Results 331 to 345 of 519
-
05-02-2009, 19:22 #331
Και ομως θα μπορουσαμε να κανουμε ενα σωματειο αλληλουποστηριξης. Αλλα θα μου πειτε πουναι ο χρονος ??
Stelio ποτε κανεις την ...κοιλιοπλαστικη αν θυμαμαι καλα? Σε νοσοκομειο,ε??
καλη επιτυχια
Οσον αφορα το Ριο,ετσι μου ερχεται να παω καμμια εκδρομουλα καποια Πεμπτη να παρω μια ιδεα, αλλα να κανω και κατι τελος παντων εποικοδομητικο μεχρι ναρθει η σειρα μου.Οχι τιποτε αλλο,αλλα αν δεν δω φως και απο την ασφαλιστικη μου δεν μπορω να παρω καμμια αποφαση ...Λιγο τα μασανε. Ειδομεν.
- 05-02-2009, 21:33 #332
Originally posted by MARGARET
Και ομως θα μπορουσαμε να κανουμε ενα σωματειο αλληλουποστηριξης. Αλλα θα μου πειτε πουναι ο χρονος ??
Stelio ποτε κανεις την ...κοιλιοπλαστικη αν θυμαμαι καλα? Σε νοσοκομειο,ε??
καλη επιτυχια
Οσον αφορα το Ριο,ετσι μου ερχεται να παω καμμια εκδρομουλα καποια Πεμπτη να παρω μια ιδεα, αλλα να κανω και κατι τελος παντων εποικοδομητικο μεχρι ναρθει η σειρα μου.Οχι τιποτε αλλο,αλλα αν δεν δω φως και απο την ασφαλιστικη μου δεν μπορω να παρω καμμια αποφαση ...Λιγο τα μασανε. Ειδομεν.
Κήλη θα κάνω βασικά και μαζί με αυτή θα κόψουν και ότι περισσέψει,θέλω να δω μόνο αν μπορεί να παραστεί και ο πλαστικός που έχουμε στο νοσοκομείο για καλύτερο αποτέλεσμα.
Στο Ρίο δεν χρειάζεσαι την ασφαλιστική σου αν έχεις δημόσια ασφάλεια,τα πληρώνει όλα εκείνη.Μόνο κερδισμένη θα είσαι άμα πας Πέμπτη,εγώ ακόμη καμμιά φορά ξεχνιέμαι και λέω'τι ήρθαν να κάνουν αυτοί εδώ'γιατί δεν έχω συνηδητοποιήσειότι όλοι αυτοί μπροστά μου ήταν κάποτε σε πολύ άσχημη κατάσταση.
05-02-2009, 21:43 #333
Kαλα εγω οταν μιλουσα για συλλογο,δεν εννοουσα κατι παρομοιο με αυτο που μου γραφεις και το εχω κι εγω υπ' οψιν μου. Περισσοτερο ως ενισχυτικο της ψυχολογιας ολων μας θα τον φανταζομουν και ισως των επομενων μελων που θα ηθελαν καποια ενημερωση.
Τωρα ομως εχω παθει μια πλακα γιατι μπαινοντας σε ενα θεμα του daktylios.gr σχετικα με τις αμοιβες,τα ασφαλιστικα ταμεια κ.λ.π διαβασα για καποιον [Patheod] που χειρουργηθηκε στο Ριο οτι η ασφαλεια του ,του καλυψε το 80% του κοστους της επεμβασης sleeve που εκανε με τον Κο Καλφαρεντζο.Δηλαδη κι εκει λειτουργει το φακελακι?????
05-02-2009, 21:49 #334
Vanilia,
εσυ ειχες καποια πιο προσφατη ενημερωση για το θεμα των αμοιβων στα δημοσια νοσοκομεια, αν εχεις Ι.Κ.Α και φυσικα πληρεις και τις προυποθεσεις για βαριατρικη επεμβαση??
05-02-2009, 22:38 #335
Originally posted by MARGARET
Kαλα εγω οταν μιλουσα για συλλογο,δεν εννοουσα κατι παρομοιο με αυτο που μου γραφεις και το εχω κι εγω υπ' οψιν μου. Περισσοτερο ως ενισχυτικο της ψυχολογιας ολων μας θα τον φανταζομουν και ισως των επομενων μελων που θα ηθελαν καποια ενημερωση.
Τωρα ομως εχω παθει μια πλακα γιατι μπαινοντας σε ενα θεμα του daktylios.gr σχετικα με τις αμοιβες,τα ασφαλιστικα ταμεια κ.λ.π διαβασα για καποιον [Patheod] που χειρουργηθηκε στο Ριο οτι η ασφαλεια του ,του καλυψε το 80% του κοστους της επεμβασης sleeve που εκανε με τον Κο Καλφαρεντζο.Δηλαδη κι εκει λειτουργει το φακελακι?????
05-02-2009, 22:50 #336
Mακαρι να ειναι ετσι γιατι καποτε αυτος ο τοπος και ο λαος θα πρεπει να ξεφυγει απο τα φακελακια.Ας υπαρχουν και οριμενοι που να ειναι φωτεινα παραδειγματα και να αποδεικνυουν οτι η ιατρικη ειναι πανω απ'ολα λειτουργημα.
05-02-2009, 22:56 #337
Επειδή δεν ήξερα τη διαδικασία,τον ρώτησα πόσο θα κοστίσει η επέμβαση και η απάντηση του ήταν:ποια ασφάλεια έχεις; ικα του είπα.Ωράια μου απαντά,η ασφάλεια σου μια χαρά μας καλύπτει για την επέμβαση εφόσον σου δώσουν την έγκριση με τη γνωμάτευση που θα σου στείλω τις επόμενες μέρες'Μόνο,αν αλλάξεις γνώμη,σε παρακαλώ να ενημερώσεις γιατί έχουμε μεγάλη λίστα αναμονής,θα τα πούμε πλέον την ημέρα της εισαγωγής'.
Δεν έχεις παρα να δοκιμάσες να τον ρωτήσεις κι εσύ,πως λέγανε στη διαφήμιση,μια δοκιμή θα σας πείσει;χαχαχ
05-02-2009, 23:07 #338
Ναι συμφωνω οτι ειναι ετσι,αλλα οποιος πει οτι δεν υπολογιζει το οικονομικο νομιζω οτι δεν λει την πασα αληθεια. Για φαντασου να περιμενεις τοσο καιρο και οταν ερθει η ωρα η καλη να σου ζητησουν το φακελακι!!! Τοτε θα πεις μλκς ημουν τοσο καιρο που περιμενα?
06-02-2009, 03:00 #339
Χα,άμα πρόκειται για φακελλάκι,το καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή που πάει το θέμα,κάνει μπαμ και στο τέλος σου σκάνε και το παραμύθι ότι 'ξέρεις καλά τα λέμε αλλά εγώ θέλω τόσα πέρα από αυτά που θα πληρώσει ο φορέας'.Κι αλλού έχει αναμονή σε δημόσια νοσοκομεία που κάνουν τέτοιες επεμβάσεις,όχι τόσο μεγάλη,αλλά το φακελλάκι είναι προαπαιτούμενο και στο ζητάνε από την 1η συζήτηση που θα κάνεις.Είναι άλλο πράγμα σε δημόσιο να στο απαιτούν εξαρχής και τελείως διαφορετικό,να δώσεις από μόνος σου επειδή έτσι έκρινες.Και στο φινάλε,ο Καλφαρέντζος που είναι ο κορυφαίος σε αυτές τις επεμβάσεις,θα είχε και μία δικαιολογία ότι'ξέρεις είμαι η κορυφή και θεωρώ ότι αυτά που δίνει το ικα είναι λίγα μπροστά σε αυτά που έκανα για να μπορώ σήμερα να κάνω αυτές τις επεμβάσεις(φυσικά δεν τον έπιασε κανένα γιατρό από το αυτί κανένας να πάει στο δημόσιο,μόνος του το επέλεξε) 'και αντί να το κάνει αυτός,το κάνουν άλλοι που είναι εκπαιδευμένοι από αυτόν(χωρίς να σημαίνει ότι είναι χειρότεροι γιατροί)και όσο να ναι,ο κάθε 'δάσκαλος' στο είδος του,δύσκολα ξεπερνιέται παρά μόνο από ένα άλλο δάσκαλο.Έχω 1 φυλλάδιο που περιγράφει τα μπαι πας και έχει 3 εκδοχές,1η κτά marceau,2η κατά scopinaro(γιατροί πρωτοπόροι που εφάρμοσαν τις αντίστοιχες τεχνικές) και η τρίτη...μάντεψε ποιου...
06-02-2009, 21:01 #340
Originally posted by NADINE
Ramira μου,άντε με το καλό! SLEEVE αν θυμάμαι καλά,ε; Ο Στέλιος έκανε άλλη επέμβαση,
οπότε να έχεις υπόψιν σου πως λογικά κάποια πράγματα θα είναι διαφορετικά σ'εσένα...
Αντιλαμβάνομαι την αγωνία σου,αλλά είναι σχετικά ανώδυνα όλα...μη φοβάσαι!
Σημασία έχει να πάνε όλα καλά και επιτέλους να βρεις την οριστική λύση στο πρόβλημα σου!
Ενημέρωσε μας για την τελική ημερομηνία,πώς αισθάνεσαι εντωμεταξύ...ό,τι χρειαστείς,εδώ είμαστε!
οταν τοσα χρονια εισαι σε μια σταθερα ασχημη κατασταση και θα ευχοσουν τα πραγματα να ηταν διαφορετικα και ξαφνικα ξερεις οτι τα πραγματα θα αλλαξουν και θα ειναι ολα διαφορετικα, αισθανεσαι παραξενα και χαιρεσαι με αυτο.... ε που να μην εχεις αγωνια??...???...
κ εγω ευχομαι να πανε ολα καλα!!!! να πω την αληθεια αν δεν ειχα διαβασει τοσες μαρτυριες εδω μεσα δεν θα το πιστευα!!!! χαρη σε σας το κανω!
α την κυριακη εχω ραντεβου (ελπιζω για τελευταια φορα) για να κλεισουμε (παλι ελπιζω) ημερομηνια!
και να σου πω και κατι αλλο? ο ενθουσιασμος μου υπερνικαει τον φοβο μου...
αλλα...... ειναι αληθεια οτι δεν χανεις ολο το βαρος σου?
06-02-2009, 21:13 #341
Originally posted by basia
ειμαι πολυ αγχωμενη, ασε που εχω προβλημα με τους συγγενεις μου που δεν θελουν να το κανω γιατι φοβουνται, και με ριχνουν και μενα
κατα τα αλλα περιμενω την ωρα και την στιγμη να γυρισω σελιδα..........
και να σου πω την αληθεια δεν θα το πω σε κανεναν γιατι κανενας δεν θα συμφωνησει και ολοι θα εχουν κατι να πουν.. και δεν χρειαζεται και μπορεις να το κανεις μονη σου... αρκει να κοψεις το φαγητο... να κανεις γυμναστικη.... ειναι επικυνδινο... τζαμπα λεφτα... μπλα μπλα μπλα και χιλια δυο αλλα. ολα ευκολα ακουγονται... αλλα δεν ειναι!!! εσυ ξερεις καλυτερα τον εαυτο σου! βασικα να αξιζει και τον κοπο ε? ειναι μερικοι ανθρωποι που ειναι 70 κιλα και θελουν να κανουν επεμβαση.. εκει χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο!
06-02-2009, 21:53 #342
Ramira,
σου νευχομαι γρηγορα να εχεις την ημερομηνια που θε γινη το χειρουργειο για να ηρεμησεις απο αυτην την εκκρεμοτητα.Να δεις οτι θα εχεις τελειως διαφορετικη ψυχολογια αμεσως μετα.Γιατι θα ειναι η αρχη του ονειρου,η αρχη μιας νεας ζωης κυριολεκτικα απαλλαγμενης απο βαρη. Και μ'αυτην την αισιοδοξια και την δυναμικη να πας στο χειρουργειο.Ολα θα πανε τελεια...
Περιμενουμε τα νεα σου.
06-02-2009, 22:00 #343
αχ μακαρι...... με ανεβαζεις τωρα! η φαση ειναι οτι οταν το σκεφτομαι (το πως θα γινω και οτι θα ειμαι οπως ονειρευομουν) με πιανω ασυναισθητα να χαμογελαω... παντως αν καποτε τα καταφερω, εγω θα βαλω φωτο με το πριν και το μετα!!!!! και εγω θα το χαιρομαι αλλα πιστευω οτι θα βοηθησω κι'αλλους που σκεφτονται να κανουν κατι τετοιο!
07-02-2009, 06:51 #344
basia,ξημερώνει η σημαντική σου μέρα!
Ελπίζω να ξυπνάς με χαμόγελο και αισιόδοξη διάθεση,πέρα από την αναμενόμενη αγωνία...
Πολύ καλή σου επιτυχία!Όλα να πάνε κατ'ευχήν και να έχεις γρήγορη κι ανώδυνη ανάρρωση!
Η σκέψη μας κι η προσευχή μας είναι σήμερα μαζί σου!Περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου!Φιλάκια πολλά!
12-02-2009, 13:07 #345
Καλησπέρα παιδιά! και εγω έχω ήδη δει τον κο Γαβριήλ και τον κο Σκρέκα και την επόμενη εβδομάδα έχω ραντεβού με τον κο Μενενάκο και τον κο Μπούτολα. Έχει κανείς κάποια πληροφορία να μου δώσει για τους γιατρούς? Λίγο πολύ ο κος Γαβριήλ με τον κο Σκρέκα είπαν τα ίδια πράγματα. Τώρα για τους άλλους δεν ξέρω ακόμα. Θα σας πω την άλλη εβδομάδα.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή