Results 46 to 52 of 52
Thread: Ραντεβου
-
01-01-2018, 05:10 #46
Miliva καλή χρονιά να έχεις.Follow your instict.Σου έγραψα μία απάντηση και στο άλλο θέμα.
@Natalia
Τυχερουλα.Εχεις τα νταπαντουπα διπλα σου και δεν το εκτιμας!!! [emoji14]
Εγώ για να έρθω στα νταπαντουπα έκανα 150χλμ απόσταση,το ευχαριστήθηκα ομως και τώρα ετοιμάζομαι να γυρίσω πίσω.Θα φτάσω σπίτι 7 παρά.Αντε να δω πως θα ξυπνησω στις 12 για να παω στους γονείς μου.Η μάνα θα σπάσει τα τηλέφωνα.χαχαχαχα.
Sent from my Le X626 using Tapatalk
- 01-01-2018, 09:12 #47
01-01-2018, 14:02 #48
Βρε Μιλιβα εχεις βαφτίσει τον εαυτό σου προβληματικό και το παίρνεις όλο πάνω σου για κάποιο λόγο! Δεν ξέρω τι έχει συμβεί στο παρελθόν σου και λες πως έχεις φοβία με το σεξ, αλλά είσαι πολύ μικρή, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να νιώθεις μειονεκτικά κι ότι έχεις μείνει πίσω.
Αν ήθελες απλά τις εμπειρίες χωρίς να σε νοιάζει τίποτε άλλο, δεν θα ήμασταν εδω να το συζητάμε τώρα, θα το είχες κάνει ήδη. Αυτό που σε σταματάει δεν είναι η "φοβία"σου ή όπως αλλιώς το ονομάζεις, είναι το ένστικτο σου και η διαίσθηση σου που πιάσανε τα σήματα που σου έδωσε ο άλλος και που δεν είναι αυτά που θες. Να μάθεις να ακους το ένστικτο σου! Πολλές φορές πιάνει σημάδια που με την λογική ή συνειδητά δεν μπορούμε να πιάσουμε και σ αυτή την περίπτωση νομίζω οτι αυτό είναι που συμβαίνει.
Ακόμα κι αν δεχτούμε όμως πως έχεις κάποια φοβία με το σεξ (εσύ ξέρεις καλύτερα) δεν μπορώ να σκεφτώ χειρότερο τρόπο να την ξεπεράσεις από το να πας με τον λάθος άνθρωπο. Και λάθος δεν εννοώ από θέμα χαρακτήρα ή κάτι τέτοιο αλλά απ ότι έδειξε με τις κινήσεις του είναι πολύ πιο βιαστικός από σένα. Καταλαβαίνω πως η ανάγκη σου να στραφείς σε αυτόν είναι ίσως η ανάγκη σου να ξεκολλήσεις από αυτό που ονομάζεις φοβία. Τον θεωρείς "καλό κυνηγό", ξέρει πώς να σου φερθεί, δεν σε ξενέρωσε με την μία και επειδή είναι επίμονος νιώθεις μάλλον πως αυτός θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις, θα σε ταρακουνήσει ή θα σε "παρασύρει" λίγο. Υποψιάζομαι έτσι όπως τα λες πως με έναν τύπο που θα πήγαινε πιο αργά, που θα ήταν πιο μαζεμένος θα ένιωθες ίσως πως δεν θα το έπαιρνες ποτέ απόφαση να προχωρήσεις. Δεν ξέρω αν είναι αυτό... αν είναι αυτό πάντως κι έχει κάποια βάση αυτό που λέω, σκέψου μήπως είναι αυτός ο λόγος που προσελκύεις κοντά σου τέτοια άτομα. Φοβάσαι ότι με έναν πιο διστακτικό τύπο, εσύ είσαι τόσο διστακτική από μόνη σου που δεν θα γινόταν ποτέ τίποτα;
Αν είσαι σίγουρη πάντως πως είναι μόνο η εμπειρία που θες, εγώ θα σου έλεγα να προχωρήσεις κι ο, τι γίνει. Εντάξει, έξυπνη κοπέλα είσαι να προφυλαχτείς όπως πρέπει, ξέρεις. Στο λέω αυτό γιατί νιώθω πως στην ουσία θες να τεστάρεις τον εαυτό σου με αυτή την ιστορία, θες να δεις αν έχεις όντως φοβία όπως λες, να την νικήσεις. Εσύ ξέρεις αν είναι όντως έτσι και πόσο μεγάλη είναι αυτή σου η ανάγκη. Αν είναι μετά να μετανιώνεις που δεν προχώρησες και να νιώθεις ακόμα πιο άσχημα για τον εαυτό σου και να τον βαφτίζεις φοβικό, καλύτερα να το κάνεις.
01-01-2018, 18:15 #49
Μιλιβακι ολοσ ο πλανητησ εχει φαει σκαλωμα με τισ ελληνιδεσ κι εσυ μασ λεσ τωρα οτι δεν μπορεισ να ριξεισ ενα γκομενο δε γεννηθηκε ακομα ελληνιδα που δεν μπορει να ριξει γκομενο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
01-01-2018, 19:33 #50
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
01-01-2018, 22:41 #51
Καληχρονια μιλιβα!
Θυμαμαι που κατι ειχες αναφερει σε ενα παλιο νημα για τη φοβια σου με το σεξ και πραγματι αυτο φαινεται να σε επηρεαζει πολυ καθε φορα που πας να κανεις μια γνωριμια. Δεν ξερω ακριβως απο τι εχει προκληθει η φοβια σου, την εχεις δουλεψει καθολου? Εννοω τη συζητας? Την αναλυεις? Παντως εχω την εντυπωση οτι αφου εχεις φοβια με το σεξ, σωστα προσανατολιζεσαι στο να κανεις σχεση και οχι ξεπετα. Αμα δεν τρελαινεται ο αλλος, δεν τρελαινεσαι και συ, θα ζοριστεις ισως ακομη παραπανω να λυθεις και τελικα να το ξεπερασεις.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
02-01-2018, 17:38 #52