Θεος φυλαξοι.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    καλησπερα παιδια
    αυριο ειναι να παω στη γιατρο κι ακομα ψαχνω τι να της πω και πως...
    Μη σκοτιζεσαι. Τυπωσε το κειμενο σου απο εδω.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Ουπς σορρυ, στη γιατρο ειπες οχι στην ψυχολογο. Εννοεις τι να της πεις σχετικα με το αν περασε τελειως η υποτροπη ή κατι αλλο? Κανετε ολοκληρη συνεδρια με την ψυχιατρο ή πας μονο για την αγωγη?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    ναι στη γιατρο θα παω αυριο.στη ψυχολογο σε 4-5 μερες.
    αναρωτιεμαι τι να πω στη γιατρο γι αυτον τον ψυχαναγκασμο.ή να το πω μονο στη ψυχολογο και να το αποκρυψω απο τη γιατρο?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Eγώ τα περισσότερα θα τα έλεγα στην ψυχίατρο.
    Αυτή έχει στα χέρια της την διαχείριση των φαρμάκων όσο και να σε φοβίζει αυτό.
    Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα αύξησης οπτ μη φοβάσαι.
    Απλά πολλές φορές τα φάρμακα δημιουργούν παρενέργειες και ένας έμπειρος γιατρός γνωρίζει πως να χειριστεί πιθανή μείωση για ελάφρυνση των παρενεργειών.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    ναι στη γιατρο θα παω αυριο.στη ψυχολογο σε 4-5 μερες.
    αναρωτιεμαι τι να πω στη γιατρο γι αυτον τον ψυχαναγκασμο.ή να το πω μονο στη ψυχολογο και να το αποκρυψω απο τη γιατρο?
    Πες το και στις 2, δεν υπαρχει λογος να αποκρυπτεις πραγματα. Αλλα η ψυχοθεραπευτρια σου(η ψυχολογος σου δηλαδη) ειναι αυτη με την οποια θα το αναλυσετε και θα το εξηγησετε, σε αυτην παρτο τυπωμενο οπως τα εγραψες εδω, ηταν πολυ ξεκαθαρη η περιγραφη σου. Στη γιατρο αυριο οπως συνηθιζετε να τα λετε, επιγραμματικα υποθετω και αν σου ζητησει λεπτομερειες πες της τα οπως τα σκεφτεσαι, μην αγχωνεσαι για τις περιγραφες και γενικα αυτο το φοβο που εχεις μη σου ξαναυξησει το φαρμακο, βαλτον λιγο στην ακρη, σου εχει αποδειξει οτι προσπαθει να σε βοηθησει να το μειωσεις, αλλα ΑΝ χρειαστει για το καλο σου καποια στιγμη να το ξαναυξησει ή να το κρατησει στην ιδια δοση, θα το κανει. Δε θα τις αποκρυπτεις πραγματα γιατι θα οδηγηθει κι αυτη σε λαθος αποφασεις. Πεστα οπως σου ρχονται.

Senior Member
    καλησπερα παιδια
    πηγα σημερα στη γιατρο και της το ειπα.
    μου ειπε οτι ειναι ψυχαναγκασμος και οτι κρυβει ενοχες αυτο που κανω.
    ειπαμε να προσπαθησω 15-20 μερες να μιλησω και με τη ψυχολογο μηπως με βοηθησει και αν δεν αλλαξει τιποτα τοτε θα παρω zoloft
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Καλημέρα μπου
    Πολύ καλά έκανες και το είπες στην γιατρό σου! Μάλλον τώρα που έκανες το βήμα θα καταλάβες πως δεν ήταν και τόσο τρομερό ούτε φυσικά θα σε κρίνει ο γιατρός για αυτό ή θα γελάσει.
    Είμαι σίγουρη πως συζητώντας το και με την ψυχολόγο θα βρεις τρόπο και θα το κουμαντάρεις και θα πάψει να σε ταλαιπωρεί.

Senior Member
    Rep mporeis na m dwseis ena e.mail na se rwtisw kati?

Quote Originally Posted by Confused889 View Post
    Rep mporeis na m dwseis ena e.mail na se rwtisw kati?
    ...εμένα εννοεις?

Senior Member
    Nai esena....!!

Senior Member
    Iparxei periptwsi thelw na se rwtisw kati sigekrimeno

Senior Member
    καλησπερα παιδια
    αυριο εχω ραντεβου με τη ψυχολογο θα της τα πω και οτι γινει.. ελπιζω να βοηθηθω γιατι εχει παραγινει το πραγμα.σημερα ξυπνησα και μεσα σε 10 λεπτα εμφανιστηκε ο 1ος ψυχαναγκασμος. θυμαμαι ομως στην αρχη των συνεδριων μας που μου ειχε πεταξει πως οι ψυχαναγκαστικοι ειναι απο τις πιο δυσκολες καταστασεις προς επιλυση.
    ισχυει?

και καθομαι και σκεφτομαι με το φτωχο μου το μυαλο απο που μπορει να πηγαζουν οι ψυχαναγκασμοι..
    μηπως ειναι αποτελεσμα της προσπαθειας καποιων ατομων να εχουν ελεγχο στα παντα και οταν κατι τους ξεπερναει και ξεφευγει απο τον ελεγχο τους εμφανιζεται ο ψυχαναγκασμος λογω του αγχους γι αυτο?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Quote Originally Posted by Confused889 View Post
    Nai esena....!!
    [email protected]

[...]
    και καθομαι και σκεφτομαι με το φτωχο μου το μυαλο απο που μπορει να πηγαζουν οι ψυχαναγκασμοι..
    μηπως ειναι αποτελεσμα της προσπαθειας καποιων ατομων να εχουν ελεγχο στα παντα και οταν κατι τους ξεπερναει και ξεφευγει απο τον ελεγχο τους εμφανιζεται ο ψυχαναγκασμος λογω του αγχους γι αυτο?
    Η ψυχαναγκαστική συμπεριφορά έχει τη ρίζα της
    στο Φόβο του ατόμου για τις Αλλαγές. Κάθε είδους Αλλαγές, ακόμη και οι πιο ασήμαντες όπως τ' αντικείμενα στα ράφια τους να μην είναι τακτοποιημένα με τη θέση και τη σειρά που έχουν διαλέξει εκείνοι τους βγάζει έξω από τη "σειρά" τους. Ο ψυχαναγκαστικός θέλει το περιβάλλον γύρω του Αυστηρά Τακτοποιημένο.
    Αισθάνεται άβολα και στην παραμικρή αλλαγή που, οταν τη βλέπει να συμβαίνει θεωρεί πως ο κοσμος του τελεί υπό διάλυση.
    Η ψυχαναγκαστική συμπεριφορά ειναι η Αναγκη μας για Σταθερότητα σε όλα και ο Φοβος να μην αλλάξουν.

(Πολυ περισσότερα, διαφωτιστικότερα και τομερά ενδιαφέροντα θα βρεις στο βιβλίο του Fritz Riemman ΤΕΤΡΑΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ. Είναι εξαιρετικά απλά γραμμένο, με σαφή παραδείγματα και υπαρχει και στα ελληνικά).

Banned
    δηλαδη εισαι καπου στη μεση και κοιτας τα 2 ακρα

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast