μηπως η κοπελα ειναι βλαμμενη ? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 81
    Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 21-12-2017 at 12:15.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρια 9 View Post
    ε εισαι αχαριστη.
    τις καλυτερες ιδεες ειχα. ολα στα ελυσα!
    αλλα δεν ξερεις να εκτιμας.

μα δεν ειπα μουνι, ειπα μν.
    πολυ κομψο νομιζω.

οτι ειμαι ειρων, ειμαι.
    αλλα, κανεις δεν ειναι τελειος.
    το μη χειρον, ειρων...
    Last edited by Aeon; 21-12-2017 at 12:16.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 21-12-2017 at 12:17.

Senior Member
    δεν υπαρχει δεν μπορω υπαρχει δε θελω !

Senior Member
    δεν υπαρχει δεν μπορω υπαρχει δε θελω !
    Να που συμφωνουμε και σε κατι

Senior Member
    ε εισαι αχαριστη.
    τις καλυτερες ιδεες ειχα. ολα στα ελυσα!
    αλλα δεν ξερεις να εκτιμας.

μα δεν ειπα μουνι, ειπα μν.
    πολυ κομψο νομιζω.

οτι ειμαι ειρων, ειμαι.
    αλλα, κανεις δεν ειναι τελειος.
    το μη χειρον, ειρων... δεν υπαρχει δεν μπορω υπαρχει δε θελω

Senior Member
    σου αρεσει ο γουντυ ο τρυποκαρυδος lily ?

Senior Member
    σου αρεσει ο γουντυ ο τρυποκαρυδος lily ?
    Ελα μου? Τι εννοεις?

Senior Member
    Ρε μαρακι παω στοιχημα οτι εισαι αξιαγαπητο πλασμα τι δουλεια εχεισ εδω την αληθεια πεσ μου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Παιδια τι φαση, γιατι τις τελευταιες μερες διαβαζοντας το φορουμ εχω την αισθηση οτι βλεπω παρατραγουδα; λολ. Περα της πλακας παντως...
    Μαρια με ολο τον σεβασμο δεν θα ασχοληθω με τις λεπτομερειες του θεματος σου, οπως και ολων των αλλων θεματων που ανοιγεις...απλα θα σου πω πως εχω την αισθηση οτι πεθαινεις για γαργαλιστικο κουσκουσακι. Αυτος ειναι ο κοινος παρονομαστης ολων σου των θεματων.
    Τοσες μερες βλεπω θεματα με το τι εγινε και τι ειπε η συναδελφος του γειτονα του ξαδερφου της κυρα κατινας της συμπεθερας του μαναβη...και ολα αυτα γυρω απο κατι διαπροσωπικο/ερωτικο/γαργαλιστικο.
    Νιωθεις μοναξια και πληξη; Αυτη την αισθηση εχω...
    Πες μας τιποτα επι της ουσιας...γιατι εισαι στο φορουμ; Τι σε απασχολει; Ποια ειναι η Μαρια; :P
    Αληθεια...νιωθω οτι το γυροφερνεις ανοιγοντας χαζα θεματακια ενω κατι αλλο σε απασχολει...
    Κανενας δεν γραφεται σε φορουμ ψυχολογιας στα καλα καθουμενα επειδη κατι ειπε μια συναδελφος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Παιδια τι φαση, γιατι τις τελευταιες μερες διαβαζοντας το φορουμ εχω την αισθηση οτι βλεπω παρατραγουδα; λολ. Περα της πλακας παντως...
    Μαρια με ολο τον σεβασμο δεν θα ασχοληθω με τις λεπτομερειες του θεματος σου, οπως και ολων των αλλων θεματων που ανοιγεις...απλα θα σου πω πως εχω την αισθηση οτι πεθαινεις για γαργαλιστικο κουσκουσακι. Αυτος ειναι ο κοινος παρονομαστης ολων σου των θεματων.
    Τοσες μερες βλεπω θεματα με το τι εγινε και τι ειπε η συναδελφος του γειτονα του ξαδερφου της κυρα κατινας της συμπεθερας του μαναβη...και ολα αυτα γυρω απο κατι διαπροσωπικο/ερωτικο/γαργαλιστικο.
    Νιωθεις μοναξια και πληξη; Αυτη την αισθηση εχω...
    Πες μας τιποτα επι της ουσιας...γιατι εισαι στο φορουμ; Τι σε απασχολει; Ποια ειναι η Μαρια; :P
    Αληθεια...νιωθω οτι το γυροφερνεις ανοιγοντας χαζα θεματακια ενω κατι αλλο σε απασχολει...
    Κανενας δεν γραφεται σε φορουμ ψυχολογιας στα καλα καθουμενα επειδη κατι ειπε μια συναδελφος.
    Αυτο αναρωτιεμαι και εγω αλλα δεν μου απαντησε....

Senior Member
    Η γνώμη μου είναι να μην της απαντάτε μπας και φύγει να πάει να βρει κανένα φόρουμ που να μην έχει κλινικά αρρώστους τους οποίους υποτιμά...άντε γιατί μας έχει πρήξει με το spam και με το ν' ανοίγει δέκα θέματα τη μέρα...και προσωπικά έχω απευθυνθεί στη διαχείριση και θ' απευθυνθώ ξανά όσο συνεχίζει να το κάνει...

Τέλος πιστεύω ότι μας δουλεύει ψιλό γαζί με τα θέματα της, σιγά μην είναι αλήθεια όλα αυτά τα τρελά που λέει...έχει λυσσάξει για προσοχή η υγιής κοπέλα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Η γνώμη μου είναι να μην της απαντάτε μπας και φύγει να πάει να βρει κανένα φόρουμ που να μην έχει κλινικά αρρώστους τους οποίους υποτιμά...άντε γιατί μας έχει πρήξει με το spam και με το ν' ανοίγει δέκα θέματα τη μέρα...και προσωπικά έχω απευθυνθεί στη διαχείριση και θ' απευθυνθώ ξανά όσο συνεχίζει να το κάνει...

Τέλος πιστεύω ότι μας δουλεύει ψιλό γαζί με τα θέματα της, σιγά μην είναι αλήθεια όλα αυτά τα τρελά που λέει...έχει λυσσάξει για προσοχή η υγιής κοπέλα...
    Συμφωνω σε ολα! Τσακωθηκε μαζι μου διοτι δεν της εκανα το χατηρι να απαντησω στα θεματα της με τον τροπο που ηθελε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lilyanna View Post
    Συμφωνω σε ολα! Τσακωθηκε μαζι μου διοτι δεν της εκανα το χατηρι να απαντησω στα θεματα της με τον τροπο που ηθελε!
    Το είδα Lilyanna, διάβασα όλα σχεδόν τα post...και της έκανα αναφορά για το ειρωνικό και προσβλητικό σχόλιο της για τους κλινικά αρρώστους...ας πάει να βρει φόρουμ με επαγγελματίες ψυχιάτρους/ψυχολόγους να βρούμε κι εμείς την ησυχία μας από το τρολ...
    Να δεις που όταν το δει αυτό θα τσακωθεί και μαζί μου...άλλη μία κλασσική περίπτωση άμεμπτου ατόμου που όλοι το επιβουλεύονται κι είναι λάθος...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Το είδα Lilyanna, διάβασα όλα σχεδόν τα post...και της έκανα αναφορά για το ειρωνικό και προσβλητικό σχόλιο της για τους κλινικά αρρώστους...ας πάει να βρει φόρουμ με επαγγελματίες ψυχιάτρους/ψυχολόγους να βρούμε κι εμείς την ησυχία μας από το τρολ...
    Να δεις που όταν το δει αυτό θα τσακωθεί και μαζί μου...άλλη μία κλασσική περίπτωση άμεμπτου ατόμου που όλοι το επιβουλεύονται κι είναι λάθος...
    Παρε ποπ κορν και απολαυσε το "θεαμα"! Οκ περα απο την πλακα η κοπελα χρειαζεται βοηθεια και οχι για τα θεματα που ανοιγει!

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast