Νιώθει ξενερωμενη, δεν εχουμε χημεία - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 127
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis97 View Post
    Kαλημερα για να ενημερωσω περι της καταστασης.. βρισκομαι πλεον στο νησι που σπουδαζω και ειναι και η κοπελα εδω, δεν αλλαξε τιποτα, την ειδα μιλησαμε ειπε τα ιδια, ωστοσο μια μερα ειχα βγαλει φωτο με κατι φιλες μου και την επομενη μερα εστειλε στο ακυρο και ελεγε βλεπω περνας τελεια, εμενα πλεον δεν με θες κατι κατσε με τις φιλες σου .. το ξερω δεν εχω ελπιδες πλεον, η κοπελα φαινεται να εχει ψυχολογικα προβλημα γιατι ο,τι και να της πω νευριαζει πολυ ευκολα, της εστειλα ενα πρωι να της πω για κατι εξετασεις γιατρου που ειχα αφησει σπιτι της και λεει δεν πας καλα ψαχνεις ευκαιριες να μου στειλεις μηνυμα θυμασαι οτι να ναι και κατι τετοια .. εκτος αυτου δεν ανοιγεται πλεον να πει τιποτα για τον εαυτο της οχι οτι παλαιοτερα το εκανε , απλα το εχει δει πολυ εγωιστικο το ολο θεμα .. ξερω πως εαν βρω καποια αλλη αυτη θα την ξεπερασω ετσι λειτουργει , το θεμα ειναι οτι συνεχεια σκεφτομαι πως αυτη μπορει να κανει κατι με αλλον εδω που ειναι και κλειστη κοινωνια και αυτο με καιει μεσα μου παρα πολυ . Προσπαθω να τα ξεπερασω ολα βγαινοντας με φιλους κλπ αλλα τιποτα, δεν βγαινουν απο το μυαλο μου.
    Τ'ακουσαμε κι αυτο... Εισαι σιγουρος οτι αυτη απο μονη της νευριαζει ευκολα και οχι οτι εσυ εισαι εξαιρετικα εκνευριστικος?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Γιάννη έχεις λεφτά έλα πεσ την αλήθεια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Δεν νευριάζω ποτέ, πολύ δύσκολο,μου κάνει πολύ εντύπωση που δεν νευριάζω, σε αντίθεση με την οικογένειά μου πχ που είναι όλοι νευρικοί :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Γιάννη έχεις λεφτά έλα πεσ την αλήθεια
    Εξαρτάται που θα πρέπει να τα ξοδέψω

Senior Member
    Πουθενά ρε φίλε Φάτα με κορίτσια τα πιο γλυκά λεφτά είναι αυτά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αν είχα τον τρόπο να βρω εκεί θα τα ετρωγα και όχι σε βλακείες, γιατί έκανα κόπο πολύ να τα βγάλω, και οι γονείς αυτά που δίνουν παράλληλα. Αλλά είμαι άχρηστος αυτό ξέρω.

Banned
    πρακτικο ρε φιλε ακουγετε

Senior Member
    Δεν νευριάζω ποτέ, πολύ δύσκολο,μου κάνει πολύ εντύπωση που δεν νευριάζω, σε αντίθεση με την οικογένειά μου πχ που είναι όλοι νευρικοί :P
    Δε σε ρωτησα αν εισαι νευρικος.. Αν εισαι εκνευριστικος σε ρωτησα.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    για να σε εδω σιγουρα θα χει καπιο ψυχολογικο δε μπορει απλα αυτοι που εχουν ψυχολογικα νιωθουν πιο ανετα οταν κλεινουν τα ματια

Banned
    δε θα κανεις σχεση για να κανεις τη ζωη σου πατινι η χειροτερη η για να σκεφτεσαι δεκα ωρες πως να χεις αυτοπεποιθηση τοτε για πιο λογο να κουραστεις

ειναι εμφανες οτι θα σε πλησιασει αυτη γιατι ισως θα ειναι λιγο αντρογυναικα θα σου πει μαλιστα οτι τη γοητευσε που δεν εκανες τιποτα

το εκνευριστικος και τα υπολυπα ειναι ..#@ και δε κολανε πουθενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δε θα κανεις σχεση για να κανεις τη ζωη σου πατινι η χειροτερη η για να σκεφτεσαι δεκα ωρες πως να χεις αυτοπεποιθηση τοτε για πιο λογο να κουραστεις

ειναι εμφανες οτι θα σε πλησιασει αυτη γιατι ισως θα ειναι λιγο αντρογυναικα θα σου πει μαλιστα οτι τη γοητευσε που δεν εκανες τιποτα

το εκνευριστικος και τα υπολυπα ειναι ..#@ και δε κολανε πουθενα
    ειναι οντως αντρογυναικα πραγμα που μου κανει εντυπωση γιατι; επειδη πινει μονο ουισκι, παιζει πολυ μποξ, της αρεσουν μονο ταινιες με πολυ ξυλο, και γενικα το καταλαβα απο πολλες κινησεις της, αλλα το θεμα μου δεν ειναι αυτη, το θεμα μου ειναι γενικα οτι πρεπει να βρω την αυτοπεποιθηση μου γιατι και στην καθημερινοτητα νιωθει να λειπει αυτο .. ψαχνω χρονια να βρω τροπο για να βρω την αυτοπεποιθηση μου αλλα τιποτα..!!

Senior Member
    ειναι οντως αντρογυναικα πραγμα που μου κανει εντυπωση γιατι; επειδη πινει μονο ουισκι, παιζει πολυ μποξ, της αρεσουν μονο ταινιες με πολυ ξυλο, και γενικα το καταλαβα απο πολλες κινησεις της, αλλα το θεμα μου δεν ειναι αυτη, το θεμα μου ειναι γενικα οτι πρεπει να βρω την αυτοπεποιθηση μου γιατι και στην καθημερινοτητα νιωθει να λειπει αυτο .. ψαχνω χρονια να βρω τροπο για να βρω την αυτοπεποιθηση μου αλλα τιποτα..!!
    Πολυ ζωντανη και πολυ δραστηρια, λογικο δεν ειναι που δεν ταιριαξατε και σε χωρισε? Δε θα μπορουσες να ακολουθησεις τους ρυθμους μιας τοσο δυναμικης κοπελας. Περιμενε μεχρι να βρεις μια πιο χαμηλων τονων, αργων ρυθμων κλπ
    Last edited by savatage; 17-01-2018 at 00:37.

Banned
    αντρογυναικα ειναι μια που παιζει μποξ και βλεπει σβαντζενειγκερ? αντρογυναικα ειναι η λεσβια οδηγος νταλικας που δεν την ξεχωριζεις απτα τερατα τους truck drivers.
    βρες μια μπαλαρινα την επομενη φορα

Banned
    Quote Originally Posted by teras View Post
    αντρογυναικα ειναι μια που παιζει μποξ και βλεπει σβαντζενειγκερ? αντρογυναικα ειναι η λεσβια οδηγος νταλικας που δεν την ξεχωριζεις απτα τερατα τους truck drivers.
    βρες μια μπαλαρινα την επομενη φορα
    αν ηταν ετσι θα ειχε πιασει πατο αφου αμφιβαλω αν καπιος ασχολιοταν μαζι της θα εδινε την εντυπωση οτι σατηριζει τον εαυτο της και ειναι ουδετερου γενους δε ξερω αν εσενα σ αρεσει αυτο εμενα ομως οχι

Senior Member
    αν η γυναικα δεν βλεπει μια κομωδια ενα θριλερ να εισαι διπλα της να την εχεις αγκαλια στις τρομαχτικες σκηνες τι να την κανεις ε; δικιο εχω το ξερω ....... φταιω εγω που πεφτω σε χαμηλο επιπεδο .. δεν ηταν ποτε του στυλ μου .. και τωρα χαρωπαλευω να την ξεχασω , να βρω μια αλλη να την ξεχασω .....

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast