ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 122
    Senior Member
    Originally posted by kely28
    τί αγωγή σου έχει δώσει ο γιατρός? άμα θες να πεις... εμένα τώρα μου έχει δώσει ένα εφεξορ των 75 κάθε πρωί για την 1η εβδομάδα και μετά θα παίρνω και 1 το μεσημέρι. Και βεσπάρ, αρχικά 1 το πρωί, τώρα παίρνω και 1 το μεσημέρι και σε λίγες μέρες θα προσθέσω και 1 το βράδυ. Δηλαδή 2 εφεξορ των 75 και 3 βεσπάρ των 10 θα είναι η πλήρης αγωγή μου. Ελπίζω τα συμπτώματα να μου φύγουν γρήγορα, σε κουράζουν και σε αποδιοργανώνουν...
    Εμένα μου είχε δώσει το αγχολυτικό XANAX του 1mg - 4 φορές την ημέρα από μισό. Έγινα όμως λίγο εώς πολύ μουρόχαυλο και τα σταμάτησα την Παρασκευή. Και τώρα πρόσφατα ξεκίνησα το αντικαταθλιπτικό CEROTAN (νομίζω έτσι λέγεται) των 0.25mg 2 φορές την ημέρα - ολόκληρο. Είμαι σίγουρη ότι στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον η υπνηλία που έχω οφείλεται στα χάπια.

Senior Member
    και εμένα. Το αναφέρει άλλωστε και στις παρενέργειες... μαζί με τα χασμουρητά που χθες το στόμα μου δεν μαζευόταν... σήμερα όμως νιώθω λίγο καλύτερα, πιστεύω σε 2-3 μέρες να έχουν υποχωρήσει αισθητά, εκτός αν η άυξηση της δόσης μου τα ξαναφέρει για κάποιες μέρες πάλι... ο άντρας σου δεν έχει αντιληφθεί ότι παίρνεις φάρμακα? δεν έχει καταλάβει τίποτα?

Senior Member
    και εμένα. Το αναφέρει άλλωστε και στις παρενέργειες... μαζί με τα χασμουρητά που χθες το στόμα μου δεν μαζευόταν... σήμερα όμως νιώθω λίγο καλύτερα, πιστεύω σε 2-3 μέρες να έχουν υποχωρήσει αισθητά, εκτός αν η άυξηση της δόσης μου τα ξαναφέρει για κάποιες μέρες πάλι... ο άντρας σου δεν έχει αντιληφθεί ότι παίρνεις φάρμακα? δεν έχει καταλάβει τίποτα?
    ΟΧΙ ρε \'συ.... τίποτα δεν έχει καταλάβει!!! Βέβαια, του κάνει εντύπωση ότι πολλές φορές βαριέμαι και να του απαντήσω κιόλας σε ερώτηση που μου κάνει. Σίγουρα υπάρχει διαφορά από πριν. Κάποιοι φίλοι που ξέρουν, μου λένε ότι φαίνομαι πιο ήρεμη.

Senior Member
    που να καταλάβουν... τα ζώα μου αργά!!! εδώ ο δικός μου είναι και του επαγγέλματος και δεν καταλαβαίνει.

πάντως και εγώ δείχνω υπερβολικά ήρεμη και χθες το παρατήρησε αυτό ομολογουμένως...

Senior Member
    που να καταλάβουν... τα ζώα μου αργά!!! εδώ ο δικός μου είναι και του επαγγέλματος και δεν καταλαβαίνει.
    Ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση? Θα σου πω ένα σκηνικό να μου πεις ...αν τελικά δεν κατλαβαίνουν ή ΔΕΝ θέλουν.

Όταν πρωτοπήγα για ψυχανάληση (δεν έχει πολύ καιρό- 1.5 μήνας περίπου), μου έδωσε ο γιατρός το (αντικαταθλιπτικό)seroxat. Το πήρα 3 φορές και με πείραξε έντονα στο γαστρεντερικό. Πήγα σε μια παθολόγο γνωστή μιας φίλης μου γιατί ανησύχησα. Τεσπα - όλα καλά. Λοιπόν... έτυχε να την δει την παθολόγο η φίλη μου και η παθολόγος την ρώτησε για μένα (τι κάνω). Και της είπε πως αυτή η κοπέλα (εγώ) αν συνεχίσει έτσι ..... σε λίγο καιρό ..ούτε \"γειά\" δεν θα σας πει...θα την ψάχνει η Νικολούλη. Και τι εννοούσε ... ότι κάνει ΜΠΑΜ ότι είμαι πολύ πιεσμένη..και αναρωτιόταν η γιατρός \"πως δεν το έχουν καταλάβει οι δικοί μου άνθρωποι\" Το κατάαβε ρε \'συ η παθολόγος!!!! Κι εσύ μου λες για τον δικό σου ...που είναι ψυχολόγος!!!!! Δεν ξέρω-τι να πω!!!

Senior Member
    τί να πω... δε πιστεύω να το έχει αντιληφθεί (όσον αφορά τον δικό μου) και να μη μου το έχει φέρει καν απ\' έξω-απ\' έξω... από την άλλη θυμάμαι μια φορά που βλέπαμε μια ταινία και με το που άρχισε έδειχνε ένα παιδάκι καθ\' όλα φυσιολογικό (στα μάτια μου τουλάχιστον) και γυρνάει και μου λέει \'\'είναι αυτιστικό\'\', \'\'έλα βρε, αφού είναι μια χαρά\'\' του λέω εγώ και όντως μετά που κύλησε η ταινία το παιδάκι ήταν αυτιστικό...

για μένα πάντως είναι αδιανόητο να το έχουν ψηλιάστεί και να μην έχουνα κάνει μια προσπάθεια να μας προσεγγίσουν...

Senior Member
    τί να πω... δε πιστεύω να το έχει αντιληφθεί (όσον αφορά τον δικό μου) και να μη μου το έχει φέρει καν απ\' έξω-απ\' έξω... από την άλλη θυμάμαι μια φορά που βλέπαμε μια ταινία και με το που άρχισε έδειχνε ένα παιδάκι καθ\' όλα φυσιολογικό (στα μάτια μου τουλάχιστον) και γυρνάει και μου λέει \'\'είναι αυτιστικό\'\', \'\'έλα βρε, αφού είναι μια χαρά\'\' του λέω εγώ και όντως μετά που κύλησε η ταινία το παιδάκι ήταν αυτιστικό...

για μένα πάντως είναι αδιανόητο να το έχουν ψηλιάστεί και να μην έχουνα κάνει μια προσπάθεια να μας προσεγγίσουν...
    Τι να σου πω! Πραγματικά-δεν ξέρω!!! Ίσως ακόμα κι αν υπάρχουν σημάδια ότι είσαι κάπως....να μην πάει το μυαλό του σε κάτι τέτοιο.... Είναι όπως τα ναρκωτικά...που οι γονείς ακόμα κι αν υπάρχει ενημέρωση από τα media για τα \"πρώτα σημάδια\" ενός εφήβου που έχει μπλέξει μ\'αυτά, να μην θέλουν να τα δουν... να δίνουν πάντα άλλες αιτίες για την \"ανεξήγητη\" συμπεριφορά τους. Και βέβαια ...πάντα τελευταίοι το αντιλαμβάνονται!!!

Senior Member
    αυτό το πιστεύω κι εγώ blackdaizy. Δεν μπορούν καν να φανταστούν ότι θα προσβάλλει τους δικούς τους ανθρώπους.

Και για να επιστρέψω στο τίτλο αυτού του τόπικ:

Δε θέλω να πάω αύριο για δουλειά με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μόνο που το σκέφτομαι και έχω πέσει σε άλλη τόση κατάθλιψη!!!!!!!!!

Senior Member
    ... Δε θέλω να πάω αύριο για δουλειά με τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μόνο που το σκέφτομαι και έχω πέσει σε άλλη τόση κατάθλιψη!!!!!!!!!
    kely, ΜΗ-ΤΟ-ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ....
    πήγαινε και απλά κάνε ότι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει , προσπάθησε να (σε) βλέπεις σαν ... θεατής ...
    Αν δε μπορείς να το αποφύγεις , και δε σου βγαίνει να υποστηρίξεις \"συναισθηματικά\" αυτό που κάνεις ... κάντο \"μηχανικά\" χωρίς να πιέζεσαι να συμμετέχεις \"ψυχή-τε-και-σωματι\"

Senior Member
    δεν ξέρω τι μου συμβαίνει... εντάξει, το ότι δεν έχω την διάθεση είναι από την κατάθλιψη που περνάω, το ότι το μυαλό μου δε λειτουργεί από τί είναι;;; μου φαίνεται βουνό να πρέπει να είμαι συγκεντρωμένη, να απαντάω σε ότι με ρωτάνε και όλα αυτά που λαμβάνουν χώρα καθημερινώς στη δουλειά.
    Ίσως να είναι και από τα φάρμακα...

θέλω άδεια για τον επόμενο μήνα!!!! Μπορω;;;;;

Senior Member
    .... θέλω άδεια για τον επόμενο μήνα!!!! Μπορω;;;;;
    ... 30 εργάσιμες μανδαμ ..
    να τις τυλίξω ή θα τις πάρετε στο ... χέρι ;

Senior Member
    στο χέρι!!! για άμεση κατανάλωση!!!

Senior Member
    ok ! πάρτες και ξεκίνα τις από αυριο στιη ... δουλειά !

( ... δηλ νάσαι ... \"φευγάτη\" )

Senior Member
    μετά σου λένε γιατί οι καταθλιπτικοί αισθάνονται αποτυχημένοι...

άφου ούτε να απολυθούμε δεν καταφέρνουμε επιτυχώς!!!

Senior Member
    Δεν μπορείς να ζητήσεις μια μικρή άδεια?Εστω για λίγες μέρες?

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast