Results 1 to 15 of 89
Thread: Τεράστια απογοήτευση.
-
23-12-2017, 12:38 #1
Τεράστια απογοήτευση.
Πασχα λοιπον και γνωρίζω ισως την ομορφότερη και ωρημότερη (ετσι νομιζα τότε) γυναικα της ζωής μου. Φοιτητρια αυτή, εργαζόμενος εγώ, 23 αυτη, 25 εγώ. (σημειωτέον σπουδάσαμε στο ίδιο αντικείμενο). Ιουλη μήνα επιστρέφει από την πολη που σπούδαζε και αφου τα φτιάξαμε περάσαμε δυο μήνες μέσα στα μέλια. Τρομερο συνάισθμα, τρομερός έρωτας και σεξ (καθε φορά που το κάναμε τελείωνε 4 φορές και μέχρι που την έπιαναν και τα κλαματα στην κορύφωση απο το όλο συναίσθημα). Γενικά όλα τέλεια αφου κι εγώ το μόνο που έκανα είναι να πάρω το αυτοκίνητο του πατέρα μου και να οργώνουμε την περιοχή.
Ηρθε ο Σεπτέμβρης εφυγε για την σχολή της να δώσει μαθήματα για να ξανακατέβει τον Οκτώμβρη και να αντικρίσω μια πολυ διαφορετική συμπεριφορά. Βασικά πλεον ειχα πιασει δουλεια, ο πατέρας μου λόγω δουλειων δεν μπορουσε να μου δινει το αυτοκίνητο και οπως ειναι φυσικό μπορούσα να κάνω όσα έκανα το καλοκαιρι. Και να ειχα τα μέσα φυσικά δεν μπορουσα λόγω εξάντλησεις απο τις υποχρεώσεις μου να κάνω πράγματα με την ίδια ένταση (εκτος σεξ και συναίσθημα που παρέμεναν ακμαια). Το μυαλό της μονο να πηγαινουμε βόλτες και ταξιδια για να διατηρησουμε τον ερωτα μας καθως ξενερωνε οπως ελεγε να μεινουμε στην ιδια πολη και οσο της εξηγουσα πως δεν βγαινουν τα λεφτα για ολα αυτα και δεν εχω τα μεσα τοσο θυμωνε. Ελεγε πως θελει χρονο για την σχεση μας και μου θυμωνε ακομα κι αν μπορούσα να την δω μονο μια ωρα την ημερα γιατι την υπολοιπη ειχα υποχρεώσεις. Τελος παντων καποια σχεδια για διακοπες δεν μου βγηκαν λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων και οσο προσπαθουσα να της εξηγησω πως η δουλεια μου ειναι τετοια που δεν μπορω να κανονιζω κατι μακροπροθεσμα τοσο μου εδειχνε οτι δεν καταλάβαινε.
Αφου εκατσε εναν μηνα στην πολη μας εφυγε μετα από εναν τρομερο καβγα πως βαλτωσε η σχεση μας, πως περιμενε να φυγει πιο ερωτευμενη αλλα δεν εγινε διοτι δεν καναμε τπτ και βαρεθηκε τα ιδια και τα ιδια ολη μερα. Μαλιστα μου εβαζε τις φωνες να απαιτω χρηματα απο τους γονεις μου για να κανουμε πραγματα, πραγμα που ποτε δεν θα εκανα διοτι προσπαθω να κινουμε απο θεμα φιλοτιμου με τις δικες μου δυνατοτητες.
Περναει ενας μηνας σχεδον με αρκετους καβγαδες ενω ειμαστε σε αποσταση και χωρις ουσιαστικο λογω. Μια μερα την παιρνω τηλεφωνο να της πω πως θα κανω ενα επαγγελματικο ταξιδι δυο μερες και μολις γυρισω θα αφησω 3 μερες την δουλεια μου να ερθω να σε δω και να περασουμε ομορφα γιατι μου ελειψε. Της το ειχα υποσχεθει αλλωστε. ΑΛΛΑ.... αρχιζει την υστερια. Ηρθα να σε δω 1 μηνα κι εσυ μονο 3 μερες, δεν θελω να ερθεις, δεν κανεις τπτ για εμας, μονο εγω κανω και ξοδευω χρηματα και χρονο για την σχεση μας κι εσυ τπτ. Αρχισε να με λεει τσιγκουνη επειδη δεν ζηταω χρηματα απο τους δικους μου (δεν τους εκμεταλευομαι) και μαλιστα επειδη η επιχειρηση μας ειναι οικογενειακη αρχισε να με υποτιμα λεγοντας πως μην νομιζεις πως δουλευεις κιολας, τπτ δεν κανεις, ο μπαμπας σου τα κανει ολα, εσυ κοροιδευεις τον ευατο σου.
Να μην τα πολυλογω την διαγραφω απο παντου, κοβω επικοινωνια γιατι της ειπα πως δεν μου αρεσει να με βριζουν και δινω ενα τελος που δεν το περιμενε γιατι στις υστεριες της παντα ετρεχα απο πισω της. 3-4 μερες με εβριζε με τις φιλες τις, το εμαθα απο κοινους γνωστους. Μια μερα πηρε τηλεφωνο τον αδερφο μου και του ελεγε πως ειμαι τσιγουνης, πως βαλτωσε η σχεση μας (επειδη εναν μηνα δεν καναμε οσες εκδρομουλες ηθελε - βεβαια καναμε κανα δυο εξορμησεις ) και διαφορα αλλα. Εκλαιγε παρα πολυ. Του ειπε πως για να ηρεμησει επαιρνε χαπια και πως την απογοητευσα πολυ καθως αλλιως με γνωρισε το καλοκαιρι. Βρεθηκε πριν 2 μερες με την φιλη μου και ηταν βουρκωμενη, ελεγε πως απογοητευτηκε πολυ. Η φιλη μου της ειπε πως επρεπε να με βρει να μου μιλησει και απαντησε πως δεν την καταλαβαινω πως θελει χρονο για την σχεση μας (χρονο βεβαια σε αλλες πολεις οχι στην δικη μας) και τετοια κουλα. Ολοι μου λενε οτι εκανε πολλα λαθη, οτι ειναι αχαριστη και κακομαθημενη και οτι θα το μετανοιωσει. Εγω πηρα αποφαση να μην κυνηγισω κατι, γιατι δεν αξιζει ατομο που με βριζει και δεν εκτιμα. αλλα για το γαμωτο, για την ηθικη ικανοποιηση, θελω να γυρισει για τον ευατο μου, για να ξερω πως εχω δικαιο τπτ αλλο. Καθε σχολιο δεκτο.
Θα καταλαβει το λαθος της; Θα γυρισει;
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Πετρος
- 23-12-2017, 13:01 #2
Μπορει να φοβαται τη ρουτινα και να νομιζει οτι τη βαρεθηκες και δεν την εχεις πλεον προτεραιοτητα οπως της εδειχνες τους 2 πρωτους μηνες για να την κερδισεις. Ισως της εδειξες στην αρχη ενα πλαστο προφιλ και αργοτερα που αρχισαν να βγαινουν οι αληθειες σας να σκαλωσε το πραγμα. Γενικα ενα ζευγαρι καταλαβαινει αν ταιριαζει και αν αντεχει ο ενας τον αλλον μετα τις πρωτες κ$%@ες, ε, εσεις δεν ταιριαζετε.
Τωρα περιμενεις να γυρισει για να παρεις το αιμα σου πισω? Μηπως εισαι και εσυ εξισου ανωριμος με εκεινη τελικα? Αστην, αυτη σε θεωρει βαρετο και μονοτονο, εσυ τη θεωρεις αχαριστη και κακομαθημενη, δε θα δεσει το γλυκο ποτέ.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
23-12-2017, 13:25 #3
Δεν ειναι βολτες η ζωη μονο. Ηταν βολτες οταν δεν ειχα υποχρεωσεις. Τωρα που εχω ομως πρεπει να το σεβαστει. Γιατι στο κατω κατω για να εχω λεφτα να κανω οτι θελει πρεπει να δουλευω. Βαλτωνει η σχεση στους τρεις μηνες με τον ανθρωπο σου; παμε καλα; Και αν ηθελε περισσοτερο χρονο να με βλεπει γιατι οταν ειχα ελευθερο χρονο στην πολη μας δεν τον εκμεταλευονταν να ερθει να με δει αλλα μονο την ενοιαζε ποτε θα κανουμε εκδρομουλες; Τωρα να μιλαμε λιγο λογικα. Μου ειπε δεν της αρκει να με βλεπει μονο, θελει να με βλεπει σε διαφορετικα μερη. Ειναι αυτο λογικο; ειναι αυτο ερωτας; αγαπη; και η υστερια αμα δεν παμε ειναι ωριμοτητα; Οι βρισιες ειναι ωριμοτητα; Δεν θελω εκδικηση. Αν ηθελα ηξερα πως να την παρω. Απλα θελω να καταλαβει, να γυρισει να της εξηγησω και να συνεχισει μονη της. Γιατι εγω υπεφερα. Ζευγαρια πανε 1 φορα τον χρονο διακοπες και ειναι ευτυχισμενη, αλλοι και πουθενα και εμεις επρεπε 2-3 φορες τον μηνα να πηγαινουμε εκδρομουλες και ταξιδια στο εξωτερικο ανα 3 μηνες;
23-12-2017, 13:36 #4
Τι εννοεις ταξιδια στο εξωτερικο ανα 3 μηνες? Αυτο σου ειπε οτι θα ηθελε? Συνολικα μονο 5 μηνες δεν ειστε μαζι?
Δεν προλαβατε να βαλτωσετε, ουτε να γνωριστειτε δεν προλαβατε, μολις αρχισατε να γνωριζεστε ηρθε η ρηξη. Αυτο που της εδειξες στην αρχη, δεν ηταν η πραγματικοτητα, γιαυτο ηταν ολα ιδανικα τους πρωτους 2 μηνες.
Μπορει να νομιζε οτι αφου εισαι σε οικογενειακη επιχειρηση και κανεις και ταξιδια επαγγελματικα, οτι θα εχει και αυτη θεση μεσα σε ολο αυτο, μπορει και να νομιζει οτι της λες ψεματα οτι στην αρχη ειχες χρηματα ενω μετα οχι.
Δεν ξερω, γιατι δεν εχουμε τη δικη της πλευρα. Μπορει και να ειναι οντως τοσο πολυ ανασφαλης που να θεωρει οτι μια σχεση παει καλα μονο οταν ειναι γεματη ταξιδια και νεες εμπειριες.
Οπως και να εχει, δε φαινεται να εχετε κοινες επιθυμιες και αφου δεν εκτιματε και ο ενας τον αλλον, θα περασει η περιοδος απογοητευσης και αργα ή γρηγορα θα προχωρησετε και οι 2. Τωρα μπορει να σου φαινεται βουνο, αλλα στην ηλικια σου το περασαμε ολοι.
Άλλα νομιζουμε και δειχνουμε στην αρχη αρχη στα πρωτα μελια και στον ενθουσιασμο και άλλα βγαινουν στην επιφανεια μετα.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
23-12-2017, 13:57 #5
Συγγνώμη αλλά είναι πολύ εγωιστικό κι άσχημο αυτό που λες...ότι θέλεις να γυρίσει για να την διώξεις...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
23-12-2017, 14:38 #6
Κυκνε εσυ εμεινες σαυτο? Και απ τα αλλα που βλεπω που γραφεις στα θεματα αντρων γυναικων δεν εισαι αντικειμενικη βγαζεις το αχτι σου....
Εισαι το ιδιο πραγμα με τους αλλους απλως δεν τα διακρινεις στον εαυτο σου.....απλοSlipknot-Psychosocial......
23-12-2017, 15:53 #7
πρεπει να αποδεχτεις οτι σε ηθελε μονο για τις εκδρομες και το πεος σου.
να τα θεωρησεις και τα δυο κοπλιμεντα.
23-12-2017, 16:41 #8
Φίλε Πέτρο... Και εμένα η πρώην μου, μόλις κατάλαβε πως τελείωσαν οι άδειες μου, και πως θα ξεκινούσε η δύσκολη περίοδος, οπου θα βλεπόμασταν μόνο για 2-3 ημερες το μήνα επειδή μας χωριζε μια μεγάλη απόσταση, έκανε τα πάντα για να διαλύσει τη σχέση μας! Μην σκας! Εγώ που έσκασα με αυτή τη σχέση, μόνο κακό έκανα στον εαυτό μου Στη σχέση υπάρχουν δυο άνθρωποι πάντα, αν ο ένας κάνει μόνο προσπάθειες και θυσίες τότε πρέπει να λήγει το θέμα και να πηγαίνουμε παρακάτω!
Last edited by Poet; 24-12-2017 at 01:05.
23-12-2017, 18:09 #9
Ακριβως το ιδιο εχω πάθει κι εγω, λοιπον για μενα μην μπλέκεις με τοσο μικρές κοπέλες που είναι στην αρχή της ζωής και φυσικό είναι να θέλουν να τα ζήσουν ολα και να αποκτήσουν πολλες εμπειρίες, εννοώ σε φάση βόλτες, εξόδους, εκδρομές κλπ. Το θέμα είναι οτι και να γυρίσει παλι τα ιδια θα γίνουν. Αν δεν έχεις την οικονομική άνεση, την άνεση χρόνου και την όρεξη για πολλές βόλτες μην μπλέκεις με τοσο μικρές κοπέλες. Για την ηλικία της, δεν ειναι υπερβολικά αυτα που ζητάει, ας σου φαίνεται εσενα ετσι.
23-12-2017, 18:32 #10
Μετα απορουμε απο που βγαινει το "της γυναικας ο καημος λουσα π*τσα και χορος" λολ. Εκτος αν εσυ μας τα παρουσιαζεις ετσι, η αληθεια ειναι πως οταν μας παρουσιαζει μονο η μια πλευρα την εκδοχη της δεν μπορουμε να εχουμε πληρη εικονα...μπορει να ενιωθε παραμελημενη γενικα και εσυ να ερμηνεψες το παραπονο της ως καημο που δεν κανατε αλλα ταξιδια.
Απο την αλλη αν ειναι οντως ετσι τα πραγματα νταξει, μαλακια της αλλα σιγα τα ωα...ηταν απλα ενα ωραιο περιπετειωδες ενθουσιωδες σχεσακι με μπολικη γαρνιτουρα. Μας λες για τον ανθρωπο σου και να δειχνει κατανοηση κλπ...προφανως ακομα τη ξυνει ο κωλος της να ειναι ολο αχ και βαχ και γουαου 24 ωρες το 24ωρο σε μια σχεση, νταξει 23 χρονων ειναι, δε νιωθει...ειδικα δε αμα την παιρνει να κανει τετοια νουμερα στο μνι της, θα βρει αλλο γκομενο να τη πηγαινει ταξιδια σε λιγες εβδομαδες...αλλα και εσενα τα θελει επισης ο κωλος σου τι παραπονιεσαι... ; Εκανες τα γουστα σου με τα ταξιδια και ολα αυτα, αλλιως γιατι σκατα τα εκανες; Αρα τι παραπονιεσαι; Η το εκανες για να εξαγορασεις την αγαπη της ξερω γω; Η τον ωραιο της κωλο σε ανταλλαγμα; Δεν εισαι λιγοτερο φαουλ απο εκεινη σε καθε περιπτωση...γιατι σε περιπτωσεις που μιλας για τον "ανθρωπο" σου, πρωτα μαθαινεις τι σκατα ανθρωπος ειναι...εσυ μας περιγραφεις ενα 100% ηδονιστικο ειδος σχεσης και τροπο ζωης. Ε αμα της παρουσιασες αυτη την εικονα και δεν ψαχτηκες παραπανω, σε αυτη την εικονα ψαρωσε, και δεν ειχες τροπο να ξερεις αν θα εκτιμουσε την οποιαδηποτε αλλη εικονα που εκτιμαει οποιος λεγεται "ο ανθρωπος" σου...αυτη καποιου που δουλευει και δεν εχει τοσο χρονο ξερω γω. Απλα υπεθεσες οτι της πετας κανα κοκκαλακι με ταξιδι/δωρο/5-6 οργασμους και ειναι κομπλε η γκομενα, ρεζερβα για οταν θα εχεις ρεπο, λολ. Της κουνησες κατι γυαλιστερο μες στη μαπα και γουσταρε. Μετα της το στερησες και ξενερωσε. Φταις κι εσυ που δεν τσεκαρες αν σε θελει και χωρις το γυαλιστερο πρωτα ομως...και τωρα ζητας τα ρεστα.
Ενα τεραστιο μερος του ποστ σου ειναι απλα το πως κανατε ταξιδια και τι καλο που ηταν το σεξ...για το τι σας συνεδεε κατα τα αλλα, το τι εκτιμουσες και θαυμαζες σε εκεινη ως ανθρωπο ουτε λογος...
Εγω λεω να χαλαρωσεις και να το δεις απλα ως μια ωραια περιπετεια που γουσταρες...εβγαλες τα γουστα σου, περασες καλα, πηρες και ενα μαθημα τι να προσεχεις αλλη φορα και οτι η συντροφικοτητα δεν αγοραζεται...κομπλε.
Τζαμπα καις εγκεφαλικα κυτταρα για το αν θα γυρισει και αν θα το μετανιωσει και τετοια. Κλαιν.
Τι σε νιαιζ?
23-12-2017, 18:38 #11
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
23-12-2017, 18:48 #12
Η μανα σου στα εκανε κυκνε που σε μεγαλωσε με γαλλικα κ πιανο κι ηρθεσ τωρα να μασ την πεισ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
23-12-2017, 18:51 #13
23-12-2017, 19:11 #14
Συμφωνώ με τους από πάνω. Προφανώς η κοπέλα ήθελε λουσα ,χλιδή ,επιχείρηση σου λέει έχει αυτός στην αρχή τα παροχές όλα αυτά κι όταν αυτά σταμάτησαν άρχισε να διαμαρτύρεται .
Προφανώς άλλες οι ανάγκες σας και τα θέλω σας .
Όμως είναι άδικο αυτό που λες να γυρίσει για να την διώξεις .
Ναι πληγωθηκες αλλά θα καταλάβαινα πολύ περισσότερο αν έλεγες την θέλω πίσω γιατί τη γουστάρω ,την ερωτεύτηκα κλπ Αλλά ακόμα και να γυρίζει αυτή θα ήταν διατεθειμένη να υπομένει τις πολλές ώρες δουλειάς που έχεις και ότι η ζωή δεν είναι μόνο ταξιδακια ?
23-12-2017, 21:19 #15
Κυκνε δε στα λέω για να νευριασεισ αλλά εμείς μεγαλώσαμε στο δρόμο εμείς μπορούμε να σε καταλάβουμε εσύ όχι κ δε θεσ κι όλα γτ ξέρω κοπέλες που μας αγάπησαν όταν ειμασταν μικροί οπότε δεν θέλεις να καταλάβεις
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))