Χριστουγεννιάτικο αξεσουάρ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Senior Member

Χριστουγεννιάτικο αξεσουάρ

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
    Αν έπρεπε να πάτε κάπου (δεν θα αναφέρω που) όπου απαραίτητη προϋπόθεση θα ήταν να εμφανιστείτε με κάτι που θα θυμίζει χριστούγεννα και θα εκφράζει εσάς, ποιο θα ήταν αυτό το αξεσουάρ? Το να ντυθώ αη-βασίλης είναι πολύ κοινότυπο..Θέλω κάτι πιο πρωτότυπο.
    Παρακαλώ πείτε μου ιδέες και ει δυνατόν μέχρι αύριο το απόγευμα μιας και την παρασκευή θα πρέπει να πάω εκεί πέρα.
    Υ.Γ.1.Δεν τρολάρω.Απλά δεν θέλω να πω που ακριβώς και τι θα είναι αυτό το κάπου.

Senior Member
    Ξωτικο

Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Πρεπει να ειναι ολκληρη στολη? Απο πανω μεχρι κατω?
    Αν οχι, εχεις πληθος επιλογων απο κερατα ταρανδου, αυτια ξωτικου και σκουφο, σκουφο αη βασιλη, φωτοστεφανο απο αγγελακι κλπ (Τα εχω ολα αυτα και τα εναλλασσω :P )
    Αν θελεις ολοκληρη στολη, συμφωνω με την ιωαννααα, καλυτερα στολη ξωτικου παρα αη βασιλη.
    Αλλα αξεσουαρ.. μυτη ρουντολφ, κασκολ ξωτικου.
    Ακομα πιο πρωτοτυπο θα ηταν και το μακιγιαζ ξωτικου.
    Αν θελεις να εισαι ακομη πιο εξτριμ, βαζεις στολη χριστουγγεννιατικου δεντρου και παθαινουν ολοι κοκομπλοκο. Αν και αν θελεις να γνωρισεις γυναικα, αστο καλυτερα

Θα πας σε theme party? Αν ναι, ζηλευωωωωω. Μην απαντησεις, δε χρειαζεται να πεις πού θα πας.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Καλικαντζαρος ...................

Senior Member
    κατι απο τα παραπανω, η κατι απο καποια γνωστη χριστουγεννιατικη ιστορια που να σου αρεσει.
    με τα χρηματα πως τα πας?
    ντυσου εμπενιζερ σκρουτζ, η το πνευμα των χριστουγεννων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ντυσου εμπενιζερ σκρουτζ, η το πνευμα των χριστουγεννων.
    Αλλος ειναι ο Εμπενιζερ Σκρουτζ , και αλλος ο Σκρουτζ μακ ντακ ? πως σουρθε το Εμπενιζερ ? το πατρικο του ειναι ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Πρεπει να ειναι ολκληρη στολη? Απο πανω μεχρι κατω?
    Αν οχι, εχεις πληθος επιλογων απο κερατα ταρανδου, .
    Θα νομιζουν οτι ντυθηκε κερατας ...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αλλος ειναι ο Εμπενιζερ Σκρουτζ , και αλλος ο Σκρουτζ μακ ντακ ? πως σουρθε το Εμπενιζερ ? το πατρικο του ειναι ?
    Ο Εμπενιζερ Σκρουτζ ειναι ο αυθεντικος χαρακτηρας διηγηματος του Ντίκενς απο οπου και πηγαζει ο συσχετισμος "Σκρουτζ=τσιγκουνης". Κανονικα ειναι απλα ενα ονοματεπωνυμο, που πλεον ομως χρησιμοποιειται ως ταυτοσημο του τσιγκουνη και στην ποπ κουλτουρα. Ετσι κληρονομησε το ονομα και ο "Σκρουτζ μακ ντακ" που ειναι χαρακτηρας του κομιξ με τις παπιες, τα "duck tales". Απλα χρησιμοποιηθηκε το ονομα εκει για να δειξει οτι ειναι ενας πλουσιος τσιγκουνης.
    Ο ενας ειναι ανθρωπος και αυθεντικος χαρακτηρας διηγηματος του 19ου αιωνα και ο αλλος ειναι ανθρωπομορφη παπια εμπνευσμενη απο τον αυθεντικο χαρακτηρα.
    Αυτα γιατι ξυπνησες τον ξερολα μεσα μου. Εκτος αν πηγες να παιξεις χαριτωμενη μπαλιτσα, στην οποια περιπτωση σορυ, νοτ σορυ λολ.

