Results 16 to 30 of 47
-
13-05-2008, 16:51 #16
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by justme
Πάντως just, δεν είναι λίγο προκλητικό, άνθρωποι που έχουν κάνει εγκλήματα, (παιδεραστία πχ), να βγαίνουν μετά από κάποια χρόνια και να συνεχίζουν τη ζωή τοους, ενώ αθώα παιδιά να είναι ήδη κατεστραμμένα;
ΑΛΛΑ το να θέλω να βελτιώσω την δικαιοσύνη και τον τρόπο απονομής της δεν σημαίνει πως θα πρέπει να γυρίσω πίσω και να εφαρμόσω τον ιουδαικό νόμο μόνο και μόνο γιατί αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ
Για φαντάσου όμως να συνέβαινε κάτι τέτοιο στο παιδί σου;
Πόσο πολιτισμένη θα ήταν η αντίδραση σου;
ΆΛΛΑ αν ήξερα ότι
α)αύριο θα δικαζόταν ο ένοχος,
β) χτές δικάστηκαν 100 δικηγόροι και 200 δικαστές για παράβαση κατά σωρεία
γ) προχτές 300 κοινωνικοί λειτουργοί που ελέγχουν τις άδειες των φυλακισμένων κρίθηκαν ένοχοι και αυτοί
δ) Μερικά ακόμη που δεν είναι του παρώντος να αναλύσω
Τότε ίσως και να ένιωθα ότι αφενός οι άνθρωποι λειτουργούν σαν άνθρωποι και αφετέρου υπάρχει Θεός οπότε ίσως (ξαναλέω) να έψαχνα για μία τρύπα να κρυφτώbeen good, been bad. WILL GO ON
- 13-05-2008, 16:54 #17
Originally posted by MANTHES
ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ.
ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ SPAMMING.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΕΚΕΙ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ; ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ
Όντως αυτό ακριβώς που λές θα κάνω (και ήδη το έχω κάνει για να είμαι πιό ακριβής)
Edit: ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ. Και το νόημα είναι ότι πλέον ΕΔΩ θα συζητήσουμε - διαφωνήσουμε - βγούμε όσο εκτός θέλουμε και το αρχικό θέμα μένει \"καθαρό\"been good, been bad. WILL GO ON
13-05-2008, 17:00 #18
justme...ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο; Ότι είμαστε οι μισοί απο Αθήνα και οι άλλοι από Θεσσαλονίκη. Θα κλείναμε ένα ραντεβού και θα λύναμε τα προβλήματα μας, μια και καλή. Εγώ πολύ θα ήθελα να τραβήξω μια άσπρη τούφα....
13-05-2008, 17:00 #19
AΛΛΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΦ ΤΟΠΙΚ. ΑΝ ΕΓΩ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΒΡΙΣΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
13-05-2008, 17:01 #20
justme...ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο; Ότι είμαστε οι μισοί απο Αθήνα και οι άλλοι από Θεσσαλονίκη. Θα κλείναμε ένα ραντεβού και θα λύναμε τα προβλήματα μας, μια και καλή. Εγώ πολύ θα ήθελα να τραβήξω μια άσπρη τούφα....Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-05-2008, 17:02 #21
Δεν εννοώ εσένα....!!!!
13-05-2008, 17:03 #22
MANTHES plsssssss βρίσε με (όχι δεν είμαι βιτσιόζος αλλά θέλω να δείξω πως μπορεί να λειτουργήσει εκτονωτικά το παρών θέμα) στο \"για να περνάει η ώρα\" (το διορθωσα ντε....) και θα δείς την απάντησή μου
Edit: Πληροφοριακά σου λέω πως το έχω εφαρμόσει σε άλλο ιστότοπο ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.been good, been bad. WILL GO ON
13-05-2008, 17:04 #23
AΛΛΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΦ ΤΟΠΙΚ. ΑΝ ΕΓΩ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΒΡΙΣΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ
Όσο υπομονή και να έχει κάποιος, δε μπορεί, άνθρωποι είμαστε ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και μετά δεν υπάρχει γυρισμός....
13-05-2008, 17:06 #24
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΒΡΙΣΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ
Όσο υπομονή και να έχει κάποιος, δε μπορεί, άνθρωποι είμαστε ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και μετά δεν υπάρχει γυρισμός....
(βρίσε με εσύ αν θέλεις στο \"για να περνάει η ώρα\" να το δείς πως μόνο ΕΔΩ θα μπορέσουμε να συνεχισουμε τον \"καυγά\")been good, been bad. WILL GO ON
13-05-2008, 17:07 #25
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΦ ΤΟΠΙΚ. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ.
ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕΣ ΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
JUSTME ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ Ή ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-05-2008, 17:07 #26
justme πιστεύω πως είσαι αδελφή και τα χεις με τον καναπέ σου!
(Ξαλάφρωσα)
13-05-2008, 17:08 #27
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΤΡΑ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-05-2008, 17:09 #28
Δε σας πρόλαβα φαίνεται....... (έκανα μία σημαντική διόρθωση) εκεί που σας προέτρεπα να \"εκτραπείτε\".......
Πάμε πάλι??????
Εκτραπείτε στο \"για να περνάει η ώρα\"......been good, been bad. WILL GO ON
13-05-2008, 17:13 #29
ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΤ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΛΩΣΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ;
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-05-2008, 17:17 #30
justme...να σε ρωτήσω κάτι; Μήπως είσαι δάσκαλος σε νηπιαγωγείο;
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία