Results 16 to 30 of 106
Thread: Διαγραφή του λογαριασμού μου.
-
21-01-2018, 14:20 #16
- 21-01-2018, 14:28 #17
Γεια σου Ναταλία
Κατανοητό αυτό που λες, αλλά νομίζω πως είναι σωστό να μην διαγράφονται τα θέματα με επιλογή του κάθε χρήστη ανά πάσα στιγμή. Φαντάσου αν δινόταν αυτή η δυνατότητα, σχεδόν όλα τα θέματα θα είχαν χαλάσει γιατί όλοι με το παραμικρό θα πηγαίναμε και θα σβήναμε. Σκέψου μόνο πόσα θέματα έχουν ανοίξει με χρήστες που θέλουν να σβήσουν τον λογαριασμό τους και ζητάνε να διαγραφούν και τα μνμ τους κατά καιρούς.
Έχω βρεθεί κι εγώ σε αυτή τη θέση που θέλησα να διαγράψω ή να τροποποιήσω κάποια μνμ μου γιατί θεώρησα οτι έδινα πολλές προσωπικές πληροφορίες σε αυτά και φυσικά δεν γινόταν, οπότε καταλαβαίνω πως μπορεί να "παρασυρθεί" κάποιος και να γράψει περισσότερα από όσα θα ήθελε να είναι γνωστά, αλλά νομίζω πως έτσι είναι το σωστό τελικά για να μπορεί να λειτουργεί το φόρουμ.
ΠΟλύ ωραία η ιδέα που αναφέρεις με την ενότητα όπου θα διαγράφονται όλα μετά από κάποιο διάστημα.
Εγώ έχω να προτείνω και κάτι άλλο που μου φαίνεται λίγο παράξενο. Θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να έχει κάποιος που δεν είναι εγγεγραμμένος στο φόρουμ την δυνατότητα να ψάχνει στα μνμ κάθε χρήστη. Σε πολλά φόρουμ ξέρω πως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, έτσι ώστε να προστατεύονται κάπως οι χρήστες από τον οποιοδήποτε που μπορεί απλά να χαζεύει στο φόρουμ. Θα μπορούσε αυτή η δυνατότητα να δίνεται μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη ή στα μέλη που είναι μεταξύ τους "φίλοι".
21-01-2018, 14:41 #18
Καταλαβαινω πως το λες...το σκεπτικο μου προφανως βασιζεται στην ιδανικη περιπτωση που το καθε μελος που γραφει και τροποποει/διαγραφει κατι στα μηνυματα του εχει στο μυαλο του το πως μπορει να βοηθησει τριτους που τα διαβαζουν και να κρινει καταλληλα...
Να μη σκεφτεται μονο τη παρτη του δλδ αλλα να μπορει να βρισκει μια χρυση τομη μεταξυ της χρησιμοτητας των μηνυματων και ιδιοτικοτητας του. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να υπαρχει μικρη χρονικη προθεσμια σε αυτο...
Κατα τα αλλα ωραια και η δικη σου παρατηρηση, συμφωνω απολυτα.
21-01-2018, 16:30 #19
Κοριτσια, η σελιδα ειναι κατα βαση εμπορικη. Δε γινεται ουτε να υπαρχει επιλογη να σβηνονται ολοκληρα νηματα ουτε να μπορει ο καθενας να κανει επεξεργασια και να αφηνει δημοσιευσεις "..............................." και απο κατω να ειναι ξεκαρφωτες απαντησεις. Επισης, για μια ΕΜΠΟΡΙΚΗ σελιδα ειναι βασικο να εχει μεγαλο ογκο και αρα να ειναι προσβασιμο(δημοσια) το περιεχομενο στις μηχανες αναζητησης.
Αυτο που λετε γινεται σε κλειστες ομαδες του fb τις οποιες φτιαχνουν ΜΗ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και ειναι μονο για υποστηριξη.
Οι οροι χρησης γενικως στις ομαδες συζητησεων τετοιων σελιδων φτιαχνονται ετσι ωστε να προστατευεται το συμφερον της σελιδας.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
21-01-2018, 16:55 #20
Δεν μιλαω για διαγραφη επιλεγμενων μηνυματων ετσι στο ξεκαρφωτο ωστε να μην εχει λογικη συνεχεια το θεμα που εχει ανοιχτει. Μιλαω για τη δυνατοτητα διαγραφης ολοκληρου του θεματος. Κατα τα αλλα εχεις δικιο, εχει λογικη βαση αυτο για την σελιδα ως επιχειρηση. Αλλα πρωτον η σελιδα εχει πολλα πραγματα εκτος απο το φορουμ, οπως αρθρα διαφημησεις κλπ και δευτερον θα μπορουσαν εστω λιγο να κρατουνται τα προσχηματα οτι εχει σημασια η ψυχολογικη αναγκη για προστασια των δεδομενων και της ιδιωτικοτητας των μελων (μιας και μιλαμε για φορουμ ψυχολογιας λεω εγω τωρα, θα επρεπε να λαμβανεται αυτο υποψη νομιζω). Εστω λιγο, για το ξεκαρφωτο :P
Εστω υπο ορους θα μπορουσε να εφαρμοστει αυτο που σου λεω. Συμφωνω μαζι σου, να προστατευτει η σελιδα, καλο το μπιζνες, αλλα θελει και μια ισορροπια...αυτο που γινεται μου αφηνει μια λιγο ασχημη γευση...ειναι λογικο να θελουν να μενουν τα θεματα γιατι θα μπει ο αλλος να πει το πονο του, θα βρουν αλλοι μεσω αναζητησης γκουγκλ το θεμα και θα γνωρισουν τη σελιδα και να νεα μελη, νεοι επισκεπτες, να ματια που βλεπουν και αγοραζουν οτι πουλαει το μαγαζι. Ωραια. Αλλα χαρην συντηρησης των προσχηματων οτι η ψυχολογια ειναι και ευαισθητο θεμα και λειτουργημα και μπλα μπλα θεωρω σωστο να ηταν δυνατη η διαγραφη θεματων υπο συγκεκριμενες προυποθεσεις.
Καταλαβαινω, απλα λεω οτι μου καθεται λιγο στραβα η ολη φαση και οτι εγω τουλαχιστον θα το προσεγγιζα αλλιως. Δεν εχω εικονα για το πως λειτουργουν ακριβως τα πραγματα για να μιλησω εμπεριστατωμενα και με βασιμα επιχειρηματα η προτασεις, αλλα ειμαι βεβαιη πως υπαρχει καλυτερος τροπος.
Οσο για αυτο που λες για τους ορους ισχυει...αλλα θα ελεγα αυτο που λεει και ο dude ο lebowski...you're not wrong, you 're just an asshole :P
Αλλο ο νομος αλλο το δικαιο.
21-01-2018, 17:56 #21
Κατανοητό βρε σαβ αλλά και πάλι δεν βρίσκω τον λόγο να μπορεί ο οποιοσδήποτε να κάνει αναζήτηση στα μνμ σου και να βρει οοοοτι έχεις γράψει εδώ και μια δεκαετία.
Οι λόγοι που λες εξυπηρετούνται και με την μη διαγραφή ποστς ή θεμάτων, ποιος ο λόγος να μπορώ να βρω τι έχει γράψει η σαβ συγκεκριμένα; Ακούγεται λεπτομέρεια αλλά θεωρώ πως αν δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα έτσι τόσο χύμα, θα ήταν κάπως πιο ασφαλες το φορουμ.
21-01-2018, 18:39 #22
ολοι δικιο εχετε βρε παιδια, αλλα εγω θα συμφωνησω με τον νικο.
γιατι να μην δουμε καποια στιγμη και τις ευθυνες μας, πριν αρχισουμε τις παρακλησεις η/και την γκρινια?
δεν το γραφει στους ορους πριν μπουμε οτι τα θεματα δεν σβηνονται? δεν γραφει να τηρειται η ανωνυμια?
αν μπαινει καποιος εδω και αρχιζει να δινει προσωπικα του στοιχει δεξια και αριστερα, παλι το φορουμ φταιει?
η διαχειριση εχει πει επανειλλημενα, οτι απο τα μνμτα σβηνονται η αλλζουν τα στοιχεια που οδηγουν σε καποια ταυτοτητα.
