Εγχείριση για την αντιμετώπιση Παχυσαρκίας - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 35 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 519
    Senior Member
    λοιπον αγαπημενες μου φιλεναδες
    εγω μιλησα με 2 απ αυτες που εχουν κανει την επεμβαση
    μου εδωσαν τα τηλεφωνα τους απ την κλινικη
    με τη μια μιλησα πολυ ωρα
    μου ειπε οτι ηταν ευκολα και οτι μετα απο 8 μηνες μετα την επεμβαση τρωει στο πιατακι του γλυκου
    γιατι χωρταινει!!!!!!!!!!!
    στην αρχη ειχε λιγο προβλημα με το νερο γιατι δεν μπορουσε να πιει οσο ηθελε (ηταν καλοκαιρι)
    και τις πρωτες μερες αναγουλα
    κατα τα αλλα τελεια μου ειπε
    ηταν 107 κιλα και τωρα ειναι 74
    θελει να χασει κι αλλα 10 αλλα αυτα ειναι πιο δυσκολα μου ειπε
    αυτα
    θα σας πω και τα δικα μου μετα απο 2 βδομαδες

Member
    εμενα παλι μοθ προτεινε την sleeve και αυτη βασικα θα κανω.... δεν ξερω βρε παιδια κολλησα με το οτι ειναι κατι μονιμο και οτι αφαιρειται ο θυλακας που αναπαραγεται η γκρελινει η οποια ευθυνεται για την πεινα......... ναι οντος και εμενα μου εδωσε ενα καρο εξετασεις μεσα στις οποιες ειναι και του θειροηδη που επρεπε να κανω...... περιμενω να τις κανω ωστε να κλεισουμε ημερομηνια!!!!!! ασε που οι εξετασεις βγαινουν κοντα στα 400 ευρω........ τεσπα.. τετατρη εχω ραντεβου να τις κανω και αυτες! καλα ε??????... δεν βλεπω τη ωρα......

Member
    καλα.... τα ορθογραφικα μη τα βλεπετε......... τωρα τα ειδα και εγω... χι χι

Member
    α με το νερο και εμενα μου το ειπε οτι στη αρχη θα υπαρχει καποιο μικρο προβλημα, θα ηταν καλυτερα να μην πινεις ενδιαμεσα, δλδ την ωρα που τρως γιατι δεν θα μπορεις να φας! αλλα αργοτερα θα πινεις κανονικα!!

Senior Member
    Ramira μου,για να καταλάβω...
    Εκείνος σου πρότεινε την sleeve σε αντιδιαστολή με την ολική γαστρική πτύχωση και αν ναι,για ποιό λόγο;
    Η δική μου εντύπωση,ίσως βέβαια λανθασμένη,είναι ότι οι μέθοδοι αυτές είναι παραπλήσιες ως προς το αποτέλεσμα τους τουλάχιστον
    και ότι η νέα μέθοδος προτιμάται λόγω των λιγότερων μειονεκτημάτων της σε σημείο που τείνει να αντικαταστήσει την sleeve.
    Δε γνωρίζω το βάρος σου και αντιλαμβάνομαι πως ο γιατρός μόνο μπορεί να αποφανθεί για την κατάλληλη για τον καθένα μας μέθοδο,
    αλλά αν θέλεις βοήθησε με να κατανοήσω τη διαφορετικότητα των μεθόδων και τα κριτήρια ίσως επιλογής τους.
    Σ'ευχαριστω εκ των προτέρων!

Member
    οχι πουλακι μου δεν εχουν καμια διαφορα στα αποτελεσματα απλα εμενα μου εκανε καλυτερα κλικ το sleeve και συφωνησαμε να κανουμε το γαστρικο μανικι για τους παραπανω λογους που ανεφερα, μιλησαμε για μια πιο μονιμη μεθοδο.... δεν ξερω..... ξερω πως εχει λιγοτερα μειονεκτηματα οσο αφορα την επμβαση ( αλλα οχι οσο αφορα τα αποτελεσματα) αλλα σε τι θα με εξυπηρετησει κατι μη νομιμο? τι να σκεφτω? οτι καποτε θα το ''ξεραψω''??... και μετα? αντε ξανα τα ιδια??? ολη μου την ζωη ειχα αυτο το καταραμενο προβλημα και με εχει κουρασει αφανταστα ψυχολογικα και σωματικα και με καταλαβαινετε ολοι εδω μεσα πιστευω, και αν οχι ολοι οι περισσοτεροι! οχι οτι δεν ειναι καλη μεθοδος η πτυχωση απλα με τα δικα μου 'θελω' βρηκαμε πιο καταληλη την μεθοδο sleeve. θελω να κανω κατι μια και καλη και να τελειωνω με αυτο το θεμα... δεν ξερω αν σε καλυψα! ειστε ατομα εδω μεσα που εχετε κανει τετοιες επεμβασεις για αυτο το προβλημα και θελω πολυ να ακουω τα υπερ και τα κατα της καθε μεθοδου, οπως και τα αποτελεσματα, που αυτα ειναι στην ουσια που με παρακινησαν να το κανω... αλλιως δεν ειμαι μαζοχα! σε καμια περιπτωση δεν θα εδινα τοσα χιλιαρικα και την ταλαιπωρια των επεμβασεων ετσι χαβαλε, αν μπορουσα να τα χασω απλα με μια διαιτα!!!!

Senior Member
    Οι μόνιμες λύσεις είναι η σληβ και οι εκτροπές ( δυσσσαποροφητικού τύπου επμβάσεις,by pass και χολοπαγκρεατικές με by pass).Η σληβ βοηθάει αν δεν έχεις διατροφικές συνήθειες που να περιλαμβάνουν γλυκά,τσιμπολογήματα και αλκοόλ μιας και η πεπτική οδός μένει ως έχει(όπως και ο δακτύλιος)αλλά πλεονεκτεί του δακτύλιου στη μη ύπαρξη ξένου σώματος και ότι αφαιρείτσι το κέντρο της όρεξης,η γκρελίνη οπότε υπάρχει 'φρένο΄πέραν του ότι γεμίζει γρήγορα το στομάχι και έρχεται κορεσμός.Εάν δεν συντρέχουν οι παραπάνω προυποθέσεις,η εκτροπή είναι μονόδρομος και με τα καλύτερα και πιο μόνιμα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου από όλες τις επεμβάσεις(μιας και η σλήβ έχει περίπου 3 χρόνια που γίνεται νομίζω).Για την πτύχωση δεν γνωρίζω,αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι γιατί ναι μεν γεμίζει γρήγορα το στομάχι όπως και στο δακτύλιο,αλλά η όρεξη είναι εκεί.Και αυτό είναι το πρόβλημα μας,ή μάλλον ένα από τα προβλήματα μας.

Senior Member
    Εμένα πάντως με τρομάζουν οι μη αναστρέψιμες μέθοδοι...
    Ιδεολογικά γιατί παρεκλίνουμε ακόμα πιο πολύ από τη φύση μας
    και προπαντός πρακτικά για την περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά...
    Εξάλλου το ότι μια μέθοδος είναι αναστρέψιμη(π.χ. δακτύλιος,πτύχωση)
    δε σημαίνει ότι θα μπούμε στη διαδικασία να επανέλθουμε στην πρότερη της κατάσταση
    (εφόσον ασφαλώς δεν τίθεται ιατρικός λόγος-π.χ.μόλυνση δακτυλίου)
    Πάντως κακά τα ψέμματα...φοβάμαι πως οι εκτροπές είναι οι μόνιμα αποτελεσματικότερες,
    επιπρόσθετα λόγω του ότι δυστυχώς οι περισσότεροι δυσκολευόμαστε ν'αλλάξουμε διατροφικές συνήθειες...πφφφ

Senior Member
    εχει κανει καποιος πτύχωση εχω καποιες αποριες

Member
    και ομως εχω μαθει οτι τον δακτυλιο τουλαχιστον μετα απο ενα χρονικο διαστημα (νομιζω γυρω στα 5 χρονια) πρεπει να το αφαιρεις, ασε που πρεπει συνεχεια να κανεις επισκεψεις στους γιατρους και να τρεχεις να στον ανοιγουν να στον κλεινουν και να εχεις και το αγχος μη κατι παει στραβα με την διαβρωση η να μη γλυστρισει και αλλα τετοια.... ο καθενας το βλεπει διαφορετικα.. εγω παραδειγμα τα φοβαμαι ολα αυτα... βεβαια αν δεν ειχα αλλη λυση θα το εκανα!!!!

Member
    κοιτα να δεις μια φορα σας πετυχα μεσα nadine δεν σε προλαβα.......

Senior Member
    Εδώ είμαι αφού!

Senior Member
    Εμένα πάντως το αναστρέψιμο ή μη δεν με ενδιέφερε ποτέ.Δηλαδή να το ανστρέψω και να γίνω όπως πριν;(αν και το σκέφτομαι,γιατί με τα προηγούμενα κιλά είχα και γυναικείες κατακτήσεις,τώρα ούτε να με κοιτάξουν,έχασα τη λάμψη μου λένε...έγινα όπως ένας οποισδήποτε άλλος,απαρατήρητος περνάω,ενώ πριν είχα 'ειδικό βάρος'

Senior Member
    Δηλαδή ο Στελάρας είχε όλες τις κατακτήσεις ενώ ο Στέλιος...νέκρα;
    Δυσκολεύομαι να το πιστέψω,αν και νομίζω κάπου το έχω ξανακούσει...
    Βέβαια ακαδημαϊκά τα συζητάμε όλα αυτά γιατί αν θυμάμαι καλά
    είσαι ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας,ε;

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Δηλαδή ο Στελάρας είχε όλες τις κατακτήσεις ενώ ο Στέλιος...νέκρα;
    Δυσκολεύομαι να το πιστέψω,αν και νομίζω κάπου το έχω ξανακούσει...
    Βέβαια ακαδημαϊκά τα συζητάμε όλα αυτά γιατί αν θυμάμαι καλά
    είσαι ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας,ε;
    Ναι και απόδειξη είναι ότι γνώρισα τη γυναίκα μου 130 κιλά(εκείνη 45) και παντρεύτηκα 140,χειρουργήθηκα 152.Επειδή έχω επαφή με πολύ κόσμο καθημερινά,το βλέπω,αλλά μου το λένε κιόλας όσοι και όσες με ήξεραν και πριν και τα σχόλια είναι 'ναι δε λέω,έγινες σούπερ,ΑΛΛΑ, πριν,τα μαγουλάκια,η γλύκα,δεν ξέρω,άλλαξες,πριν ήσουν καλύτερος!!!...

Page 19 of 35 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast