Results 16 to 30 of 52
Thread: Ραντεβου
-
31-12-2017, 18:09 #16Miliva21Guest
- 31-12-2017, 18:15 #17Miliva21Guest
Ρεμεντυ μου εννοειται οτι δεν ξερουμε αν τα λεει αυτα κ σε αλλες και πιθανοτατα μπορει να τα λεει σ αλλες και να τον ενδιαφερουν οι γνωριμιες μονο γ σεξ κ δικαιωμα του...οπως ειπα τον εχει τον τροπο του...και με αυτο εννοουσα πως εχει ενα στυλ ιδιαιτερο να προσεγγιζει γυναικες.....για να μη παρεξηγηθω ξαναλεω πως δεν εχω κολλησει χαλαρη ειμαι ...ουτε τον θελω παση θυσια στη ζωη μου σε μορφη σχεσης...βεβαια του ειπα οτι γενικοτερα μ αρεσει να δινω χρονο στις καταστασεις....τεσπα θα δουμε πως θα παει....
31-12-2017, 18:17 #18Miliva21GuestΠως το παιζουν παντως ετσι οι περισσοτεροι αντρες...στυλ εγω ειμαι ελευθερο πουλι
...στυλ δεν δεσμευομαι..στυλ εμπειρια κ ετσι...
Και να πειτε ο συγκεκριμενος οτι ειναι και κανας ωραιος...
Ασχετα οτι εμενα μ βγαζει κτ ερωτικο...ωραιος δν ειναι
31-12-2017, 18:23 #19
Μιλιβακι γλυκο .ετσι οπως τα λες ο τυπος ειναι καθαρα κινηγος.δεν ξερω αν ξερεις τι σημαινει αυτο ..αλλα οντας 35αρης η εμπειρια μου μου λεει οτι θα παρει αυτο που θελει και θα την κανει με ελαφρα.αν αυτο δεν σε πειραζει τοτες προχωρα..
Αλλα προσεχε μην πληγωθεις απογοητευτης και μετα κραζεις ολους τους ανδρες..
Το τι θα κανεις???εσυ αποφασιζεις!!!
Υ.Γ
Μπορουσες με τον τροπο σου να απομακρυνεις το χερι του απτο ποπο σου.και να του ελεγες βιαζεσε
Μου το εχουν πει υπερ αρκετα κοριτσια
31-12-2017, 18:47 #20Miliva21GuestΝαι ξερω τι ειναι ο κυνηγος....και γω θα τον ελεγα παικτη ετσι οπως τα λεγε...βεβαια ποτε δεν ξερεις τι παιζει πραγματικα με τον αλλο...γτ λιγο πολυ ολοι θελουν να το παιζουν players ....χωρις αυτο π λεω να σημαινει απαραιτητα οτι κανω ρομαντικα σεναρια μαζι του....
Εγω δυσκολευομαι παραπανω λογω της φοβιας μου ...ας το πω ετσι
31-12-2017, 18:56 #21
Και ετσι οπως σε ακουω μαλλον μιλαμε για πολυ καλο κυνηγο...
31-12-2017, 19:00 #22
31-12-2017, 19:03 #23Miliva21GuestΓια να το κανω πιο σαφες αντιμετωπιζω καποιου ειδους "φοβιας στο σεξ " ας το πω ετσι...και δν ξερω αν μεινουμε μονοι μας κ αν εμενα με πιασουν τα ψυχολογικα μου αν θα το σεβαστει και θα κανει λιγο πισω...να το πω κ ετσι
31-12-2017, 19:04 #24Miliva21GuestΚαι γ αυτο ανησυχω συνεχεια..γτ εχω γνωρισει αντρες π θα ηθελα κ να ειχα ολοκληρωσει αλλα δν γινοταν γτ ηταν σε πολυ χαλαρη φαση...ειχαν καταστησει σαφες οτι ενδιαφερονταν περισσοτερο γ το σεξουαλικο κ δν υπηρχε τοση εμπιστοσυνη ωστε να το ξαναδοκιμασω
31-12-2017, 19:18 #25
Για να φοβασε στο σεξουαλικο κομματι αν σε πιασουν τα ψυχολογικα σου η οτιδηποτε αλλο αρα σκεφτεσε να το συνεχισεις.....
Γιαυτο ειπα πολυ καλος κυνηγος
31-12-2017, 19:22 #26
Τελοσπαντων..σου ευχομε μεσα απτην καρδια μου να πανε ολα καλα ολα κατ'ευχην..
Υ.Γ
Η ρεμεντυ σωστα μιλαει να προσεχεις οταν θα ειστε μονοι.
31-12-2017, 19:43 #27
Μιλιβακι χρόνια πολλά καταρχας :)
Μην το σκέφτεσαι τόσο πολύ βρε! Βασικά σταμάτα να το σκέφτεσαι και κάνε ο, τι νιώθεις!!! Καταλαβαίνω πως σε έκανε να νιώσεις κάπως άβολα η στάση του να σου ορμάει από το πρώτο ραντεβού αλλά να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου να το πας μέχρι εκεί που θες και να το σταματήσεις οποιαδήποτε στιγμή νιώσεις άβολα! Σου μίλησε σωστά ο γιώργος, αν απλώνει το χέρι του παραπάνω από όσο θες, μπορείς να του
πάρεις το χέρι και να του πεις ευθέως " μαζέψου!". Επίσης ξεκαθάρισε του τι θες εσύ να γίνει αν δεν το έκανες ήδη. Εξήγησε του δηλαδή πως εσύ θες περισσότερο χρόνο και πως δεν σου αρέσει να βιάζεται. Αν εκείνος θέλει μόνο σεξ από αυτό και μόνο θα την κάνει οπότε τι είχες τι έχασες. Αν έχει την υπομονή να περιμένει σημαίνει πως ενδιαφέρεται αρκετά. Ο καθένας μας όμως έχει τους χρόνους του και οφείλει να τους σέβεται.
Επειδή είπες πως γνωριστήκατε στο ψιλοάσχετο και δεν έχετε κοινύς γνωστούς προφανώς κτλ, πρόσεχε για το πού θα βρεθείτε. Εφόσον δεν θες να προχωρήσει γρήγορα το θέμα, δώστου ραντεβού σε έναν δημόσιο χώρο πάλι, να βγείτε κάπου για καφέ, φαγητό, οτιδήποτε και απέφυγε να βρεθείς μαζί του σε δικό του χώρο (σπίτι του, στο αυτοκίνητο του κτλ) πριν τον εμπιστευτείς. Άκου το ένστικτο σου! Το γεγονός ότι σου δημιούργησε μια ανασφάλεια κι ένα μπέρδεμα αντί για μια αίσθηση οικειότητας ή χαλάρωσης μη το περάσεις έτσι στο ντούκου. Στη θέση σου θα προτιμούσα να τον συναντήσω κάποιες φορές ακόμα σε δημόσιους χώρους με κόσμο ή να γνωρίσω την παρέα του. Από το περιβάλλον του καμιά φορά και την παρέα του καταλαβαίνεις περισσότερα από ότι άμεσα από τον ίδιο.
31-12-2017, 20:49 #28
Δεν ειναι στο μυαλο σου, δεν ειναι καποια φοβια σου. Ο τυπος θελει διαφορετικα πραγματα απο αυτα που θες εσυ, κανει καραμπαμ. Δεν δινω πολλες πιθανοτητες για καλη καταληξη.
Καποιος που σου ταιριαζει θα ανταποκρινοταν απο μονος του στο τεμπο που φανταζεσαι. Και δεν ειναι τοσο δα απιθανο να βρεθει.
Παιζει να τους απορριπτεις τετοιους. Ρε μπας και εχεις βυτσιο με κωλοπαιδα;
Επισης δεν πιστευω οτι δε σε νοιαζει να κανεις ρομαντικα σεναρια...ισως δεν κανεις μαζι του, αλλα γενικα ειναι κατι που θες στη ζωη σου, και με το να το παιζεις χαλαρη κανεις εκτπωση στις επιθυμιες σου. Δεν γραφεις τυχαια μεσα σε τοσα θεματα για σχεσεις εδω μεσα, επειδη δεν θες κατι και γουσταρεις αρπαχτες...αμα γουσταρεις μονο αυτο μεγεια σου με χαρα σου. Αλλα αμα ηταν ετσι δεν θα εγραφες εδω νομιζω...σε καιει. Ξεκολλα. Σου αξιζει αυτο που θες.
Απλα εμ θες την ιντριγκα που σου βγαζουν οι γυπες εμ θες να ειναι μαζι σου αρνακια οι συγκεκριμενοι...αλλα αυτο δεν γινεται. Ψαξου μεσα σου, γιατι το θες αυτο το απιθανο πραγμα;
Απο την αλλη τα αρνακια σε ξενερωνουν...τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;
31-12-2017, 20:54 #29
Συμφωνω με Γιωργο...εχεις αισθηση ανασφαλειας απο τη μια που λεει και η ελισαβετ, βαρανε δλδ τα ενστικτα σου καμπανακια, αλλα απο την αλλη ψαρωνεις...το σκεφτεσαι, ασχολεισαι αντι να φυγεις τρεχοντας. Αρα ναι, ειναι καλος "κηνυγος". Παιζει με το μυαλο και τη κριση σου αρκετα.
Αν και εμενα ρε συ κατι τετοια θα με ειχαν ξενερωσει μεσα σε λιγα λεπτα χωρις δευτερη σκεψη...σε κοβω λιγο βαρατε με και ας κλαιω ρε συ Μιλιβα...εχεις περιεργεια ισως να δεις πως θα εξελιχθει αλλα κρατα πολυ μικρο καλαθι και παρε τα μετρα που σου λεει η ελισαβετ.
31-12-2017, 22:02 #30
Σου λεω οτι βγαινουν σε κακο γιατι εαν δεν ζησεις πρωτα κάτι και δεν κανεις βλακειες αλλα ομως βλακειες δεν θα ωριμασεις.Τις μακροχρονιες σχεσεις δεν μπορεις να τις προγραμματισεις.Και εγω με αυτη τη κοπελα ημουν σιγουρος οτι σε κανα 2 χρονακια το πολυ θα ειμαι με αλλη αλλα οπως σου προείπα δεν τα υπολογιζεις το πας βημα βημα.Το καλύτερο που έχω να σου προτείνω είναι εαν μπορείς να βρεις καποιον και θα το καταλαβεις εαν σε θελει για μια ξεπετα η για μια σχεση.Αλλα δε μπορεί να εγγυθει κανεις στον άλλον πως θα κανετε σχεση και θα κρατησει γιατί παίζεται με κατι τελείως ασταθες που λέγεται συναισθηματα.Και για το μόνο που δε ξερεις είναι πως θα νιώθεις την επόμενη μερα.
Οσο αφορά τη γάτα μην ανησυχεις εγώ έχω μια τη Μίκα(περιεργο ονομα το ξέρω) επομένως είμαι λίγο πιο κοντα απο εσένα.Εαν θες μπορούμε να τρώμε παγωτο σοκολατα και να βλέπουμε το love actually κλαιγοντας...