please help!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2

Thread: please help!

Junior Member

please help!

απο χθες που "ανακάλυψα" το forum αυτό και διάβαζα τα μηνύματα αισθάνομαι λίγο πιο αισιόδοξη ότι μπορεί κάποτε να ξεπεράσω τη βουλιμία. είμαι 25 χρονών κι από τα 17 μου είμαι βουλιμική. η βουλιμία έχει γίναι κομμάτι του εαυτού μου. με βασανίζει. με σκοτώνει μέρα με τη μέρα. δεν αντέχω άλλο. η ζωή μου είναι ένα μαρτύριο. κι αισθάνομαι απίστευτα μόνη μου. βέβαια, εδώ και 2 χρόνια, έχω την αμεριστη συμπαράσταση των γονιών μου και της αδερφής μου κι είμαι πολύ τυχερή γι'αυτό. κατά διαστήματα έχω πάει σε διάφορους ψυχολόγους όμως δεν έμεινα ικανοποιημένη μη βλέποντας κανένα αποτέλεσμα. και το μαρτύριο της βουλιμίας συνεχίζεται. προσφάτως πήγα σε έναν ψυχίατρο και μ'έχει βοηθήσει κάπως. όμως όποιος δεν είναι βουλιμικός νομίζω πως δεν μπορεί να με καταλάβει. γι'αυτό κι ένιωσα χθες λίγο καλύτερα διαπιστώνοντας πως δεν είμαι μόνη μου και πως υπάρχουν κι αλλα άτομα που υποφέρουν από βουλιμία. είναι στιγμές που θέλω όσο τίπ[οτ'άλλο να μιλήσω σε κάποιον που να ,με καταλαβαίνει, να καταλαβαίνει πως νιώθω. σας παρακαλώ όποιος θέλει μπορεί να μου γράψει στο e-mail μου: [email protected] το έχω πραγαμτικά άναγκη. αλλα κι εγώ θα ήθελα να βοηθήσω όποιον με έχει άναγκη. είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι υπάρχει κάποιος που σε νιώθει.

Μικαέλα διάβασα το μήνυμά σου και είδα πολλά κοινά με εμένα...επείσης και εγώ αισθάνθηκα πολύ ωραία όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ και είδα την επικοινωνία που υπάρχει...ήθελα να σου γράψω για να σου πω το εξής...οι ψυχολόγοι δεν είναι θεοί....έχω κάνει αρκετά χρόνια ψυχανάλυση...όσο και καλός να είναι ένας ψυχολόγος στην δουλειά του...αν δεν θες εσύ να βοηθηθείς και να κάνεις πράγματα για σένα δεν θα μπορέσει να σε βοηθήσει. Εσύ πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου...να δεις ποιο ειναι αυτό το συναίσθημα που σε κάνει να λειτουργείς έτσι...να δεις τι συναίβει και ξεκίνησε αυτό...όλα αυτά με την βοήθεια ενός καλού ψυχολόγου. Ελπίζω όλα να πάνε καλά!