Νιώθει ξενερωμενη, δεν εχουμε χημεία - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 127
    Senior Member
    50 ευρώ για ποιο λόγο;

Senior Member
    Ειναι ανεκδοτο γιατρε ποναει το ποδι μου μην περπατασ πενηντα ευρω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis97 View Post
    50 ευρώ για ποιο λόγο;
    για την διαγνωση

Senior Member
    τώρα πλέον τις τελευταίες φορές που κάναμε σεξ έχει ξενερώσει, επειδή δεν κάνω αυτά που θέλει αυτά που την ευχαριστούν.. πώς είναι δυνατόν να ξέρω τι θέλει αν δεν μου πει-δειξει ;
    Ποια είναι τελικά αυτά που θέλει; Ρώτησες; Σου είπε;

Πάντως είναι περίεργο αυτό που γράφεις. Εννοώ, πόσο ειδικό μπορεί να είναι τέλος πάντων αυτό που θέλει, σε σημείο που να ξενερώνει επειδή δε διασθάνεσαι ότι το θέλει για να το κάνεις χωρίς να το ζητήσει; Μου φαίνεται πραγματικά περίεργο.

Senior Member
    Την ρώτησα αν έχω ελπίδες , αν έστω και λίγο μπορώ να προσπαθήσω να αλλάξω αυτά που νιώθει μέσα της ,
    Μιλάς σοβαρά; Ακούγεται σαν να ζητάς ελεημοσύνη. Είναι κάτι που αφήνει άσχημη εντύπωση, ειδικά όταν μιλάμε για μια γνωριμία λίγων μόνο εβδομάδων.

μου λέει ένας άντρας δεν ρωταει ποτέ μια γυναίκα κάτι τέτοιο
    Καλά λέει.

Senior Member
    Λοιπόν, δεν είναι πρώτη φορά που νιώθω έτσι, στις αρχές δεν μου άρεσε, ύστερα "αναγκασα" τον εαυτό μου να συνηθίσω στην σκέψη ότι μου αρέσει μην τυχόν την χασω..
    Τραγικά όσα γράφεις. Δεν μπορεί να δημιουργηθεί, πόσο μάλλον να λειτουργήσει, μια ερωτική σχέση μ' αυτόν τον τρόπο. Κι αν συμβεί, θα είναι από σύμπτωση.

γιατί έχω 3 χρόνια να κάνω σχέση . Τις περισσότερες φορές εγώ έκανα βλακείες και χωρίζαμε
    Κοντεύετε να με τρελάνετε τα σημερινά πιτσιρίκια. Γράφεις σαν να έχεις σχέσεις από τα 12 σου, ή βαριά-βαριά τα 14. Δεν είμαστε καλά.

Τώρα ξεκινάει ουσιαστικά η ζωή σου παρέα (πραγματικά όμως) με το άλλο φύλο. Κι εσύ κοιτάζεις τα όρνια που μαζεύονται στον ουρανό. Σύνελθε, δεν είναι για σένα. :P

Senior Member
    αν και το να είσαι ομοφυλόφιλος επιλογή είναι σωστά ; Όχι ότι γεννιεσαι έτσι ;
    Αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμά. Δεν ξέρω ποιος σου τα είπε.

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι επιλογή. Σκέψου το λογικά. Τόσες και τόσες περιπτώσεις ομοφυλόφιλων από το παρελθόν που λόγω των προτιμήσεών τους έζησαν στο περιθώριο δακτυλοδεικτούμενοι, ή ακόμα χειρότερα υπέστησαν διωγμούς ή έχασαν τη ζωή τους. Ποιος θα επέλεγε κάτι τέτοιο; Πρόκειται για φυσική έλξη για την οποία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Senior Member
    Μα δεν έχω έρθει σε επαφή με άντρα σεξουαλική..
    Δε σε ρωτάει αυτό. Ρωτάει αν νιώθεις έλξη για άλλα αγόρια στα πλαίσια των συναναστροφών και των δραστηριοτήτων που έχεις, ή αν φαντασιώνεσαι επαφή σεξουαλικής φύσης μαζί τους.

Senior Member
    πχ της είπα να βγούμε ένα πρωινό και λέει ότι περιμένει να οραματιστει το πρωινο αυριο να ξερει αν θα ξυπνήσει. Αυτό ακριβώς που γράφω.... Αν την ρωτήσω τι εννοείς θυμώνει, ρίχνει χριστοπαναγιες και μου την λέει, είσαι ο μόνος που δεν με καταλάβενει κλπ.. της λέω απλά μιλά πιο ξεκάθαρα να σε καταλαβω... Μου λέει έτσι μιλάω πάντα... Άντε βγάλε συμπέρασμα................
    Έβγαλα συμπέρασμα. Άφησέ την ήσυχη.

Banned
    Το πρόβλημά σου έχει να κάνει με την έλλειψη αυτοπεποίθησης όπως είπες κι εσύ. Γι' αυτό ασχολείσαι με άτομα που δε σου αρέσουν ώστε να μην είσαι μόνος.

Καλό είναι ν' αρχίσεις ν' αποκτάς αυτοπεποίθηση. Διάβασε βιβλία που αφορούν το καμάκι, θα σου δώσουν κάποιες πληροφορίες και ώθηση.

Κοίτα να την ξεπεράσεις σιγά σιγά και μετά άρχισε να πλησιάζεις κοπέλες και να κάνεις γνωριμίες.

Ξεκίνα δουλειά λοιπόν με τον εαυτό σου για να δεις προκοπή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Το πρόβλημά σου έχει να κάνει με την έλλειψη αυτοπεποίθησης όπως είπες κι εσύ. Γι' αυτό ασχολείσαι με άτομα που δε σου αρέσουν ώστε να μην είσαι μόνος.

Καλό είναι ν' αρχίσεις ν' αποκτάς αυτοπεποίθηση. Διάβασε βιβλία που αφορούν το καμάκι, θα σου δώσουν κάποιες πληροφορίες και ώθηση.

Κοίτα να την ξεπεράσεις σιγά σιγά και μετά άρχισε να πλησιάζεις κοπέλες και να κάνεις γνωριμίες.

Ξεκίνα δουλειά λοιπόν με τον εαυτό σου για να δεις προκοπή.

Δεν ξέρω με ποιο τρόπο να βρω την αυτοπεποίθηση μου όμως.. δεν νοιάζομαι ωστόσο για τον εαυτό μου.. δεν ξέρω γιατί, τα αφήνω όλα στο φλου.. αυτό που με νοιάζει είναι η εμφάνιση η εξωτερική χωρίς να το θέλω.. πχ θέλω να κάνω κάποιες εξετάσεις να δω αν είναι όλα καλά με τον οργανισμό μου γενικά δεν το κάνω βαριέμαι δεν πάω, δεν ασχολούμαι με τον εαυτό μου το έχω παρατήσει.. γενικά δεν ξέρω τι να κάνω με την ζωή μου πραγματικά..

Banned
    Δεν ξέρω με ποιο τρόπο να βρω την αυτοπεποίθηση μου όμως.. δεν νοιάζομαι ωστόσο για τον εαυτό μου.. δεν ξέρω γιατί, τα αφήνω όλα στο φλου.. αυτό που με νοιάζει είναι η εμφάνιση η εξωτερική χωρίς να το θέλω.. πχ θέλω να κάνω κάποιες εξετάσεις να δω αν είναι όλα καλά με τον οργανισμό μου γενικά δεν το κάνω βαριέμαι δεν πάω, δεν ασχολούμαι με τον εαυτό μου το έχω παρατήσει.. γενικά δεν ξέρω τι να κάνω με την ζωή μου πραγματικά..
    Κλείσε ραντεβού με ψυχολόγο ή αν δεν έχεις φράγκα πάνε σε Κέντρο Ψυχικής Υγείας.

Senior Member
    δεν νοιάζομαι ωστόσο για τον εαυτό μου.. δεν ξέρω γιατί, τα αφήνω όλα στο φλου.. αυτό που με νοιάζει είναι η εμφάνιση η εξωτερική χωρίς να το θέλω..
    Τι εννοεις ? Ασχολεισαι με την εξωτερικη σου εμφανιση αλλα οχι με την υγεια σου?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Kαλημερα για να ενημερωσω περι της καταστασης.. βρισκομαι πλεον στο νησι που σπουδαζω και ειναι και η κοπελα εδω, δεν αλλαξε τιποτα, την ειδα μιλησαμε ειπε τα ιδια, ωστοσο μια μερα ειχα βγαλει φωτο με κατι φιλες μου και την επομενη μερα εστειλε στο ακυρο και ελεγε βλεπω περνας τελεια, εμενα πλεον δεν με θες κατι κατσε με τις φιλες σου .. το ξερω δεν εχω ελπιδες πλεον, η κοπελα φαινεται να εχει ψυχολογικα προβλημα γιατι ο,τι και να της πω νευριαζει πολυ ευκολα, της εστειλα ενα πρωι να της πω για κατι εξετασεις γιατρου που ειχα αφησει σπιτι της και λεει δεν πας καλα ψαχνεις ευκαιριες να μου στειλεις μηνυμα θυμασαι οτι να ναι και κατι τετοια .. εκτος αυτου δεν ανοιγεται πλεον να πει τιποτα για τον εαυτο της οχι οτι παλαιοτερα το εκανε , απλα το εχει δει πολυ εγωιστικο το ολο θεμα .. ξερω πως εαν βρω καποια αλλη αυτη θα την ξεπερασω ετσι λειτουργει , το θεμα ειναι οτι συνεχεια σκεφτομαι πως αυτη μπορει να κανει κατι με αλλον εδω που ειναι και κλειστη κοινωνια και αυτο με καιει μεσα μου παρα πολυ . Προσπαθω να τα ξεπερασω ολα βγαινοντας με φιλους κλπ αλλα τιποτα, δεν βγαινουν απο το μυαλο μου.

Senior Member
    Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα να βρεις μια άλλη κοπέλα που θα σου άρεσε φυσικά και θα σε γέμιζε αυτή θα αποτελούσε παρελθόν .Δεν θα ασχολιοσουν καν.
    Σε πληγώσει θα θυμάσαι πάντα με λιγότερο πόνο αργότερα βέβαια .
    Δεν μπορεί να βγει από το μυαλό σου και είναι λογικό δεδομένης της κατάστασης ..

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast