Results 166 to 180 of 519
-
16-12-2006, 19:11 #166
hallo everybody!!!! ΄με λένε κατερίνα είμαι 20χρ, 170, 118κιλά και έκανα την εγχείρηση στισ 21/11/06, αν και στην αρχή η κατάσταση δεν παλευόταν με τίποτα, πονούσα κ δε μπορούσα καν να κοιμηθώ τώρα είμαι οκ!! έχω πολλές απορίες όμως.
1. μου έχει κάτσει οτι μπορεί να έχει γλιστρήσει ο δαχτύλιος, και αν και ρώτησα μου είπαν οτι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το είχα καταλάβει αμέσως γιατί θα έκανα εμετό ακόμα και το σάλιο μου. έχει συμβεί σε κάποιον?
2. έτυχε την μέρα τησ εγχείρησης να είμαι μαζί με μια άλλη κοπέλα με την οποία ανταλλάξαμε κινητά και μιλάμε. τώρα βρισκόμαστε στην 25η μέρα και μου είπε οτι έχει πεθυμήσει να φάει ψωμί τυρόπιτα κ τέτοια. εγώ που κινήθηκα βάση το βιβλιαράκι που μας έδωσαν΄τρώω ψωμί και ενώ έχουμε τον ίδιο γιατρό μου είπε πως όταν τον ρώτησε της το απαγόρεψε.έχω κάνει γκάφα? κάτι λάθος? υπάρχει κάποιος να μου πει αν μετά τισ δύο πρώτες βδομάδες που ήταν μόνο υγρά κια τη δεύτερη που ήταν μόνο πολτοποιημένα έτρωγε κανονικά? γιατί εγώ μετά τισ 2 βδομάδες αυτό κάνω και προς το παρόν δεν έχω κανένα πρόβλημα με εμετούς. αυτό σημαίνει οτι όλα ειναι οκ ή οτι για να τρώω οπως πριν έχε πάει κάτι στραβά????
3.την επόμενη βδομάδα θα πάω για να μου τον κλείσει πρώτη φορά και λογικά θα μου πεί αν κάτι έχει πάει στραβά μέχρι τότε θα ήμουν πολύ ευτυχής αν κάποιος με βοηθούσε λίγο. παρεπιπτόντως πονάει?
- 18-12-2006, 13:49 #167
Καλή επιτυχία και σε σένα kathrin όλα καλά πηγαινουν απότι διαβασα στο πόστ σου.
Εγώ ήδη είμαι στους 6 μήνες με το φιογκάκι μου και με το ψωμί δεν τα πάω πολύ καλά, άλλοι που ξέρω τρώνε ανετα εγώ το φοβάμαι και το αποφεύγω τρωω παξιμαδάκια όμως μια χαρά .
και γώ μετά τις 15 μέρες της επέμβασης έφαγα σιγά σιγά κανονική τροφή αλλά όλα καλά δουλεύει το εργαλείο σου και μήν φοβάσαι ........ όσο για το γέμισμα μια υπόθεση ολίγων λεπτών με ένα ελαφρό τσιμπιματάκι και τίποτε περισσότερο. Να προσπαθήσεις να πιεις σιγά σιγά νεράκι για να δεις άν δουλεύει το δακτυλιδάκι σου και μετά από 2 μερουλες που θα πίνεις μόνο υγρα και μαλακες τροφές θα ξεκινήσεις να τρως πιο στέρες τροφές.
Φιλιά πολλά και κουράγιο επιμονή και υπομονή!
23-12-2006, 20:19 #168
γειά σασ σήμερα μπήκα για να ευχηθώ σε όλουσ χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτοσ!!!!!! να πραγματοποιηθούν όλα όσα θέλετα και ποτέ ωσ τώρα δεν ευχαριστηθήκατε!!! δυστυχώσ εχει χαλάσει το μόντεμ μου και προσ το παρόν δε μπορώ να μπαίνω συχνά στο νετ! επίσησ ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί πριν κάνω την εγχείρηση είχα μπει και βοηθήθηκα πολυ διαβάζοντασ και ελπίζω να με βοηθήσετε και στο μέλλον κυρίωσ δίνιντάσ μου την ευκαιρία να μιλάω ειδικά με ανθρώπουσ που είναι στην ίδια φάση με μένα και καταλαβαίνουν μιασ και δε βγαίνω από το σπίτι και έχω αποκόψει από όλουσ. φιλιά
24-12-2006, 11:05 #169
kathrin
καλημερα! χρονια πολλα και σε σενα! σου ευχομαι το νεο ετος να ειναι μια αρχη για να ζησεις την ζωη σου οπως θα την ηθελες
εννοειται οτι εδω θα μπαιονεις οσο θελεις κι οποτε θελεις και θα μιλας με οποιον θελεις!!!!