πχ, ονοματα, πολεις, χωρες κλπ.
αν αλλαξετε ολα αυτα, τι σας φωτογραφιζει δλδ?
αν καποιος παρασυρθει και πει πραγματα που δεν θελει, εχει μερικες μερες περιθωριο να τα αλλαξει η και να τα σβησει.
οποτε ποιος ο λογος της ενοτητας που θα αυτοκαταστρεφεται?
γυρνα και σβηστα οταν παρεις τις απαντησεις που θελεις.
επαναλαμβανετε κατι που εχει ειπωθει πολλες φορες, αυτο το περι "εμπορικοτητας".. με την διαφορα οτι εχει απαντηθει επισης πολλες φορες απο την διαχειριση και η απαντηση ειναι οτι η φοβερη "εμπορικτητα" της σελιδας, δεν τους επιτρεπει να βγαζουν καλα καλα ουτε τα εξοδα της λειτουργιας.
αν αυτο ισχυει, τοτε τους αδικειτε και τους συκοφαντειτε, γιατι ειστε παλια μελη αυτοι που τα λετε και δεν γινεται να μην εχετε δει τις απαντησειος τους (σαβ).
διαφορετικα, θα πρεπει να πιστεψω οτι μας λενε ψεματα και μας δουλευουν και πλουτιζουν απο τα δικα μας γραπτα... να ζητησω ποσσοστα αν εναι. 15000 μηνμτα ειναι αυτα, κατι θα δικαιουμαι.
οσο για τα σβησιματα, περα απο την 'εμπορικοτητα" που μερικοι ονειρευεστε, αν αρχισουν και σβηνονται ερωτησεις και μενουν ξεκαρφωτες οι απαντησεις, δεν θα βγαινει κανενα νοημα απο ενα σωρο θεματα. κι εκτος αυτου, δεν εχουν δικαιωματα μονο αυτοι που ρωτανε, εχουν κι αυτοι που απαντανε.
εμας μας ρωτησατε αν δεχομαστε να γραοφυμε σαν ειλωτες με τις ωρες εδω μεσα και οποιου του καπνισει να ζηταει να σβηστουν τα γραπτα μας?
ε, ρωτηστε μας. δεν ειναι δικαιωμα σας.
η συμφωνουμε με τους ορους και παραμενουμε, η διαφωνουμε και παμε στο καλο.
δεν καταλαβαινω με ποια λογικη, οποιος εκ των υστερων διαφωνει με ορους που εχει ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΓΡΑΠΤΑ, θελει με το ετσι θελω να τους αλλαξει και γκρινιαζει κιολας.
που αλλου συμβαινει αυτο δηλαδη? ανηλικοι ειστε και δεν ειδατε τι αποδεχτηκατε?
21-01-2018, 18:46 #23
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
21-01-2018, 18:48 #24
21-01-2018, 18:57 #25
Ρεμεντυ γνωριζεις καθολου απο ιντερνετ, εστω τα βασικα για τη λειτουργια μιας σελιδας και την επιτυχια της?
Διαφήμιση & Marketing για Ειδικούς για Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους, Ειδικούς Ψυχικής Υγείας
Το E-Psychology.gr αποτελεί την πιο μεγάλη και ταυτόχρονα την πιο ιστορική Πύλη Ψυχολογίας στο Ελληνικό Διαδίκτυο. Από το 2003, παρέχει ενημέρωση για την ψυχολογία, τόσο σε ειδικούς, όσο και στο ευρύ κοινό.
Εμπεριέχει χιλιάδες άρθρα ψυχολογίας, φόρουμ αυτοβοήθειας με περισσότερα από 10.000 μέλη και 20.000 συζητήσεις, εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας με 5.000 βιβλία, οργανωμένο κατάλογο ειδικών ψυχικής υγείας, τακτική ενημέρωση για θέσεις εργασίας, σεμινάρια, εργαστήρια και άλλες δράσεις που αφορούν την ψυχολογία.
Η επισκεψιμότητα του E-Psychology.gr ξεπερνά τις 200.000 μηνιαίως και οι προβολές άρθρων, τις 500.000 μηνιαίως!
