Εγχείριση για την αντιμετώπιση Παχυσαρκίας - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 35 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 519
    Senior Member
    ελα μενεγακη (χα χα καλο με εκανες και γελασα ,ευχαριστω)
    προκυται για γρηγορη πρoθηση της τροφης απο το στομαχι προς το εντερο .Η τροφη πρεπει να μεινει στο στομαχι για καποιο χρονικο διαστημα ,αυτο σαν ενα πλυντηριο θα αρχισει να την αλεθει (στριφογυριζει) , ωστε να σπασει η τροφη σε απλουστερα μορια (τα μακροθρεπτικα που λεγαμε ) ωστε το εντερο να ειναι ικανο να την απορροφησει ( το εντερο μας δεν απορροφα μπριζολα και γαλακτομπουρεκο αλλα τα συστατικα που αυτα αποτελουνται ).εμφανιζεται σε ασθενεις που εχουν υποστει καποια χειρουργικη επεμβαση στο στομαχι (βαγοτομη ,γαστροπλαστικη ,γαστρεκτομη).Παρουσιαζετα� � με δυο ειδη ως πρωιμο Dumping και ως οψιμο dumping .To μεν πρωιμο συμβαινει σε μικρο χρονικο διαστημα μετα την ληψη τροφης 15-30 λεπτα εκδηλωνεται με ναυτια ,εμετο ,σφυξεις ,κοιλιακο πονο . Το ωψιμο εμφανιζεται πιο αργα περιπου 2-4 ωρες μετα ,οφειλεται σε ταχεια απορροφηση των υδατανθρακων απο το εντερο .Η γρηγορη απορροφηση προκαλει υπεργλυκαιμια που στην συνεχεια το σωμα μας αντιδρα περνωντας σε φαση υπογλυκαιμιας .με αποτελεσμα ταχυκαρδια ,εφιδρωση ,αδυναμια .
    καπως ετσι οσο αναφορα το Dumping
    NA περασουμε σε διαφημησεις ; xe xe

Junior Member
    * Οι χειρουργικές επεμβάσεις που καταργούν τη βαλβίδα του πυλωρού δημιουργούν συχνά σύνδρομο dumping. Το σύνδρομο dumping προκαλείται από την ταχεία διέλευση αναραίωτης τροφής στο λεπτό έντερο και εκδηλώνεται με ναυτία, εφίδρωση, αίσθημα λιποθυμίας και μερικές φορές διάρροια λίγα λεπτά μετά τη λήψη τροφής (πρώιμο dumping). Σε ορισμένες περιπτώσεις το σύνδρομο dumping μπορεί να εμφανιστεί με τη μορφή υπογλυκαιμίας 1-1.5 ώρα μετά τη λήψη γεύματος (όψιμο dumping). Πιο συχνά προκαλείται με υγρές ή πολύ μαλακές τροφές που περιέχουν ζάχαρη. Το dumping εμφανίζεται πιο συχνά σε γαστρονηστιδική αναστόμωση (γαστρικό by-pass βραχείας έλικας), και σπανιότερα σε γαστροειλεική αναστόμωση (χολοπαγκρεατική εκτροπή).

C/p apo site alla to vrhka arketa epexigitiko..
    kaka ta psemmata taxipalmia idrwta lipothimikes taseis? O_o 2 fores eixa sth zwh mou kai tis thymamai kai tis duo..

Senior Member
    Ευχαριστούμε το γιατρό μας για την ενδελεχή του ενημέρωση...
    Περνάμε τώρα σε διαφημήσεις,γιατί θέλω να τον ρωτήσω κάτι προσωπικό...
    'Οταν επιστρέψουμε, έχουμε μόδα για παχουλές!

Senior Member
    αντε μενεγακη δεν μπορεις να πεις απαντησαμε στα γρηγορα

Junior Member
    Na shmeiwthei oti exoume mia protash gia dieta kai askhsh me farmakeytikh agwgh, mia protash gia xeirourgikh lysh me gastriko by pass, kai mia (<--) gia sleeve..
    eilikrina tha ithela na paw se ena mikro nhsaki kapou ston eiriniko h sta dwdekanisa estw xwris amaksi xwris tsigara me ena psarokalamo kai na rtheite na me parete se kanenan xrono..
    Montelaki tha imoun

Senior Member
    Από τον γιατρό μου δεν έχω κανένα παράπονο!
    Έιναι πολύ συγκινητικη η συμβολή του στο φόρουμ!
    Από τον άνθρωπο κάτω από τη λευκή ποδιά έχω μια απορία...
    Αν θέλει να μου τη λύσει,ξέρει που θα με βρει...

Senior Member
    και εγω τις ιδιες σκεψεις εχω αν και δεν αντιμετοπιζω καποιο ιδιαιτερο προβλημα βαρους (αν και εχασα καποια κιλακια χε χε ) αλλα μου την εχει δωσει ασχημα στα νευρα η δουλεια.εχω χασει τον υπνο μου,δεν μπορω να ησυχασω το κεφαλι μου .Τελικα για ολους υπαρχει ενας ψυχολογος .αντε ακομα ενας μηνας περιπου και μετα υσυχια.
    και οσο αναφορα την παντα αγαπητη μας παρουσιαστρια (μενεγακη ) τελικα μαλλον κατω απο την ασπρη μπλουζα δεν υπαρχει πλεον τιποτα .που ξερεις μπορει για αυτο να μου αρεσει να βοηθαω το κοσμο

Senior Member
    Μάλιστα...μια άδεια άσπρη μπλούζα λοιπόν...
    Κρίμα,γιατί εγώ είχα δει πολλά περισσότερα...
    Αν ο καλόγηρος ξαναποκτήσει ανθρώπινη υπόσταση...
    Εντωμεταξύ,βοηθάμε και βοηθιόμαστε...
    Καλή σου δύναμη στην προσπάθεια σου!

Junior Member

Senior Member
    τι να κανουμε ο καθενας με το προβλημα του .ξε καλοριαστε με και εγω θα σας αδυνατισω ...τι αλλο να πω ο αγιος ανθρωπος χε χε .

Senior Member
    Originally posted by Proud
    Stelio thn exei kanei kai o ksaderfos mou kai den eixe kanena provlhma.. Poso krathse to xeirourgeio se esena?kai poso kostise? parousiasthke Dumbing h kati?
    eyxaristw poly olous sas!
    Γράφε καλύτερα με Ελληνικά γιατί βγήκαν τα μάτια μου...
    Ντάμπινγκ δεν έχω -δυστυχώς,γιατί αν είχα θα έτρωγα και λιγότερα γλυκά-1-2 φορές στους 3 μήνες περίπου ένιωσα σαν να απογειωνόταν αεροπλάνο μετά από γλυκό που έφαγα και έκτοτε τίποτα απολύτως.Καμμιά φορά αλλά όχι εκαξριβωμένα από ζάχαρη,διάρροια αλλά μόνο εκείνη τη φορά,όχι να πάω 5-6 φορές.
    Κόστος επέμβασης μηδενικό,τα κάλυψε ολα το ικα,το πραγματικό κόστος είναι 12000?-15000?,μόνο 90ε πλήρωσα για το εξωτερικό ιατρείο στη συνεδρία του Καθηγητή για την ενημέρωση για τις επεμβάσεις όπου μας πήραν ιστορικό,βάρος,ύψος,λιπομέ� �ρηση,συνήθειες διατροφής κτλ χρήσιμα για τον προεγχειρητικό έλεγχο,μαζί με ένα κατεβατό εξετάσεις που έπρεπε να στείλουμε.
    Το χειρουργείο κράτησε 4-5 ώρες,εγώ κοιμήθηκα στις 07:55,ο Καθηγητής μπαίνει στο χειρουργείο γύρω στις 09:00 και βγήκε στις 12:45,εγώ ξύπνησα στις 14:45,χολοπαγρεατική εκτροπή με γαστρική παράκαμψη roux n y,σκωλεικοειδεκτομή και χολοκυστεκτομή,3 σε 1 δηλαδή.Πόνος καθόλου και γενικώς καθόλου επιπλοκές.

Junior Member

SLEEVE GASTREKTOMY

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΑΣΤΡΙΚΟ ΜΑΝΙΚΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ? ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΝΕΝΑΚΟ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?

ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Senior Member
    γεια σε ολους
    ενδιαφέρομαι να κανω το γαστρικο μανικι
    υπαρχει κάποιος που να το εχει κάνει?
    γνωριζεται κάποιον γιατρο στη Θεσσαλονικη?

Junior Member
    KALHSPERA...OPIOS H OPOIA THELEI NA KSANA KERDISEI TH ZWH TOY OPWS EGW AS MOU STEILEI..EIMAI DIAUESIMHNA BOH8HSW!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΑ!ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ,ΠΕΣ ΜΑΣ!

Page 15 of 35 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast