Θεος φυλαξοι.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Ούτε ο ψυχίατρος ουτε ο ψυχολόγος θα γελάσουν. Στο εγγυώμαι. Μπορεί εσένα το σύμπτωμα αυτό να σου φαίνεται παράξενο και αστείο αλλά είναι πραγματικά πολύ συνηθισμένο και αντικατοπτρίζει πολλά πράγματα για την τωρινή σου ψυχική κατάσταση.
    Κατά την γνώμη μου τέτοια συμπτώματα έρχονται όταν δεν έχουμε μια καλή ποιότητα ζωής, με αποτέλεσμα οι σκέψεις μας να τρέχουν στο κακό, στον θάνατο (το μεγαλύτερο άγχος όλων των ανθρώπων) και στον φόβο. Είναι ανθρώπινο και κατά τη γνώμη μου φυσιολογικό ως ένα βαθμό.
    Αυτό που κατά την γνώμη μου πρέπει να αναζητήσεις είναι αν είσαι ικανοποιημένος από την ζωή σου γενικότερα, από τις σχέσεις σου, από την καθημερινότητά σου, γιατί το συμπτωμά σου δείχνει πως κάτι σε αγχώνει ή σε μελαγχολεί. Οι ουσιαστικές και αυθεντικές κοντινές σχέσεις, οι δραστηριότητες που ξυπνούν την δημιουργικότητα και τη φαντασία σου σε συνδυασμό με μια θετική και αισιόδοξη στάση ζωής θεωρώ πως είναι το καλύτερο φάρμακο.

Senior Member
    boo τι κανεις? Πώς πηγε το ραντεβου σου? Το αναλυσατε το θεμα με την καταστροφολογια?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    καλησπερα παιδια
    πηγα στη ψυχλογο και της το ειπα. μου ειπε οτι εχω επηρεαστει πολυ απο την οικογενεια επειδη απο τα 8 μου χρονια ηρθα αντιμετωπη με αρκετες πιθανοτητες θανατου των δικων μου λογω σοβαρων ασθενειων.επισης 2 τραυματικες εμπειριες που ηρθα αντιμετωπη με 2 νεκρους.το 1 περιστατικο εγινε πριν 1 χρονο και μου ειπε οτι μπορει ακομα να με επηρεαζει και η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες το σκεφτομαι και φοβαμαι και για τους δικους μου.
    μου ειπε τι θα το δουλεψουμε και πιστευει οτι θα τα καταφρεουμε και δε θα χρειαστει να παρω κι αλλο χαπι.
    μου ειπε οταν εχω τετοιες σκεψεις να προσπαθω να τις εκλογικευω.για παραδειγμα οταν κανω καποια κακη σκεψη που μπορει να αφορα την αδερφη μου για παραδειγμα να την παρω 1 τηλεφωνο και να τη ρωτησω αν ειναι καλα απο το να καθομαι και να κανω τελετουργικα για να ειναι καλα.το ιδιο να κανω και για τη μανα μου.να πηγαινω και να την ρωταω αν ειναι καλα οταν σκεφτομαι κατι κακο.
    μου ειπε επισης πως αν ειναι αναποφευκτη η σκεψη να μη ζοριζω τον εαυτο μου να μην το κανω για αρχη
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 3 of 3 FirstFirst 123