Αλλαξα... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22

Thread: Αλλαξα...

Member
    Είναι πάρα πολύ συχνό το φαινόμενο να κόβουμε τα φάρμακά μας, κυρίως επειδή αισθανόμαστε τέλεια ή \"για δοκιμή\". (Σχεδόν όλοι μας το έχουμε επιχειρήσει, αλλά με δυσάρεστα αποτελέσματα).
    Αλλά από κάποιο σημείο και μετά (ως \"παλιοί\") συμβιβαζόμαστε με την ιδέα ότι θα τα παίρνουμε εφ\' όρου ζωής. Εξ άλλου ισχύει το \"όταν παίζει καλά η ομάδα, δεν την αλλάζουμε\".
    Πάντως πολλές ασθένειες απαιτούν λήψη φαρμάκων εφ\' όρου ζωής (π.χ. διαβήτης - ινσουλίνη, πες ότι είχες καρδιά κι έπαιρνες καθημερινά σαλοσπίρι). Αλλά, λόγω του στιγματισμού, στις ψυχασθένειες υπάρχει \"ταμπού\".
    Γι\' αυτό Keep, επειδή σε βλέπω σα φίλο και με έχεις βοηθήσει πολύ με τα posts σου, εγώ δεν θα σου πω μπράβο. Θα σου πω απλά να μην έχεις κανένα κόμπλεξ με τα φάρμακα.
    Σε μερικά χρόνια, όχι πολλά, η \"ασθένειά\" μας θα θεραπεύεται κατα 99% (γονιδιακή θεραπεία, κλπ.) και θα ζήσουμε μια \"φυσιολογική\" ζωή. Ως τότε ψυχραιμία, υπομονή και όχι πειράματα με τα φάρμακα.

Senior Member
    Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.
    Ηθελα να κοψω τα φαρμακα για να μην καταπονω τον οργανισμο μου με την ληψη τους,γιατι ηθελα να αυτοβελτιωθω και γιατι ηθελα να ειμαι ο φυσικος \"εγω\".
    Η βαρια καταθλιψη στην οποια επεσα παντως μου εδειξε ορισμενα πραγματα.
    Τωρα εχω ελαττωσει ελαχιστα την δοση καθως και βελτιωνω οσα πραγματα με εριξαν στην καταθλιψη.
    Εννοω τι σκεφτομουν οταν επεσα σε καταθλιψη....δεν μπορω να κανω αυτο...εκεινο το αλλο...τωρα που ειμαι καλα βελτιωνω αυτους τους τομεις.
    Επισης αρχισα να προσεχω περισσοτερο τον εαυτο μου...γυμναστηριο,περπατημα ,σωστη διατροφη (οχι το τσιγαρο δεν το κοβω:P).
    Οταν τελειωσει το πακετακι με τα φαρμακα που εχω θα επισκεφτω το γιατρο και θα εχω μια μακροσκελη συζητηση μαζι του.
    Αισθανομαι πολυ καλα αυτες τις ημερες...αισθανομαι οτι κανω κατι για μενα και εχω την αισθηση οτι βγηκα απο ενα τελμα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    keepako με την νεα χρονια θα αρχίσεις να ασχολείσαι και με το ΕΑΠ . Αλλο ενα συν !
    (και εγω ξεκίνησα χορό τελευταία ........ )
    Παντως μην θεωρείς απαραίτητο να κόψεις τα φάρμακα . Εχω μια ξαδέρφη που εχει πρόβλημα με τον θυρωειδή και θα τα παίρνει μια ζωή ......... δεν της δημιουργεί όμως πρόβλημα .........

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Αισθανομαι πολυ καλα αυτες τις ημερες...αισθανομαι οτι κανω κατι για μενα και εχω την αισθηση οτι βγηκα απο ενα τελμα.
    :)...........:)...................:).............. ...:)

Πολυ χαιρομαι να διαβάζω τέτοια νέα!

Senior Member
    Keep, όταν μπαίνω στην ενότητα τούτη δω, συγκινούμαι από τη λογική και τη διαύγεια που αντικρύζω...Αλλά και από την τόση δύναμη...

Κι εγώ χαίρομαι για τα νέα σου!
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση...τα νεα μου ολα καλα...εχω πιο πλουσιο προγραμμα τωρα...και δεν εχω πολυ χρονο πλεον αλλα κανω πραγματα που με γεμιζουν.
    Χανομαι που και που απο το φορουμ...δεν μπορεις να τα κανεις ολα...αλλα βρισκεται παντα στην καρδια μου οπως ολοι σας.
    Ευχαριστω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    filakia polla
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Page 2 of 2 FirstFirst 12