Χριστουγεννιάτικο αξεσουάρ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Πηγες σαν χριστουγεννιατικο δεντρο τελικα??
    Για πες, πώς τα περασες?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Χαχαχα όχι δεν πήγα ως χριστουγεννιάτικο δέντρο και κανείς δεν ήρθε με ολόκληρη στολή..Προφανώς όλοι κόμπλαραν να ντυθούν και ήρθαν απλώς με ένα σκουφάκι αη-βασίλη..
    Οπότε εγώ που πήρα επ`ώμου ένα ολόκληρο δέντρο στολισμένα με 7 χρυσά στολίδια,ένα με μια ζωγραφιά επάνω,την κορυφή,ένα ξωτικό,μια καρδιά και έναν σκιέρ και πάνω στα στολίδια είχα γράψει κάποιες λέξεις ήταν ότι πιο πρωτότυπο!!! Το γιατί τόσα στολίδια και τα άλλα,θα τα κρατήσω για μένα και όσους ήταν εκεί.
    Επίσης εκτιμήθηκαν δεόντως και τα μελομακάρονα που πήγα μαζί με κάποια άλλα γλυκά που γίνονται εδώ στην πόλη μου και ξέρω ότι αρέσουν.
    Η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό σκοπό και χαίρομαι που πραγματικά πήγε καλά γιατί βοηθήθηκε ένας άνθρωπος που έχει ανάγκη.Εν τέλει ήταν μια πραγματικά υπέροχη εμπειρία και φυσικά θα ξαναπήγαινα.
    Σε κάποια στιγμή για δικούς μου λόγους ένιωσα ο απροσάρμοστος της παρέας για δικούς μου λόγους και σκέφτηκα να σηκωθώ να φύγω λέγοντας κάποια χαζή δικαιολογία αλλά όλοι εκεί πέρα μου φέρθηκαν άψογα (πίστευα ότι θα γελάσουν μαζί μου γιατί σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν υπήρξα αυτός που κοροϊδευαν οι άλλοι) και έτσι ξεπέρασα την όποια αμηχανία μου και συνέχισα να περνάω ωραία.
    Και τέλος σκέφτομαι πως αν όλο αυτό γινόταν στην πόλη που διαμένω,δεν υπήρχε περίπτωση να πάω.Ενώ εκεί ήξερα ότι αν τύχει να πέσω στην απροσαρμοσία μου,το πολύ-πολύ να φύγω και να μην με ξαναδούν και να μην τους ξαναδώ ποτέ και επειδή είναι σε άλλη πόλη δύσκολα θα πετύχαινα κάποιον στην καθημερινή μου ζωή και όλα καλά. Τώρα βέβαια θα τους ξαναδώ και αυτό είναι το θετικό που κρατώ από όλο αυτό.
    Να είστε όλοι καλά για τις ιδέες που μου δώσατε.Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα με υγεία και χαμόγελα για όλους σας.

Page 2 of 2 FirstFirst 12