Μεγάλα Παιδια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
    Member

Μεγάλα Παιδια

Ολοι μεσα μας κρυβουμε ενα μεγαλο παιδι....
    προσωπικα μαζι με τις γοβες μου, τα μποτακια μου, στριμωχνονται παρδαλες χνουδωτες και οι κουνελοπαντοφλες μου :D:D:D

μαζι με τις δαντελες, και η βαμβακερη κ... με τις πεταλουδιτσες... :D

βλεπεις μεγαλους ανδρες, με ενα playstation στο χερι.

τι γινεται βρε παιδια? γιατι δεν μεγαλωνουμε?

ηταν ετσι στις περασμενες γεννιες? η ειναι φαινομενο της εποχης?

εμπρος να αναλυσουμε το συνδρομο της κουνελοπαντοφλας! :D:D:D

Senior Member
    Δε μπορώ να το εξηγήσω. Το ίδιο συμβαίνει και σε μένα με άλλης μορφής παιδικότητα βέβαια. Κουνελοπαντόφλες δεν φοράω αλλά τρελλαίνομαι για λούνα παρκ, τρελλαίνομαι για παιχνίδια (χμ.. πάσης φύσεως) και φοβάμαι να ωριμάσω και να αναλάβω ευθύνες.
    Θέλω να ζω στη παιδική μου χαρά που αποτελείται από ατέλειωτες ώρες χορού χαράς, μπουρδολογίας και διασκέδασης.
    Εχω την εντύπωση αγαπητή συμφορουμίστρια ότι είμαστε μια ψιλοεφησυχασμένη γενιά (αν εξαιρέσεις λίγο πακετάκι που τρώμε με την ανεργία). Ισως ανήκουμε σε γενιά μεγαλωμένη από υπερπροστατευτικούς γονείς που μας έχουν καλομάθει και μας θέλουν να μας κρατήσουν παιδιά και .... μας αρέσει :o:(

Senior Member
    Μιας και σήμερα σε ανέλαβα προσωπικά :D, σε ενημερώνω ότι αυτό με το λούνα πάρκ το καταχωρώ στον φάκελο σου! :D

Επί της ουσίας, πιστεύω ότι ένα εσώτερο παιδί υπάρχει και καλώς υπάρχει μέσα μας. Ας το αφήσουμε να βγεί και παραέξω. Δεν είναι ντροπή να το πιασουμε από το χέρι και με μέτρο και τρόπο να το βγάλουμε έξω στον "επικίνδυνο" κόσμο των ενηλίκων!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    mmmm egw kounelopantofles den exw....vamvakera eswrouxa...ta apekleisa prin xronia...miku maous pia stin tv den vlepw....sta louna park zalizomai...tis paidikes xares tis misw....mipws paei kati strava mazi mou giatre??????

Senior Member
    Αγγελουδάκι, αν είσαι 10 χρονών μάλλον έχεις πρόβλημα :D:D:D

Senior Member
    dystyxwssssssssssss eklisa ta 27 pro oligwn imerwn....pou pige to paidi pou eprepe na kruvw mesa mou omws????

Member
    Πουθενα δεν εχει παει ο παιδικος σου εαυτος. Απλα περιμενει την καταλληλη στιγμη για να βγει και να σε κανει να αισθανθεις παραξενα -οχι ασχημα σιγουρα- οπως καποτε. Αλλωστε φαινεται και απο το αγγελουδακι που συνοδευει παντοτε το ονομα σου οτι εχω δικιο. Οπως καταλαβαινεις λοιπον δεν ειναι σοβαρο!!!!!!!!!

Senior Member
    Κουνελοπαντόφλες δεν έχω... έχω όμως λεοπαρδαλοπαντόφλες ! Μετράει ???? :D

Συνεχίζω να διαβάζω μετά μανίας Μίκυ... και αν πετύχω cartoons φυσικά για Disney μιλάω... κάθομαι και τα απολαμβάνω.... κατά τα άλλα το "παιδί" μάλλον έχει χαθεί οριστικά... φρόντισαν διάφορες καταστάσεις γι' αυτό, αλλά δεν με ενοχλεί....

Πιστεύω είναι προτέρημα να ξέρεις πότε να αφήσεις το "παιδί" μέσα σου ελεύθερο για να παίξει και πότε πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν ενήλικος βάσει της πραγματικής ηλικίας...

Κάθε τι στη ζωή μας έχει την ώρα του... σκοπός είναι να μπορούμε να διακρίνουμε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή... :cool: :cool:

[Edited on 29/1/03 by Nefertari]

Senior Member
    kalws i kakws....to nick epilextike mesa apo mia diadikasi uiothetisis tou xaraxtirismou pou ekanan merikoi gia mena..etsi psaxnontas kapoia stigmi na allaksw to nick pou eixa gia 3 xronia kateliksa se ayto...kai se diavevaiw....ena aggeloudaki den exei kanenaaaaaaaaaaaa ma kanenaaaaaaaaaaaa koino e3wteriko xaraxtiristiko me mena:D:D

y.g. kale peite kamia syntagi gia na vrw ayto to xameno paidaki....mallon mes stin megali "eytyxia" twn 3 teleytaiwn xronwn xathike....

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    y.g. kale peite kamia syntagi gia na vrw ayto to xameno paidaki....mallon mes stin megali "eytyxia" twn 3 teleytaiwn xronwn xathike....

Τόοοοσο "μεγάλη" η ευτυχία των 3 τελευταίων χρόνων εεε ??? ;)

Συνταγή μπρε δεν υπάρχει.... ότι και να σου πούνε .... μόνη σου θα το βγάλεις το "παιδάκι" όταν πραγματικά θα είναι μεγάλη η ικανοποίηση ή η ευτυχία.... :)

Νεφ....... :cool:

παιδά&#
    Guest

Παιδάκι για πάντα!!!! :o:P:o

Με κοτσιδάκια, με παιχνιδάκια, με αγάπη για τα cartoons.......... :cool:

Αρνούμαι να μεγαλώσω (..στην ψυχή, όχι στο μυαλό)!!! :o;):P

Senior Member
    παιδάκι... για πάντα.... βάλε μπρε και ένα όμορφο μωρουλίνι για άβαταρ που θα σου ταιριάζει ... γάντι !!!! :) ;) :P

παιδά&#
    Guest
    Αγαπητή Nefertari,
    άμα βρω πως δουλεύουν εδώ τα πράγματα και βρω κι ένα κατάλληλο αβατάρ, θα το βάλω με την πρώτη ευκαιρία!! :o:o:P

Senior Member
    Originally posted by παιδάκι
    Αγαπητή Nefertari,
    άμα βρω πως δουλεύουν εδώ τα πράγματα και βρω κι ένα κατάλληλο αβατάρ, θα το βάλω με την πρώτη ευκαιρία!! :o:o:P

Εεε, παιδί!
    Αν θέλεις στείλε μου το url ή μια μικρή φωτογραφία που έχεις αποθηκευμένη στον σκληρό δίσκο και θα ρυθμίσω το θέμα του avatar σου με την πρώτη ευκαιρία.

Senior Member
    Αγγελουδάκι, μια καλή λύση για να βγάλεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου είναι να κάνεις παρέα με άλλα "παιδάκια" ! Εγώ δε ξέρω πώς τα' χω καταφέρει και οι περισσότεροι άνθρωποι που συναναστρέφομαι είναι "παδιά", ακόμη και οι προσωπικές μου σχέσεις περιλάμβαναν συντρόφους-παιδιά, ανεξαρτήτως βιολογικής ηλικίας ...

Page 1 of 3 123 LastLast