Results 46 to 60 of 122
Thread: ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
-
16-05-2008, 01:35 #46
Originally posted by a_neu
για τους γονεις ειναι αλλιως, πιστευω πρεπει και εχουν το δικαιωμα να ξερουν περα και απο τις όποιες αντιληψεις τους, γιατι απο μονη της η χωρις κανενα ανταλλαγμα αγαπη των γονεων, αρκει.
Αν γυρνουσα πισω το χρονο λοιπον θα σκεφτομουν, ποιους ανθρωπους εμπιστεύομαι πραγματικα?Κ μονο τοτε θα το κανα....
Δεν πιστεύω οτι ειναι σωστο να βάζουμε τους ανθρωπους σε πλαισια-ρολους γιατι ισως χανουμε αυτο που πραγματικα ειναι. Δλδ ενας φιλος φαινεται πιο λίγος απο τον γονιο...ομως στην πραγματικοτητα μπορει αυτο να μην ισχυει κ να ναι πιο κατάλληλος κ πιο κοντα στον ανθρωπο που υποφερει κ εχει αναγκη στήριξη.
- 16-05-2008, 15:36 #47
τί να πω δεν ξέρω... το αστείο είναι πως ο φίλος μου είναι ψυχολόγος... θα καταλάβει πολλά περισσότερα και από όσα καταλαβαίνω εγώ η ίδια για μένα... δε θέλω όμως να το πω, σε κανέναν... φοβάμαι το πως θα το αντιμετωπίσουν... και όχι με την έννοια πως δε θα με καταλάβουν. Στη μάνα μου αποκλείεται να το πω, είναι μια χαρά τώρα, δε θέλω να την ταράξω. Στον πατέρα μου θα μπορούσα, έχει πείρα εξάλλου σε τέτοια θέματα, αλλά ξέρω πως πραγματικά θα τον στεναχωρήσω πολύ και δε θέλω... αν και φοβάμαι πως αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Ο πατέρας μου είναι γάτος σε τέτοια θέματα, θα παίρνω φάρμακα για αρκετούς μήνες, δε νομίζω πως στο τέλος θα κρυφτώ. Αλλλά πραγματικά έχω ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον δικό μου...
16-05-2008, 15:47 #48
Τι έγινε τελικά Κέλυ με τη δουλειά σήμερα?
16-05-2008, 17:03 #49
Originally posted by kely28
τί να πω δεν ξέρω... το αστείο είναι πως ο φίλος μου είναι ψυχολόγος... θα καταλάβει πολλά περισσότερα και από όσα καταλαβαίνω εγώ η ίδια για μένα... δε θέλω όμως να το πω, σε κανέναν... φοβάμαι το πως θα το αντιμετωπίσουν... και όχι με την έννοια πως δε θα με καταλάβουν. Στη μάνα μου αποκλείεται να το πω, είναι μια χαρά τώρα, δε θέλω να την ταράξω. Στον πατέρα μου θα μπορούσα, έχει πείρα εξάλλου σε τέτοια θέματα, αλλά ξέρω πως πραγματικά θα τον στεναχωρήσω πολύ και δε θέλω... αν και φοβάμαι πως αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Ο πατέρας μου είναι γάτος σε τέτοια θέματα, θα παίρνω φάρμακα για αρκετούς μήνες, δε νομίζω πως στο τέλος θα κρυφτώ. Αλλλά πραγματικά έχω ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον δικό μου...
Πάντως, τουλάχιστον στον σύντροφό σου, θα σου πρότεινα να το πεις....γιατί πραγματικά θα σε ανακουφίσει και παράλληλα ...θα σε βοηθήσει. Είναι κρίμα να τραβάς τέτοιο λούκι μόνη σου ..ενώ υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε καταλάβουν και να σε βοηθήσουν. Σκέψου το.
16-05-2008, 17:14 #50
Κέλυ μου, συγνώμη, αλλά δεν είναι λίγο αδόκιμο να έχεις σχέση και μάλιστα με ψυχολόγο και να μην έχει καταλάβει τίποτα για την κατάσταση σου?
θέλω να πω, πως για μένα άυτό έχει δυο εξηγήσεις: ή είστε ελάχιστο καιρό μαζί, ή δεν έχετε σχέση....(με την έννοια της σχέσης)....
Είναι σα να κουτσαίνεις, ο φίλος σου να είναι ορθοπεδικός και να μη το βλέπει....
16-05-2008, 17:17 #51
Originally posted by Θεοφανία
Κέλυ μου, συγνώμη, αλλά δεν είναι λίγο αδόκιμο να έχεις σχέση και μάλιστα με ψυχολόγο και να μην έχει καταλάβει τίποτα για την κατάσταση σου?
θέλω να πω, πως για μένα άυτό έχει δυο εξηγήσεις: ή είστε ελάχιστο καιρό μαζί, ή δεν έχετε σχέση....(με την έννοια της σχέσης)....
Είναι σα να κουτσαίνεις, ο φίλος σου να είναι ορθοπεδικός και να μη το βλέπει....
16-05-2008, 17:23 #52
Εγώ βγάζω συμπέρασμα από αυτά που μας λέει η φίλη μας.
Όταν είσαι με έναν άνθρωπο δε μπορεί να μη προσέχεις κάτι τόσο σοβαρό, ακόμη και αν δεν είσαι ειδικός.
Προχτές έτυχε, μια φίλη μου, να φέρει σε μια παρέα μια κοπέλα που πάσχει από κατάθλιψη. Για μένα ήταν εμφανές, μάλιστα τη ρώτησα αν μπαίνει και στο φόρουμ.
Μπορει σε κάποιες περιπτώσεις να μην είναι, αλλά και πάλι, μου φαίνεται κάπως περίεργο...
16-05-2008, 17:33 #53
στη δουλειά πήγα, αλλά ευτυχώς πήρα εντολή από τα κεντρικά να μην κάτσω πολύ ώρα και να γυρίσω στο γραφείο γιατί με περίμενε εκεί πολύ δουλειά...
ο φιλος μου δεν το έχει καταλάβει για πολλούς λόγους... δεν ασχολέιται με κλινική ψυχολογία, δε μένουμε μαζί, για λίγες ώρες που βλεπόμαστε κάποιες μέρες μέσα στην εβδομάδα προσποιούμαι... είμαστε 1 χρόνο μαζί, το επεισόδιο το έχω πάθει εδώ και 2 εβδομάδες, όλον τον προηγούμενο καιρό ήμουν αρκετά καλά, δεν φανταζόμουν καν ότι θα με έβρισκε κάτι τέτοιο... κσι ούτε ξέρω καλά καλά από που μου ήρθε... δεν συνέβει στη ζωή μου κάτι άσχημο αυτόν τον καιρό... προφανώς \'\'φούσκωνα\'\' τόσο καιρό και ήρθε τώρα και έσκασε...
16-05-2008, 17:35 #54
χμμ! Έχεις δίκιο,δεν λέω, αλλά κι εμένα δεν έχουν καταλάβει τίποτα...και ούτε πρόκειται, γιατί μου φαίνεται δεν θέλουν ! Μπορεί να τους φαίνεται περίεργη η συμπεριφορά μου..αλλά δεν τους πάει καν το μυαλό!
16-05-2008, 17:35 #55
τί να πω δεν ξέρω... το αστείο είναι πως ο φίλος μου είναι ψυχολόγος... θα καταλάβει πολλά περισσότερα και από όσα καταλαβαίνω εγώ η ίδια για μένα... δε θέλω όμως να το πω, σε κανέναν... φοβάμαι το πως θα το αντιμετωπίσουν... και όχι με την έννοια πως δε θα με καταλάβουν. Στη μάνα μου αποκλείεται να το πω, είναι μια χαρά τώρα, δε θέλω να την ταράξω. Στον πατέρα μου θα μπορούσα, έχει πείρα εξάλλου σε τέτοια θέματα, αλλά ξέρω πως πραγματικά θα τον στεναχωρήσω πολύ και δε θέλω... αν και φοβάμαι πως αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Ο πατέρας μου είναι γάτος σε τέτοια θέματα, θα παίρνω φάρμακα για αρκετούς μήνες, δε νομίζω πως στο τέλος θα κρυφτώ. Αλλλά πραγματικά έχω ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον δικό μου...Μάκια...
16-05-2008, 17:41 #56
να δούμε ποιά θα υπερισχύσει στο τέλος... για την ώρα το καμουφλάρω, αλλά σκοπεύω να ρωτήσω τον φίλο μου αν έχει παρατηρήησει καμία αλλαγή πάνω μου... κι αν πάρω ως απάντηση \'\'ναι, αδυνάτισες\'\' θα πω οκ!!! ευτυχώς που δεν έγινες κλινικός ψυχολόγος!!! πουλιά στον αέρα πιάνεις!!!
16-05-2008, 17:44 #57
να δούμε ποιά θα υπερισχύσει στο τέλος... για την ώρα το καμουφλάρω, αλλά σκοπεύω να ρωτήσω τον φίλο μου αν έχει παρατηρήησει καμία αλλαγή πάνω μου... κι αν πάρω ως απάντηση \'\'ναι, αδυνάτισες\'\' θα πω οκ!!! ευτυχώς που δεν έγινες κλινικός ψυχολόγος!!! πουλιά στον αέρα πιάνεις!!!Μάκια...
16-05-2008, 17:44 #58
να δούμε ποιά θα υπερισχύσει στο τέλος... για την ώρα το καμουφλάρω, αλλά σκοπεύω να ρωτήσω τον φίλο μου αν έχει παρατηρήησει καμία αλλαγή πάνω μου... κι αν πάρω ως απάντηση \'\'ναι, αδυνάτισες\'\' θα πω οκ!!! ευτυχώς που δεν έγινες κλινικός ψυχολόγος!!! πουλιά στον αέρα πιάνεις!!!
16-05-2008, 17:49 #59
παίζει να έχει κι αυτός τίποτα ψυχολογικά...
16-05-2008, 17:54 #60
δεν έχω και καμία διάθεση να περιποιηθώ τον εαυτό μου και φυσικά ούτε το σπίτι μου... αύριο πάλι δουλεύω εκτάκτως, πρέπει να είμαι στην τρίχα ντυμένη πρωΐ-πρωΐ και από σήμερα το σκέφτομαι σαν και τί... ούτε μπάνιο θέλω να κάνω, ούτε κομμωτήριο να πάω, ούτε τίποτα...
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....