Senior Member
    Κατα τα αλλα αμα κομπλαρεις με τα πολλα πολλα αλλα θελεις να βαλεις κατι στο πνευμα των χριστουγεννων φορα μια μπλουζα με ενα αστερι και πες οτι εισαι το αστρο της βηθλεεμ λολ.

Senior Member
    μερσι ναταλακι, με καλυψες!
    οπως τα περιεγραψε η νατ, μαγκ.

Senior Member
    Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Δεν είναι απαραίτητο να είναι ολόκληρη στολή.
    @nataliasups
    Καλή ιδέα. Είμαι αστέρι έτσι και αλλιώς.
    @remedy
    Η σχέση μου με τα χρήματα είναι απλή.Οταν έχω ξοδεύω αλόγιστα.Οταν δεν έχω,τα ψάχνω
    @savatage
    Κάτι σε δέντρο έχω σκεφτεί και εγώ..χαχαχα.Nαι θα υπάρχουν και γυναίκες εκεί πέρα αλλά δεν θα πάω με σκοπό να κάνω "καμάκι". Φυσικά και δε θα σου πω τι είναι αλλά σίγουρα δεν είναι κάποιο "κόλπο" σαν τα άλλα που έκανα πριν λίγο καιρό και ακόμη πληρώνω τις συνέπειες τους..
    @iwannaaa
    Καλή ιδέα και αυτή.Αυτό που σκέφτηκα με το δέντρο θα έχει μέσα και ένα ξωτικό σε στολίδι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ο Εμπενιζερ Σκρουτζ ειναι ο αυθεντικος χαρακτηρας διηγηματος του Ντίκενς απο οπου και πηγαζει ο συσχετισμος "Σκρουτζ=τσιγκουνης". Κανονικα ειναι απλα ενα ονοματεπωνυμο, που πλεον ομως χρησιμοποιειται ως ταυτοσημο του τσιγκουνη και στην ποπ κουλτουρα. Ετσι κληρονομησε το ονομα και ο "Σκρουτζ μακ ντακ" που ειναι χαρακτηρας του κομιξ με τις παπιες, τα "duck tales". Απλα χρησιμοποιηθηκε το ονομα εκει για να δειξει οτι ειναι ενας πλουσιος τσιγκουνης.
    Ο ενας ειναι ανθρωπος και αυθεντικος χαρακτηρας διηγηματος του 19ου αιωνα και ο αλλος ειναι ανθρωπομορφη παπια εμπνευσμενη απο τον αυθεντικο χαρακτηρα.
    λ.
    Ευχαριστω για την διευκρινηση Ναταλια , δεν εκανα πλακα ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ευχαριστω για την διευκρινηση Ναταλια , δεν εκανα πλακα ..........
    Παρακαλω
    Kozchr πες μας τελικα τι αποφασισες να βαλεις τουλαχιστον, μη μας αφηνεις στο σκοταδι χαχα

Senior Member
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    Ωχχχ.σε μιάμιση ώρα πρέπει να είμαι εκεί και αγχωθηκα θα πάω και ας μου βγει και σε κακό που λέει και ο αοιδός; Μπα αποκλείεται να πάθω κάτι κακό εκεί. Ουφ θάρρος θέλει, μπορώ να πάω

Στάλθηκε από το Le X620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Page 1 of 2 12 LastLast