Είμαι πολύ μπερδεμένη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 86
    Member
    \"Καπου σου εγραψαν πολύ σωστά οτι μηπως αυτό που δεν εχεις το θέλεις και αυτο που εχεις δεν το θέλεις.\" Αυτό τι δείχνει στο χαρακτήρα μου; Αστατή; ερωτεύομαι εύκολα; και πως να το αντιμετωπίσω;

Όσον αφορά το άγχος έχω πάρα πολύ!!!
    Πριν να του στείλω εκείνο το μήνυμα δεν ήξερα τπτ για τη ζωή του..πως εξελήχθηκε
    ουτε για την φίλη του ούτε για το μωρο...αρα δεν νομίζω να είναι πειρασμός....

Senior Member
    εχεις σκεφτει να μεινεις μονη σου?

Member
    Να σημειώσω ότι μετά από μένα δεν γνώρισε καμια για 1 χρόνο και μετά βρήκε αυτήν και έπαθε το ατύχημα με το μωρό σε φάση χωρισμού....Αυτή Εβαζε άτομα να τον παρακολουθούν κλπ...Είχε και έχει προβλήματα και έφτασα στο σημείο να λέω στον εαυτό μου εγώ φταίω που τα έπαθε αυτά....που έφυγα και τον άφησα....δεν ξέρω γιατί αλλά νιώθω τύψεις....:(

Δεν σκέφτομαι για να μείνω μόνη μου. Αφού περνάω καλά γιατί να χωρίσω....θα δείξει

Senior Member
    Θεωρεις δηλαδη πως το γεγονος οτι αντι να ειναι απορροφημενος απο την κοπελα του και το μωρο, ασχολειται με σενα, δεν ερεθιζει καπως τον εγωισμο σου?Αυτο καταλαβα.
    Καλως, σχετικα με αυτο που λες, πως να αντιμετωπισεις το γεγονος οτι εισαι αστατη στα συναισθηματικα σου, εχω να σε ρωτησω το εξης, εχεις καταφερει να μεινεις μονη, χωρις σχεση για καποιο χρονικο διαστημα κι αν ναι για ποσο?
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    κοιταξε, θεωρω οτι το να αρχισεις να ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ, να κοιτας εκει που θες να πας, κι οχι να πηγαινεις οπου βλεπεις. Να ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΣΑΙ με αυτα που εχεις και να μην θελεις παντα αυτο που δεν εχεις, να ΚΑΤΑΛΑΓΙΣΕΙΣ το αγχος και το ΜΠΕΡΔΕΜΑ, χρειαζεται πολλη δουλεια με τον εαυτο σου.
    Αγχος και μπερδεμα ειναι η ελλειψη επαφης με τον εαυτο μας, η ελληψη αυτογνωσιας. Ολα αυτα, ισως να ηταν πιο ευκολο να τα δουλεψεις, ΑΝ εμενες μονη. Επειδη, οταν ο ΑΛΛΟΣ φευγει απο το προσκηνιο και μενουμε ΕΜΕΙΣ με τον ΕΥΑΤΟ μας, ειναι πολυ πιο ευκολο να γνωρισουμε τις γνησιες αναγκες και τα θελω μας.
    Θελει κοπο, χρονο και ΘΕΛΗΣΗ να ανακαλυψεις το ποια πραγματικα εισαι, αφοσιωση στον ιδιο σου τον εαυτο.
    Ωστοσο, και μια σχεση μπορει να γινει καταλυτης στα θεματα της αυτογνωσιας μας, δεν αποκλειεται, συνηθως ομως ειναι τα οσα αποκομιζουμε, επεξεργαζομαστε ΜΕΤΑ τη σχεση που μας βοηθανε.Κι ολο αυτο το κοιταγμα της ζωης και της σχεσης μας το κανουμε με τα δικα μας ματια, μονοι, ο καθενας με τον δικο του τροπο.
    Μια καλη αρχη λοιπον, για να αρχισεις να γνωριζεις το βαθυ μεσα σου, ειναι να αναρωτηθεις, \"το να εχω τυψεις, για οποιοδηποτε θεμα, μου ειναι κατι γνωριμο?\"

Senior Member
    Δεν σκέφτομαι για να μείνω μόνη μου. Αφού περνάω καλά γιατί να χωρίσω....θα δείξει

Αφου περνας καλα, τότε ποιο το προβλημα?

Member
    Από τα 18 μου που έχω συνέχεια δεσμούς με διακοπή πολύ λίγο χρονικό διάστημα

Μετά τον χωρισμός μου που ήμουν αρραβωνιασμένη δεν ήθελα δεσμό με τπτ...έλεγα να κάνω 1 χρόνο μόνη μου. Απλά γνωριμίες παρέες να βγαίνουμε κλπ....ο νυν όμως ήθελε δεσμό και εγώ δεν ήθελα...και αυτός επέμενε και με το που έβλεπα ότι περνούσα ωραία και βρισκόμασταν συχνά, έγινε ο δεσμός.

Τώρα, με το να χωρίσω δεν είναι εύκολο πράγμα...και να πω καιρός να μάθω για μένα κι αστον άλλον να κτυπιέται.

Member
    Νιώθω και για τους 2 δύο διαφορετικά πράγματα....Αγαπώ και τους 2 με διαφορετικό τρόπο....
    Γιαυτό δεν θέλω να χωρίσω τώρα και μετά να γίνει κάτι και να το μετανιώσω πάλι

Senior Member
    Αυτο που μας λες εδω και ωρα λοιπον, και το λες με μεγαλη σιγουρια, ειναι οτι ΔΕΝ θελεις να χωρισεις με τον τωρινο σου φιλο γιατι τρεφεις αισθηματα.
    Χαιρομαι, γιατι ακουγεται λιγοτερο μπερδεμενο σε σχεση με τα πρωτα σου μηνυματα.
    Παντως, το γεγονος οτι εμπλεκεσαι διαρκως σε σχεσεις θα επρεπε να σε προβληματισει.
    Αυτο δεν σημαινει να σηκωθεις να φυγεις τωρα απο μια σχεση που ολα πανε καλα!
    Εσυ ειναι το θεμα, αν αντεχεις, δεδομενου του διχασμου σου να μενεις σε αυτην την σχεση.

Member
    Μιλάω και με τους 2 στο τηλ και μου είναι δυσκολο να τον αποχωρηστω τον 1ο
    να του πω να μην μιλαμε....δεν μπορω....θέλω να ξέρω πως περνα
    αλλα από την αλλη δεν πρέπει

Senior Member
    \"Ειναι δυσκολο να τον αποχωριστω... Θελω να ξερω πως περνα\".
    Ωραια, εφοσον εχεις ξεκαθαρισει πως θελεις να μεινεις με τον δευτερο, ποιο το προβλημα στο να εχεις μια επικοινωνια με τον πρωτο?

Member
    Βάζω τον εαυτό μου στη θέση του νυν μου και δεν θα ήθελα να μιλάει με άλλη γιαυτο!!!

Banned
    Πόσο μάλλον να σου έλεγε ο νυν ότι μιλάει με την πρώην του την οποία δεν έχει ξεπεράσει, ε?

Κοίτα, κάθε απόφαση έχει το κόστος της.

Member
    Σε αυτο που λες εχεις δικιο, δεν θα του αρεζε καθόλου του νυν σου να ξέρει οτι μιλάς με τον πρώην σου, αλλα και οτι εισαι μαζί του- οχι μονο γιατί περνας καλά- αλλα και γιατί σου τον θυμίζει. Φανταζεσαι αμα στο εκανε σε σενα;

Το θεμα ομως ειναι και οι τύψεις σου. Μηπως δεν μπορείς να τον χωρίσεις επειδή θα εχεις περισσότερες. Δηλαδη θα σκεφτεσαι οτι αυτός θα \"χτυπιέται\" και οτι μπορεί να μαθει οτι τον αφήνεις για καποιον άλλον και μαλιστα πρών; Επισης εχεις και τυψεις με τον 1ο γιατί τον αφησες και οτι επαθε το επαθε εξαιτίας σου.
    Οταν λεμε οτι παιρνάμε καλά σε μια σχέση δεν εννοούμε μόνο οτι μας φαίρονται καλά, ειναι τρυφεροί και μας αγαπάνε, βλέπουμε και τα δικά μας συναισθήματα. Μπορεί να τον αγάπας και συ άλλα αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει και να εισαι με κάποιον. Σιγουρά δεν σε καλύπτει, για να σκέφτεσαι και να μιλάς με τον άλλον. Ουτε ερωτευμένη μου ακούγεσαι.

Συναισθηματικά αστατη εισαι στην φάση αυτή αλλα αυτό δεν σημαίνει πως γενικά μπορεί να εχεις προβλημα με τις σχέσεις. Το προβλημα όπως το καταλαβαίνω εγω ειναι πως και για τους δυο αυτούς ανθρώπους εχεις τύψεις- καθε αλλο απο θετικά συναισθήματα- και τα μεταμορφώνεις σε θέλω και συναισθήματα αγάπης. Καλό θα ήταν να δεις τα δικά σου θέλω, οχι για αυτους τους δυο(τι να κάνω, με ποιον να ειμαι, αν θα χωρίσω κτλ.), αλλα να σκεφτείς τι πραγματικά θελεις να σου δίνει μια σχέσεις και πως μπορείς να νιωθεις όμορφα και ήρεμα μεσα σε αυτήν. Αυτο όμως θα το κάνεις για τον εαυτό σου και για κανέναν άλλον. Δεν θα μπλέκεις τα θέλω του άλλου και τις συνέπειες στο προσωπό τους. Αυτό θέλει βεβαια δουλειά αλλα και την προυπόθεση να εισαι μονη για ενα διαστημα και ανεπηρέαστη.

Member
    Ψες είπα στον 1ο που καταλαβά ότι τελικά ειμαι ερωτευμένη να μην ξαναμιλήσουμε (τουλάχιστον για 3-4 μήνες μέχρι να βγει αποφαση δικαστηρίου με το μωρό).
    Είπα και στον νυν να με αφήσει λιγες μέρες μόνη μου να ήρεμίσω και να σκεφτώ κάποια πράγματα....έτσι τώρα δεν θα μιλάω σε κανένα και θα δω τι θα κάνω...Όλο καταφέρνω να πληγώνω ανθρώπους...δεν έχω κάνει τπτ σωστό στη ζωή μου,, καμιά σωστή σχέση....πάντα βιαζόμουν και πάντα ενθουσιαζόμουν...αλλά πλέον βαρέθηκα,,δεν θα ξανα ασχολειθώ με τέτοια θέματα....:(

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast