Φάρμακα που παχαίνουν λιγότερο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

Φάρμακα που παχαίνουν λιγότερο

Καλησπερα στην παρεα, παλια ειχα παθει υποτροπη γι'αυτο ελεγα βλακειες. Λοιπον, τωρα παιρνω Ρισπερνταλ αλλα εχω παρει 10 κιλα τον τελευταιο χρονο. Εχει παρει κανεις σας σεροκουελ, σολιαν, η καποιο πρωτης γενιας; Επειδη ολα τα αλλα τα εχω δοκιμασει και ειτε εχουν σοβαρες παρενεργειες, ειτε δεν με πιανουν, θα ηθελα να μαθω για καποιο απο αυτα αν παχαινουν........

Senior Member
    Ολα τα αντιψυχωτικα ανοιγουν την ορεξη , το σεροκουελ το θεωρω καλο φαρμακο ( αν υπαρχει ' καλο ' φαρμακο ) αλλα μου ανοιγει τρομερα την ορεξη , γι αυτο και το πηρα μονο 15 μερες ........

Senior Member
    τη κανεις λουλουδι καλα εισαι?, εμενα το σολιαν δεν με πολυπαχαινει ενταξει ηρεμα το παιρνω 4 χρονια τωρα........ αλλα εχω προβληματα......... οταν ειχα φτασει στα 92 κιλα ειχαι διαταραχθει η ηρεμια μου να το πω ο τροπος που πηνουσα,,,,,,,
    δεν μπωρουσα να πειναω σηκωνωμουν 2 την νηχτα και λυσουσα στη πηνα δεν μπωρουσα να ηρεμησω,,,,, πιστευω φταινε και τα φαρμακα... περασαν 5 μηνες εγινα 98-99 κιλα και ηρεμησα........ δεν ξανακανω διαιτα θα κανω τη γυμναστικη μου και οτι γινει......

οταν λες υποτροπη τη ειχαι παθει δηλαδη?
    Last edited by pavlosla; 03-01-2018 at 20:41.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ολα τα αντιψυχωτικα ανοιγουν την ορεξη , το σεροκουελ το θεωρω καλο φαρμακο ( αν υπαρχει ' καλο ' φαρμακο ) αλλα μου ανοιγει τρομερα την ορεξη , γι αυτο και το πηρα μονο 15 μερες ........
    Καλησπερα Μακ. Το σεροκουελ ειναι οντως καλο φαρμακο. Μιλαμε συνεχιζω και παιρνω κιλα. Εχω παρει αλλα 2. Αστα να πανε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    τη κανεις λουλουδι καλα εισαι?, εμενα το σολιαν δεν με πολυπαχαινει ενταξει ηρεμα το παιρνω 4 χρονια τωρα........ αλλα εχω προβληματα......... οταν ειχα φτασει στα 92 κιλα ειχαι διαταραχθει η ηρεμια μου να το πω ο τροπος που πηνουσα,,,,,,,
    δεν μπωρουσα να πειναω σηκωνωμουν 2 την νηχτα και λυσουσα στη πηνα δεν μπωρουσα να ηρεμησω,,,,, πιστευω φταινε και τα φαρμακα... περασαν 5 μηνες εγινα 98-99 κιλα και ηρεμησα........ δεν ξανακανω διαιτα θα κανω τη γυμναστικη μου και οτι γινει......

οταν λες υποτροπη τη ειχαι παθει δηλαδη?
    Καλησπερα παυλο. Απο οτι καταλαβα πηρες 7 κιλα με το σολιαν; Κανενα παλαιοτερο αντιψυχωτικο εχει παρει κανεις; Υποτροπη αν ρωτας καλοπροαιρετα εννοω οτι μου εμπαιναν 2000 ιδεες στο κεφαλι τη μερα και ημουν τρομερα χαλια.

Senior Member
    ναι καπου τοσα
    εγω παθαινω κατι σαν νευρικες κρισης η πανικο και σκεφτομαι δυοχιλλιαδες πραγματα μεσα στο μυαλο μου αραια και που, ο γιατρος μου εδωσε το νοζιναν να παιρνω οταν παθαινο κριση.....

Senior Member
    Εγώ πάλι με Zyprexa είχα πάρει 10 κιλά.. με το Abilify έπεσα λίγο, όταν το σταμάτησα τελείως έπεσα 6-7. Τώρα που το άρχισα πάλι πήρα 4-5. Το Siroquel το άντεξα 2-3 μέρες, μου έφερνε απίστευτη ζαλάδα και τάσεις για εμετό.

Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App
    The mind is like an iceberg, it floats with one-seventh of its bulk above water.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    ναι καπου τοσα
    εγω παθαινω κατι σαν νευρικες κρισης η πανικο και σκεφτομαι δυοχιλλιαδες πραγματα μεσα στο μυαλο μου αραια και που, ο γιατρος μου εδωσε το νοζιναν να παιρνω οταν παθαινο κριση.....
    Έτσι κι εγώ, ήμουν σε υποτροπή και σκεφτόμουν 100.000 άκυρες σκέψεις την ημέρα..

Quote Originally Posted by Jaded Future View Post
    Εγώ πάλι με Zyprexa είχα πάρει 10 κιλά.. με το Abilify έπεσα λίγο, όταν το σταμάτησα τελείως έπεσα 6-7. Τώρα που το άρχισα πάλι πήρα 4-5. Το Siroquel το άντεξα 2-3 μέρες, μου έφερνε απίστευτη ζαλάδα και τάσεις για εμετό.

Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App
    Με το αμπιλιφάι για λίγο που το πήρα έχασα 3 κιλά σε ένα μήνα περίπου. Με το Ρισπερντάλ συνολικά έχω πάρει 100.000 κιλά, έλεος!