Το σύνδρομο του Τζόβενου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    παιδά&#
    Guest

Aγαπητή μου,

μπορεί να μην τους άρεσε, αλλά το πιο πιθανό θα ήταν να τρέχουν σαν σκυλάκια πίσω από τις τζοβενίνες!! :D
    Αλλωστε, η συγκεκριμένη τακτική παραπέμπει στην τακτική του γραμματόσημου: Οσο πιο πολύ τους φτύνεις, τόσο πιο πολύ κολάνε! :cool:

Senior Member
    Originally posted by παιδάκι

Aγαπητή μου,

μπορεί να μην τους άρεσε, αλλά το πιο πιθανό θα ήταν να τρέχουν σαν σκυλάκια πίσω από τις τζοβενίνες!! :D
    Αλλωστε, η συγκεκριμένη τακτική παραπέμπει στην τακτική του γραμματόσημου: Οσο πιο πολύ τους φτύνεις, τόσο πιο πολύ κολάνε! :cool:

Τελικά δεν είμαι και τόσο σίγουρη για την τακτική του φτυσίματος που αναφέρεις... όταν τους μιλάς και τους δίνεις αξία, το παίρνουν επάνω τους αλλά ίσως και να τους ενοχλήσει η υπερβολική "αναφορά".... αν τους φτύσεις και τους γράψεις, πάλι θα τους ενοχλήσει... και θα τρώγονται !!

Γιατί πρέπει να κάνουμε την ζωή μας δύσκολη δηλαδή ??? :D :D

Νεφ....... :cool:

παιδά&#
    Guest

Απλά, αν υποψιαστείς ότι έχεις να κάνεις με τζόβενο, πρέπει να του συμπεριφερθείς ανάλογα! Δηλαδή, να φέρεσαι όπως αυτός καταλαβαίνει, γιατί οι τζόβενοι μπορεί να τα έχουν όλα, αλλά στερούνται νοημοσύνης! Αρα, πρέπει να κατεβείς στο επίπεδό του και να γίνεις μία τζοβενίνα!!! :o:o:o
    Τότε, σίγουρα θα αρχίσει να τρέχει αυτός! :o:cool:

Senior Member
    Originally posted by παιδάκι

Απλά, αν υποψιαστείς ότι έχεις να κάνεις με τζόβενο, πρέπει να του συμπεριφερθείς ανάλογα! Δηλαδή, να φέρεσαι όπως αυτός καταλαβαίνει, γιατί οι τζόβενοι μπορεί να τα έχουν όλα, αλλά στερούνται νοημοσύνης! Αρα, πρέπει να κατεβείς στο επίπεδό του και να γίνεις μία τζοβενίνα!!! :o:o:o
    Τότε, σίγουρα θα αρχίσει να τρέχει αυτός! :o:cool:

χαχχαχαχαχα καλό ! :D ;)

Αλλά μην νομίζεις ότι τα έχουν δα και όλα.... στερούνται το βασικότερο.... νιάτα και χρόνο μπροστά τους ... και αυτό όπως και να το κάνουμε... πονάει !! :)

Νά' σαι καλά... με έκανες και γέλασα μεσημεριάτικα !! :D

Senior Member
    Originally posted by kostakis

Πέραν τούτου δεν καταλαβαίνω το ύφος και την επίθεσή σου ως προς το θέμα που άνοιξα.
    Όπως σου ανάφερα και πριν δεν έχει να κάνει με κάτι που μπορεί εσύ να φαντάζεσαι, εκτός :

1. αν σε αφορά άμεσα
    2. αν σε ενδιαφέρει
    3. αν έχεις κάτι να κερδίσεις από την όποια υπόθεσή προσωποποιώντας το θέμα που είναι γενικό.

Εάν όντως σε αφορά άμεσα σε κάτι, σε ενδιαφέρει τόσο πολύ ή όντως έχεις να κερδίσεις κάτι, τότε αλλάζει το θέμα ! ;)

Θα πρέπει όμως να μας (ή έστω μου) πεις τα κίνητρά σου και σαφώς το νικ σου για να ξέρω με ποιον ή ποιά μιλάω και φυσικά να απαντήσω αντίστοιχα και φυσικά όχι σε public... (γι' αυτό το λόγο υπάρχουν οι θυρίδες !)

Αν και πιστεύω και όπως θα έχεις δει και εσύ από τις απαντήσεις, ότι είναι ανάλαφρες και δεν έχουν κανένα σκοπό να θίξουν κανέναν ή να παρουσιάσουν κάτι. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν, ξανά το λέω, την επίθεση εκ μέρους σου !

Αν νομίζεις ότι έχεις να συμβάλλεις στο θέμα, στο ανάλαφρο στυλ που του έχει δοθεί και από τις απαντήσεις έως τώρα, please do so !

Αν όχι, και πάλι οκ ! Δεν βλέπω όμως το λόγο για οποιαδήποτε επίθεση και προσωποίηση του θέματος από πλευράς σου από την στιγμή που δεν γνωριζόμαστε, εκτός βέβαια ... αν με κάποιο τρόπο γνωριζόμαστε και δεν το ξέρω (λόγω του άγνωστου προς εμένα νικ) !! :o

Δεν έχω λόγο ούτε να ασχοληθώ παραπέρα, ούτε φυσικά χρωστάω εξηγήσεις σε κανέναν για οτιδήποτε.....

Αν έχεις κάποια άποψη επί του θέματος σαφώς και την γράφεις, προς Θεού... αλλά κήρυγμα σε προσωπικό επίπεδο δια μέσω μεσολαβήτή, λυπάμαι αλλά δεν θα πάρω ! :)

Αυτά τα ολίγα και καλή συνέχεια !! ... :cool:

Senior Member
    Αναρωτιέμαι ποιο το νόημα αυτής της συνεχιζόμενης αντιπαράθεσης, μετά την real life και στην διαδυκτιακή.
    Οχι νοηματικά, αλλά συναισθηματικά.
    Προφανώς για να υφίσταται, κάποιο συναισθηματικό όφελος δίνει.
    Δεν εξηγείται αλλιώς...

Και όπως συνηθίζουμε να λέμε εμείς οι ψυχολόγοι χαριτολογώντας..... να το πάτε στο θεραπευτή σας αυτό το συναίσθημα, για να το δουλέψετε!

Senior Member
    Originally posted by nido
    Προφανώς για να υφίσταται, κάποιο συναισθηματικό όφελος δίνει.
    Δεν εξηγείται αλλιώς...
    Αυτό λέω και εγώ dear nido... αλλιώς ξεκίνησε το συγκεκριμένο θέμα και πραγματικά δεν καταλαβαίνω την επίθεση του συγκεκριμένου χρήστη... :o

Όπως και να έχει το θέμα όμως, σκοπός τουλάχιστον δικός μου δεν ήταν να γίνει αντιπαράθεση οποιασδήποτε μορφής και αυτό φάνηκε από όλες τις απαντήσεις και όσων συμμετείχαν !

Πραγματικά λυπάμαι πολύ και για λογαριασμό του ! :cool:

Νεφ....... :cool:

Junior Member
    Originally posted by Nefertari

Πέραν τούτου δεν καταλαβαίνω το ύφος και την επίθεσή σου ως προς το θέμα που άνοιξα.

Δε θα με πείραζε καθόλου,αν δεν έβλεπα το ίδιο θέμα εδώ και μήνες να περιφέρεται από εσένα και τα υπόλοιπα nicks σε άλλα sites

Όπως σου ανάφερα και πριν δεν έχει να κάνει με κάτι που μπορεί εσύ να φαντάζεσαι, εκτός :

1. αν σε αφορά άμεσα

Oχι ακόμα

2. αν σε ενδιαφέρει

Το έβαλες δημόσια ενδιαφέρει όλους

3. αν έχεις κάτι να κερδίσεις από την όποια υπόθεσή προσωποποιώντας το θέμα που είναι γενικό.

Κοίτα ποιός μιλάει!

Εάν όντως σε αφορά άμεσα σε κάτι, σε ενδιαφέρει τόσο πολύ ή όντως έχεις να κερδίσεις κάτι, τότε αλλάζει το θέμα ! ;)

Θα πρέπει όμως να μας (ή έστω μου) πεις τα κίνητρά σου και σαφώς το νικ σου για να ξέρω με ποιον ή ποιά μιλάω και φυσικά να απαντήσω αντίστοιχα και φυσικά όχι σε public... (γι' αυτό το λόγο υπάρχουν οι θυρίδες !)

Τα δικά σου κίνητρα να περιφέρεις εδώ και μήνες τη "δυστυχία σου" από site σε site και να κατηγορείς ενα σωρό ανθρώπους(μερικούς σε επίπεδο χυδαιότητας)ποιά είναι;

Αν και πιστεύω και όπως θα έχεις δει και εσύ από τις απαντήσεις, ότι είναι ανάλαφρες και δεν έχουν κανένα σκοπό να θίξουν κανέναν ή να παρουσιάσουν κάτι. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν, ξανά το λέω, την επίθεση εκ μέρους σου !

Aσε είδαμε τις δήθεν ανάλαφρες τοποθετήσεις σου που κατέληξαν αλλού.

Αν νομίζεις ότι έχεις να συμβάλλεις στο θέμα, στο ανάλαφρο στυλ που του έχει δοθεί και από τις απαντήσεις έως τώρα, please do so !

Σε αυτό το θέμα,έτσι όπως το επαναλαμβάνεις συνεχώς δεν έχω να συμβάλω.Εχω όμως σκεφθεί κάτι "ανάλαφρα" θεματάκια που θα βάλω εντός των ημερών,όπως "το καλάμι και πως να το αφιππεύσετε",
    "ατιμασμένη και εγκατελλειμένη","8 μέρες τα'χουμε,πότε θα με παντρευτείς;"κ.λ.π.

Αν όχι, και πάλι οκ ! Δεν βλέπω όμως το λόγο για οποιαδήποτε επίθεση και προσωποίηση του θέματος από πλευράς σου από την στιγμή που δεν γνωριζόμαστε, εκτός βέβαια ... αν με κάποιο τρόπο γνωριζόμαστε και δεν το ξέρω (λόγω του άγνωστου προς εμένα νικ) !! :o

Και κάποιοι άλλοι δεν έβλεπαν το λόγο για οποιαδήποτε "προσωποποίηση" και "επίθεση" αλλά δέχτηκαν τόνους λάσπης και αισχρής προσωπικής κριτικής.

Δεν έχω λόγο ούτε να ασχοληθώ παραπέρα, ούτε φυσικά χρωστάω εξηγήσεις σε κανέναν για οτιδήποτε.....

Μέχρι να γραφτείς σε νέο φόρουμ και να ανεβάσεις το ίδιο ακριβώς θέμα και εκεί

Αν έχεις κάποια άποψη επί του θέματος σαφώς και την γράφεις, προς Θεού... αλλά κήρυγμα σε προσωπικό επίπεδο δια μέσω μεσολαβήτή, λυπάμαι αλλά δεν θα πάρω ! :)

Μα...την έγραψα ήδη.Οπως βλέπεις δε "φαίνεται" απλά αλλά ξέρω πολλά για το "θέμα" σου

Αυτά τα ολίγα και καλή συνέχεια !!

Είμαι βέβαιος οτι και η δική σου συνέχεια θα είναι καλύτερη αν αφήσεις τα δήθεν "κοινωνιολογικά" σου θέματα και ασχοληθείς με αυτό που ξέρεις ,Αρχαία Αίγυπτο,Φαραώ,μούμιες κ.λ.π.

:cool:

Junior Member
    [quote]Originally posted by Nefertari
    [ Υποδείξεις όμως δεν δέχομαι από κανέναν, κυρίως όταν δεν με γνωρίζει. Τα περί "χαροκαμένων" nicks μάλλον δεν είναι γυναικείο προνόμιο, γιατί όπως σου είπα, εγώ σε όλα τα site (σε όσα γράφω ή θα γράψω) έχω το ίδιο νικ και γράφω μόνο μ' αυτό.... δεν επιλέγω να παίζω ρόλους !!!

Αλήθεια ...μωρούλι;:P

Senior Member
    Ορίστε ???? :o :o

Δεν ξέρω ποιος είσαι, δεν με ενδιαφέρει να μάθω, δεν ξέρω τι θέλεις αλλά ώπα.... δηλαδή θα με ακολουθείς από φορά σε φορά ? :o :o Μανία καταδίωξης ??? :o :o

Μεγάλη μου τιμή αλλά ευχαριστώ, δεν θα πάρω ! :cool:

Junior Member
    Ορίστε ???? :o :o

δηλαδή θα με ακολουθείς από φορά σε φορά ? :o :o Μανία καταδίωξης ??? :o :o

Το οτι γνωριζόμαστε όλοι λίγο ως πολύ το μεταφράζεις οτι παρακολουθούμε και (σ')ακολουθούμε;:o

Tι λες ρε μεγάλη,ξεκαβάλα το καλάμι να ξαποστάσεις λίγο,θα πιαστείς:P

[Edited on 28/1/03 by kostakis]

Senior Member
    Συγνώμη αλλά μπορείς να τραγουδάς όσο θέλεις....

Είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου μια και δεν σε γνωρίζω και δεν με γνωρίζεις.... δεν πρόκειται να συνεχίσω να απαντάω σε άτομα που δεν έχουν τα κότσια να συστηθούν και να γράψουν ότι έχουν να πουν με το πραγματικό τους νικ...

Λυπάμαι πολύ αλλά έως εδώ.... δεν σου επιτρέπω ! :cool:

Συνέχισε την ζωούλα σου όπως όλος ο κόσμος και άφησε και τους υπόλοιπους να ζήσουν !!

Νεφερτάρη

Junior Member
    άφησε και τους υπόλοιπους να ζήσουν !!

Νεφερτάρη

Υπάρχουν πολλοί τρόποι επαναφοράς στη πραγματικότητα,ψάξε και θα βρείς (μάλλον):cool:

Junior Member

Νεφερτάρη

Υπάρχουν πολλοί τρόποι επαναφοράς στη πραγματικότητα,ψάξε και θα βρείς (μάλλον):cool:

Νο sex, no party!:o

Senior Member
    Originally posted by Agisilaos

Νεφερτάρη
    Νο sex, no party!:o
    Υπάρχει πάντα και το στερητικό σύνδρομο που μπορούμε να βάλουμε σαν θέμα.... φαίνεται ότι πλανάται πολύ στον αέρα !!! :cool: :cool:

Over and out... πω πω... το έριξα στην αντιγραφή και εγώ !!! :D :D

Page 2 of 2 FirstFirst 12