Εγχείριση για την αντιμετώπιση Παχυσαρκίας - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 35 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 519
    Member
    Originally posted by sparasta
    Επιτέλους επιστροφή στο σπιτι. Ολα πήγαν καλά στην επέμβαση, παρά την αγωνία μου. Δεν αισθανομαι πόνο, απλα ένα βαρος στο στήθος, αλλα ο γιατρός είπε οτι ειναι φυσιολογικό.
    TextΣυγχαρητιρια και καλη συνεχεια απο εδω και περα.

Member
    Μπράβο sparasta! Όλα θα αλλάξουν από εδώ και μπρος.

Senior Member
    καλη αναρρωση σπαραστα, ολα να πανε καλα

Junior Member
    Γειά σας,είμαι η Γεωργία.Είμαι 29 ετών,ύψος 1.77 και 96 κιλά.Σκέφτομαι εδώ και λίγο καιρό το δακτύλιο στομάχου γιατί οι δίαιτες ήταν πολλές αλλά τα αποτελέσματα αντίστροφα!!!Δεν είναι πάρα πολλά τα 30 κιλά αλλά η ψυχική υγεία μου θα είναι σαφώς καλύτερη καθώς ντρέπομαι που δεν μπορώ να κινηθώ ελεύθερα,να ντυθώ όπως θέλω,να πάω για μπάνιο και πολλά άλλα.Γενικά,μην πολυλογώ,ήδη προσπαθώ να ξεπεράσω μια κατάθλιψη και ξέρω ότι θα είμαι πολύ καλύτερα χωρίς τα 30 κιλούδια μου!Απλά,είδα εδώ μέσα πως θέλει πολλά λεφτά,που δεν έχω και ότι πονάει,καθώς και ότι θέλει πολύ προσοχή στο τί θα τρως μετά.Δηλαδή αν βαρυστομαχιάσεις θα έχεις συνέπειες;Οσο μπορείτε,όποιος μπορεί και έχει χρόνο μου λέει δυο πραμματάκια παραπάνω.Ευχαριστώ.

Γεωργία καλωσήρθες.
    Μπορώ να σου πω ότι έχω ακούσει από άτομα που έχουν βάλει δακτύλιο γιατί εγώ δεν έχω. Το κόστος είναι γύρω στα 5 με 6.000 αλλά μπορείς να το κάνεις και σε δημόσιο νοσοκομείο.(Ιπποκράτειο).
    Τρως πολύ μικρές ποσότητες γιατί δεν πεινάς και ναι θέλει προσοχή στο μάσημα γιατί κάθεται η τροφή. Δεν θέλει γλυκά και γενικά θέλει μια προσεχτική διατροφή από άποψη θερμίδων. Η επέμβαση είναι απλή όσο αφορά την διαδικασία. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μένεις κάν μέσα στο νοσοκομείο. Δεν πονάει ιδιαίτερα.
    Εμένα πάλι αν με ρωτάς νομίζω ότι σιγά σιγά και χωρίς υστερίες μπορείς να τα χάσεις και χωρίς να βάλεις δακτύλιο. Αν πάλι πιστεύεις ότι δεν μπορείς... εξαρτάται από σένα.

Junior Member
    Kalispera pedakia...katarxas na sas pw ta efxarista oti pleon zigizw mono 84 kila...girisa spiti mou meta apo 2 mines peripou kai trelathikan oloi mazi mou...eimai poli xaroumeni giayto...(kai fisika einai to proto kalokairi pou efxaristieme ntisimo).defteron tha ithela na rotisw..mia kopela mou estile email kai ithele info kai ta contact tou giatrou mou..alla katalathos esvisa to mail tis...kai den xerw pou na tis apantisw opote an dei to post mou as mou xanastilei...filakia polla pedakia kai thelw opos kai dipote nea tis elisabeth kai tis doras...koritsia sas exasa giati?

Senior Member
    pwpw...paei to thema mou dialythike...krima

Senior Member
    αυτό που βγάζω ως συμπέρασμα πλέον είναι ότι η σταθεροποίηση των κιλών σε μια κλίμακα +-5 είναι το ποιο σημαντικό απο οτι έχω καταφέρει μέχρι τώρα.

Member
    Μακάρι να φθάσω να το λέω και γώ αυτό κάποτε .............. Μακάρι!!!!!!! και το Θέλω πολύ ....!!!!!

Junior Member
    Γειά σε όλη την παρέα και τα θερμά μου συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας!
    Εδώ και πολλές ημέρες διαβάζω το φόρουμ και ξαναδιαβάζω και παίρνω πληροφορίες και παίρνω κουράγιο και ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!
    Αύριο έχω το πρώτο ραντεβού με τον κ. Μενενάκο να με δει, να μιλήσουμε, να αποφασίσουμε.
    Δεν σας κρύβω ότι τρέμει η ψυχούλα μου, όχι για την επέμβαση, όχι για τις επιπλοκές αλλά για το αν θα τα καταφέρω με το ΙΚΑ και τα έξοδα. Βλέπετε, είμαι 45 χρονών, 1.68, 105 κιλά, με ΒΜΙ 37,5 και οι επιτροπές του ΙΚΑ δεν εγκρίνουν τα έξοδα για λιγότερο από ΒΜΙ 40 Με σώζει βέβαια το ότι είμαι υπερτασική, η πίεσή μου ανεβαίνει καθημερινά στο 19, θα σκάσω λέτε από το φαί ή από την πίεση?
    Αχ φίλοι μου, (γιατί φίλους σας νιώθω όλους, άσχετα αν γράφω για πρώτη φορά), ευχηθείτε μου να τα καταφέρω! Ένα φιογκάκι θέλω και εγώ! και αν είχα τα απαιτούμενα ευρωπουλάκια θα το έβαζα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Member
    Καλή επιτυχία λοιπόν parva και είμαι σίγουρη πως ο γιατρός σου θα σου βρεί την ιδανική λύση !!!!

Όλα θα πάνε καλά τώρα πια που το θέλεις και σύ τόσο πολύ !!!!

Junior Member
    Σε ευχαριστώ Μαρινάκι μου, αλλά μακάρι να ήταν θέμα μόνο του γιατρού ή δικό μου!!! Εγώ δυστυχώς θα έχω μπερδέματα με το ΙΚΑ και τις επιτροπές του για την κάλυψη των εξόδων. Αλήθεια, έχει περάσει κανείς από αυτή την διαδικασία;

Junior Member
    ακου κοριτσακι μου θα τα καταφερεις οπως και ναναι κανε λιγο υπομονη μεχρι να περασεις τις επιτροπες και τα τετοια πιαστους με το καλο αυτους του ικα εκει μεσα μωρε λιγο θαρρος ΑΝΤΕ

Junior Member
    ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΓΙΝΕ !!!!!
    Καλά, παιδιά, τι υπέροχος Ανθρωπος ο γιατρός !!!
    Mυ πρότεινε την μέθοδο ΓΑΣΤΡΕΚΤΟΜΗ ΚΑΤΑ SLEEVE για καλύτερα αποτελέσματα. Εχει κάνει κανείς κάτι τέτοιο;

Member
    Καλή επιτυχία !!!!!!!!!!!!!

Page 11 of 35 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast