Results 76 to 86 of 86
Thread: Είμαι πολύ μπερδεμένη
-
17-06-2008, 12:12 #76
Αυτό που με βασανίζει και δεν μπορω να ξεχαστώ είναι ότι τον θέλω πίσω αλλά δεν πρέπει
γιαυτό βασανίζομαι και χρειάζομαι την δύναμη να τον ξεπεράσω....αυτό θέλει κι ο νυν να με κάνει να τον ξεχάσω....πως το βλέπεις αυτό απο μέρους του; νομίζεις ότι αν μείνω μόνη θα τον ξεχάσω πιο εύκολα παρα σε σχέση;
- 17-06-2008, 13:06 #77
Originally posted by comfusio
Αυτό που με βασανίζει και δεν μπορω να ξεχαστώ είναι ότι τον θέλω πίσω αλλά δεν πρέπει
γιαυτό βασανίζομαι και χρειάζομαι την δύναμη να τον ξεπεράσω....αυτό θέλει κι ο νυν να με κάνει να τον ξεχάσω....πως το βλέπεις αυτό απο μέρους του; νομίζεις ότι αν μείνω μόνη θα τον ξεχάσω πιο εύκολα παρα σε σχέση;
Την απαντηση στο δευτερο σκελος την ξερεις καλυτερα εσυ. Ωστοσο, ποσο βιωσιμη θα ειναι η σχεση αυτη, με το την σκια του πρωτου μεσα στα ποδια σας?
Κι αντε και τον ξεχνας, μετα θα χρειαζεσαι καποιον τριτο για να ξεχασεις τον δευτερο!
Εσυ πως το βλεπεις αυτο? Το να στηριζεσαι παντα πανω σε καποιον αντρα?
Και κατι ακομα, πιστευεις οτι πιο πολυ θα σε βοηθησει στο να ξεπερασεις τον πρωτο μια φιλη ή αυτος?
Και γιατι?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
17-06-2008, 13:18 #78
Τι εννοας θα χρειαστώ ένα 3ο να ξεπεράσω τον 2ο;
Επειδη όλοι μου λένε να βρω άλλον για να τον ξεχάσω....
Το μόνο που δεν ξέρω με εμενα είναι αν μπαινει κι εμενα ο εγωισμός μου στη μέση και δεν με αφήνει η σκέψη απο τον 1ο.....
Με τις φίλες μου δεν μιλάμε κάθε μέρα...νομίζω ότι γίνομαι βάρος του με το να τους φουσκώνω με τα προβλήματα μου
17-06-2008, 13:29 #79
Τι εννοας θα χρειαστώ ένα 3ο να ξεπεράσω τον 2ο;
Επειδη όλοι μου λένε να βρω άλλον για να τον ξεχάσω....
Το μόνο που δεν ξέρω με εμενα είναι αν μπαινει κι εμενα ο εγωισμός μου στη μέση και δεν με αφήνει η σκέψη απο τον 1ο.....
Με τις φίλες μου δεν μιλάμε κάθε μέρα...νομίζω ότι γίνομαι βάρος του με το να τους φουσκώνω με τα προβλήματα μου
Αντιθετα, τα πραγματα θα ειναι πολυ πιο ξεκαθαρα, αν το κανεις αυτο μονη(με ατομα γυρω σου εννοειται)
Ενταξει, υπαρχει η αποψη οτι \"ο ερωτας με ερωτα περναει\". Ομως αν κοιταξουμε βαθυτερα, θα δουμε οτι με εναν νεο ερωτα, απλα απομακρυνομαστε απο το παλιο μας κολλημα και δεν το αντιμετωπιζουμε καταματα.
Μπορεις απλα να περνας χρονο με τις φιλες σου και να μιλατε για αλλα πραγματα!
Βρε καλη μου, χρειαζεται να κανεις κι εσυ μια προσπαθεια να ξεκολλησεις το μυαλο σου...
Πανε σινεμα, βγες για ενα ποτακι κοριτσοπαρεα.. Ανελαβε δραση!
Και φυσικα, αλλες στιγμες μιλα για τον διχασμο που αισθανεσαι, την ανησυχια σου αν το κολλημα στον πρωτο είναι κολλημα αγαπης ή εγωισμου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
17-06-2008, 13:42 #80
Νιώθω πάρα πολλές τύψεις και για τους 2...τους πλήγωσα και τους 2 με τον ίδιο τρόπο και γιαυτό μου αξίζει να τιμωρούμε με αυτό το τρόπο....νιώθω ότι μόνο και μόνο γιαυτό το τρόπο πρέπει να παω πίσω στον νυν γιατι δεν αντέχω να πληγώνω αλλο ανθρώπους που δεν το αξίζουνν.....γιαυτό τρελλένομαι....δεν αντέχω άλλο.. :(
17-06-2008, 13:46 #81
Νιώθω πάρα πολλές τύψεις και για τους 2...τους πλήγωσα και τους 2 με τον ίδιο τρόπο και γιαυτό μου αξίζει να τιμωρούμε με αυτό το τρόπο....νιώθω ότι μόνο και μόνο γιαυτό το τρόπο πρέπει να παω πίσω στον νυν γιατι δεν αντέχω να πληγώνω αλλο ανθρώπους που δεν το αξίζουνν.....γιαυτό τρελλένομαι....δεν αντέχω άλλο.. :(
σε παρακαλω, οταν θα πας στον ψυχολοογο, να τα εκφρασεις ολα αυτα στη συνεδρια σου.
Για να μπορεσει να σε καταλαβει και να σε βοηθησει καλυτερα.
Το να τιμωρεις τον εαυτο σου πιστευεις οτι θα αλλαξει αυτα που εκανες?
Το να γυρισεις πισω στον πρωτο για εξιλεωση χωρις να εισαι βεβαιη για τα συναισθηματα σου, πιστευεις θα σε αποτρεψει απο νεες σπασμωδικες κινησεις?Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
17-06-2008, 13:51 #82
Δεν ξέρω. Υπάρχει περίπτωση σιγά σιγά να ξεχαστώ με τον τρόπο του αφού τώρα ξέρει και τον λόγο που χωρίσαμε και να με τραβήξει κοντά του και να τον αγαπήσω...;
17-06-2008, 13:53 #83
Δεν έτυχε κάποιας απο εδω μέσα να είναι παντρεμένη με κάποιον ο οποίος έχει μωρό με άλλη να μου πει πως είναι;
17-06-2008, 13:56 #84
Δεν ξέρω. Υπάρχει περίπτωση σιγά σιγά να ξεχαστώ με τον τρόπο του αφού τώρα ξέρει και τον λόγο που χωρίσαμε και να με τραβήξει κοντά του και να τον αγαπήσω...;
1. Οι τυψεις για τον πρωτο θα μεινουν μεσα σου.
2. Απο την στιγμη που σου θυμιζει τον πρωτο, θα σε κανει να τον ξεχασεις, η να φαντασιωνεσαι οτι εισαι μαζι με εκεινον(τον 1ο)?
3. Αν δεν τον αγαπησεις τελικα, πως θα νιωθεις στην περιπτωση που ο δευτερος πληγωθει ακομα πιο πολυ?
4. Μπορεις να αγαπας καποιον κατοπιν προσπαθειας? Τοσο πολυ σε τρομαζει η μοναξια λοιπον?
Δεν θα εισαι μονη, θα εχεις την ψυχολογο.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
19-06-2008, 10:53 #85
Πως εισαι ?
Τι γινεται πως αισθανεσαι? Γραψε νεα αν θελεις.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
19-06-2008, 12:50 #86
Νομίζω έχω καταλήξει στο να βλέπω ότι δεν πρόκειτε να γίνει κατι με τον 1ο αρα προχωρώ τη ζωή μου...και επειδη δεν το αντέχω να πληγώσω κι άλλο άτομο με τον ίδιο τρόπο θα επιστρέψω στον νυν γιατί είναι άδικο και κρίμα και που την στιγμή που δεν τον ενόχλησε η αλήθεια και κλέει κάθε μέρα για μένα...Πίστευω σιγα σιγα θα στρώσουν τα πράγματα..
Αύξηση δόσης ladose
20-07-2025, 16:38 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή