Τα φαντάσματα του φόρουμ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 169
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    νιντόνιοοοοοοοοοοοο εγώ φταίω που γράφω ελληνικά αλλά και πάλι μόνη έμεινα εδώ μέσα έχω μια ερωτησούλα αν και ελπίζω αύριο να είμαι ψυχολογικώς ,σωματικώς κλπ δυνάμεις Οκ ώστε να αναπτύξω το θέμα καλύτερα στην κατηγορία της ψυχολογίας...ρωτώ λοιπόν εν συντομία....μπορεί κάποιον άνθρωπο που αγαπάς πολύ,πιθανόν και πιο πολύ από τον ίδιο σου τον εαυτό ,να τον μισήσεις μέσα σε μία στιγμή????αυτά για την ώρα...πάω να κοιμηθώ να ξεχάσω την σημερινή αισχρή μέρα που πέρασα....καλή σας νύχτα και εις αύριον τα σπουδαία

Senior Member
    Χμ, τα αγγελουδάκια δε μισούν ή κάνω λάθος? Ενιγούει, στο θέμα ειδικεύομαι. Σε μια στιγμή όχι, μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα πάντως σίγουρα.
    Τα συναισθήματα όταν κάποιο πρόσωπο στο οποίο έχεις επενδίσει το συναισθηματικό σου κόσμο σε "προδώσει" (τώρα τι εννοούμε προδοσια είνα σχετικό), τουλάχιστον έτσι όπως τα έχω περάσει εγώ, είναι απογοήτευση, θυμός, πληγώνεσαι, περνάς ενδεχομένως και ήπια μορφή κατάθλιψης με την έννοια ότι δε θες να κάνεις τίποτα παρά μόνο να κοιτάς το ταβάνι και να επιθυμείς το συγκεκριμένο άνθρωπο (τότε ειναι που τον επιθυμείς περισσότερο) θεωρώντας οτι έχεις χάσει το νόημα της ύπαρξής σου, σταδιακά περνάς στην εκλογίκευση των συναισθημάτων, αφού ο χρόνος και η συναναστροφή βοηθούν και σιγά σιγά πας σε αναζήτηση υποκατάστατων έμψυχων ή άψυχων, ώσπου να ωριμάσει η στιγμή που το μόνο που θα σε νοιάζει είναι ο άνθρωπος αυτός να είναι μόνο καλά, έχοντας διαγράψει από το μυαλό σου το λόγο που σε έκανε να τον μισήσεις.

Και μετά θα σου έρχονται μόνο γλυκές αναμνήσεις με την έννοια της απλής αναπόλησης και όχι της επιθυμίας.
    Και τότε θα έχεις ανοίξει το έδαφος να έρθει κάτι άλλο νέο και ανανεωτικό στη ζωή σου και όλα θα είναι ένα γλυκό παρελθόν χωρίς έντονα συναισθήματα, παρά μόνο σαν μια όμορφη περίοδος της ζωής σου...

Senior Member
    μμμμμ....τα αγγελουδάκια τα σέβονται και τα αγαπάνε ή κάνω λάθος?????

Senior Member

Senior Member
    Tης Κυριακής τα όνειρα
    Τυχαία λέει σε συναντώ
    στου ονείρου μου τους δρόμους.
    Σαν ορκισμένο αερικό
    μου είπες σ'αγαπώ...
    Της Κυριακής τα όνειρα
    ζουν ως το μεσημέρι.
    Σαν παίρνει το απόγευμα
    κανένα τους δεν βγαίνει.
    Σάββατο βράδυ να εύχεσαι,
    σαν πέφτεις και κοιμάσαι,
    της Κυριακής τα όνειρα
    ποτέ να μη θυμάσαι....
    Νυχτώνει,φεύγει η Κυριακή,
    νυστάξαν οι ελπίδες.
    Ξαναγυρίζω στη σιωπή,
    εκεί που' χεις χαθεί.

(στίχοι/μουσική Νίκος Ζουδιάρης/Ερμηνευτής Αλκίνοος Ιωαννίδης)

υ.γ. έλεγα να αρχίσω να τραγουδώ το δώδεκααααααααααααααα και ούτε ένα τηλεφώνημααααααααααααα.....� �λλα η ώρα είναι ήδη 2π.μ....η Κυριακή τελείωσε και μαζί και τα όνειρα της....

Senior Member
    μπουχου πάλι μόνος μου ειμαι

κάτσε να κοιτάξω μην μπέις κανενας....Ειμαι ο νεος 007!

Senior Member
    μπουχου πάλι μόνος μου ειμαι

κάτσε να κοιτάξω μην μπέις κανενας....Ειμαι ο νεος 007!

Senior Member
    Ωραία φαντάσματα και του λόγου σας.... η μία τραγουδάει και ο άλλος παραλληρεί!

Τελικάς απέμεινα ο τελευταιος λογικός άνθρωπος εδώ μέσα..... κατι σαν Μοϊκανός ενα πράγμα!

Senior Member
    Εμ, δε σου άρεσε που αναλύαμε τον Ασκητή, φάτα τώρα!

Senior Member
    Originally posted by nido
    Ωραία φαντάσματα και του λόγου σας.... η μία τραγουδάει και ο άλλος παραλληρεί!

Τελικάς απέμεινα ο τελευταιος λογικός άνθρωπος εδώ μέσα..... κατι σαν Μοϊκανός ενα πράγμα!
    εσύ λογικός????από που και ως που?????τεκμηριώστε τοοοοοοοοοο:P:P:P:P:P:P:P

Senior Member
    Ελέω κάτι εκθέσεων που έπρεπε να ολοκληρώσω σήμερα, έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά!
    Καφεδάκι ζεστό, τσιγάρα το ένα πίσω από το άλλο και Bob Dylan, Janis και Rolling Stones να με συνοδεύουν....

Γμτ τις εκθέσεις μου, ούτε στο σχολείο δεν έγραφα τόσα!

Ρίχνω που και που κλεφτές ματιές στο νετ, αλλά επικρατεί σιγή ιχθύος.... μωρέ που είσαστε? Μόνο λόγια είστε, ουστ από δω,
    Ψευτοφαντάσματα!

Senior Member
    Originally posted by nido
    και Bob Dylan, Janis και Rolling Stones να με συνοδεύουν....
    καλά δεν κοιμήθηκες με αυτά που άκουγες?δεν έβαζες καλύτερα κλασική μουσική?:P:P:P

Επρεπε να με φωνάξεις να σου παίξω κάτι.....(δεν είμαι εγώ αυτός ειναι ο hevia,όμως μαθαίνω γκάιντα)

Senior Member
    Καλα να πάθεις! Καλά στα λεει ο βιολα. Με τη μουσική που βρήκες να σε συνοδεύει φαντάζομαι τα αποτελέσματα Ενώ εγώ συνόδεψα το διάβασμά μου με Θέμο Αναστασιάδη και στη συνέχεια με το ζευγάρι της χρονιάς (αν δεν το έχετε δει, χάνετε!!!) και φυσικά σήμερα.... ΠΆΤΩΣΑ , αλλά γιατί δε με νοιάζει?

Member
    Θα διαφωνήσω για τη μουσική. Είναι μια χαρά για βράδυ.

Και μόλις άκουσα απ΄ τον Πολυχρονίου οτι σήμερα ο Alice Cooper γίνεται 55 χρονών. ...............Only women bleed?
    Μπά... men too....

55 χρονών? Μόλις χτές μάζευα τους δίσκους του. Ρε γμτο γέρασα.

:P:P

Senior Member
    latinnnnnnnnnnnnnnn λοιπόν ξέχασα χτές βράδι να έρθω βολτούλα από εδώ αλλά επίσηςςςςςςςςςςςςςςς έβλεπα το ζευγάρι της χρονιάς και μετά από αυτό έπεσα ακόμα πιο χαμηλά βλέποντας το τηλε-chat στο κανάλι έξτραααααααααααα εκεί να δεις γέλιο χιχιχιχιχιιχι και φυσικά σήμερα το πρωί κλασσικά νύσταζα γμτττττττττττττττ

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast