όμως είναι ότι πρέπει να δουλέψεις τον εαυτό σου ,την αυτοπεποίθηση σου και αυτό μου ο εσύ μπορείς να το κάνεις και ίσως να φταίει ότι ακόμα είσαι μικρούλης για να μπορείς να χειριστεις καταστάσεις Εδώ εμπειροι και πολλές φορές τα χάνουν ..

Senior Member
    Αυτό εννοώ ότι δεν είναι του στυλ μου. Μετά από λίγο μου άρεσε και την συνήθισα.. το θέμα είναι δεν ξέρω με ποιο τρόπο να βρω την αυτοπεποίθηση μου

Καλημέρα! Ήθελα να γράψω την άποψή μου περί του θέματος.
    Δεν ξέρω τί πραγματικά μπορεί να "ξενερώνει" αυτήν την κοπέλα, αλλά νομίζω οτι όταν ξεκινάει κανείς μια σχέαη καλό θα ήταν να μην βιάζεται να κάνει σεξ, ειδικά όταν έχει ανάγκη να βρει έναν μόνιμο σύντροφο.
    Και εξηγώ: Όταν ξεκινάμε με σεξ, επειδή έχουμε στο νου μας να περάσουμε καλά και δεν έχουμε γνωρίσει τον άλλον σαν άνθρωπο, το οποιοδήποτε ελάττωμα του άλλου μας φαίνεται τεράστιο. Και επειδή δεν έχει προηγηθεί μια χρονική περίοδος συμπάθειας και γνωριμίας με τον άλλον ως άνθρωπο, δεν έχουμε την ψυχική διάθεση να σκύψουμε πάνω από το πρόβλημα και να το λύσουμε. Αυτό που βλέπουμε μόνο είναι οτι δεν ικανοποιηθήκαμε σεξουαλικά με τον τρόπο ακριβώς που θέλαμε εμείς. Δεν πήραμε αυτό που περιμέναμε.
    Και συνήθως, όταν ξεκινάμε με σεξ θέλουμε μόνο να πάρουμε. Η διάθεση της "δοτικότητας" έρχεται με την εκτίμηση, την συμπάθεια και την αγάπη προς το άλλο άτομο. Είναι πολύ πιθανόν η κοπέλα αυτή να κάνει πολύ μεγάλο λάθος και στην πραγματικότητα να ταιριάζετε σε όλα. Όμως, αυτό δεν μπορεί να το δει αυτή τη στιγμή γιατί δεν βλέπει την σχέση σας σαν ολότητα, αφού δεν σε έχει γνωρίσει και εκτιμήσει σαν άνθρωπο. Γι αυτό και δεν είναι διατεθειμένη, ως φαίνεται, να ασχοληθεί και να σου εξηγήσει τί είναι αυτό που "την χαλάει" στο σεξ. Προτιμάει την εύκολη λύση του "πάμε παρακάτω".

Senior Member
    δηλαδη θα σας πληρωνουν οι αντρες χωρις να κανουν σεξ;;

για εμεναν ο θεματοθετης την εκανε την δουλεια του και μαλιστα πολυ καλα ασχετα αν τωρα δεν το καταλαβαινει.

ΥΓ οι αντρες στο σεξ θελουν παντα να δωσουν. εαν ενας αντρας δεν μπορει να ικανοποιησει μια γυναικα, αισθανεται πολυ ασχημα. πραγματα οπως ανοργασμικη γυναικα κολεοσπασμος δυσπαρευνια κτλ ειναι ψιλα γραμματα για αυτους. για αυτο τους βλεπετε να χτυπιουνται ιδρωκοποντας συνεχεια απο πανω σας προσπαθοντας να δειξουν τον καλυτερο εαυτο τους.

οι γυναικες ειναι αυτες που θελουν παντα να περνουν. αλλωστε, η παθητικοτητα τους στο σεξ δεν τους δινει και πολλες ευκαιριες για κατι περισσοτερο

Senior Member
    Θα ήθελα λιγάκι να μιλήσω πιο πολύ για τον εαυτό μου παρά για αυτήν , η οποία πλέον φαίνεται πως δεν έχω ελπίδες . Λοιπόν, δεν είναι πρώτη φορά που νιώθω έτσι, στις αρχές δεν μου άρεσε, ύστερα "αναγκασα" τον εαυτό μου να συνηθίσω στην σκέψη ότι μου αρέσει μην τυχόν την χασω.. γιατί έχω 3 χρόνια να κάνω σχέση . Τις περισσότερες φορές εγώ έκανα βλακείες και χωρίζαμε, πράγματα που δεν σκεφτόμουν πριν τα κάνω η πω, γενικά με βασανίζει που δεν έχω αυτοπεποίθηση , μερικές φορςς νιώθω δεν ξέρω ποιος είμαι τι κάνω σε αυτόν τον κόσμο , γιατί ζω και βασανίζω του γύρω μου.
    αυτο, ειναι πολυ διαφορετικο, απο αυτο που φανηκε στην αρχη του μηνυματος, δλδ οτι εισαι ερωτευμενος, την επιθυμεις πολυ και καιγεσαι να μην την αποχωριστεις.

αρα, αυτο που πραγματικα ισχυει ειναι οτι καιγεσαι να μην αποτυχεις, να μην μεινεις μονος, επειδη δεν ξερεις ποτε θα ξαναβρεις καποια κοπελα κλπ.

δλδ, εξ αρχης, ουτε σου αρεσε πολυ, ουτε σου φανηκε ταιριαστη, αυτο που σου αρεσε ηταν οτι βρηκες καποια κι αρχισες να αγωνιας να μην την χασεις, κι οχι οτι περνουσες δεν ξερω ποσο καλα και την επιθυμουσες, δεν ξερω ποσο πολυ..

πιθανα γι αυτο ξενερωσε η ιδια.
    δλδ, επειδη η ιδια δεν εχει τετοιου ειδους αγωνια (μη τυχον δεν βρει αλλον), ειδε καθαρα την μεταξυ σας 'χημεια", και βλεπει να μην ειστε ταιριαστοι.
    εσυ, δεν μπορεις/θελεις να το δεις, γιατι αυτο που σε απασχολει ειναι να μην μεινεις μονος και οχι το να μην χασεις την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ γιατι εισαι ερωτευμενος και την βρισκεις τοσο ταιριαστη σου..

δεν χρειαζεται να μαστιγωνεσαι για το ποσο δεν ξερεις τι θελεις και ποιος εισαι, νεος εισαι, αν δεν ξερεις ακομα, θα το βρεις στην πορεια. φερσου με κατανοηση στον εαυτο σου, δεν γεννιομαστε μαθημενοι.
    οσο πιο γργηορα ηρεμησεις, τοσο πιο γρηγορα θα βλεπεις τι πραγματικα θελεις, και δεν θα αγεσαι απο το αγχος μην μεινεις μονος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    δηλαδη θα σας πληρωνουν οι αντρες χωρις να κανουν σεξ;;

για εμεναν ο θεματοθετης την εκανε την δουλεια του και μαλιστα πολυ καλα ασχετα αν τωρα δεν το καταλαβαινει.

ΥΓ οι αντρες στο σεξ θελουν παντα να δωσουν. εαν ενας αντρας δεν μπορει να ικανοποιησει μια γυναικα, αισθανεται πολυ ασχημα. πραγματα οπως ανοργασμικη γυναικα κολεοσπασμος δυσπαρευνια κτλ ειναι ψιλα γραμματα για αυτους. για αυτο τους βλεπετε να χτυπιουνται ιδρωκοποντας συνεχεια απο πανω σας προσπαθοντας να δειξουν τον καλυτερο εαυτο τους.

οι γυναικες ειναι αυτες που θελουν παντα να περνουν. αλλωστε, η παθητικοτητα τους στο σεξ δεν τους δινει και πολλες ευκαιριες για κατι περισσοτερο
    χαχαχαχαχα παρθενος εισαι? Περα απο την πλακα, δεν ισχυει αυτο που λες, απλα μαλλον εισαι απειρος στο σεξ μεσα σε σχεση.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ...

δεν ισχυει αυτο που περιγραφεις, ουτε στην πιο απειρη γυναικα.

Senior Member
    μπορει να εχεται δικιο, δεν αισθανομαι κατι τετοιο. πραγματι ειμαι απειρος χωρις εμπειρια κτλ

Το να αναγκάσεις τον εαυτό σου να σαρέσει μια κοπέλα μην τυχόν και περάσουν παλι αλλα τόσα χρόνια χωρίς σχέση ειναι πράξη ξεκάθαρα ηττοπάθειας και ελλειψης εμπιστοσύνης στον εαυτό σου.. Προφανώς αμα αντιμετωπίζεις εσύ τον εαυτό σου έτσι, με φόβο για το μέλλον και σαν αποτυχημένο πώς περιμένεις να κερδίσεις τους γύρω σου?
    Η κοπέλα θεωρώ πως αντιληφθηκε ότι σε αυτήν τη σχέση περισσότερο ανασφάλης ήσουν γύρω από τον εαυτό σου παρά σχετκά με εκείνη, πράγμα τελείως ξενερωτικό, γι αυτό αλλωστε σου πέταξε "δεν πιστεύω να εχεις ερωτευτεί και ποτέ". Κανείς δεν θέλει να βρίσκεται σε μια σχέση που να αποτελεί λύση ανάγκης για τον άλλον
    Οπως και να έχει, δεν χρειάζεται να μάθεις ποιος είσαι, αυτό το μαθαινεις με τις εμπειρίες της ζωής άλλωστε καθώς θα περνούν τα χρόνια.. Οταν είσαι καλός άνθρωπος, ευγενικός με τους άλλους και σέβεσαι τον εαυτό σου, δηλαδή ούτε ανέχεσαι καταστάσεις που σε στενοχωρούν ούτε αλλους να σε πληγώνουν αυτό είναι μια καλή αρχή για την αυτοεκτίμησή σου.. Το ποιος είσαι το χτίζεις κάθε μέρα με τις επιλογές σου..
    Και όσον αφορά τις διαφυλικές σχέσεις, έχεις δεν έχεις αυτοπεποιθηση καλό θα ταν σε κάθε νέα γνωριμία να μάθεις να προβάλλεσαι με θάρρος και αέρα.. Να μην σκαλώνεις ουτε να φοβάσαι να προσεγγίσεις αυτή που σου αρέσει.
    Από κει και πέρα κράτα ότι στην κοπέλα άρεσες άρα εμφανισιακά μετράς σίγουρα και δούλεψε λίγο τ κομμάτι του δυναμισμού και της σκληραγώγησης στην απόρριψη!

Senior Member
    Πραγματικά δεν ξέρω. Μερικές φορές μου έρχεται στο μυαλό ότι ίσως είμαι ομοφυλόφιλος..γιατί ποτε δεν μπορούσα να βρω μια κοπέλα να είναι δίπλα μου.. ποτέ δεν ένιωθα κάτι πολύ βαθιά μέσα μου.. αν και το να είσαι ομοφυλόφιλος επιλογή είναι σωστά ; Όχι ότι γεννιεσαι έτσι ;

Senior Member
    Πραγματικά δεν ξέρω. Μερικές φορές μου έρχεται στο μυαλό ότι ίσως είμαι ομοφυλόφιλος..γιατί ποτε δεν μπορούσα να βρω μια κοπέλα να είναι δίπλα μου.. ποτέ δεν ένιωθα κάτι πολύ βαθιά μέσα μου.. αν και το να είσαι ομοφυλόφιλος επιλογή είναι σωστά ; Όχι ότι γεννιεσαι έτσι ;
    οχι, δεν ειναι επιλογη να εισαι ομοφυλοφιλος.
    αν ηταν επιλογη, ολοι οι ομοφυλοφιλοι που δεν το εχουν αποδεχτει και δεν θελουν να ειναι, θα επελεγαν να αλλαξουν.

παντως ομοφυλοφλος δεν ειναι καποιος που δεν μπορει να βρει κοπελα, ουτε καποιος που δεν εχει ερωτευθει κοπελα.
    ομοφυλοφιλος ειναι καποιος που ερωτευεται ανδρτες, η νοιωθει σεξουαλικη επιθυμια για ανδρες.
    αν συμβαινει κατι τετοιο, μονο εσυ το ξερεις, αλλα επαναλαμβανω, οτι δεν εχει καμια σχεση το ποσο επιτυχημενος εισαι στις σχεσεις σου με τις γυναικες.
    εχεις πιασει τον εαυτο σου να ποθει ανδρες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οχι, δεν ειναι επιλογη να εισαι ομοφυλοφιλος.
    αν ηταν επιλογη, ολοι οι ομοφυλοφιλοι που δεν το εχουν αποδεχτει και δεν θελουν να ειναι, θα επελεγαν να αλλαξουν.

παντως ομοφυλοφλος δεν ειναι καποιος που δεν μπορει να βρει κοπελα, ουτε καποιος που δεν εχει ερωτευθει κοπελα.
    ομοφυλοφιλος ειναι καποιος που ερωτευεται ανδρτες, η νοιωθει σεξουαλικη επιθυμια για ανδρες.
    αν συμβαινει κατι τετοιο, μονο εσυ το ξερεις, αλλα επαναλαμβανω, οτι δεν εχει καμια σχεση το ποσο επιτυχημενος εισαι στις σχεσεις σου με τις γυναικες.
    εχεις πιασει τον εαυτο σου να ποθει ανδρες?
    Τι εννοείτε με την ερώτηση;

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast