Κατι εχω. Αλλα τι; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 64
    Banned
    α αυτο ειναι ασυγχωρητο αμαρτημα που σου τρωει τη δυναμη πρωτα ικανοποιεις τον εαυτο σου και μετα τους αλλους

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kalissi View Post
    Λοιπον, εχω μερικες φορες πονο στο σημειο της καρδιας, λες και ειμαι αγχωμενη,κι οταν με πιανει αυτο το "καταθλιψη" εχω ενα γερο σφηξιμο στο στηθος,και αυπνιες τρελες. Δεν ξερω εαν ειναι συμπτωματα σωματικα, υποθετω οτι ναι. Καταθλιψη διαγνωσμενη; Αυτο σου συνεβαινε μετα απο καποιο γεγονος; η ειχες μονιμα καταθλιψη; Τι προτζεκτς ειναι αυτα; Θα ξανα προσπαθησω κι αν δεν, θα παω σε καποιο νοσοκομειο που ειναι και εκει δημοσια.
    Δε σε "πιανει αυτο το καταθλιψη", βασικα εχεις ψαξει καθολου τι ακριβως ειναι η καταθλιψη, τι προκαλει, πώς αντιμετωπιζεται κλπ? Μεχρι να κλεισεις ραντεβου με ειδικο, ισως θα σου ηταν χρησιμο να το ψαξεις λιγο.
    Τα επεισοδια προεκυπταν μετα απο σειρα γεγονοτων, δεν ειμαι μονιμα σε καταθλιψη.
    Οταν ομως το καταθλιπτικο επεισοδιο ειναι εντονο, δεν ειμαι λειτουργικη, δεν μπορω να ειμαι, επηρεαζει/θολωνει παντελως την κριση μου και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου, εσυ δεν περιγραφεις κατι τετοιο, λειτουργεις κανονικα στη ρουτινα σου? Περα απο το αγχος, το φοβο, τις αρνητικες σκεψεις, κανεις πραγματα στην καθημερινοτητα σου?

Προτζεκτς εννοουσα το να θετεις μικρους βραχυπροθεσμους στοχους που μπορει να καταληγουν και σε καποιο μακροπροθεσμο. ΑΥτο θα σε βοηθησει να εισαι απασχολημενη, δημιουργικη και να χτισεις αυτοπεποιθηση και πιστη στις δυναμεις σου. Ταυτοχρονα ομως πρεπει να απελευθερωθεις απο τις συγκρισεις που κανεις. Η συγκριση ειναι μια πελωρια βαρια αλυσιδα και οσο την κουβαλας τοσο θα μενεις πισω.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Δε σε "πιανει αυτο το καταθλιψη", βασικα εχεις ψαξει καθολου τι ακριβως ειναι η καταθλιψη, τι προκαλει, πώς αντιμετωπιζεται κλπ? Μεχρι να κλεισεις ραντεβου με ειδικο, ισως θα σου ηταν χρησιμο να το ψαξεις λιγο.
    Τα επεισοδια προεκυπταν μετα απο σειρα γεγονοτων, δεν ειμαι μονιμα σε καταθλιψη.
    Οταν ομως το καταθλιπτικο επεισοδιο ειναι εντονο, δεν ειμαι λειτουργικη, δεν μπορω να ειμαι, επηρεαζει/θολωνει παντελως την κριση μου και δεν μπορω να παρω τα ποδια μου, εσυ δεν περιγραφεις κατι τετοιο, λειτουργεις κανονικα στη ρουτινα σου? Περα απο το αγχος, το φοβο, τις αρνητικες σκεψεις, κανεις πραγματα στην καθημερινοτητα σου?

Προτζεκτς εννοουσα το να θετεις μικρους βραχυπροθεσμους στοχους που μπορει να καταληγουν και σε καποιο μακροπροθεσμο. ΑΥτο θα σε βοηθησει να εισαι απασχολημενη, δημιουργικη και να χτισεις αυτοπεποιθηση και πιστη στις δυναμεις σου. Ταυτοχρονα ομως πρεπει να απελευθερωθεις απο τις συγκρισεις που κανεις. Η συγκριση ειναι μια πελωρια βαρια αλυσιδα και οσο την κουβαλας τοσο θα μενεις πισω.
    Οχι,δεν με πιανει τιποτα τετοιο. Ξυπναω το πρωι, και αναλυω οτι εχει γινει, οτι γινεται μεχρι να πεσω για υπνο. Βυθιζομαι σε σκεψεις. Αρνουμαι να βγω απο το σπιτι, αρνουμαι να περασω καλα, αρνουμαι να διαβασω.αρνουμαι τα παντα.Βρισκω προβλημα, ψαχνω λυσεις. Σαν να θελω να γινεται αυτο. Δεν βρισκω ενδιαφερον σε τιποτα. Λες και εαν δεν εξαρτιεμαι απο εναν ανθρωπο η ζωη μου δεν εχει νοημα.

Senior Member
    Ειμαι αμαρτωλη.

Senior Member
    Με ποιο τροπο να εξαρτασαι απο καποιον αλλον ανθρωπο? Απο τη γνωμη του για σενα? Την εγκριση? Την προσοχη? Τωρα δηλαδη δεν εχεις εναν ανθρωπο να προσκολληθεις και καθεσαι μονη μεσα στο σπιτι?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Ειμαι αμαρτωλη.
    Pardon?????

Banned
    Ειμαι αμαρτωλη.
    υπολογιζεις το τι ειναι πιο δικαιο
    το να δινεις συνεχεια χωρις ανταλαγμα αυτο δε γινεται
    Λες και εαν δεν εξαρτιεμαι απο εναν ανθρωπο η ζωη μου δεν εχει νοημα.
    αν το χρειαζεσε τοσο πολυ κατι πρεπει να το εχεις

Senior Member
    Το χασαμε το κορμι πατριωτη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Παιδια ειναι πολλα μαζι. Θελω μονο να σταματησω να σκεφτομαι δεν αντεχω αλλο

Senior Member
    Kalisi τέτοιο κορμί που το σκορπάς που το σκορπάς δεν έχεις θέμα κ είσαι κι όμορφη

Banned
    μαλον ειχες κρυφο ποθο να γινεις χορευταρας

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μαλον ειχες κρυφο ποθο να γινεις χορευταρας
    Η αδελφή μου πηδιεται με τον πρώην μου.

Senior Member
    Μπράβο στην αδερφή σου δεν έχει ιερό κ όσιο έτσι λέμε εμείς από τα βουνά

Senior Member
    Ναι δεν έχει.

Banned
    καλα ρε καλισι...και ζηλευεις την αδερφη σου που πηδιεται με τον πρωην σου? θες να γινεις δλδ ενα τετοιο ατομο? ξεκολλα απτην αδερφη, εισαι αλλο ατομο, προσδιορισε μονη σου τις συνιστωσεις σου. αν καποιος δεν σε γουσταρει..τοτε εισαι τυχερη, διοτι δεν θα περασεις χρονο με καποιον που δεν αξιζει. και ουσιαστικα σε αποδεσμευει για να ψαξεις καλυτερο

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast