Χρόνια Πολλά!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
    davidh
    Guest

Χρόνια Πολλά!!

Αδερφάκια μου, Lady's and Gentleman, Meine damen und Heren, Was Was ο Παρασκευας, Χρονια Πολλα καλες γιορτες και Happy new Year για οσους μπορουν φετος!

Ειναι η πρωτη φορα που δεν στεναχωριεμε με την αλλαγη των εποχων κατα 80-90% αλλα περνω 9 χαπια την ημερα και μια ενεση καθε 15 μερες. Αλλα ειναι καλυτερα. Τουλαχιστον μεσα στο σπιτι ειναι σουπερ. Εξω... ε οκ αλλα μπορει να την φαω την φλασια μου στο μισαωρο και να νομιζω παλι διαφορα, μια μικρη υποτροπιαση θα λεγα..

Τσπ, οι γιορτες μου ηταν παντα ημερες καταθλιψης και στεναχωριας με το σκεπτικο οτι παντα ηθελα να αλλαξω τον κοσμο, αλλα αυτα τα χριστουγεννα ειμαι καλυτερα. Και ειμαι καλυτερα γιατι εκανα δωρεες απο το επιδομα μου σε παιδακια που ηταν αρρωστα, greenpeace και γενικα διαφορα. Αλλα οχι στις γιορτες. Τις εκανα νωριτερα. Αυτο με γεμισε. Εχω ενα λογο να χαιρομαι και να νιωθω οτι οντως τωρα αλλαζω τον κοσμο.

Τσπ τα πραγματα ειναι πιο θετικα, αν δεν παθει ζημια το συκωτι μου απο τα πολλα φαρμακα.

Anyway χρονια πολλα και παλι.

https://www.youtube.com/watch?v=xsldtH2n8Dk

Senior Member
    Χαιρομαι παρα πολυ με το ποστ σου, το κεφι σου και την διαθεση σου για προσφορα στον κοσμο παραλληλα με την φροντιδα του εαυτου σου. Σου ευχομαι τα καλυτερα, χρονια πολλα!

Senior Member
    Φίλε άμα μπορείς πρόσθεσε εκεί που δίνεις χρήματα κ φτωχά παιδάκια κι άμα τα δεις ταλιμπανακια δεν είναι κακα πλάσματα απλά αντιδρανε έτσι είχα φίλους εγώ μικροσ στις αλάνες κι έβλεπα κ την καλή τους πλευρά αυτό με πονάει κ με τους σχιζοφρενεισ έχω ένα θέμα κάνε ότι μπορείς αν έχεις τη δυνατότητα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

davidh
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Φίλε άμα μπορείς πρόσθεσε εκεί που δίνεις χρήματα κ φτωχά παιδάκια κι άμα τα δεις ταλιμπανακια δεν είναι κακα πλάσματα απλά αντιδρανε έτσι είχα φίλους εγώ μικροσ στις αλάνες κι έβλεπα κ την καλή τους πλευρά αυτό με πονάει κ με τους σχιζοφρενεισ έχω ένα θέμα κάνε ότι μπορείς αν έχεις τη δυνατότητα
    Δεν καταλαβα χριστο απο οτι εγραψες φτωχομπινε. Τσπ εγω εχω κανει δωρεα σε ανυποπτο χρονο σε αρρωστα παιδακια που μαζευαν λεφτα για την θεραπεια τους στο εξωτερικο. Αν και δεν ειναι του στυλ μου να το διαφωνο, θεωρησα πως εδω μεσα ειμαστε αρρωστοι ολοι οποτε, θετικο.

davidh
    Guest
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Χαιρομαι παρα πολυ με το ποστ σου, το κεφι σου και την διαθεση σου για προσφορα στον κοσμο παραλληλα με την φροντιδα του εαυτου σου. Σου ευχομαι τα καλυτερα, χρονια πολλα!
    Θενκ γιου. Εσυ πως εισαι?

Senior Member
    Καλα αστο κανε εσυ το καλο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by davidh View Post
    Θενκ γιου. Εσυ πως εισαι?
    Χμ, υπηρξα και καλυτερα, αλλα σιγουρα θα υπαρξω και ακομα καλυτερα απο αυτο στο μελλον, οποτε ολα καλα :)

Senior Member
    χρονια πολλα!
    πολυ ωραια κινηση να κανεις δωρεες! μπραβο!
    εγω πηρα το επιδομα και το εκανα φυλλο και φτερο στα δωρα!το ευχαριστηθηκα!
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    χρονια πολλα!
    πολυ ωραια κινηση να κανεις δωρεες! μπραβο!
    εγω πηρα το επιδομα και το εκανα φυλλο και φτερο στα δωρα!το ευχαριστηθηκα!
    Χρόνια πολλά παιδιά!

Όντως είναι καλή ιδέα...

Κι εγώ πήρα αρκετά δώρα αλλά αγχώνομαι πως θα βγει ο Ιανουάριος με ότι έμεινε που δεν είναι και πολλά...τέλος πάντων, ας μην χαλάσω το κλίμα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Χρόνια σας Πολλά και από μένα και ευτυχισμένο το νέο έτος το 2018.

Πότε ήτανε 2008 ..... πώς περνάνε τα χρόνια σαν νερό. Τα πιο ευτυχισμένα μου χρόνια ήτανε πριν το 1999 την χρονιά που "έκλεψα" τον γκόμενο της φίλης μου. Από τότε και τι δεν έπαθα. Ενός κακού μύρια έπονται .... μέχρι και ψύχωση έπαθα. Ο καλός καλό δεν είδε και δεν έχει.... κάτι παλιοπατσάβουρα ζούνε και βασιλεύουνε....άδικη που είναι η ζωή... είμαι αισιόδοξος όμως άνθρωπος και πιστεύω ότι τα χειρότερα πάνε περάσανε και τώρα θα έρθουνε τα καλύτερα.

Senior Member
    Συγχαρητηρια σε οσυς κανουν δωρεες , χιλια μπραβο , αυτο σημαινει αγαπη προς τον πλησιον ......

αγαπη , η υπερτατη δυναμη στο συμπαν .............

και η πιστη σε οτιδηποτε , σε σας , στην καλη σας τυχη , μα σε οτιδηποτε , θα φερει τα επιθυμητα αποτελεσματα στην ζωη σας εν καιρω .............στους υπομονετικους .......................μην μεψιμοιροιτε , μην βαρυγκομειτε , ολα ερχονται σαυτον που ξερει να περιμενει , και ναναγνωριζει τους οιωνους ....ευγνωμοσυνη για ολα .......και τα καλα και τα κακα .....
    Last edited by Macgyver; 30-12-2017 at 06:41.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Χμ, υπηρξα και καλυτερα, αλλα σιγουρα θα υπαρξω και ακομα καλυτερα απο αυτο στο μελλον, οποτε ολα καλα :)
    Να υπαρξεις καλυτερα ευχομαι Ναταλια , ευχομαι σε σενα και ολους το καλυτερο παρελθον ναναι το χειροτερο μελλον σας ....................πονηρη ευχη !!

davidh
    Guest
    Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις αν και ψαρωσα στην αρχη λογω του οτι αργουσατε να απαντησετε και το μυαλο μου πηγαινε στο ισως να ναι λαθος που το εγραψα εδω η του οτι ολοι ειναι δυστυχισμενοι και τι τους γραφω εγω. Τσπ ολα καλα. Χαχα

Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Καλα εκανες, θεωρω πως το φορουμ δεν ειναι μονο για τη μοιρλα, ειναι κομματι της ψυχολογικης υποστηριξης και το να μοιραζεσαι την χαρα σου...για αυτον που την μοιραζεται επειδη εκανε δρομο για να φτασει εκει και ειναι υγιες και ομορφο να μοιραζεται και τα θετικα του συναισθηματα σε αυτο το ταξιδι, ενω στους υπολοιπους δινει ελπιδα.
    Επισης ειναι καλη ασκηση για την προσωπικη μας ψυχικη υγεια το να μπορουμε να χαρουμε με την χαρα του αλλου...
    Οποτε πολλαπλα τα οφελη :)

Page 1 of 2 12 LastLast