κι εμεις ευχαριστουμε για την παρουσια σου εδω μεσα
28-12-2006, 15:18 #170
Χρόνια Πολλά σε όλους...
Πριν μπω εδώ είχα αρνητική γνώμη για τα χειρουργία αλλα βλεποντας πως πολλοί βρηκατε την λύση αρχισα να ρωταω.Ρωτησα κυριως γιατρους και οι γνωμες ειναι διχασμενες.Ο γιατρος μου που με βοηθησε να ξεπερασω κατα 90% ενα ελκος που με βασανιζε μου είπε να κανω δακτυλιο όμως ένας άλλος χειρουργος αποθαρυνε τους δικους μου λεγοντας πως δεν είναι φυσικα πράγματα αυτα..πως οσα διαβαζω απο το ιντερνετ ειναι μαρκετιγκ και πως ειναι πολλες οι πιθανοτητες για επιπλοκες μεσα στο χειρουργιο όπως και καρδιακη προσβολη.Περιττο να σας πω πως μετα απο όλα αυτα οι γονεις μου ειναι αρνητικότατοι!
Θα θελα να σας ρωτησω αν όντως υπαρχει αύτο το ενδεχομενο για καρδιακη προσβολη εν ωρα χειρουργιου και αν άτομα σαν έμενα που είχαν ιστορικο έλκους μπόρουν να κάνουν δακτύλιο.Παιζει ρόλο που έχω κάνει στο παρελθόν αφαίρεση χολης?θα επιρεάσει σε κάτι?Και κάτι ακόμα...Ο δακτυλιος αν όλα πάνε καλά και χαθούν τα κίλα και η συντήρηση τους γίνει για μέγαλο διάστημα πρεπει να βγει οπότε ξαναμπαινει κάποιος χειρουργειο?
Θα με βοηθουσατε αν απαντουσατε σε αυτα τα ερωτηματα μου!Δυστυχως ειμαι απο επαρχια και στην πολη μου δεν υπαρχει καποιος που να κανει τετοιες επεμβασεις ωστε να ρωτησω.Αν εν τέλει καταληξω σε αυτη την λυση του δακτυλιου που πόλυ το θελω θα το κάνω θεσσαλονικη γιατι ειναι η πιο κοντινη πολη που γινοντε αυτα!Εχω δει μεσα στο φορουμ μονο ένα ατομο που το έχει κανει θεσσαλονικη!Εχετε να μου συστησετε κάποιον?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων...
29-12-2006, 00:52 #171
γεια σου fallen
καλωσορισες...
χωρις να εχω κανει επεμβαση και χωρις να ενδιαφερομαι να κανω, αυτα που σας ειπε ο "ενας αλλος χειρουργος" μου φανηκαν απλα, κινδυνολογια....τι θα πει "φυσικες λυσεις"???
ειναι φυσικη κατασταση το να εχει κανεις 40-100-200% υπερβαρο και να κινδυνευει απο χιλιες δυο παθησεις????/δεν ειναι επιστημονικη απαντηση το "δεν ειναι φυσικα πραγματα αυτα"....για μενα δειχνει αγνοια...
με αυτη τη λογικη, ο γιατρος αυτος θα επρεπε να αφηνει τους καρδιοπαθεις ασθενεις του να πεθανουν με φυσικο τροπο, χωρις χαπια και επεμβασεις...
υπαρχουν κινδυνοι κατα την επεμβαση , οχι περισσοτεροι απο την απλουστερη επεμβαση ομως...απο οποιαδηποτε επεμβαση εχει ναρκωση...
θα σου προτεινα να το συζητησεις με χειρουργους που κανουν τετοιες επεμβασεις κι οχι με ασχετους...γιατι υπαρχουν και γιατροι ασχετοι....
για το ελκος καλα εκανες και συμβουλευτηκες τον γιατρο σου αλλα ξερει καλα να σου απαντησει και καποιος χειρουργος που κανει τετοιες επεμβασεις, οπως και την ερωτηση με την χολη που δεν ξερω να στην απαντησω με βεβαιοτητα, αλλα δεν νομιζω να πειραζει...
τωρα για την αφαιρεση του δακτυλιου...
θεωρω οτι οποιος τον βαλει, καλο ειναι να εχει αποφασισει να τον κρατησει, κι αυτο για δυο λογους.
ο πρωτος ειναι οτι τον περιορισμο στην ορεξη τον νοιωθει αποκλειστικα λογω του δακτυλιου κι οχι σε καποια βαθυτερη αλλαγη του και γι αυτο , οσο καλη συντηρηση και να εχει κανει, βγαζοντας τον εχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να ξαναπαρει τα χαμενα κιλα μιας και δεν θα ισχυει ο περιορισμος αυτος...
