Ως πότε... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 106
    Member
    Σοφία είμαι αδύναμος γιατί όπως είπα και πριν είμαι παιδί. Είμαι παιδί που έχει γνωρίσει μόνο την σκοτεινή πλευρά της ζωής και φοβάμαι πολύ. Όχι για εμένα αλλά για τα αδέλφια μου. Αυτά είναι η αδυναμία μου αυτά και η δύναμη μου. Όσο είναι αυτά καλά είμαι και γω καλά. Δεν είναι αδυναμία αυτό;

Ξέφυγα και ζω μόνος μου γιατί δεν γινόταν αλλιώς.. οποιοσδήποτε στην θέση μου νομίζω αυτό θα έκανε. Έχω σχέση γιατί στάθηκα πολύ πολύ τυχερός και ακόμη να το πιστέψω. Μπήκα ψυχοθεραπεία διότι ο θυμός μου είχε ξεφύγει και δεν μπορούσα να τον ελέγξω. Παλεύω για τα αδέλφια μου γιατί ότι είμαι τα χρωστάω σε αυτά. Με ένα χαμόγελο τους παίρνω δύναμη να κάνω τριπλούν.

Senior Member
    Δεν νομίζω ότι βρίσκουν όλοι τη δύναμη να κάνουν ότι έκανες εσύ.Δεν μπορούν όλοι να φύγουν από ένα τέτοιο περιβάλλον εύκολα.Και εδώ μέσα αν δεις είναι παιδιά που ακόμη το προσπαθούν να πάρουν την απόφαση να φύγουν αλλά δυσκολεύονται.Εσύ την πήρες πολύ νωρίς αυτή την απόφαση και μπράβο σου.Εμένα πάντως μου φαίνεσαι ότι έχεις πολλή δύναμη μέσα σου.

Senior Member
    Originally posted by Andrew
    Σοφία είμαι αδύναμος γιατί όπως είπα και πριν είμαι παιδί. Είμαι παιδί που έχει γνωρίσει μόνο την σκοτεινή πλευρά της ζωής και φοβάμαι πολύ. Όχι για εμένα αλλά για τα αδέλφια μου. Αυτά είναι η αδυναμία μου αυτά και η δύναμη μου. Όσο είναι αυτά καλά είμαι και γω καλά. Δεν είναι αδυναμία αυτό;
    --------------- Αυτό είναι αγάπη. Και ποτέ η αγάπη δεν ήταν αδυναμία

Ξέφυγα και ζω μόνος μου γιατί δεν γινόταν αλλιώς.. οποιοσδήποτε στην θέση μου νομίζω αυτό θα έκανε. Έχω σχέση γιατί στάθηκα πολύ πολύ τυχερός και ακόμη να το πιστέψω.
    --------------- Εχεις σχέση (και από ότι αντιλαμβάνομαι υπέροχη με εξίσου υπέροχη με εσένα κοπέλα) γιατί είσαι ο ευατός σου. Η τύχη δεν έχει καμμία μα ΚΑΜΜΙΑ θέση σε αυτό. Γιαυτό μη προσπαθείς να πιστέψεις ότι η τύχη σου έκανε χάρη. Εσύ και η κοπέλα σου είστε η χάρη ο ένας για τον άλλον
    ...
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Andrew, συγγενείς κοντινοί υπάρχουν;

Senior Member
    Originally posted by justme

[b]--------------- Εχεις σχέση (και από ότι αντιλαμβάνομαι υπέροχη με εξίσου υπέροχη με εσένα κοπέλα) γιατί είσαι ο ευατός σου.
    Ακριβώς αυτό ! Ενας μαχητής !

Senior Member
    Originally posted by Andrew
    Andrew, Δύναμη ειναι αυτο.... γνωμη μου ειναι πώς εισαι δυνατος επειδη ακριβως εχεις τη δύναμη να δεις ολα οσα μας γράφεις. Επειδη εχεις τη δυναμη να εντοπισεις κ να πεις τις αδυναμιες σου.

Γιατι τις βλεπεις καταματα κ ας πονας....δεν κλεινεις τα ματια.

Οσο γι αυτο που έγραψες\"αυτα ειναι η αδυναμια μου αυτα κ η δυναμη μου\"....ειναι καταπληκτικο. Νομιζω πώς έτσι πάει με οτι αγαπαμε....Αδυναμια ειναι να νιωθεις οτι χρειαζεσαι αγάπη, τοσο να παρεις οσο κ να δώσεις?

Member
    Dalia προφανώς για να μην φεύγουν δεν είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση και το παλεύουν ακόμη αλλιώς δεν φαντάζομαι να ζεις μια κόλαση μες το σπίτι και να συνεχίζεις εκεί... Εγώ ΕΠΡΕΠΕ να φύγω δεν γινόταν να κάτσω εκεί αλλιώς θα τρελαινόμουν.

justme ίσως εγώ και εσυ να μην συμφωνήσουμε ποτέ σε αυτό το θέμα μάλλον επειδή δεν γνωριζόμαστε προσωπικά και δεν ξέρεις ακριβώς τι εννοώ με το τύχη γι\'αυτό και θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω. Δεν ξέρω αν το έχεις νιώσει ποτέ, όταν κοιτάζεις κάποια και αναρωτιέσαι αν όντως υπάρχει πιο όμρφο πλάσμα στον πλανήτη. Για μένα όντως δεν υπάρχει πιο όμορφη από αυτήν... ξέρω ότι ακούγεται κάπως και ότι δεν είναι δυνατόν να είναι αλήθεια αλλά εγώ έτσι το βλέπω. Λοιπόν με το τύχη εννοώ ότι είμαι τυχερός που νιώθω έτσι για μια κοπέλα γιατί αλλιώς δεν θα έκανα σχέση. Με λίγα λόγια αν δεν ένιωθα έτσι για αυτήν σε ένα μήνα θα το χαμε διαλύσει και θα έκανα τις γνωστές μπούρδες που κάνουμε εμείς τα αγοράκια σε αυτήν την ηλικία. Είναι λίγο πιο πολύπλοκη η σχέση μας και δεν μπορώ να το προσδιορήσω ακριβώς από εδώ μέσα..

TC έχω όπως είπα την μητέρα μου και γιαγιά και παππού όμως μένουν εξωτερικό. Από την μεριά του πατέρα μου οι γονείς του πέθαναν ούτε γώ τους γνώρισα... δεν γνωρίζω κανέναν άλλον, δεν έχω ούτε θείους ούτε θείες.. μοναχοπέδια και οι δύο (τρέχα γύρευε).

Sofia συνειδητοποίησα ΜΕΡΙΚΕΣ από τις αδυναμίες μου και επειδή τις γράφω δεν σημαίνει ότι τις έχω αποδεχθεί και πλήρως... ξέρω ότι είμαι ευέξαπτος και αδύναμος και πολλά άλλα όμως οι πτυχές του εαυτό σου και πόσον μάλλον οι μαύρες πτυχές δεν γίνονται τόσο εύκολα αποδεχτές όσο και αν θες να το πιστεύεις.

Μπήκα βασικά να γράψω ότι είπα στα κορίτσια τελικά ότι απλά θα τις βγάλω βόλτα και θα κάτσουμε σε ουδέτερο χώρο με την κοινωνική λειτουργό βασικά για να τα δει χωρίς να προβούμε σε τίποτα παραπέρα. Ίσως να θέλει να κοιτάξει σωματικά κτ. Ελπίζω να καταφέρω να ξαναγράψω μέσα στην βδομάδα γιατί από σήμερα και μετά τελειώνει η περίοδος χάρητος και δεν θα μπορώ να μπαίνω με τίποτα. Ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη να στε καλά!

Senior Member
    Ανδρέα μιας και ΙΣΩΣ σε προλάβω θα ήθελα να σου γράψω άλλη μία σκέψη μου.
    Επειδή ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια σε προτρέπω να ΜΗΝ πεις τίποτα σε αυτόν για τις κινήσεις που σχεδιάζεις να κάνεις με την πρεσβεία. Δεν έχει πολλή νόημα να το αναλύσω (απλά κάνω πολλές σκέψεις ώρες ώρες αλλά καλίτερα φύλαγε τα ρούχα σου.....)
    Καλή σου δύναμη σε ότι και αν κάνεις.

ΥΓ...Βασικά για να ξέρεις...... συμφωνούμε
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Καλή τύχη Andrew !

Member
    Μπήκα λίγο να σας γράψω τι γίνεται γιατί χάρηκα πολύ σήμερα. Η ιστορία έχει ως εξής.

Πήγαμε με την κοινωνική λειτουργό για παγωτό και είπα στα κορίτσια ότι είναι φίλη της μαμάς και ότι αυτή ξέρει πότε θα γυρίσει. Η ίδια τους είπε ότι ξέρει που είναι η μαμά τους αλλά θέλει να της πουν πως είναι τα πράγματα στο σπίτι με τον μπαμπά γιατί η μαμά φοβάται να γυρίσει. Αυτές πάλι δεν έλεγαν τίποτα μόνο «εντάξει είναι όλα» και τα γνωστά που λένε συνεχώς… Της έδειξα όμως κάτι πληγές στην μέση της μικρής και μια μελανιά και αφού την ζόρισε της είπε ότι ο μπαμπάς νευριάζει καμιά φορά και τις χτυπάει αλλά τις αγαπάει. Τέλος πάντων νομίζω αυτό αρκούσε για αυτήν αφού αν μπορεί να συναντηθεί με τον πατέρα μου… Υποθέτω ότι αυτός θα έχει πολύ καλή συμπεριφορά απέναντι της και της είπα ότι θα προσπαθήσει να τα καλύψει. Δεν έχω ακούσει ακόμη νέα από την συνάντηση τους.

Το θέμα παιδιά είναι το εξής: από τότε που τους είπα για την μαμά, έχουν λυσσάξει να την βρούμε… τους το υποσχέθηκα μιας και μου τηλεφώνησαν από την πρεσβεία και μου είπαν ότι ξέρουν που μετακόμισαν οι παππούδες μου άρα σίγουρα θα ξέρουν και για την μάνα μου. Είπαν ότι μόνο άμα δουν την μαμά θα μιλήσουν μπροστά σε «ξένους» και μου είπε και η ίδια η κοινωνική λειτουργός ότι φοβούνται να μιλήσουν γιατί φοβούνται ότι θα τα πάνε σε κάποιο ίδρυμα μοναχά τους και γι’ αυτό θέλουν την μαμά τους εδώ για σιγουριά…

Εγώ τέλος πάντων χάρηκα πολύ όπως είπα γιατί τελικά αποφάσισαν να μιλήσουν σε παιδοψυχολόγο του χαμόγελου και νομίζω ότι και να μην βρω την μάνα μου ο ψυχολόγος θα τα βοηθήσει και θα τους εξηγήσει ότι δεν πρέπει να φοβούνται… μέχρι τώρα δεν ήθελαν και νομίζω είναι πολύ πολύ θετικό βήμα.

Senior Member
    ΜΠΡΑΒΟ Andrew!!!! Αυτά είναι πολύ καλά νέα. Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα και για τ\'αδέρφια σου! Καλή συνέχεια σου εύχομαι.

Andrew....δεν μπορούσες να έχεις καλύτερα νέα.
    Αν και δεν σε ξέρω, πραγματικά έβαλες ένα λιθαράκι για να γίνει η μέρα μου καλύτερη.
    Τώρα μπήκες σε ένα δρόμο που μόνο σε φως οδηγεί, όσα εμπόδια και αν συναντήσεις.
    Εύχομαι κάποια στιγμή να μπεις και να μας πεις ότι βρήκες τη μαμά σου και πήρες τις απαντήσεις που μπορεί να λες ότι δεν ψάχνεις, αλλά έχω διαφορετική άποψη.
    Όλα θα πάνε καλά!

Member
    Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! από ότι μου είπε και η κοινωνική λειτουργός είναι τεράστιος ο δρόμος που έχω ακόμη για να τακτοποιηθούν όλα... αλλά είναι πολύ αισιόδοξη και έχει δει λέει και χειρότερα... φαντάσου τι περνάνε άλλοι δηλαδή. εγώ μέχρι τώρα νόμιζα ήμασταν ο πάτος.

Senior Member
    Η αρχή έγινε Andrew ......... φτιάχνω θετικά σενάρια στο μυαλό μου ......... ευχομαι να πραγματοποιηθεί κάποιο ......... το σίγουρο είναι οτι η ελπίδα ξαναγεννήθηκε !!!!!!!!!!!!

Ευχομαι την καλύτερη εξέλιξη !!!

Senior Member
    Andrew, πολυ χαιρομαι με τα νεα σου.....περιμενουμε κ τις εξελιξεις.....

ευχομαι και εγω οτι καλυτερο....

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast