βοηθεια-απελπισμενη μαμα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Το προτυπο το\"σκληρου\" αρσενικου δυστυχως ή ευτυχως δεν υπάρχει στο σπιτικο μας.Ημαστε ανθρωποι ηρεμοι και σχετικα ευγενικοι μεταξυ μας.Εξαρσεις και καβγαδες σπανια υπάρχουν χωρις να θελω να ωραιοποιησω τη σχεση μας..

Senior Member
    Σας έστειλα u2u
    (

Senior Member
    Originally posted by elpi68
    Το προτυπο το\"σκληρου\" αρσενικου δυστυχως ή ευτυχως δεν υπάρχει στο σπιτικο μας.Ημαστε ανθρωποι ηρεμοι και σχετικα ευγενικοι μεταξυ μας.Εξαρσεις και καβγαδες σπανια υπάρχουν χωρις να θελω να ωραιοποιησω τη σχεση μας..
    Δεν υπάρχει μόνο αυτό το πρότυπο...εξάλλου πιο πολύ μιλάω για αγορίστικες δραστηριότητες που θα πρέπει να μοράζεται και με τον πατέρα του, όχι μόνο σε κάποιο γυμναστήριο μόνος του. Δεν ξέρω αν \"καταλαβαίνεις\" τι εννοώ. Οι φωνές δεν δηλώνουν ανδρισμό...!

Senior Member
    Kalh mou Paprika προσπαθω να σου στειλω εδω και ωρα u2u και δεν τα καταφερνω
    εχεισ μσν;

Senior Member
    Originally posted by blackdaizy
    Originally posted by elpi68
    Δεν υπάρχει μόνο αυτό το πρότυπο...εξάλλου πιο πολύ μιλάω για αγορίστικες δραστηριότητες που θα πρέπει να μοράζεται και με τον πατέρα του, όχι μόνο σε κάποιο γυμναστήριο μόνος του. Δεν ξέρω αν \"καταλαβαίνεις\" τι εννοώ. Οι φωνές δεν δηλώνουν ανδρισμό...!

Καταλαβα τι εννοεις,στις δραστηριοτητες πηγαινει με τον μπαμπα

Senior Member
    Με τα λίγα που μπορεί να ξέρω ...και τελείως φιλικά θα ήθελα να πω ότι δεν είναι ίσως τόσο καλό για τον ψυχικό κόσμο του παιδιού να είναι \"χαμηλών τόνων\" ....αυτό για μένα πάντα δηλώνει πως νοιώθει πράγματα που φοβάται να εκφράσει.... ή για κάποιο λόγο δεν θέλει... και χειροτερεύει η κατάσταση με τα προβλήματα προσαρμογής που έχει στο σχολείο.
    Έχετε κρατήσει επαφές με παλιούς του συμμαθητές που πιθανώς να είχε σχέσεις? Μήπως θα τον βοηθούσε κάτι τέτοιο? Έχει κάνει φιλικές σχέσεις με άλλα παιδάκια έστω και εξωσχολικά στη καινούργια περιοχή που μετακομίσατε?

Senior Member
    Σ αυτο εχουμε εστιασει και μεις τωρα..Να μην ειναι χαμηλων τονων και να μαθει να αντιμετωπιζει και να διεκδικει μονο του.
    Παιζει μεπαιδια που μενουν στοιδιο συγκροτημα στην ιδια αυλη.Και τον χειμωνα πηγαινει και εξισου ερχονται στο σπιτι.
    Απλα αυτο δεν γινεται πολυ συχνα.
    Νιωθω ηδη καλυτερα εχω μιλησει και με τονδιευθυντη του σχολειου και μου υποσχεθηκε οτι θα το δει και μου ζητησε ενα περιθωριο χρονου πριν προβουμε στην αλλαγη σχολειου.
    Ευχαριστω

Senior Member
    Χαίρομαι γι\'αυτό. Εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά ...και ελπίζω ο δ/ντης να βοηθήσει... με τον τρόπο του!

Page 2 of 2 FirstFirst 12