ο δευτερος λογος, ειναι οτι ο δακτυλιος, αφαιρειται θεωρητικα μεν, πρακτικα ομως, μετα απο μακρα χρηση που συνηθως χρειαζεται, δεν ειναι παντα εφικτο να βγει γιατι δημιουργουνται συμφυσεις γυρω του που δεν το επιτρεπουν....
αλλα για ποιον λογο να τον βγαλεις αν τυχον το αποφασισεις, εφοσον ολα πανε καλα? στην περιπτωση που δεν θελεις να σε περιοριζει γιατι θεωρεις οτι εισαι καλα η οτι μπορεις να τα καταφερνεις και χωρις, τον αφηνεις απλα, ανοικτο...(δλδ αδειο)
πληροφοριες για γιατρους μπορεις να βρεις στο σχετικο θεμα του φορουμ, αν και, αν ενδιαφερεσαι σοβαρα για κατι τετοιο δεν μπορεις να αποφυγεις ενα ταξιδι στην θεσσαλονικη και να τα ψαξεις απο κοντα ολα αυτα, να επισκεφτεις γιατρους κλπ...
καλη επιτυχια σε οτι αποφασισεις
02-02-2007, 13:00 #172
Καλημέρα παιδιά. Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα όσον αφορά τον γαστρικό δακτύλιο. Πήρα τηλ, έψαξα παντού και κατέληξα να το κάνω στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας γιατί έμαθα ότι εκεί οι γιατροί είναι κορυφή, αλλά και το κόστος πιο χαμηλό απ' ότι σε ιδιώτη. Θα ήθελα να μου πείτε όποιος την έχει κάνει την επέμβαση κάποια πράγματα γι' αυτήν γιατί ψιλιφοβάμαι. Είμαι 120 κιλά και 1,65 ύψος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
02-02-2007, 13:24 #173
(ψιλοφοβάμαι). Θα ήθελα να ρωτήσω και κάποια άλλα πράγματα όσον αφορά την επέμβαση. Έχω κάνει αφαίρεση χολής και έχω έλκος δωδεκαδακτύλου. Παίζει κανένα ρόλο αυτό? Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω πολλά παρόλο που θα πάω σε δημόσιο νοσοκομείο? Μου είπανε για κάποιον γιατρό "Καλφαρέτζο" στην Πάτρα που είναι κορυφή σε αυτές τις επεμβάσεις, τον γνωρίζει κάποιος από εσάς? Περιμένω με αγωνία κάποιες απαντήσεις.
02-02-2007, 14:16 #174
Νικολέτα καλώς ήλθες.Εκτός από τις απαντήσεις που , ενδεχομένως , θα πάρεις εδώ,κοίτα και στο www.daktylios.gr
Είναι τεράστια πηγή πληροφοριών.
19-04-2007, 10:34 #175
είμαι πλέον κοντά στα 105 κιλά.... και ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά...
20-04-2007, 03:07 #176
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΚΟΡΔΑ!!!Μην σε ματιασουμε!!
Ποσα μπραβο να πω ;;οσα και να πω λιγα.Εισαι παραδηγμα τι μπορει ο καθενας απο εμας να καταφερει εαν το πιστεψει.
Ευχομαι καλη συνεχεια!!
ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!ΦΙΛΙΑ!!
20-04-2007, 20:46 #177
Originally posted by viola17583
είμαι πλέον κοντά στα 105 κιλά.... και ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά...
Εισαι ενας κουκλος να το ξερεις.Τα εχεις καταφερει περιφημα!Εισαι ενα παραδειγμα για ολους!Μπραβο αγοραρε!!
23-04-2007, 19:45 #178
eyxaristw poly gia ta kala sas logia...
02-05-2007, 10:07 #179
Originally posted by ΝΙΚΟΛΕΤΑ
(ψιλοφοβάμαι). Θα ήθελα να ρωτήσω και κάποια άλλα πράγματα όσον αφορά την επέμβαση. Έχω κάνει αφαίρεση χολής και έχω έλκος δωδεκαδακτύλου. Παίζει κανένα ρόλο αυτό? Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω πολλά παρόλο που θα πάω σε δημόσιο νοσοκομείο? Μου είπανε για κάποιον γιατρό "Καλφαρέτζο" στην Πάτρα που είναι κορυφή σε αυτές τις επεμβάσεις, τον γνωρίζει κάποιος από εσάς? Περιμένω με αγωνία κάποιες απαντήσεις.
06-05-2007, 00:00 #180
daxtylidi kai mpalonaki
Originally posted by athelp
Geia sas,
eimai kainourgio melos sto forum kai tha hthela na mathw pou prepei na apauthinthw gia na mathw plhrofories gia tis epembaseis pou ginontai sto stomaxi (daktulios, mpaloni, by-pass).
Se poia iatrika kentra 'h klinikes ginontai?
Ginontai kai se nosokomeia?
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή