Results 1 to 15 of 22
Thread: Αρχίζει η εξεταστική....
-
08-01-2003, 11:07 #1
Αρχίζει η εξεταστική....
Παρακαλώ τους γιατρούς του forum να μας δωσουν συμβουλες για να μην έχουμε αγχός κλπ....ξέρετε εσείς....
- 08-01-2003, 23:24 #2
Θα ηθελα να σας δωσω μια σειρα απο συμβουλες για το αγχος και οτιδηποτε αλλο αφορα τις εξετασεις, αλλα πολυ φοβαμαι οτι κανεναν δεν θα βοηθησω με αυτον τον τροπο. Ενα μονο θα σας πω > ποιοτικο διαβασμα, καλη τροφη και αρκετο υπνο. Ολα τα υπολοιπα ειναι εκ του πονηρου.... Αν καποιος θελει κατι αλλο ας ρωτησει...
27-01-2003, 12:53 #3
Καλύτερα να έχεις αγχος παρά να μην έχεις τελικά... Κατά διαόλου πας αν είσαι στη τρελλή χαρά :(
Ρνβ τον Ιούνιο γμτ :(:(
27-01-2003, 22:34 #4
Μία είναι η λύση!
Ν' ακούτε καλή μουσική, δηλαδή κλασική, heavy metal ή ροκ, και μακριά από ήχους που παραπέμπουν σε απόκριες, καρναβάλια, αμμουδιές κλπ!:D
:cool:
28-01-2003, 01:12 #5
Originally posted by latin pig
Καλύτερα να έχεις αγχος παρά να μην έχεις τελικά... Κατά διαόλου πας αν είσαι στη τρελλή χαρά :(
Ρνβ τον Ιούνιο γμτ :(:(
28-01-2003, 16:50 #6
Ετσι όπως τα κατάφερα νίντο φοβάμαι ότι ούτε 1 δεν έχω :o
Τι να κάνω για να αγχωθώ? Τι μου προτείνετε? Οι λύσεις του παράδεισου είναι αποτυχία, θα μου προκαλέσουν καταστολή και ύπνωση :cool:
28-01-2003, 18:18 #7
Originally posted by latin pig
Ετσι όπως τα κατάφερα νίντο φοβάμαι ότι ούτε 1 δεν έχω :o
Τι να κάνω για να αγχωθώ? Τι μου προτείνετε? Οι λύσεις του παράδεισου είναι αποτυχία, θα μου προκαλέσουν καταστολή και ύπνωση :cool:
Πότε επιτέλους θα βγάλεις από μέσα σου αυτή την καταπιεσμένη μεταλλού που κρύβεις;:D Απενοχοποιήσου επιτέλους! :D
29-01-2003, 10:51 #8
Πες μας κατι περισσοτερο για σενα, για παραδειγμα ποσα χρονια σπουδαζεις, ποσα ετη ειναι η σχολη σου, ποσες φορες εχεις δωσει το ιδιο παθημα ...εεε μαθημα θελω να πω ποιος πληρωνει για τις σπουδες σου αν οι φιλες εχουν προχωρησει με τα μαθηματα και ολο και κατι θα βρουμε για να σε αγχωσουμε. Παντως αυτο το αγχος ειναι το αγχος της επιτυχιας πιστευω και ειναι απαραιτητο καποιες φορες για να προσπαθει καποιος περισσοτερο.Και εγω παντως απο το ενα ως στο δεκα θα διαλεγα επτα η και οκτω αν το εχω δωσει πολλες φορες το ιδιο μαθημα.
29-01-2003, 11:04 #9
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
egw diladi pou etyxe na dwsw mathima 7!!!!! fores alla pote den agxwthika gia ayto????eprepe nomizete?:ppppp Pantws eilikrina teleytaia fora pou eniwsa agxos kai eixe sxesi me e3etaseis kai mathimata itan mono otan edwsa panellhnies
29-01-2003, 17:21 #10
Originally posted by kalos
Πες μας κατι περισσοτερο για σενα, για παραδειγμα ποσα χρονια σπουδαζεις, ποσα ετη ειναι η σχολη σου, ποσες φορες εχεις δωσει το ιδιο παθημα ...εεε μαθημα θελω να πω ποιος πληρωνει για τις σπουδες σου αν οι φιλες εχουν προχωρησει με τα μαθηματα και ολο και κατι θα βρουμε για να σε αγχωσουμε. Παντως αυτο το αγχος ειναι το αγχος της επιτυχιας πιστευω και ειναι απαραιτητο καποιες φορες για να προσπαθει καποιος περισσοτερο.Και εγω παντως απο το ενα ως στο δεκα θα διαλεγα επτα η και οκτω αν το εχω δωσει πολλες φορες το ιδιο μαθημα.
Δεν έχω κανένα άγχος επιτυχίας, το μόνο άγχος που έχω είναι ότι αυτή η υπέροχη περίοδος του ενός -δυστυχώς- μόνο έτους που είναι από τις πιο χαλαρές της ζωής μου θα τελειώσει γρήγορα.
Κοινώς, με πληρώνετε για να σπουδάζω :D
Παρ΄όλ' αυτά, τα μαθήματα πρέπει να τα περάσω, αλλιώς πάνε για Ιούνιο ή Σεπτέμβριο. Μετά καίγομαι και απλά δε παίρνω το επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών και γίνομαι λιγάκι ρόμπα ως η μοναδική που δε κατάφερε να τελειώσει ένα μεταπτυχιακό -αρκετά εύκολο κατά γενική ομολογία- πρόγραμμα! :D:D
09-06-2003, 02:11 #11dt008_edGuestegw pou tin paraskevi dinw vaseis dedomenwn ti na kanw???? PARADISE LOST twra akouw "say just words" to teleytaio diskaki tous den to exw parei akoma alla exw akousei oti einai teleio.....:cool:
09-06-2003, 14:06 #12
ντιτι008, ο paradise συχνάζει σε άλλες πολιτείες εδώ και καιρό.....
Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου και καλώς μας ήρθες!
13-06-2003, 12:43 #13
Καλημέρα!
Για μένα η εξεταστική ξεκίνησε και τελείωσε λίγο άδοξα...Χρωστάω ένα μάθημα για πτυχίο, πήγα την Δευτέρα να δώσω αρκετά διαβασμένη (είχα καταβροχθίσει το βιβλίο...) και ανακάλυψα ότι είχε δώσει σημειώσεις την προηγούμενη εβδομάδα (ουδεμία σχέση με το βιβλίο του) από τις οποίες και άντλησε τις ερωτήσεις των εξετάσεων...Αποτέλεσμα: Αρκετή απογοήτευση....και Πτυχίο τον Σεπτέμβριο με το καλό (αφού διαβάσω τις σημειώσεις...). :( ... :) ... :D
14-06-2003, 02:41 #14
Kali epityxia Maria. To ptyxio tha to pareis arga i grigora, theleis de theleis.
Meta arxizoyn ta dyskola!
15-06-2003, 20:55 #15dt008_edGuestpastora den kserw emena mou fainetai vouno h apoktisi tou ptyxiou......... kserw oti einai diskola ta pragmata meta (einai kai to fantariliki) alla den mporw na to fantastw akoma........ ayta, epistrefw pali sti fisiki..........:(
Πώς;
14-06-2025, 02:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία