Ραντεβου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 52
    Miliva21
    Guest

Ραντεβου

Γεια σας παιδια και χρονια πολλα...ελπιζω να ειστε καλα
    Προχθες βγηκα με ενα τυπο που γνωρισα ......νταξει σε συγκριση με αλλους που εχω βγει αυτο το διαστημα μπορεις να πεις οτι δεν μου περναει απαρατηρητος...μ αρεσει λιγο.....βγηκαμε πρωτο ραντεβου και δεν μπορω να πω τον εχει τον τροπο του με τις γυναικες
    .....( το επαιζε τζεντλεμαν ....μου ανοιγε τις πορτες στις καφετεριες...μου εκανε πολλα κοπλιμεντα......και μπλα μπλα...(νταξει καλος στα λογια)....και ιδιαιτερα κοπλιμεντα εκανε....οχι τα κλασικα τυπου " εχεις ωραιο βλεμμα κ τετοια)...σαφως μου ελεγε για εκεινον οτι δινει πολλη σημασια στις εμπειριες....και οτι θελει να ειναι ανοιχτος....και με " συμβουλεψε" γενικα στη ζωη μου να ειμαι κ γω ετσι...γτ κατα αυτον ειναι το καλυτερο για να ζησεις τη ζωη.....μου μιλησε λοιπον περι εμπειριες και οτι δεν χρειαζεται να υπαρχουν ταμπου....!!! ( προφανως χρησιμοποιωντας τη λεξη ταμπου αναφεροταν στο σεξουαλικο κομματι)....τεσπα...εστιασε πολυ εκει....εν ολιγοις τον ειδα να ενδιαφερεται περισσοτερο γ αυτο...μου ελεγε οτι του προκαλω το ενδιαφερον να με "γνωρισει" καλυτερα...(μαλλον στο σεξουαλικο κομματι αναφεροταν) τεσπα.....

Εγω βεβαια τωρα εχω μπλοκαρει λιγουλακι...γτ δεν πηγε το ραντεβου ιδανικα για μενα ....( μπορει να μην ξερω αν θελω σχεση...και ειδικα με τον συγκεκριμενο τυπο γτ ειναι πολυ νωρις και δεν τον εχω ουτε καψουρευτει ουτε τπτ τετοιο....μονο απλα μ αρεσει (τρωγεται δλδ.....) αλλα ρε παιδια....δεν πηγε ιδανικα το ραντεβου γτ καποια πραγματα δν μ αρεσαν....πχ...ηταν πολυ εκδηλωτικος...σε φαση οχι απλα με φιλησε στο πρωτο ραντεβου .....αλλα απο την αρχη που καθομασταν στη καφετερια και μιλουσαμε ...το σωμα του ηταν γυρισμενο προς το δικο μου κ εψαχνε αφορμη να με αγγιξει.....το ιδανικο γ μενα στο πρωτο ραντεβου ειναι να σου δωσει ενα φιλι ( στο στομα ) ο αλλος οταν ειναι να σε αποχαιρετησει....αλλα αυτος ξεφυγε λιγο παραπανω απο οσο ηθελα..ηθελε να φασωθουμε...με φιλουσε κ στο λαιμο ....και ενω στην αρχη μου επιανε το χερι κ εκανε κτ γλυκουλιστικα στο τελος μεχρι το κ@λο πηγε να μ πιασει και μου τονισε κιολας οτι " ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ..."....

Κατευθειαν δλδ στο κοκό...νταξει ρε παιδια δν ειπα οτι ειμαι φουλ καψουρα κ κοβω φλεβα γ σχεση...αλλα λιγο εγκρατεια ...λιγη υπομονη παραπανω δεν βλαπτει...καλες οι εμπειριες αλλα εγω δν νιωθω τοσο ανετα απο τοσο νωρις με καποιον να το προχωρησω....θα ηθελα τουλαχιστον να μου το ελεγε στο τριτο-τεταρτο ραντεβου αυτο...ετσι ξενερωνω λιγο...και οκει εφοσον μ αρεσει το σκεφτομουν να δοκιμαζα ισως μπας κ προχωρουσαμε...αλλα ολα αυτα για τις εμπειριες κ τα ταμπου που μ ελεγε με παρεπεμψαν σε αλλου ειδους καταστασεις λιγο πιο αγριες γ μενα...(μεχρι κ σε παρτουζες πηγε το μυαλο μου) .....

Και το σκεφτομαι τωρα...η μαλακια ειναι πως οποιος μου αρεσει καπως ....με ξενερωνει κιολας...δεν μπορω να πετυχω τη κατασταση να μ αρεσει καποιος και ο αλλος να το παιξει το παιχνιδι στο τεμπο μου....

Θα ηθελα γνωμες κ απιπλεον θα ηθελα να ρωτησω τις κοπελες του φορουμ..αν υπαρψει τροπος στο πρωτο ραντεβου μια γυναικα να "περναει" εμμεσα στον αντρα μεχρι που φτανουν τα ορια της...για να καταλαβει ο αλλος και μεχρι που..του επιτρεπεται να προχωρησει...γτ αυτο που μ ειπε να με δει ρην επομενη φορα καπου που θα ειμαστε οι δυο μας ...ξεπερασε τη κοκκινη γραμμη των οριων μου και πηγε λιγο στη ζωνη ΤΖΙΖ...

αν θελετε να το συζητησουμε θα χαρω

Junior Member
    Κοιτα έτσι όπως το βλέπω εγώ πιθανότατα σε θέλει μόνο για το ερωτικό κομμάτι και πιθανότατα το θέλει πολυ για αυτο και βιάζεται τόσο για να μπορεί να πάει στην επόμενη εαν δεν του κάτσεις εσυ.Δε ξερω τι θες εσυ.Εαν θες κατι το τόσο συντομο καντο αλλα εαν δε θες φύγε πραγματικα γιατι θα καταλήξεις να κάνεις πράγματα τα οποία δε θες.Και οσο αυτο που λες πως όποιον γνωρίζεις σε ξενερώνει τοτε ίσως δε βρήκες αυτο που θες.Εαν είσαι 21 απο αυτο που καταλαβαίνω απο το ψευδώνυμό σου τοτε έχεις χρόνο να τον βρείς και μην βιαστείς.Απλώς εαν απλωνε τόσο πολυ το χέρι του και αυτό εσένα σε έφερε σε δύσκολη θέση τοτε καλυτερα να το ξεκόψεις άμεσα

Senior Member
    Ταχουμε πει , μακρια απο τετοιους ...........

Miliva21
    Guest
    Οχι δεν εχω βρει ακομα αυτο που θελω και πιστευω πως ουτε προκειται..γιατι χρονος μπαινει χρονος βγαινει εγω μενω ιδια...με τις ιδιες προσδοκιες και την ιδια απογοητευση...

Οι αντρες το ξερω οτι ως επι το πλειστον ειδικα στις δικες μου ηλικιες το μυαλο το εχουν αποκλειστικα και μονο στο κοκο...σπανιοι συμπεριφερονται σωστα..και ποσο σπανιο μεσα στους λιγους σωστους να βρεις αυτο που θες κ σ αρεσει ....

Το θεμα ειναι οτι τα χρονια περνανε και δεν θα ηθελα γυρνοντας πισω το χρονο να βλεπω οτι περασα τα νιατα μου μονη μου....ξινιζοντας σε ολους τους αντρες που με προσεγγισαν επδ ο ενας δεν μου αρεσε ή επδ ο αλλος ηθελε μονο σεξ...

Τουλαχιστον ο τυπος δεν μου πουλησε παραμυθι ηταν ξεκαθαρος..

Junior Member
    Εαν επιτρέπεται ποσο χρονών είσαι;

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Tasos10 View Post
    Εαν επιτρέπεται ποσο χρονών είσαι;
    Ειμαι λιγα παραπανω απο 21.....εχω κανει προς το παρον μια σοβαρη σχεση που κρατησε εναμιση χρονο και στα ενδιαμεσα φασεις χωρις ολοκληρωση (σεξ...δλδ)....αυτα τα γραφω για να σε βοηθησω χωρις να χρειαζεται να μπαινεις στο κοπο να διαβαζεις παλια μου ποστ...ευχαριστω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Γεια σας παιδια και χρονια πολλα...ελπιζω να ειστε καλα
    Προχθες βγηκα με ενα τυπο που γνωρισα ......νταξει σε συγκριση με αλλους που εχω βγει αυτο το διαστημα μπορεις να πεις οτι δεν μου περναει απαρατηρητος...μ αρεσει λιγο.....βγηκαμε πρωτο ραντεβου και δεν μπορω να πω τον εχει τον τροπο του με τις γυναικες
    .....( το επαιζε τζεντλεμαν ....μου ανοιγε τις πορτες στις καφετεριες...μου εκανε πολλα κοπλιμεντα......και μπλα μπλα...(νταξει καλος στα λογια)....και ιδιαιτερα κοπλιμεντα εκανε....οχι τα κλασικα τυπου " εχεις ωραιο βλεμμα κ τετοια)...σαφως μου ελεγε για εκεινον οτι δινει πολλη σημασια στις εμπειριες....και οτι θελει να ειναι ανοιχτος....και με " συμβουλεψε" γενικα στη ζωη μου να ειμαι κ γω ετσι...γτ κατα αυτον ειναι το καλυτερο για να ζησεις τη ζωη.....μου μιλησε λοιπον περι εμπειριες και οτι δεν χρειαζεται να υπαρχουν ταμπου....!!! ( προφανως χρησιμοποιωντας τη λεξη ταμπου αναφεροταν στο σεξουαλικο κομματι)....τεσπα...εστιασε πολυ εκει....εν ολιγοις τον ειδα να ενδιαφερεται περισσοτερο γ αυτο...μου ελεγε οτι του προκαλω το ενδιαφερον να με "γνωρισει" καλυτερα...(μαλλον στο σεξουαλικο κομματι αναφεροταν) τεσπα.....

Εγω βεβαια τωρα εχω μπλοκαρει λιγουλακι...γτ δεν πηγε το ραντεβου ιδανικα για μενα ....( μπορει να μην ξερω αν θελω σχεση...και ειδικα με τον συγκεκριμενο τυπο γτ ειναι πολυ νωρις και δεν τον εχω ουτε καψουρευτει ουτε τπτ τετοιο....μονο απλα μ αρεσει (τρωγεται δλδ.....) αλλα ρε παιδια....δεν πηγε ιδανικα το ραντεβου γτ καποια πραγματα δν μ αρεσαν....πχ...ηταν πολυ εκδηλωτικος...σε φαση οχι απλα με φιλησε στο πρωτο ραντεβου .....αλλα απο την αρχη που καθομασταν στη καφετερια και μιλουσαμε ...το σωμα του ηταν γυρισμενο προς το δικο μου κ εψαχνε αφορμη να με αγγιξει.....το ιδανικο γ μενα στο πρωτο ραντεβου ειναι να σου δωσει ενα φιλι ( στο στομα ) ο αλλος οταν ειναι να σε αποχαιρετησει....αλλα αυτος ξεφυγε λιγο παραπανω απο οσο ηθελα..ηθελε να φασωθουμε...με φιλουσε κ στο λαιμο ....και ενω στην αρχη μου επιανε το χερι κ εκανε κτ γλυκουλιστικα στο τελος μεχρι το κ@λο πηγε να μ πιασει και μου τονισε κιολας οτι " ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ..."....

Κατευθειαν δλδ στο κοκό...νταξει ρε παιδια δν ειπα οτι ειμαι φουλ καψουρα κ κοβω φλεβα γ σχεση...αλλα λιγο εγκρατεια ...λιγη υπομονη παραπανω δεν βλαπτει...καλες οι εμπειριες αλλα εγω δν νιωθω τοσο ανετα απο τοσο νωρις με καποιον να το προχωρησω....θα ηθελα τουλαχιστον να μου το ελεγε στο τριτο-τεταρτο ραντεβου αυτο...ετσι ξενερωνω λιγο...και οκει εφοσον μ αρεσει το σκεφτομουν να δοκιμαζα ισως μπας κ προχωρουσαμε...αλλα ολα αυτα για τις εμπειριες κ τα ταμπου που μ ελεγε με παρεπεμψαν σε αλλου ειδους καταστασεις λιγο πιο αγριες γ μενα...(μεχρι κ σε παρτουζες πηγε το μυαλο μου) .....

Και το σκεφτομαι τωρα...η μαλακια ειναι πως οποιος μου αρεσει καπως ....με ξενερωνει κιολας...δεν μπορω να πετυχω τη κατασταση να μ αρεσει καποιος και ο αλλος να το παιξει το παιχνιδι στο τεμπο μου....

Θα ηθελα γνωμες κ απιπλεον θα ηθελα να ρωτησω τις κοπελες του φορουμ..αν υπαρψει τροπος στο πρωτο ραντεβου μια γυναικα να "περναει" εμμεσα στον αντρα μεχρι που φτανουν τα ορια της...για να καταλαβει ο αλλος και μεχρι που..του επιτρεπεται να προχωρησει...γτ αυτο που μ ειπε να με δει ρην επομενη φορα καπου που θα ειμαστε οι δυο μας ...ξεπερασε τη κοκκινη γραμμη των οριων μου και πηγε λιγο στη ζωνη ΤΖΙΖ...

αν θελετε να το συζητησουμε θα χαρω
    αχ βρε μιλιβακι..
    το σιγουρο ειναι οτι αυτος ΒΙΑΖΕΤΑΙ, με ολα κεφαλαια, και οτι εσυ δεν βιαζεσαι και ισως και να θελεις αλλα πραγματα, ΕΝΤΕΛΩΣ.

το θεμα δεν ειναι να σου πουμε εμμεσους τροπους να του δειξεις καποια ορια και να τα ακολουθησει.
    το θεμα ειναι αν ενδιαφερεται για δικα σου ορι και δικες σου αποψεις περι ταχυτητων, η απλα θελει να περασει το δικο του , αγνοωντας τους δικους σου ρυθμους, κι αν δεν συμφωνησεις, να φυγει.
    το κανουν πολλοι ξερεις. ψαχνουν ομως ευκαιριακες γνωριμιες για σεξ. δεν ψαχνουν σχεσεις.

και φυσικα τα περι ελευθεριας και εμπειριων μπορει να σημαινουν οτιδηποτε, ακομα και τις παρτουζες που εβαλες στο μυαλο σου.
    γιατι δεν τον ρωτησες, αληθεια? ηταν μια καλη ευκαιρα να ξεκαθαρισει τι θελει, μιας καισ το ελεγε επιμονα.
    αν στο ξαναπει μηπως και δεν το καταλαβες, ρωτα τον.

το θεμα ακομα ειναι το γιατι βιαζεται.
    μπορει απλα να θελει να εκπληρωσει την επιθυμια του, χωρις απαραιτητα να εχει σκοπο να απομακρυνθει, μπορει ομως να κανει κατα στστημα γνωριμιες μονο για σεξ και να μην τον ενδιαφερει να γνωρισει τπτ αλλο απο εσενα.
    μπορει ακομα να το κανει παραλληλα και με αλλες..
    θα μπορουσες επισης να βιαζοσουν κι εσυ, κι αυτο δεν θα τηαν κακο.
    δικαιωμα σου.
    το θεμα ειναι οτι βιαζεται μονο αυτος.
    κι αυτουνου δικαιωμα του.
    αυτο που δεν ειναι δικαιωμα του και θα πρεπει να περιφρουρησεις, ειναι το να μην κανεις κατι που δεν θελεις, μονο επειδη θα σε πιεσει..

ποσο καλα τον ξερεις τον ανθρωπο αυτον?
    εχεις εμπιστοσυνη.?
    αν ειναι κανενας αγνωστος και βγει αλητηριος, ποσο σιγουρη εισαι οτι δεν θα σε πιεσει ασχημα αν βρεθειτε μονοι σας?
    κοιτα να εισαι μεσα σε κοσμο αν ξαναβρεθειτε και δεν τον ξερεις καλα.

Senior Member
    Ειμαι λιγα παραπανω απο 21.....εχω κανει προς το παρον μια σοβαρη σχεση που κρατησε εναμιση χρονο και στα ενδιαμεσα φασεις χωρις ολοκληρωση (σεξ...δλδ)....αυτα τα γραφω για να σε βοηθησω χωρις να χρειαζεται να μπαινεις στο κοπο να διαβαζεις παλια μου ποστ...ευχαριστω
    αυτος ποσο ειναι και πως τον γνωρισες?

Junior Member
    Κοιτα είσαι μικρή ακόμα για κάποια σχέση.Συνέχιζε να βγαίνεις έξω με φίλη να γνωρίζεις άτομα και να αφήνεις να σε γνωρίζουν.Πιστεψε με δε χρείαζεται να κάνεις από τώρα μακροχρόνια σχέση θα σου βγεί σε κακό στο μέλλον.Μην το επιδιώκεις δηλαδή.Εαν είναι να γίνει θα γίνει φρόντιζε οταν τον βρείς να το πας σιγα σιγα γιατί μόνο έτσι παει μια μακροχρόνια σχέση με μικρα βηματάκια.Δεν είναι ευκολο αυτο είναι αλήθεια αλλα ακόμα έχεις χρόνο μη σκας μη σε αγχωνει θα γίνει δε προκειται να πεθανεις μονη

Senior Member
    Οχι δεν εχω βρει ακομα αυτο που θελω και πιστευω πως ουτε προκειται..γιατι χρονος μπαινει χρονος βγαινει εγω μενω ιδια...με τις ιδιες προσδοκιες και την ιδια απογοητευση...

Το θεμα ειναι οτι τα χρονια περνανε και δεν θα ηθελα γυρνοντας πισω το χρονο να βλεπω οτι περασα τα νιατα μου μονη μου....ξινιζοντας σε ολους τους αντρες που με προσεγγισαν επδ ο ενας δεν μου αρεσε ή επδ ο αλλος ηθελε μονο σεξ...
    ..
    E οχι και τα χρονια περνανε , 21 ετων , θα με κομπλαρεις ..............! εχεις απαιτησεις και εισαι βιαστικια , αυτα θελουν χρονο , θα βρεθει ο καταλληλος εν καιρω , μικρη πολυ εισαι ακομη , εχεις μπολικα νιατα μπροστα σου ......εχεις και μια ωριμοτητα μεγαλυτερη απο την ηλικια σου , στοχω ξαναπει ......
    συμφωνω κατα τα αλλα με ρεμεντυ ......

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτος ποσο ειναι και πως τον γνωρισες?
    Γλυκια μου ρεμεντυ....
    Αυτος ειναι 25..γνωριστηκαμε στο λεωφορειο γτ πιασαμε χαλαρα συζητηση...του αρεσα μ ζητησε φβ και κιν..ηθελε να βρεθουμε...βγηκαμε...και αυτα...

Το θεμα ειναι οτι δεν θα με χαλαγε να δοκιμασω κτ παραπανω μαζι του αλλα το δικο μου το "κολλημα" ειναι οπως εχω πει και δωστε βαση εδω χαχα...η ας το πουμε "σεξουαλικη μου φοβια" παναθεμα με που την εχω...και το ιδανικο γ μενα θα ηταν να δοκιμασω ξανα με καποιον που θα το εχει παει λιγακι πιο αργα...και στον οποιο θα εχω και μια στοιχειωδη εμπιστοσυνη...γτ οκει και στις περιστασιακες σχεσεις ενα ειδος εμπιστοσυνης χρειαζεται.....
    Το προβλημα μου ειναι οτι δν ξερω πως θα συμπεριφερθει ο ιδιος σε περιπτωση π εγω παρω την αποφαση αλλα φρικαρω τελευταια στιγμη.
    Ααχχχ θεε μου ειμαι τελειως προβληματικη...

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    E οχι και τα χρονια περνανε , 21 ετων , θα με κομπλαρεις ..............! εχεις απαιτησεις και εισαι βιαστικια , αυτα θελουν χρονο , θα βρεθει ο καταλληλος εν καιρω , μικρη πολυ εισαι ακομη , εχεις μπολικα νιατα μπροστα σου ......εχεις και μια ωριμοτητα μεγαλυτερη απο την ηλικια σου , στοχω ξαναπει ......
    συμφωνω κατα τα αλλα με ρεμεντυ ......
    Ειμαι πολυ βιαστικια αστα

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Tasos10 View Post
    Κοιτα είσαι μικρή ακόμα για κάποια σχέση.Συνέχιζε να βγαίνεις έξω με φίλη να γνωρίζεις άτομα και να αφήνεις να σε γνωρίζουν.Πιστεψε με δε χρείαζεται να κάνεις από τώρα μακροχρόνια σχέση θα σου βγεί σε κακό στο μέλλον.Μην το επιδιώκεις δηλαδή.Εαν είναι να γίνει θα γίνει φρόντιζε οταν τον βρείς να το πας σιγα σιγα γιατί μόνο έτσι παει μια μακροχρόνια σχέση με μικρα βηματάκια.Δεν είναι ευκολο αυτο είναι αλήθεια αλλα ακόμα έχεις χρόνο μη σκας μη σε αγχωνει θα γίνει δε προκειται να πεθανεις μονη
    Ναι οκει...απλα το θεμα ειναι οτι λιγακι μου λειπει και η σχεση...και αμα δν κανω σχεσεις τι φαση...μονη μου να τη περναω?? Χαχα... αληθεια γτ το λες αυτο γ τις μακροχρονιες σχεσεις θα θελα να το συζητησουμε γτ λες οτι βγαινουν σε κακο...?

Senior Member
    θεματοθετρια σε λιγες μερες θα κλαψουριζεις στο φορουμ οτι το κανατε και δεν τον ξαναειδες.
    για εναν αντρα ειναι σαφες απο αυτα που εγραψες οτι τον νοιαζει μονο το σεξ. εαν του αρεσες περισσοτερο δεν θα εκανε τετοια.

οτι κανετε μονο με προστασια, υπαρχουν και αρρωστιες αν φιλαει ετσι ευκολα αγνωστες σιγουρα κατι θα εχει κολλησει.
    τελος αν φιλας και εσυ ετσι ευκολα αγνωστους κατι θα κολλησεις.

το τονιζω, γιατι το πρωτο παθημα σου αξιζει, μηπως και σου γινει μαθημα, αλλα το δευτερο σχετικα με τις αρρωστιες δεν αξιζει σε κανεναν.-α

Miliva21
    Guest
    Χαχαα κλαιω που μου λες οτι δεν θα πεθανω μονη ....κοιταξε η αληθεια ειναι οτι εχω φτιαξει δυο ωραιοτατα ραφακια με θεα μ αρεσουν και οι γατες μια χαρα θα υη νγαλω στο ραφι με τις γατες μ

Page 1 of 4 123 ... LastLast