ειναι καταθλιψη η απλως συγκινηση ?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Senior Member

ειναι καταθλιψη η απλως συγκινηση ?

αν καποιος βρισκεται με την παρεα του 5 ατομα και ειναι ξαπλωμενος στον καναπε και ολοι μαζι ακουνε τραγουδια εκεινος που ειναι ξαπλωμενος και ζηταει να του βαλουν το ειπα να φυγω του θεμη αδαμαντιδη και το αφιερωνει στην συντροφο του . αφου παιζει το τραγουδι εκεινος βαζει τα κλαματα συγκινειται του κερατα και φευγει απο την παρεα και παει σροο δωματιο του . γιατι μετα καποιοι τον κραζουν τον λενε αγενη επειδη εβαλε τα κλαματα και συγκινηθηκε ειναι σωστο ? και μαλιστα βγαζουν και το συμπερασμα λες και ειναι ψυχιατροι οτι εχει καταθλιψη . δηλαδη καποιος αν συγκινηθει με καποιο τραγουδι εχει καταθλιψη ? και μαλιστα τον κατηγορουν γιατι το κανε μπροστα σε τοσο κοσμο και οτι δεν ηταν ευχαριστος . φαινεται για καταθλιψη ?

Senior Member
    αν εβγαλαν συμπερασμα ΜΟΝΟ απο την σκηνη που περιγραφεις, φυσικα και δεν εχει βαση.
    τα συναισθηματα, η συγκινηση, δεν ειναι διαταραχες/ασθενειες.
    οι διαταραχες εχουν υπερβολη και αλλα στοιχεια, συγκεκριμενα σε καθε μια.

ΕΑΝ ομως τον ξερουν καλα και κρινουν συνολικα την συμπεριφορα του, απλα ΕΤΥΧΕ να το πουν τοτε, μπορει να εχει καποια βαση (αυτο ειναι που σου ειπα σε αλλο θεμα οτι αναφερεις αποσπασματικα στοιχεια)

Senior Member
    Μαράκι όλοι έχουμε συγκινήθηκε με τραγούδια προσωπικά έχω κλάψει για πρώην μου και χωρίς τραγούδι...δεν έχει να λέει κάτι..
    Αλλά και αυτό που είπε η ρεμεντυ σωστό είναι..

Senior Member
    οχι κρινει μονο απο αυτο το γεγονος ! και ο συγκεκριμενος που το πε ειναι παρα πολυ ατομο της λογικης υπερτερει η λογικη δηλαδη με δυσκολια στο να εκφαρσει τα συναισθηματα του να φαντασεις τα ματια του ειναι παγωμενα και το μονο συναισθημα που μπορουν να εκφρασουν ειναι η καχυποψια ! πιστευω οτι για αυτο του εκαν εεντυπωση ο συγκεκριμενος που εκλαψε το αφιερωσε στη δικια του ! σε σενα απαντω remedy

Senior Member
    Καλέ εγώ έχω κλάψει και με τα στρουμφάκια ! χαχα

Βρε Μαρία όλο για θέματα άλλων γράφεις, τι έκανε ο ένας ο άλλος, τι είπε τι δεν είπε....εσύ γιατί ασχολείσαι τόσο πολύ με αυτά;

Senior Member
    αναζητω την αληθεια ειμαι πολυ περιεργη ! αν διαφωνειτε με αυτο που κανω μην απαντατε !

Senior Member
    Ιδια η νονα του Κωνσταντινου!
    https://www.youtube.com/watch?v=q5R7Nfy1qUU
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Είναι καλό πράγμα η περιέργεια αλλά η αναζήτηση της δικής μας αλήθειας είναι πολύ πιο χρήσιμη νομίζω.
    Τωρα αν εσύ την βρίσκεις με την αλήθεια των άλλων...πάω πάσο.
    Δημόσιο φόρουμ είναι εδώ, φυσικά και έχεις δικαίωμα να γράφεις ότι θες εφόσον δεν προσβάλλεις κανέναν.

Senior Member
    πως με λενε εμενα φιλιω !

Senior Member
    Κι εγώ το έχω πάθει αυτό! Δεν είναι κατάθλιψη! Άλλο η μελαγχολία, και άλλο η κατάθλιψη, Μην τα μπερδεύουμε αυτά! Απλά ο άνθρωπος είναι περισσότερο ευαίσθητος από τους υπόλοιπους! Δεν συμφωνώ με εκείνον που τον αποκάλεσε αγενή. Το είπε βέβαια επειδή δεν μπορεί να τον καταλάβει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ιδια η νονα του Κωνσταντινου!
    https://www.youtube.com/watch?v=q5R7Nfy1qUU
    xaxaxxaa...της φιλιως που ολα τα φιλιωνει???

Senior Member
    ακριβως γιωργαρε ! χαχαχα ! μονο που αυτη δεν εκανε αυτο που κανω εγω αυτη εβαζε λογια στους αφορωμενους ηρωες !

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    xaxaxxaa...της φιλιως που ολα τα φιλιωνει???
    χαχαχαχαχαχ ναι ναι αυτη η απονηρευτη και καλοπροαιρετη που ακουει και βλεπει αλλα δεν καταλαβαινει.... "Ααααν ομως το ακουγε καποιος πιο πονηρεμενος απο μενα, τι θα σκεφτοταν οτι συμβαινει?" χαχχαχαχ
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    elisabet αυτο που λες ισχυει σε ενα φιλοσοφικο επιπεδο συν τοις αλλοις δεν αναφερομαι στην αληθεια τη γνωση αν θες του ευατου μου αλλα στην αποκατασταση της αληθειας ολων ατων που ακουω για πραγματα καταστασεις γεγονοτα . γενικα μιλωντας παντα παιρνωντας παραδειγματα απο τη ζωη .

Senior Member
    Η αληθεια ποναει εχει πλατοσ αναλογα το χαρακτηρα του ανθρωπου που την ψαχνει η την λεει δεν ειναι παντα καλη κ δεν τη λεει κανεισ ο καθενασ στον εαυτο του βρηκαμε γτ εισαι εδω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))