Εάν επιθυμείτε υπηρεσίες διαφήμισης ή/και marketing από το E-Psychology.gr, μπορείτε είτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω επιλογές, είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο email: [email protected] ή στα τηλέφωνα: 2310.867230 & 801.100.1012 (αστ.χρέωση από σταθερό τηλέφωνο).
https://www.e-psychology.gr/psychology-advertismentEverything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
21-01-2018, 19:00 #26
επειδη γνωριζω και κατι ελαχιστα απο λογιστικη ως ελευθερος επαγγελματιας, τα ΚΕΡΔΗ τα δειχνουν οι ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ, οχι η δηλωση της επισκεψιμοτητας μια σελιδας.
αν εχεις να μου παραθεσεις εσοδα και εξοδα της σελιδας, θα τα διαβασω με μεγαλο ενδιαφερον.
μεχρι τοτε, παραμενω στις δηλωσεις της διαχειρισης, εκτος αν εχει κατι αλλαξει και μας πληροφορησουν οτι τελικα πλουτισαν. να δωσω αριθμο λογαριασμου. θελω το μερτικο μου...
21-01-2018, 19:07 #27
Εγω να σου δειξω τον ισολογισμο με τα εσοδα-εξοδα ρεμεντυ? Εσυ ανεφερες οτι η σελιδα δε βγαζει ουτε τα λειτουργικα της εξοδα... και μαλιστα δε μου εξηγησεις και πώς ειναι δυνατον να το ξερεις αυτο.
Μια σελιδα με τετοια επισκεψιμοτητα και να μη βγαζει τα εξοδα χοστινγκ και ονομασιας? Και μαλιστα προκειται για σελιδα με κατοχο εναν ανθρωπο που ειναι και ιδιοκτητης της https://www.multihosting.gr/ ! Ειναι δυνατον να μην καταφερνουν να εχουν εσοδα?Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
21-01-2018, 19:26 #28
θαρρω πως ειπα ΠΟΛΥ ξεκαθαρα οτι το ειπε ο διαχειριστης της σελιδας.
δεν εχω σκοπο να κανω το μεντιουμ.
ο διαχειριστης που εχει ολα τα στοιχεια, ειχε πει αυτο που σας ειπα.
εσυ που διαφωνεις εχεις καποια στοιχεια για τα κερδη τους, η απλα δεν τους πιστευεις? για να καταλαβω τι συζηταμε.
υ.γ. πιθανα δεν ειναι μονο τα εξοδα χοστιγκ και ονομασιας. εχει ενα σωρο συνεργατες η σελιδα. δεν ξερω αν ολοι αυτοι δουλευουν δωρεαν.
21-01-2018, 19:32 #29
Δεν μπορω να σου πω οτι δεν τους πιστευω, γιατι δεν εχω διαβασει τη συγκεκριμενη δηλωση. Αλλα ενας ανθρωπος που ειναι ιδιοκτητης της MULTIHOSTING - Ν ΔΟΙΡΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ να μην ξερει πώς να κανει επικερδη μια σελιδα του? Αμφιβαλλω και αυτο το λεω ξεκαθαρα.
Τωρα οσων αφορα το σβησιμο και τις επεξεργασιες δημοσιευσεων ή/και ολοκληρων νηματων και δικη μου να ηταν η σελιδα, δε θα το επετρεπα, πουθενα δε γινεται αυτο και εξηγησα τους λογους.
Το να μην μπορει καποιος αναγνωστης χωρις λογκ ιν να ψαχουλευει τα προφιλ(οπως ειπε η ελισαβετ), αυτο ειναι ευκολο να γινει. Ηδη οπου η λουλουδι και ο jim7 σβηνουν αμεσως γιατι μετανιωνουν ο,τι εγραψαν και αφηνουν "..........." και απο κατω τα κοροιδα να τους απανταμε, φαινεται πολυ ασχημο.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
21-01-2018, 19:35 #30
το οτι καποιος ειναι "ιδιοκτητης" οποιοιουδηποτε πραγματος, δεν δειχνει απολυτως τπτ για την κερδοφορια του, ακινητων συμπεριλαμβανομενων....
για τα σβησιματα, συμφωνω.