Μεγάλα Παιδια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    mmm lew na arxisw na kanw parea me ta anipsakia mou.. 5 kai 7 xronwn....kali epiroi tha einai den mporei!!! 1onme agapane...kai 2on paizoun kai kati xaza paixnidia sto pc tous...isws kolisw kai egw ekei den sxoliazw vevaia oti se ayto to tomea einai asteria!!!!

Member

Αγγελουδάκι

.... κι εμείς σ' αγαπάμε! Κι άν δέν κρύβαμε όλοι ένα καλό παιδάκι μέσα μας, δέν θα χαζολογούσαμε εδώ στο φόρουμ!
    Ακου τί λέει παραπάνω και το σοφό γουρούνι! Καλά τα λέει !!!
    Και όποιος είπε πως η ζωή τελειώνει, είναι μεγάλος ψεύτης και να μήν τον κάνεις παρέα!

Σμάααατςςς!

ΥΓ Εγώ έχω αρκουδοπαντόφλες, άν σημαίνει κάτι ! :) Και καταπληκτικά παιχνίδια στο pc ;)

Senior Member
    Originally posted by Alice in Wonderland

Αγγελουδάκι

.... κι εμείς σ' αγαπάμε! Κι άν δέν κρύβαμε όλοι ένα καλό παιδάκι μέσα μας, δέν θα χαζολογούσαμε εδώ στο φόρουμ!
    Ακου τί λέει παραπάνω και το σοφό γουρούνι! Καλά τα λέει !!!
    Και όποιος είπε πως η ζωή τελειώνει, είναι μεγάλος ψεύτης και να μήν τον κάνεις παρέα!

Σμάααατςςς!

ΥΓ Εγώ έχω αρκουδοπαντόφλες, άν σημαίνει κάτι ! :) Και καταπληκτικά παιχνίδια στο pc ;)
    mmmmm to 3erw glukia mou oti me agapate i pio swsta to elpizw....twra sxetika me tous stixous pou dilwnoun oti i zwi teleiwnei san sentoni ksediplwnei klp klp einai ena polu agaphmeno mou tragoudi pou leei o alkinoos iwannidis kai toulaxiston stin sygekrimeni fash ths zwhs mou me antiproswpeuei apoluta mporw na pw....

y.g1. psit vlepw kinoumena sxedia sto megaaaaaaa
    y.g2. lew ayrio na daneistw to tarzan apo ta mikra teratakia...oxi oti tha kerdisw fysika..min aytapatamai:P

Member
    αμ το συνδρομο του αβγου kinder? εχω μαζεψει ολοκληρη συλογη δωρακια, ενα εκ των οποιων με τσακωσε ο διευθυντης μου χθες να το συναρμολογω....

καντε κατι γιατρε.... ειναι γελοιος λογος απολυσης....

Senior Member
    axaxaxxaxa astradeini.....prin merika xronia enas antrwpos pou agapw polu kathe mesimeri mou eferne kidder eklpliksiiiiiiiii allo an pote den trwgane ayta ta aygoulakia...kales epoxes prepei na omologhsw:)

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω άστρα, εγώ τα kinder τα συναρμολογούσα στα 25-26 μου θυμάμαι, στην εταιρία που δούλευα τότε μαζί με το αφεντικό μου που ήταν 35! Μιλάμε για τεράστια συλλογή.
    Τώρα δε μου λένε κάτι, μήπως αυτό σημαίνει ότι επιτέλους ωρίμασα? :D

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    dystyxwssssssssssss eklisa ta 27 pro oligwn imerwn....pou pige to paidi pou eprepe na kruvw mesa mou omws????
    Aγγελουδάκι δεν ξέρω γιατί νομίζεις οτι έχασες το "παιδάκι"....
    εγώ όποτε μιλάς μόνο ένα μικρό παιδάκι βλέπω σε σένα (ίσως και αγγελουδάκι;)).."παιδάκι απο αυτά τα ενήλικα όμως, τα λίγο ζορισμένα....
    προσωπικά προσπαθώ απεγνωσμένα να ωριμάσω και δεν τα καταφέρνω ...και είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερη σου...

Member
    Originally posted by latin pig
    Σε καταλαβαίνω άστρα, εγώ τα kinder τα συναρμολογούσα στα 25-26 μου θυμάμαι, στην εταιρία που δούλευα τότε μαζί με το αφεντικό μου που ήταν 35! Μιλάμε για τεράστια συλλογή.
    Τώρα δε μου λένε κάτι, μήπως αυτό σημαίνει ότι επιτέλους ωρίμασα? :D

τι λες? εδω περιμενω πως και πως να ρθει το πασχα, για να παρω και το μεγαλο αβγο... :D:D:D

Member
    ποτε θα παμε στα...

ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ????

:P:P:P

Senior Member
    Αστρα, τα αηδονάκια δε λένε, πήγα πρόσφατα!

Να πας στο φαν παρκ "αλλού" στου Ρέντη,πήγα τα Χριστούγεννα και ήταν τέλεια. Να κανονίσουμε κάποια στιγμή μόλις τελειώσω με τις @%%^^@$@%εξετάσεις. Εκεί να δεις!!!!!!!! Το καλύτερο είναι ένα που σου δίνουν αδιάβροχο και βουτάς μέσα στα νερά!! Κ@@λα!!!!!

Είμαστε και συνομήλικες ;)

Senior Member
    se 2 week tha eimai athinaaaaaaaaaaaaaaaaaa selw kai egw adiavroxakiiiiiiiiiiiiiiiiii lol

y.g. sweet isws exeis dikio gia to paidaki pou vlepeis edw.....alla mono edw oxi stin real life...ekei paraeimai-zorismeni.Eilikrina sou euxomai na parameineis panta ena megalo paidi :)

Senior Member
    Oταν λοιπόν με το καλό έρθεις Αθήνα, θα μας βγάλεις βόλτα (εμάς που είμαστε παιδιά:D ) στο λούνα πάρκ!

Senior Member
    το κακό είναι ότι αυτά τα παλιό λουνα-παρκ μου δημιουργούν ένα πρόβλημα...σε ότι παιχνίδι και αν μπω...ζαλίζομαιιιιιιιιιιιι� �ιιιιιιιιιιιιιιιιι..εκτός από το αδιαβροχάκι....να μου φέρετε και καμία σακουλίτσα...όλο και κάπου θα μου χρειαστεί:P:P:P:P:P

Member
    μην ανησυχεις αγγελουδακι θα σε φροντισουμε εμεις...

ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ

θα παρουμε και την ξανθια βασιλισσα να βουτηξει μαζι μας στα νερα... :D:D:D

Senior Member
    θα φάμε και http://www.hallospass.de/smilies/smilie_eis.gif λούνα παρκ??????????Θα κάνουμε και γύρω-γύρω??
    http://www.gamers-forums.com/smilies.../guus/ogen.gifhttp://64.207.13.28/mysmilies/contri.../corkysm60.gifhttp://64.207.13.28/mysmilies/cwm/3dlil/rolly.gifπάλι θα ζαλιστώ και θα αλλάξωhttp://64.207.13.28/mysmilies/contrib/edoom/color_.gifόλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    http://www.click-smilie.de/sammlung/linie/linie009.gif

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast