Results 31 to 39 of 39
Thread: ΑΠΟΠEIΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ
-
18-05-2008, 10:08 #31
Κι εγώ helenaki συμφωνώ με τις προλαλίσασες, ο καλύτερος τρόπος είναι η συζήτηση...Ξέρεις πόσο χαρούμενο θα τον κάνει αν ανακαλύψει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να τον νιώσει; Γιατί το πιθανότερο είναι όλοι να τον έχουνε \"κράξει\" - όχι ότι δεν κάνουν καλά αλλά μπορέι να αισθάνεται ότι το κάνουν γιατί δεν μπορούν να τον καταλάβουν. Άνοιξέ του την ψυχή σου. Μόνο αν του ανοιχτείς θα σου ανοιχτεί κι εκείνος. Ξέρεις πόσοι άνθρωποι δεν ανοίγονται και παριστάνουν ότι δεν τρέχει τίποτα από το φόβο; Από το φόβο ότι δε θα τους καταλάβουν, θα τους κοροϊδέψουν, χλευάσουν, θα απογυμνωθούν,θα νιώσουν ευάλωτοι απέναντι στον άλλο; Και όταν δει ότι υπάρχει κάποιος που ένιωθε σαν και αυτόν και δει ότι μπορεί να το ξεπεράσει, θα βοηθηθεί από το παράδειγμά σου και τη θέλησή σου για ζωή...
Εύχομαι καλή τύχη...Και οπωσδήποτε χρειάζεται ειδικός αφού το επιχείρησε κιόλας...
Όσο για τις ενδομορφίνες όντως υπάρχουν πολλοί περισσότεροι τρόποι και σαφώς καλύτεροι και υγιέστεροι ώστε να τις βάλουμε υπό περισσότερη παραγωγή:) Αλέξανδρε αυτό που λες μου κίνησε φοβερά το ενδιαφέρον! Γι\'αυτό μια φορά έτρεχα σαν τρελή στο διάδρομο χωρίς να κουράζομαι και δεν ήθελα με τίποτα να σταματήσω; Γιατί εκείνη τη στιγμή ένιωθα τρομερή ενέργεια και λέω πάει κάτι δεν πάει καλά με μένα, εξαρτήθηκα ΚΑΙ από τη γυμναστική..:PPPP-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
- 18-05-2008, 13:22 #32
Ωραία εξάρτηση αυτή anwnimi.Η καλύτερη.
Εγώ γιατί δεν το αισθανόμουν αυτό ποτέ όποτε έκανα γυμναστική παλιότερα? :(
Μέσα στη γκρίνια ήμουν.Βαριόμουν,κουραζόμου ν..
18-05-2008, 15:33 #33
Originally posted by MANTHES
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΑΤΙ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ.
(έτσι για να μη χαλάσουμε το θέμα)been good, been bad. WILL GO ON
18-05-2008, 15:39 #34
Ντάλια κι εγώ έτσι λίγο πολύ είμαι, όταν είμαι γενικά κουρασμένη. Μόνο εκείνη τη φορά!!!! :(
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
19-05-2008, 02:51 #35
Originally posted by anwnimi
Αλέξανδρε αυτό που λες μου κίνησε φοβερά το ενδιαφέρον! Γι\'αυτό μια φορά έτρεχα σαν τρελή στο διάδρομο χωρίς να κουράζομαι και δεν ήθελα με τίποτα να σταματήσω; Γιατί εκείνη τη στιγμή ένιωθα τρομερή ενέργεια και λέω πάει κάτι δεν πάει καλά με μένα, εξαρτήθηκα ΚΑΙ από τη γυμναστική..:PPPP
Εκεί που πήγα για πλάκα, έφυγα μακάκας.
Δεν ξέρω γιατί δεν επαναλήφθηκε στο δεύτερο μάθημα... ίσως γιατί το σώμα είχε \"συνηθίσει\" ως ένα βαθμό τις ασκήσεις...;
23-05-2008, 10:31 #36
Πρωτα θελω να σας ευχαριστησω ολους για τον χρονο σας.
Έκανα τελικά την προσπάθεια να του μιλήσω αλλά δεν ακούει :( είναι σαν να μίλαω σε τοίχο. Που και που μονό έσκαγε κανένα χαμόγελο. Δεν είπε όμως λέξη. Οταν έλεγα ότι φοβάμαι να πω καμία βλακεία... το είπα αυτό επειδή κ γΩ τώρα τελευταία δεν είμαι και πολύ στα καλύτερα μου. έχω \"σώσει\" άνθρωπο που ήταν στα πρόθυρα αλλά σ αυτήν την περίπτωση ίσως επειδή είναι ο αδελφός μου να να δυσκολεύομαι περισσότερο. Δεν θελω να παθει κακό. Τωρα θα λετε... μα καλα τι ειναι αυτα που μας λεει αυτη?? απλα φ ο β α μ α ι μην πάθει κάτι και θα φταίω εγώ επειδή δεν το χειρίστηκα σωστά. Α...!!! του ειχα μιλησει παλεοτερα ναι για τις δικες μου αποπυρες αλλα αυτο ηταν πολυ παλια.
Σε ειδικό δεν θέλει να πάει
23-05-2008, 11:41 #37
Γιατί δεν του συστήνεις το φόρουμ?
23-05-2008, 11:56 #38
Γιατί δεν πολυμπαινει στο ιντερνετ. Κ οταν μπαινει μπαινει σε ρωσικα σαΪτ
23-05-2008, 13:54 #39
Οι γονείς σας τι λένε?Τον βοηθάνε?
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία