Εγχείριση για την αντιμετώπιση Παχυσαρκίας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 35 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 519
    Senior Member

Senior Member
    Originally posted by bera
    den eiparxei kapios pou na ekane na mou pei an poneso ota mou ton fouskosoun
    twra eida thn erwthsh sou!
    OXI den ponaei ka8olou! den 8a to paromoiaza oute me to tsimphma mias velonas!

Senior Member
    Originally posted by gaspe
    Σας παρακαλώ παιδιά πείτε μου αν μπορείτε για τις επεμβάσεις Μπανόνι και Δακτυλίδι.
    Είμαι 44 ετών με ύψος 190, βάρος 130 και μεταβολικό σύνδρομο (ζάχαρο κλπ) αλλά και με έμφραγμα στο παρελθόν. Σκέφτομαι αντί να περιμένω το μοιραίο, να κάνω επέμβαση έστω μπαλονιού, αλλά θέλω να μάθω για την νάρκωση. Αλλού βλέπω ότι χρειάζεται ελαφρά νάρκωση (μέθη λέγεται) και άλλοι λένε ότι μπαίνει με γαστροσκόπιο (δηλαδή τοπική νάρκωση) Ο γιατρός που συήτησα μου είπε να΄ρκωση 1/2 ώρας για μπαλόνι κα1 1 ώρα για δακτυλίδι απλό.
    Ακόμα θέλω να μάθω για τις παρενέργειες : υπάρχει συχνά έμετος και καούρες στο στομάχι (για το μπαλόνι) γιαυτό δίδουν αντιόξινα?
    Στον Δακτύλιο υπάρχουν συχνά έμετοι?
    Πιοός είναι ο κίνδυνος της νάρκωσης (παχύσαρκου ασθενούς με πίεση, ζάχαρο ιστορικό εμφράγματος κλπ)?
    Πιό άπό τα δύο μπαλόνια είναι το καλύτερο (με αέρα ή με υγρό έγχρωμο?)
    Νομίζω ότι λογικά ο πόνος από το φούσκωμα του δακτυλίου είναι αμελητέος μπροστά στον πόνο του λαπαροσκοποικού χειρουργείου.Τι λέτε και οι παθόντες?
    Ευχαριστώ σε όσους μου απαντήσουν
    GASPE
    gia ton an mporeis na yposteis xeirourgeio me istoriko emfragmatos den to xerw. Mono o giatros sou mporei na to pei! oso gia to mpaloni h proswpikh mou apopsh einai pws einai petamena lefta/xronos/kopos! enas filos mou pou to ekane, eixe synaixeia emetous! kai den krataei panw apo 3 mhnes giati xefouskwnei! 8a koitaga mono gia daktylio sthn periptwsh sou!
    Kalh Epityxia!

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by bera
    geia esu pou thn ekanes egw sto ippokrateio
    iatriko psyxikou

Junior Member
    καλη χρονια σε ολους! ειμαι η γιαννα και ενδιαφερομαι να κανω την εγχειρηση δακτυλιου. . οποιος μπορει να μου δωσει πληροφοριες για γιατρους. . ευχαριστω

Senior Member
    Originally posted by gianna2177
    καλη χρονια σε ολους! ειμαι η γιαννα και ενδιαφερομαι να κανω την εγχειρηση δακτυλιου. . οποιος μπορει να μου δωσει πληροφοριες για γιατρους. . ευχαριστω
    ο γιατρός μου ήταν ο *********, αν πάρεις τηλ. στο Ιατρικό Ψυχικού νομίζω θα σου δώσουν τα τηλέφωνα του.

Junior Member
    ευχαριστω πολυ bionic!!

Senior Member
    μπραβο bionic!
    δωστε κανενα τηλ για οποιον εχει προβλημα να ρωτησει.

Senior Member
    ο δικός μου γιατρός είναι ο ******** και διευθυνση *********

Senior Member
    μπραβο και σε εσενα voila!
    δωστε τηλεφωνα και σωστε..
    ο καθενας ας παρει τηλ τον καθε γιατρο και ας βγαλει συμπερασματα
    πρεπει το φορουμ να γινει λιγο πιο χρησιμο για αυτους που ψαχνουν να μαθουν..

Senior Member
    Originally posted by lakis
    μπραβο bionic!
    δωστε κανενα τηλ για οποιον εχει προβλημα να ρωτησει.

Senior Member
    Originally posted by lakis
    μπραβο και σε εσενα voila!
    δωστε τηλεφωνα και σωστε..
    ο καθενας ας παρει τηλ τον καθε γιατρο και ας βγαλει συμπερασματα
    πρεπει το φορουμ να γινει λιγο πιο χρησιμο για αυτους που ψαχνουν να μαθουν..
    είχα μιλίσει και με τον Κασαπίδη στην Κεντρική Κλινική για τοποθέτηση μπαλονιού, είναι κορυφαίος γαστρεντερολόγος. και με άλλον έναν επίσης στην Κεντρική κλινική για τον δακτύλιο αλλά δεν θυμάμαι τώρα το όνομα του, θα ρωτήσω και θα ξαναγράψω.

Πάντως από τότε που ήρθες σε αυτό το φόρουμ Lakis πήρε λίγη ζωή ξανά, κάποια στιγμή είχα απελπιστεί ότι γράφω μόνος μου.

Senior Member
    Originally posted by viola17583
    ο δικός μου γιατρός είναι ο Σωτήρης Γαβριήλ και το τηλ είναι 210 3600413 και διευθυνση ζαλοκωστα 4 συνταγμα...
    αυτός δεν είναι που εισάγει τα Band από την Γαλλία? δεν έχει έναν αδερφό που είναι πλαστικός χειρουργός?

Senior Member
    Originally posted by bionic
    Originally posted by viola17583
    ο δικός μου γιατρός είναι ο Σωτήρης Γαβριήλ και το τηλ είναι 210 3600413 και διευθυνση ζαλοκωστα 4 συνταγμα...
    αυτός δεν είναι που εισάγει τα Band από την Γαλλία? δεν έχει έναν αδερφό που είναι πλαστικός χειρουργός?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ TO ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ BIONIC!
    ΔΕΝ ΤΣΕΚΑΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΛΛΑ MONO THN ''ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ'' AΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟ ΠΡΙΝ ΜΠΩ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ SITE TOY FORUM ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ Η ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΝΕΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ COPY PASTE ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ-ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο VOILA ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΙΣΩΣ..
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Page 3 of 35 FirstFirst 1234513 ... LastLast