Results 31 to 45 of 52
Thread: Ραντεβου
-
31-12-2017, 23:19 #31
- 31-12-2017, 23:21 #32
31-12-2017, 23:27 #33
Συνηθως ολοι μας πηγενουμε πηγεναμε σε λαθος ατομα...το γιατι ακομα το αναρωτιεμε...
Αλλα ας πουμε ετσι ειναι η ζωη αν δεν φαμε τα μουτρα μας δεν ωριμαζουμε..αν δεν ζησουμε τα χειροτερα δεν θα εκτιμησουμε τα καλητερα....
31-12-2017, 23:39 #34Miliva21GuestΠαιδια ευχαριστω γ αυτα που γραφετε απλα ηθελα να ξεκαθαρισω οτι γενικα ναι μεν θα ηθελα να εχω σχεση ομως συγκεκριμενα με αυτον δεν θα με χαλαγε να δοκιμασω κτ.....και αυτο οχι επδ αυτος ειναι καλος κυνηγος ή επδ εγω τον γουσταρω....μου βγαζει να κανω κτ μαζι του αλλα αυτο ειναι ολο...δεν εχω ξετρελαθει κιολας....ουτε μου προκαλεσε ανασφαλεια ο συγκεκριμενος οπως το γραφετε...απλως δεν μ.αρεσε που βιαστηκε τοσο και οταν αναφερομαι σε φοβια...εννοω οτι εγω ειχα ενα θεμα με τον πρωην μου στο σεξ ( αφου μονο με αυτον το εχω κανει) και φοβομουν τη διεισδυση.......γι αυτο το λογο το ιδανικο γ μενα θ ηταν να ξαναδοκιμαζα κτ με καποιον που θα ειχε μια στοιχειωδη εμπιστοσυνη κ π θα πηγαινε λιγο πιο αργα...γτ αμα με πιασουν τα ψυχολογικα μου που ξερω εγω πως θα αντιδρασει ο αλλος εκεινη τη στιγμη..
Ο συγκεκριμενος οντως ειναι καποιος π δεν ξερω....απο την αλλη θα δω πως θα παει αν μ ξαναστειλει αν δειξει ενδιαφερον......αλλα το "κολλημα" μ κ η ανησυχια μ γ τη φοβια μ δεν με αφηνει να δοκιμασω πραγματα .....γτ ολως ειπα κτ ερωτικο μ το βγαζει...( σε χαλαρη φαση) ...δλδ οτι γινει ας γινει...
Δεν ξερω αν εγινα σαφης...γ αυτο κολλαω καπως...κ το σκεφτομαι
31-12-2017, 23:42 #35Miliva21GuestΟχι δεν μ.αρεσουν τα κωλοπαιδα...θελω ενα ατομο που να με ελκυει ...και να περναω καλα μαζι του που θα του αρεσω κ θα εχει λιγο υπομονη...δεν θελω να ειναι κωλοπαιδο...αλλα αυτο δν το πετυχαινω κ ευκολα...και στο ενδιαμεσο με φλερταρουν ατομα που οκει....ισως ειναι πιο βιαστικα...
Τι να σου πω..μου τη πεφτει κ ενα παιδι...αλλα ειναι μικρος...3 χρονια μικροτερος μου......γενικα λιγο η ηλικια με χαλαει..δν μου αρεσουν οι μικροτεροι...κ συγκεκριμενα αυτος δν μ βγαζει κτ το ερωτικο.
Τι να κανω δλδ πια? Εγω φταιω...?? Μη με καταδικαζετε ετσι...δεν μπορω να βρω κτ που να αξιζει μου τη λετε κ εσεις....δν εχω ευκαιριες απο παρεες να γνωρισω καποιον δυστυχως....
31-12-2017, 23:46 #36Miliva21GuestΚ ο μικροτερος μπορει να μην χωθηκε τοσο πολυ οσο αυτος που γραφω απο το πρωτο ραντεβου...και να εμεινε στο φιλι...αλλα μετα τα πρωτο ραντεβου μου εστελνε στο φβ ημιγυμνες φωτογραφιες του...( γ να φτιαχτω λεει)....ουτε καν....!....και το πηγαινε κ εκεινος στο σεξ...και αυτος δν ηταν καθολου στο ιδιο στυλ με τον 25αρη που περιγραφω τωρα...
Ηταν πλ παιδακι...και στο στυλ..και στο μυαλο...
Τι φταιω εγω που ολοι θελουν το σεξ με τη πρωτη κ ειναι λιγουρια κ δν μπορουν ν κανουν υπομονη? Εγω θα το χρεωθω..? Τεσπα με το μικρο δν συνεχισε...το εληξα μετα το πρωτο ραντεβου γτ δεν μ προκαλει κανεναν ερωτικο ενδιαφερον
Κ τον θεωρω κ πολυ παιδακι στο μυαλο....τωρα τον προηηουμενο μαιο τελειωσε το σχολειο...
31-12-2017, 23:49 #37
31-12-2017, 23:52 #38Miliva21GuestΗ αλλη λεει εκανε σχεση μεσω ινσταγκραμ...δεν τον ηξερε καν κ του πατουσε λικε στο ινστα...βγαινανε θελανε να γνωριστουνε...δν τον ειχε δει απο κοντα ποτε...μια χαρα παιδι της βγηκε....ωραιο παιδι....ευχαριστος χαρακτηρας.. κοινωνικος ......ηταν κυριος μαζι της τη περιμενε....κανανε σχεση κ τωρα εχουν σχεση κ ειναι μια χαρα...οριστε τι γντ στο κοσμο.. χαχαχαχα...σε ενα παραλληλο συμπαν.....γτ εγω ειμαι γκαντεμω το εχω ξαναπει..
31-12-2017, 23:55 #39Miliva21GuestΝαι τζορτζ σε ευχαριστω.....οχι οπως ειπα δεν τον εχω καψουρευτει και οσο και αν σας κανει εντυπωση θα ηθελα να δοκιμασω εστω κ χαλαρα κτ μαζι του....αλλα εχω ανησυχια λογω της φοβια που εχω και αυτο με μπλοκαρει συν οτι αυτος δν δειχνει υπομονη απο οτι φαινεται κ δν ειναι σε καμια περιπτωση η σχεση μ που θα μ εδινε ασφαλεια για να δοκιμασω.....αυτο ειναι το προβλημα μ...
01-01-2018, 00:00 #40
Αλλο ο μικρος που βιαζετε και θελει σεξ..και δεν ξερει τι να κανει διοτι δεν εχει πειρα και αλλο ο 25 χρονος που ο συγκεκριμενος μαλλον ξερει πολυ καλα τι να κανει...
Ο μικρος βλεπεις πως τα εχασε??δεν ηξερε τι να κανει και νομιζοντας πως ετσι θα σε φτιαξει σου εστελνε φωτο ..αυτο δειχνει απειρια...δεν ειναι κακο...
Δες τωρα της κινησεις του 25...
Σε βλεπει στο λεωφορειο οντας καλος κινηγος δεν χανει την ευκαιρια και σου κανει καμακι(οχι οχι αυτο ειναι κακο)
Ανταποκρινεσε και σου ζηταει κιν φαιζμπουκ κτλ
Βγενετε πρωτο ραντεβου και εκμεταλευετε τη λεπτομερια για να σε πιασει αγγιξει..στο τελος φιλιεστε και προσπαθει να πιασει οτι περισοτερο γινετε αποδειξη ποπος...
Ο 25ης ξερει ακριβως τι κανει...
Ο αλλος γκαφες εκανε λογο απειριας αυτο δεν ειναι κακο..
01-01-2018, 00:03 #41
Αλλο ο μικρος που βιαζετε και θελει σεξ..και δεν ξερει τι να κανει διοτι δεν εχει πειρα και αλλο ο 25 χρονος που ο συγκεκριμενος μαλλον ξερει πολυ καλα τι να κανει...
Ο μικρος βλεπεις πως τα εχασε??δεν ηξερε τι να κανει και νομιζοντας πως ετσι θα σε φτιαξει σου εστελνε φωτο ..αυτο δειχνει απειρια...δεν ειναι κακο...
Δες τωρα της κινησεις του 25...
Σε βλεπει στο λεωφορειο οντας καλος κινηγος δεν χανει την ευκαιρια και σου κανει καμακι(οχι οχι αυτο ειναι κακο)
Ανταποκρινεσε και σου ζηταει κιν φαιζμπουκ κτλ
Βγενετε πρωτο ραντεβου και εκμεταλευετε τη λεπτομερια για να σε πιασει αγγιξει..στο τελος φιλιεστε και προσπαθει να πιασει οτι περισοτερο γινετε αποδειξη ποπος...
Ο 25ης ξερει ακριβως τι κανει...
Ο αλλος γκαφες εκανε λογο απειριας αυτο δεν ειναι κακο..
01-01-2018, 00:06 #42
Σορυ αμα σου ακουστηκε κατι στα λεγομενα μου σαν καταδικη η σαν να σου την λεω...
Καταλαβαινω αυτο που λες οτι αυτος σου βγαζει και κατι το ερωτικο στο χαλαρο χωρις δεσμευσεις απο τη μια, αλλα φοβασαι το πρακτικο κομματι του σεξ απο την αλλη. Ωστοσο ειναι δυσκολο καποιος που θελει χυμα κατασταση να ασχοληθει με τον τροπο που χρειαζεσαι για να ξεπερασεις την φοβια σου...αυτο θελει ψυχολογικη εγγυτητα, εμπιστοσυνη...ισως γινεται και εκτος σχεσης αλλα πρωτον δυσκολο να ασχοληθει καποιος που θελει κατι χαλαρο και δευτερον ακομα και αν γινει θα κολλησεις, στο εγγυωμαι, και θα φας τα μουτρα σου.
Επισης μου φαινεται περιεργο να λες οτι σου βγαζει να κανεις κατι χυμα μαζι του εφοσον καλα καλα δεν εχεις ευχαριστηθει απο οτι καταλαβαινω το σεξ και εχεις και φοβια. Η επιθυμια απο που προκυπτει αμα εχεις συσχετισμενο το σεξ με αρνητικη εμπειρια ως τωρα;
Μηπως απλα θελεις κατι, εστω λιγο, να γινεται και πιεζεις τον εαυτο σου να αρκεστεις σε αυτο μονο επειδη δεν νιωθεις οτι το κατι παραπανω δεν ειναι εφικτο για σενα αυτη τη φαση; Η απλα εχεις περιεργεια για την εμπειρια και μονο; Αν ειναι αυτο οκ, δεκτο, αλλα παραπανω σου εχω δωσει κανα δυο λογους γιατι αυτο ειναι δυσκολο να λειτουργησει και να σε βοηθησει να λυσεις το προβλημα σου στο...λειτουργικο ας πουμε κομματι.
01-01-2018, 00:11 #43
Καλη χρονια μπαιδεγουει :)
Πολυ φασαρια εχει εξω γαμωτο ντουπουντουπου μενω και διπλα σε πλατεια, πυροτεχνηματα, κακο, νιωθω σαν κατι γραφικους μουρτζουφληδες συνταξιουχους που κραζουνε τον κοσμο στις γιορτες, θα βγω με τη μαγκουρα, χαχαχα
Την πεφτω, θα τα πουμε κι αλλο αυριο αμα θελεις, και με συγχωρεις και παλι αν ειπα κατι που σε στενοχωρησε. Ευχομαι η νεα χρονια να σου φερει εναν μεγαλο ερωτα που θα σου κλεψει την ανασα :)
01-01-2018, 02:04 #44Miliva21GuestΘελω να ζησω την εμπειρια...και επιτελους να απελευθερωθω να ξεπερασω τις φοβιες μου και να παρω μπροστα δεν νιωθω καλα..αισθανομαι σαν καλογρια με τη ζωη που κανω στα ερωτικα...δν νιωθω καλα με τον εαυτο μου.......δν ειμαι κανα κοριτσακι πλεον ....και επιπλεον οταν με φιλαει ο αλλος κ μ αρεσει εστω και για χαλαρο..φτιαχνομαι οπως και να το κανεις...και λογικο δν ειναι ?
Δν μπορω να αφηνω ευκαιριες ανδρων που μ αρεσαν ...επδ εγω εχω τα κολληματα μου κ επδ δν ημουν τυχερη στις συγκυριες και οι κυριοι ηταν του πιο περιστασιακου κ βιαστικου.....
Ηδη υπαρχει και περιπτωση πιο παλια..τουλαχιστον δυο χρονια ενος που μ αρεσε πολυ και σκεφτομαι " πω ρε παιδι μου θα ηθελα να το δοκιμασω μαζι του..επρεπε να το δοκιμασω" και δεν το εκανα λογω του κολληματος μου (του τεχνικου) και λογω του οτι ετσι οπως μου την επεσε χυμα στο κυμα και βουρ στο πατσα δν με βοηθησε ...
01-01-2018, 02:05 #45Miliva21Guest