Results 16 to 30 of 519
-
03-04-2005, 20:20 #16
viola,
δεν είπα πως είχες φανταστεί την αδυναμία! απλά είπα πως αν έτρωγες θρεπτικά σωστά ακόμη και με λιγότερο φαγητό θα ένιωθες ίσως καλύτερα.
Όσο για το θέμα δικαιολογιών, ε εκεί είμαι κι εγώ πολύ καλή!
Και το θέμα της εγχείρησης το σκέφτομαι πολύ σοβαρά...
Γιατί όμως λες να μην το κάνουμε?
- 03-04-2005, 23:51 #17
Originally posted by Oriana35
Γιατί όμως λες να μην το κάνουμε?
εγω τους άντεξα δεν μου φάνηκαν τίποτα....μπροστά στο αποτέλεσμα.....και αφού αντεξα σημαίνει πως και άλλοι σαν και εμενα θα αντέξουν.....
στο λέω αυτό γιατί όλοι ρωτάνε να μάθουν πώς είναι οι πόνοι......
είναι αφόρητοι....αλλά μπορείς να τους συνηθίσεις και να τους ξεπεράσεις....φυσικά ο γιατρός δεν σου λέει τίποτα για αυτούς σε καθησυχάζει πως θα περάσουν αλλά αυτοί παραμένουν...ολα αυτά για ενα χρονικό διαστημα 3 μηνών το πολύ μετά περνάνε και οι πόνοι συνηθίζεις και είσαι σούπερ!
09-04-2005, 02:18 #18
ολα τα καλα παιδια εδω...χαιρομαι
βιολα τι κανεις? εχω πολυ καιρο να σε δω...
χαρηκα πολυ με την προοδο σου....
εγω σε αφησα πολυ περισσοτερα απο 127 κιλα, οποτε και με την τελευταια σου δυσκολια, παλι ελαφρυτερο σε βρισκω
χαιρομαι που δεν τα παρατας, εστω ακομα και γιαυτην την επαφη που ετρεξες να επανακτησεις με την κοινοτητα εδω και να μας ενημερωσεις για την πορεια σου..
μου δημιουργηθηκε μια απορια οσο διαβαζα τα προσφατα νεα και τις συζητησεις σας..
η περιπτωση της επεμβασης (και αυτης που χρειαστηκε μετα)και ολη παραπερα πορεια με το χασιμο τοσων κιλων, ειναι μια πολυ μεγαλη αναστατωση για τον οργανισμο οπως ολοι καταλαβαινουμε...και οχι μονο για τον φοβο καποιας γενικης"αδυναμιας" οπως την περιεγραψες αλλα για πολλους τετοιους ιατρικους λογους (πιεση,κατασταση αιματος και πολλα αλλα...)
ηθελα λοιπον να ρωτησω:
δεν εισαι κατω απο μονιμη παρακολουθηση γιατρου???
και αν ναι, για ποιο λογο επρεπε εσυ να αποφασισεις αν αυτο που χρειαζοταν για την αδυναμια και την αναιμια σου ηταν να ανοιξει ο δακτυλιος και οχι καποια συμπληρωματικα διατροφης η και φαρμακα η και ολα μαζι η και τιποτε??/
δεν θα ηταν πιο ασφαλες για την υγεια σου αλλα και για την πορεια του αδυνατισματος σου να ειχε τον πρωτο λογο ο γιατρος ωστε να μην υπαρχει ο φοβος να κανεις αυθαιρεσιες που μπορει να σε βλαψουν απο αγνοια?
εγω δεν ανησυχω με το πισωγυρισμα σου στα μερικα αυτα κιλα που εβαλες, γιατι βλεπω οτι εισαι αποφασισμενος κι οτι ασχολεισαι συνεχως με το θεμα με αποφασιστικοτητα...
ανησυχω για το κομματι της υγειας σου ομως...ολο αυτο το πανω κατω των κιλων δεν ειναι οτι καλυτερο για εναν οργανισμο που βρισκεται σε μια τετοια δοκιμασια εδω και τοσο καιρο...
σου ευχομαι ολα να πανε καλα και στην συνεχεια οπως εχουν παει και μεχρι τωρα
φιλακια
10-04-2005, 15:42 #19
2sweet2b4go10 σε χαιρετώ.....
και θα απαντήσω αμέσως στην ερώτηση σου....δεν είμαι απο στενή ιατρική παρακολούθηση γιατί η απόσταση απο εκεί που μένω μέχρι την αθήνα που βρίσκεται ο γιατρός είναι 356χλμ....στην αρχή πήγαινα κάθε μήνα..μετά κουράστηκα και αποφάσισα να πηγαίνωφ μια φορα το δίμηνο-τρίμηνο....τελικά το μόνο που κατάφερα είναι να πηγαίνω μια φορά το εξαμ,ηνο πλέον....
οταν έκανα την πλαστική πέρυσι Ιουλιο μήνα ένοιωθα τρομερή αδυναμία και κατόπιν συνεννοησης με το γιατρό αποφασισαμε να ανοίξουμε το δακτύλιο με την προοπτική οτι το Σεπτέμβρη θα πάω πίσω να τον κλείσουμε......αλλά οπως διαβασες πήγα να τον κλείσω 6 μήνες μετά τον Σεπτέμβριο...φαρμακα και βιταμίνες φυσικά και έπαιρνα αλλα όχι για πολύ καιρό.....ίσως για 3-4 βδομάδες όχι παραπάνω......
ο γιατρός μου έδωσε την απόλυτη ελευθερία να διαχείριστώ οπως θέλω τον δακτύλιο...αλλά δεν περίμενε όπως μου είπε στην τελευταία μας συνάντηση να κάνω να πάω 6 μήνες......
15-05-2005, 18:08 #20
πάμε γερά για τα 110! και ποιο κάτω........
έχασα βέβαια το χρονικό μου στόχο......είχα πεί να είμαι κάτω απο τα 100 σε 2 χρόνια απο την εγχείρηση.......
23-06-2005, 18:18 #21
Προσοχή όποιος κάνει εγχείρηση πρέπει να έχει και την κατάλληλη ψυχολογική βοήθεια και υποστήριξη........
ακόμα και αν δεν τα πάει καλά με το χασιμο των κιλών πρέπει να υπάρχει κάποιος που να εξισσοροπεί την ψυχολογική κατάσταση του ατόμου...
σας το λέω για να μην την πατήσετε όπως εγώ.......
14-07-2005, 13:55 #22
POU GINONTAI OI EPEMBASEIS
Geia sas,
eimai kainourgio melos sto forum kai tha hthela na mathw pou prepei na apauthinthw gia na mathw plhrofories gia tis epembaseis pou ginontai sto stomaxi (daktulios, mpaloni, by-pass).
Se poia iatrika kentra 'h klinikes ginontai?
Ginontai kai se nosokomeia?
15-07-2005, 01:01 #23
...............
15-07-2005, 13:59 #24
Poso megalo einai to kostos?
Mhpws kserei kaneis na mou pei?
(parolo pou koitaksa den brhka sugkekrimena pou ginetai tetoiou eidous epembaseis....para mono brhka to thl mias etaireias pou emporeuetai iatrika eidh kai mhxanhmata....o viola pou thn ekane?)
15-07-2005, 16:16 #25
οτι ξερω το εχω μα8ει απο ραντεβου που εκλεισα με αυτους
6500 μαζι με φαρμακα δακτυλιο και νοσοκομειο(τα μισα μπορει να στα δωσει το ταμειο σου αφου 8α το περασεις σαν εσπευσμενο γεγονος αφου πριν το κανεις)
15-07-2005, 16:19 #26
η κεντρικη κλινικη αθηνων στην Ασκληπιου
και και το ιασω τζενεραλ που συνεργαζονται αυτοι...
17-07-2005, 17:30 #27
το κόστος είναι μεγάλο όντως....εγώ την έκανα στην κεντρική κλινική αθηνών αλλά απ'οτι ξέρω την κάνουν και αλλου........πχ ιατρικο κέντρο π.ψυχικού.....
29-08-2005, 18:44 #28
plhrwsa 3.500 euro mono gia to band
ta alla ta kalypse h asfaleia mou.
thn ekana sto Iatriko Psyxikou
27-10-2005, 00:52 #29
29-10-2005, 18:57 #30
Σας παρακαλώ παιδιά πείτε μου αν μπορείτε για τις επεμβάσεις Μπανόνι και Δακτυλίδι.
Είμαι 44 ετών με ύψος 190, βάρος 130 και μεταβολικό σύνδρομο (ζάχαρο κλπ) αλλά και με έμφραγμα στο παρελθόν. Σκέφτομαι αντί να περιμένω το μοιραίο, να κάνω επέμβαση έστω μπαλονιού, αλλά θέλω να μάθω για την νάρκωση. Αλλού βλέπω ότι χρειάζεται ελαφρά νάρκωση (μέθη λέγεται) και άλλοι λένε ότι μπαίνει με γαστροσκόπιο (δηλαδή τοπική νάρκωση) Ο γιατρός που συήτησα μου είπε να΄ρκωση 1/2 ώρας για μπαλόνι κα1 1 ώρα για δακτυλίδι απλό.
Ακόμα θέλω να μάθω για τις παρενέργειες : υπάρχει συχνά έμετος και καούρες στο στομάχι (για το μπαλόνι) γιαυτό δίδουν αντιόξινα?
Στον Δακτύλιο υπάρχουν συχνά έμετοι?
Πιοός είναι ο κίνδυνος της νάρκωσης (παχύσαρκου ασθενούς με πίεση, ζάχαρο ιστορικό εμφράγματος κλπ)?
Πιό άπό τα δύο μπαλόνια είναι το καλύτερο (με αέρα ή με υγρό έγχρωμο?)
Νομίζω ότι λογικά ο πόνος από το φούσκωμα του δακτυλίου είναι αμελητέος μπροστά στον πόνο του λαπαροσκοποικού χειρουργείου.Τι λέτε και οι παθόντες?
Ευχαριστώ σε όσους μου απαντήσουν
GASPE
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή