ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 122
    Senior Member
    όπως λέει και ο Λαζόπουλος \'\'βγάλ\' το από μέσα σου\'\'.

το κρατάω και με έχει τσακίσει, από την άλλη όμως φοβάμαι να το πω... δε θέλω να κάνω κάτι τέτοιο τώρα, υπό το βάρος της κατάστασης που βρίσκομαι. Φοβάμαι μην πω πράγματα, για τα οποία μετανιώσω. Θέλω όταν θα μιλήσω να είμαι σχετικά καλά. Να ξέρω τί μου γίνεται δηλαδή... γιατί τώρα είμαι κάπως χαμένη...

Senior Member
    kely, στο ξαναλέω: καταλαβαινω τί λες....

Άλλο ειναι ομως να ανοιχτεις πληρως κ να πεις με καθε λεπτομερεια τί αισθανεσαι κ πώς, κ ειναι αλλο να δωσεις ενα στίγμα, οτι δλδ δεν αισθανεσαι καλα....οτι σε βαραινει κατι. Κ φυσικα ειναι άλλο να παριστάνεις οτι δεν τρεχει κ τπτ.....

Ουσιαστικα παγιδεύεσαι κ εγκλωβίζεσαι πρωτη εσύ, κ στη συνεχεια θυμώνεις κ με τον άλλο που δεν σε καταλαβαινει....Τον βοηθάς να σε καταλαβει?

Senior Member
    πριν λίγες μέρες του είπα πως δεν είμαι καλά και δεν ξέρω γιατί... προσπάθησε να με ρωτήσει εκείνη τη στιγμή 2-3 πράγματα (αν έγινε κάτι στη δουλειά και τέτοια), εγώ συνέχιζα να λέω πως δεν ξέρω γιατί και δε με ξαναρώτησε μετά. Τί να του πω τώρα πάλι;;;

Senior Member
    εγω Κέλυ προσπαθώ να σου πω οτι αν βλέπεις, αν αισθάνεσαι οτι αυτος ο ανθρωπος προσπαθεί να σε πλησιασει, να σε \"ψαξει\", αν νιωθεις πως σε νοιαζεται κ νοιαζεσαι κ συ για τη σχεση σας, βοηθα τη σχεση σας. Κ ενας τροπος, ειναι να του εξηγησεις πώς εισαι...οπως μπορεις τώρα.

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    kely, στο ξαναλέω: καταλαβαινω τί λες....

ειναι ομως να ανοιχτεις πληρως κ να πεις με καθε λεπτομερεια τί αισθανεσαι κ πώς, κ ειναι αλλο να δωσεις ενα στίγμα, οτι δλδ δεν αισθανεσαι καλα....οτι σε βαραινει κατι. Κ φυσικα ειναι άλλο να παριστάνεις οτι δεν τρεχει κ τπτ.....

Ουσιαστικα παγιδεύεσαι κ εγκλωβίζεσαι πρωτη εσύ, κ στη συνεχεια θυμώνεις κ με τον άλλο που δεν σε καταλαβαινει....Τον βοηθάς να σε καταλαβει?

Sorry που επεμβαίνω ...αλλά την Kelly την νοιώθω απόλυτα και αντιλαβάνομαι πως νοιώθει. Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσεις σε κάποιον που βλεπεις πως είναι στον κόσμο του milko!!!Είναι πολύ δύσκολο όταν κάποιος δεν σε προσεγγίζει σχεδόν καθόλου ή και καθόλου να τους πεις \"ΟΧΙ, δεν είμαι καλά!\" Είμαι σίγουρη πως όσο κι αν κρύβεται η Kelly, κάποια σημάδια του \"δεν είμαι καλά\" βγάζει ....αλλά μάλλον ο φιλαράκος της είναι too busy για να την προσέξει! Έτσι πάλι λέω εγώ. Και συμφωνώ με την Kelly πως μάλλον ΤΩΡΑ δεν είναι κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσει όποιου είδους κουβέντα με τον φίλο της . Δεν ξέρω αν είμαι επηρρεασμένη από την δική μου κατάσταση ....απλά Kelly μου να ξέρεις πως υπάρχει κι άλλο ένα άτομο που αντιδρά και σκέφτεται σαν εσένα-δεν είσαι εξωγήινη ..! Προσπάθησε να κοιτάξεις τον εαυτό σου τώρα. Σίγουρα όταν νοιώσεις καλύτερα... θα δεις τα πράγματα με άλλο μάτι...και σίγουρα θα κάνεις πολλές αναθεωρήσεις ....Αυτό περιμένω κι εγώ για μένα. Φιλιά

Senior Member
    αλλιώς ξεκίνησε αυτό το topic και αλλιώς κατέληξε!!!

Sofia εσύ το έχεις πεί στους δικούς σου ανθρώπους? πως αντέδρασαν?

blackdaizy ακριβώς έτσι είναι! Είμαι ακόμη και υπό το σοκ της ασθένειάς μου, είναι η πρώτη φορά που συνειδητοποιώ πως έχω πρόβλημα όντως και θέλω θεραπεία, πως αυτό το πρόβλημα δε θα φύγει ποτέ, αλλά πάντα θα υπάρχει μέσα μου και ανάλογα τα γεγονότα και τις καταστάσεις θα εμφανίζεται ή όχι. Έχω το σοκ ενός ανθρώπου που μαθαίνει πως φέρει μία χρόνια ασθένεια, η οποία θανατηφόρα δεν έιναι (τουλάχιστον σε εμένα), αλλά θα πρέπει να προσέχει. Και διαβήτη ή θυρεοειδή να έκανα το ίδο σοκ θα είχα, αυτό εννοώ. Με τα ψυχικά νοσήματα είμαι αρκετά εξοικειωμένη, δε νιώθω τρελή ή ψυχασθενης, όσο παράξενο κι αν ακούγεται αυτό... αυτές τις μέρες λόγω των φαρμάκων έχω ζαλάδες και πονοκεφάλους (πέρα από την άθλια διάθεση), με τί μυαλό και διάθεση να κάτσω να συζητήσω; και πέρα από αυτό, δεν ξέρω τί θα αντιμετωπίσω εκ μέρους του και αυτήν την περίοδο δεν είμαι έτοιμη για εκπλήξεις...

Senior Member
    kely, το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν \"εργασια κ κατάθλιψη\" κ κοιττα που έφτασε.......

δεν ειναι τυχαιο ομως! εγω Κely, για να γράφω εδω σ αυτο το τόπικ κ να σου απαντω σημαινει πώς ολο αυτο το θέμα κάτι μου λέει...κατι δικο μου αγγιζει...καταρχήν, μου θυμιζεις δικές μου παλιες συμπεριφορες κ κλεισιμο. Πραγμα που μου εκανε κακο....ναι ξερω πως ειναι να μη μιλάς, να τα κρατας ολα μεσα σου, να φοβάσαι να μιλησεις...

Ομως πια ξέρω κ την άλλη πλευρά: πώς ειναι να μιλάς Ι. στο άτομο που σωστά θα επιλεξεις ΙΙ. στο άτομο που λανθασμενα θα επιλεξεις.

Μιλησα στη μητέρα μου κ στον πατέρα μου σε λαθος στιγμη, με λάθος τροπο. Πάνω σε εναν καβγα...με πολυ λάθος τροπο. Το ειπα ουρλιαζοντας. Ηταν μια απο τις πολυ ασχημες ίσως κ ανωριμες στιγμες μου....Ομως η μητέρα μου με στηριξε πολυ....πολύ τρυφερά χωρις ομως κανενα \"νταντεμα\". Ο πατέρας μου ποτέ δεν ειπε τπτ...ποτε δεν εδειξε κάτι. Σαν να μην ειπώθηκε ποτέ τπτ. Ενιωσα οτι φοβηθηκε μαλλον...Αλλα καθολου υποστηρικτικος.Ποτέ δεν με ρώτησε αν ειμαι καλα...κατι που φαινεται απλο.

Μίλησα στον αγαπημενο μου επισης....Ενω γνωριζα πώς δεν εχει κ την καλύτερη άποψη για την ψυχοθεραπεια κ τους ψυχοθεραπευτές, του ανοιχτηκα....και ήταν εκει δίπλα μου.Πολυ υποστηρικτικα παρολες τις επιφυλάξεις. Με τα πάνω μου σε ολη τη διαδικασια κ τα τρελά κάτω μου. Κ εκανε πολλα παραπάνω απο οσα νομιζα πώς θα μπορουσε ποτέ να κανει...Η πιο ομορφη εκπληξη κ η πιο συγκινητικη.

Καθε ανθρωπος εχει τις ομορφιες του που αναλογα με τις δικες μας αξιες, τον δικο μας ψυχισμο μπορουμε να τις ανακαλυψουμε κ να συσχετιστουμε. Ειναι λογικο κ γνωριμο ισως να πιστεύουμε στην δυστυχια κ στην στεναχωρια, αφου αυτη συνηθισαμε ομως υπάρχει ομορφια εκει εξω...προσπάθησε να την ανακαλύψεις....κ πίστεψε κ στην δικη σου ομορφια...κ αξια.

Κ κάτι ακομα: τπτ δεν ειναι στατικο...μπορει να φανταζει, μπορει να φοβάσαι...αλλα δεν ειναι

Senior Member
    Kelly μου ...φαίνεται πως η φίλη Σοφία εδώ που είμαστε ήτανε και αν την εμπιστευτούμε .... εκεί που είναι θα πάμε! Δεν ξέρω αν με\'πιασες! Αλλά παρόλα αυτά δύσκολο!!! Ρε Σοφάκι πες μας τον τρόπο που τα κατάφερες ..μπας και βοηθήσεις περισσότερο.

Senior Member
    γλυκια μου μαύρη-καταμαυρη κ ωραιοτατη μαργαριτουλα .....ναι γι αυτο γράφω...για να πάτε οπου πάω μα και πολυ καλύτερα...μπορει να κρυβετε πολυ μεγαλυτερες δυναμεις.....απλα ακομα δεν ειστε σε θέση να το δειτε.

κ γιατι το λέω: εγώ ας πουμε οταν περνουσα το καταθλιπτικο μου επεισοδιο ήμουν χωρις δουλεια, χωρις δύναμη ακομα κ σε εναν ψυχιατρο ή εναν ψυχοθεραπευτη να πάω...μα ουτε κ δύναμη να μιλήσω....ειχα παραιτηθει ακομα κ απο την εμφανιση μου...εγω που ήθελα να φαινομαι ωραια, περιποιημενη, μακιγιαρισμενη κυκλοφορουσα λετσαρια..μαυρο χαλι, μαυρη μαργαριτα...αλλα το βασικοτερο χωρις καμια διαθεση να μιλησω πουθενα...ειχα πολλα ξεσπασματα, πολλά κλάμματα απο το πουθενα κ ελπιδα δεν εβλεπα πουθενα. εγω δεν με αντεχα, θα με αντεχαν άλλοι?κι ομως ηταν εκει, μα εγω δεν τους έβλεπα ή ακομα τους έδιωχνα...

θυμωνα με μενα, με τους άλλους...σαν να μουν μια άλλη...αλλα ήμουν εγω στην πιο άθλια μορφη μου...ομως ημουν εγω κ ειχα λογο που ήμουν έτσι. αλλο που δεν με υπέφερα τοτε...

πώς τα κατάφερα: αφησα ανθρωπους να με πλησιάσουν, εμπιστεύτηκα ανθρωπους, εδωσα χρονο στον εαυτο μου, χώρο στους άλλους (σε οποιους εμπιστευομουν ή θέλησα να εμπιστευτώ), ασχοληθηκα με μενα πρωτη φορά, εκανα και κανω την αυτοκριτικη μου με βοηθεια (μεσω ψυχοθεραπειας), έμαθα να λέω όχι, να νιωθω πώς δεν μπορω κ δεν θέλω τελικα να μαι αρεστη παντου....και τελικά πιστεψα σε μενα...

χανω την ισορροπια μου ακομα, αλλα ξέρω οτι ειμαι ανθρωπος (ικανη για το καλύτερο μα κ το χειροτερο) κ μπορώ να την ξαναβρω...

Senior Member
    Originally posted by blackdaizy
    Kelly μου ...φαίνεται πως η φίλη Σοφία εδώ που είμαστε ήτανε και αν την εμπιστευτούμε .... εκεί που είναι θα πάμε! Δεν ξέρω αν με\'πιασες! Αλλά παρόλα αυτά δύσκολο!!!
    Μαύρη μαργαριτα, δεν λέω οτι ειναι εύκολο...ομως αξιζει τον κοπο! κ ειπες τη μαγικη λέξη εμπιστοσύνη εμπιστοσύνη στο ομορφο, στο υποστηρικτικο που υπάρχει στη ζωή σου, κατι μικρο...δεν εχει σημασια....και σιγα σιγα θα ρθουν κι άλλα...δεν μπορει...

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Kelly μου ...φαίνεται πως η φίλη Σοφία εδώ που είμαστε ήτανε και αν την εμπιστευτούμε .... εκεί που είναι θα πάμε! Δεν ξέρω αν με\'πιασες! Αλλά παρόλα αυτά δύσκολο!!!
    Μαύρη μαργαριτα, δεν λέω οτι ειναι εύκολο...ομως αξιζει τον κοπο! κ ειπες τη μαγικη λέξη εμπιστοσύνη εμπιστοσύνη στο ομορφο, στο υποστηρικτικο που υπάρχει στη ζωή σου, κατι μικρο...δεν εχει σημασια....και σιγα σιγα θα ρθουν κι άλλα...δεν μπορει...
    ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΟΦΑΚΙ...

Senior Member
    ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΣΟΦΑΚΙ...
    μολις μου χάρισες το πιο μεγάλο χαμογελο της ημερας....

σ ευχαριστώ

Senior Member
    τί να πω... με έχετε αφήσει άφωνη... σας ευχαριστώ όσο δε φαντάζεστε... δεν μπορώ να φανταστώ καν πως θα ήμουν αν δεν το μοιραζόμουν όλο αυτό με όλους εσάς... θέλω να πιστεύω πως σε λίγο καιρό θα σκέφτομαι κι εγώ σαν κι εσένα Σοφάκι!

Απόψε βγήκα με τον φίλο μου, κατάλαβε ότι κάτι έχω, ότι είμαι πεσμένη, αλλά το δικαίολόγησε αμέσως πως είναι από την κουραση της δουλειάς, την δίαιτα που κάνω και άλλα τέτοια. Βέβαια άλλη μία να με δει έτσι πεσμένη μάλλον θα το ψηλιαστεί. Ενιωθα αρκετά κουρασμένη σήμερα, δεν μίλαγα, αντοχές δεν είχα για να προσποιηθώ. Έχω και μιά διαρκή υπνηλία...

Senior Member
    Originally posted by kely28
    Έχω και μιά διαρκή υπνηλία...
    Αυτή η υπνηλία που λες ότι έχεις μάλλον είναι απ\'τα φάρμακα..γιατί κι εγώ το ίδιο παθαίνω.

Senior Member
    τί αγωγή σου έχει δώσει ο γιατρός? άμα θες να πεις... εμένα τώρα μου έχει δώσει ένα εφεξορ των 75 κάθε πρωί για την 1η εβδομάδα και μετά θα παίρνω και 1 το μεσημέρι. Και βεσπάρ, αρχικά 1 το πρωί, τώρα παίρνω και 1 το μεσημέρι και σε λίγες μέρες θα προσθέσω και 1 το βράδυ. Δηλαδή 2 εφεξορ των 75 και 3 βεσπάρ των 10 θα είναι η πλήρης αγωγή μου. Ελπίζω τα συμπτώματα να μου φύγουν γρήγορα, σε κουράζουν και σε αποδιοργανώνουν...

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast