Εγχείριση για την αντιμετώπιση Παχυσαρκίας - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 35 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast
Results 391 to 405 of 519
    Senior Member
    sorry που ειμαι λιγο ξεκαρφωτη αλλα εχω ενα προβλημα κ δν θελω ν'ανοιξω αλλο topic...

μπορει ν'ακουστει χαζο αλλα τελευταια με απασχολει πολυ....

εχω βαλει δαχτυλιδι κ αυτο απο το οποιο μου το ρυθμιζει ο γιατρος ειναι στο στερνο..στην αρχη δν φαινοταν κ χρειαζοταν να πιεσω για να το πιασω..πλεον ομως φαινεται παρα πολυ κ ειναι σαν να πεταγεται κατι..εντελως αντιαισθητικο....υπαρχεο τροπος να το καλυψω??δν θελω να μπω στη διαδικασια ν'αφαιρεσω το δακτυλιο αλλα δν θελω ν'απολογουμαι στον καθενα για το παρελθον μου..
    Θα μου πειτε οι ραγαδες κ το χαλρο δερμα δν σ'απασχολουν κ κολλησες σ'αυτο?? κ εγω αυτο ελεγα αλλα πραγματικα μ'ενοχλει...

Senior Member
    Ναι,είναι από τις αναμενόμενες συνέπειες του αδυνατίζω με δακτύλιο,Σαμάνθα μου,αυτή...
    Τώρα στο στέρνο δεν μπορώ να τη φανταστώ τη βαλβίδα να πετάγεται...Για στομάχι μόνο ξέρω...
    Δεν καλύπτεται από το στηθόδεσμο;Φαντάζομαι κάπως θα κρύβεται εκεί σε αντίθεση ίσως με το στομάχι...
    Δε νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο χειρουργείου,όπου δε θα σου βγάλουν τον δακτύλιο,αλλά θα την μετατοπίσουν.
    Αλλά καλύτερα να το συζητήσεις με το γιατρό σου αυτό.Μόνο εκείνος μπορεί να έχει μια υπεύθυνη απάντηση για την περίπτωση σου.

Senior Member
    Originally posted by MARGARET

Αλλη προταση....βαλε ενα dvd με Αυλωνιτη η Βασιλειαδου πριν πεσεις για υπνο!!!!!!!!!!!
    Τώρα για να καταλάβω...Αυτή είναι πρόταση για ΑΠΟΦΥΓΗ εφιαλτών;
    Ή μήπως στα πλαίσια της ομοιοπαθητικής θεραπείας,πονάει κεφάλι-κόβει χέρι-ξεχνάει πονοκέφαλο;

Senior Member
    Ναι φυσικα προταση ειναι,γιατι οσο πιο χαλαρος και ευδιαθετος πεσεις για υπνο,τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να δεις αν μη τι αλλο ενα ευχαριστο ονειρο!!!!!
    Οσο για τον Αυλωνιτη και τη Βασιλειαδου θα ηταν δικη μου επιλογη,ο καθενας ας επιλεξει αυτο που τον κανει να γελασει η τεσπα να ειναι αποκτησει ακομη καλυτερη διαθεση.

Senior Member

Ναι φυσικα προταση ειναι,γιατι οσο πιο χαλαρος και ευδιαθετος πεσεις για υπνο,τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να δεις αν μη τι αλλο ενα ευχαριστο ονειρο!!!!!
    Χμ...Τρόποι για να πέσεις χαλαρός και ευδιάθετος για ύπνο...χμ...
    Κάτι σαν να έρχεται στο νου μου...αλλά θέλει και μια ευγενική χορηγία...
    Θα περάσουν κάτω στην οθόνη σας σε λίγο τα τηλέφωνα μας για κάθε ενδιαφερόμενο...καταθέτη

Member
    πλακα πλακα δεν ειναι ασχημη ιδεα... πραγματικα ξεχνιεσαι!!!!!!

Senior Member
    Το βραδυ αργα συνηθως παιζει το καναλι fashion εαν δεν κανω λαθος,
    ε! οποτε εβλεπα ολα αυτα τα μοντελα μου κοβοταν η ορεξη μαχαιρι και επεφτα για υπνο πινοντας τσαγακι μονο!!
    Κανει δουλεια.

Senior Member
    Τσαγακι και μαλιστα χωρις ζαχαριτσα!! Οχι βρε δεν θελουμε να μοιασουμε σε αυτες που ειναι πετσι και κοκκαλο.Ας ας μεινει εστω και λιγο κρεατακι!

Member
    kathrine να σου κανω μια ερωτηση? μενεις εξω απο την θεσσαλονικη?

Senior Member
    Θα περάσουν κάτω στην οθόνη σας σε λίγο τα τηλέφωνα μας για κάθε ενδιαφερόμενο...καταθέτη

Κι εγω νομιζα οτι σε αλλη ευγενικη χορηγια οτι αναφεροσουν......????????????????

Senior Member
    Ισως μετα το Πασχα ν'ανεβω Θεσσαλονικη.Θα βρισκεται εκει κανεις η θα την εχετε κοπανισει ολοι??

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Κι εγω νομιζα οτι σε αλλη ευγενικη χορηγια οτι αναφεροσουν......????????????????
    Πάντως, τσαγάκια με μέλι,μπυζάμες ριγέ,μάλλινη γκρι κάλτσα και καρό κουβερτούλα στα πόδια δεν είχα κατά νου...
    ʼμα βγάλεις όλα τα παραπάνω και κρατήσεις μόνο το μελάκι,τότε ίσως κάτι να κάνουμε...Για τα άλλα,δεν έχω ιδέα...

Senior Member
    Originally posted by Ramira
    kathrine να σου κανω μια ερωτηση? μενεις εξω απο την θεσσαλονικη?
    Σου εστειλα u2u.

Member
    χωρις να θελω να αποθαρυνω κανεναν, νομιζω οτι εχω καποιο προβλημα! με το που εβγαλα το σωλινακι και αρχισα τις κρεμες... δεν μπορω να φαω, εχω συχνα τασεις και κανω εμμετους (ασχετα με του που δεν εχω να βγαλω τιποτα) κυριως αμα βαλω κατι στο στομαχι μου, ακομα και ο γιατρος δεν ξερει γιατι να συμβαινει αυτο, μου κοτσαρε ξανα αυτη την απαισια αντιβιωση και τελειωσε! δεν ξερω τι να κανω, ακομα δεν εχω φαει.... ειχε κανεις παρομοιο προβλημα να με βοηθησει? ειναι αναγκη, αρχιζω και φοβαμαι μηπως κατι δεν παει καλα με εμενα! επισης καθε γουλια που πινω εχω ενα γουργουριτο στον οισοφαγο μου... αερα... που στην τελικη δεν βγαινει.. τον νιωθω να ανεβαινει αλλα μεχρι εκει...

Senior Member
    μηπως τρως γρηγορα? προσπαθησε να τρως οσο πιο αργα γινεται κρεμες σουπες και γιαουρτια μονο. και νερο σιγα σιγα. και εγω το ενιωθα αυτο που νιωθεις με το γουργουριτο. ειναι δυσκολη η αρχη μην απογοητευεσαι.
    και εγω μετα απο 2 μηνες sleeve με το ζορι μπορω να φαω τρεις μπουκιες φαγητο. αλλα οι σουπες και οι κρεμες μου καθονται καλα

Page 27 of 35 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast