Results 1 to 13 of 13
Thread: Ο Αγιος Βαλεγδύνος:)
-
14-02-2003, 18:05 #1
Ο Αγιος Βαλεγδύνος:)
Ρε παιδιά δε ξέρω τι γνώμη έχετε εσείς, αλλά είτε ερωτευμένη είτε όχι εμένα αυτή η μέρα μου σπάει τα νεύρα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.
Εχουμε βομβαρδιστεί από πάσης φύσεως ζωάκια, σε χρώμα ροζ παρά το ότι δεν είναι γουρουνάκια. Ροζ σκυλάκια ροζ γατάκια ροζ καρδούλες ροζ σοκολατάκια :o ροζ ροζ ροζ, τα μαγαζιά περιμένουν να σου πιουν το αίμα, τα μπαρ να κάνουν σεφτέ, τα εστιατόρια από κινεζικα μεξικάνικα τσέχικα μέχρι τα πολυτελείας αλλά ακόμα και τα λαικά ταβερνεία περιμένουν να σου χρεώσουν καπέλλο, τα λουλουδάδικα να βγάλουν ό,τι δεν έβγαλαν απο τους γάμους και τις κηδείες με τα στεφάνια, χμ, δε ξέρω το όλο θέαμα μου προκαλεί μια γελοιότητα.
Χμ, και το χειρότερο, τα νεύρα μου όταν ο καλός σου σε γράφει στα χμ ολη τη χρονιά και του αγίου βαλεγδύνου σου πασάρει μια τεράστια ανθοδέσμη που σου ρχεται να του τη φέρεις στο κεφάλι :D Μου χει τύχει στο παρελθόν αυτό.
Δε ξέρω τι γνώμη έχετε εσείς, πάντως δε θέλω να μπω σ' αυτο το καταναλωτικό παιχνιδάκι. Ισως αν ήμουν εστιάτορας ή ιδιοκτήτρια ανθοπωλείου να είχα άλλη γνώμη:D
- 15-02-2003, 09:39 #2
Το ότι η μέρα αυτή σου σπάει τα νεύρα αντί να σε αφήνει αδιάφορη να το πας στον θεραπευτή σου! :D
Ποια μέρα είπαμε ότι έχουμε ραντεβού? :D
Πέραν της πλάκας (?) ότι σημαίνουν για μένα μέρες σαν του παιδιού, της μητέρας, του πατέρα, της γυναικας, του άντρα, των ζώων, του Έιτζ, του περιβάλλοντος, της γιαγιάς, της προγιαγιάς κτλ, το ίδιο μου κάνει και η μέρα του Βαλεντίνου.
Ολες αυτές οι μέρες όπου "κάτι" προσφέρεις", σου δίνουν το άλλοθι να μην προσφφέρεις τις υπόλοιπες 363 μέρες του χρόνου.
ΥΓ. Σύντομα θα πρέπει να εφευρεθεί και ένα νέο ημερολόγιο με πολύ περισσότερες μέρες από τις 365 υπάρχουσες, για να μπορέσουμε να χωρέσουμε και άλλες τέτοιες γιορτές. :D
Γιορτες που ενδεικτικά προτείνω: της θείας Σούλας, του παππού Μήτσου, του Ιρακ, της Περσίας, του χρυσόψαρου μου, του παστίτσιου....
15-02-2003, 14:36 #3
Εμένα πάλι που είμαι πανηγυρτζής τύπος, δε με χαλάνε καθόλου οι διάφορες επέτειοι..:)΄με την ίδια λογική δεν έχει νόημα να γιορτάζουμε γιορτές και γενέθλια,διότι "κάθε μέρα πρέπει να γιορτάζουμε που γεννηθήκαμε..." και ναι μεν, επι της ουσίας αυτό πρέπει να κάνουμε, να γιορτάζουμε και να "αξιοποιούμε" καθε μέρα το γεγονός της ύπαρξής μας, αλλά ..τα δώρα και το γλεντοκόπι δεν έβλαψαν ποτέ κανένα:D:D:D
Εκτός αυτού, κάθε επέτειος(και κάθε υπαίτιος:P) εκτός απο πανηγύρι καταναλωτισμού, είναι και μια ευκαιρία απολογισμού και απόδοσης τιμών και ευθυνών....
Οσο για τον καταναλωτισμό,ε δεν θα γίνει και κλέφτης ο έμπορας...ας ζζζμπρώξει κατιτις κι αυτός..:P προσωπικά επιλέγω τι και πόσο θα καταναλώσω,και αν έχω διάθεση να πιαστώ Κώτσος,ας καεί το πελεκούδι ωρε, μαζι μου θα τα παρω?:P:P:P
Είμαστε τόσο καταναλωτικοί άλλωστε όλο τον χρόνο...αι γιορτούλαι μας πείραξαν?Αν δεν έχω κέφι να κάνω το κέφι του έμπορα, η λεφτά για να χαλάσω, θα μπορούσα να κάνω το ίδιο γλεντι με ενα μπουκαλι κρασι στο φιλίππειο,κοιτάζοντας την πόλη..
Η μόνη περίοδος που ένοιωθα μεγάλη μελαγχολία στου αη βαλεντινου ανήμερα (όχι θυμό πάντως)...όπως και τα χριστούγεννα(ειδικά τις 2 αυτές γιορτές) ήταν όταν ήμουν άνευ ερωτικού συντρόφου..(προ Χριστού)..
15-02-2003, 15:49 #4
Συμφωνώ απόλυτα. Μόνο που οι γιορτές δε λειτουργούν όπως παλιά (όταν λέω παλιά εννοώ ανά τους αιώνες) σαν κάτι το εξαιρετικό. Σήμερα ευτυχώς ή δυστυχώς τα έχουμε όλα συνεχώς, μέχρι και απογευματινά μπουζούκια. Αλλά και οι γιορτές καλές είναι ... ειδικά αν συνδυάζονται με αργίες.
Ακόμα και αν δε δίνεις σημασία σου μένει η ευχαρίστηση οτι δεν έδωσες σημασία.
Χρόνια πολλά και ευτυχία για χτες και για πάντα.
:)
[Edited on 15/2/03 by Voyager]
15-02-2003, 21:59 #5
Αμην και δι ευχων....
16-02-2003, 00:21 #6
Αλήθεια του αγίου nido πότε είναι...?
16-02-2003, 12:02 #7
Ψάχνω να βρω ναό αυτού του αγίου και δεν βρίσκω......
16-02-2003, 14:45 #8
Μα τι λες τώρα παράδεισε? Και ολα αυτά τα εστιατόρια τι είναι? Ναοί, πολλοί ναοί, όπου πάνε οι πιστοί με ευλάβεια και καταθέτουν τον οβολόν τους για να φάνε πάπια πορτοκάλι σε σχήμα καρδιάς :o
16-02-2003, 17:11 #9
Ego an kai katopin eortis pia tha simfoniso me to prolalisanta!
Nomizo pos fetos to parakane! radiostathmoi, tileorasi , periodika ta panta! mia zalada oles aftes tis meres me to thema!
Prosopikos panta me afine adiafori afti i mera kai epeidi eimai psonara kai thelo na prototipo pote den tin giortazo! :p
Eftixos paei perase kai afto!!
16-02-2003, 17:31 #10
Originally posted by latin pig
Μα τι λες τώρα παράδεισε? Και ολα αυτά τα εστιατόρια τι είναι? Ναοί, πολλοί ναοί, όπου πάνε οι πιστοί με ευλάβεια και καταθέτουν τον οβολόν τους για να φάνε πάπια πορτοκάλι σε σχήμα καρδιάς :o
Α, θα μιλάς τότε για κινέζικους ναούς, τους είχα λησμονήσει:D
18-02-2003, 14:34 #11
mm.. ena glikoksino kotopoulo me rizi tiganito den tha itan katholou kako!! :D
18-02-2003, 16:51 #12παιδάGuestOriginally posted by Paradise Lost
Originally posted by latin pig
Α, θα μιλάς τότε για κινέζικους ναούς, τους είχα λησμονήσει:D
Aμάν Mr. Paradise....λύσαξες με τα κινέζικα!!!!! :mad::P:P
19-02-2003, 00:34 #13
Originally posted by nouarra
mm.. ena glikoksino kotopoulo me rizi tiganito den tha itan katholou kako!! :D
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ..:o:o:o:o:o
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση