Εγχείριση για την αντιμετώπιση Παχυσαρκίας - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 35 FirstFirst ... 2432333435 LastLast
Results 496 to 510 of 519
    Senior Member
    Ξεκίνα διατροφή και δώσε μια καταληκτική ημερομηνία στον ευατό σου που θα περιμένεις αν έχεις αποτελέσματα.Μετά από εκεί,μόνο το χειρουργείο μπορεί να βοηθήσει μέχρι ενός σημείου.Δεν ξέρω τι θα πει ο γιατρός με τόσο ποτό,αλλά με το μπαι πας,δεν μπορείς να πιεις(άσε που θα σου δίνει και θερμίδες ότι πιεις)γιατί κατευθείαν 0ειδικά το πρώτο διάστημα-θα σε πιάνει 'μέθη' επειδή πάει πολυ πιο γρήγορα στο έντερο.Ίσως να είναι και βοηθητικός μηχανισμός να το κόψεις.Το κακό είναι ότι είσαι πολύ μικρή και αρκετά κιλά.Κατά κανόνα δεν μένουμε στα ίδια κιλά,αλλά αυξανόμαστε,οπότε είσαι στο μεταίχμιο.Αν τώρα δεν κάνεις κάτι με μακροχρόνια αποτελέσματα,το χειρουργείο θα είναι σύντομα το επόμενο βήμα σου.

Γεια σου Χριστίνα , γιατί πίνεις τόσο πολύ 19 χρονών κοπέλα ? :shocked2:
    Όσο και να μη σε πειράζει όπως νομίζεις η ζημιά γίνεται εσωτερικά και δε το καταλαβαίνεις , με τόσο πολύ ποτό στομάχι συκώτι νεφρά είναι συνεχώς πάνω από τα όρια τους , έχουμε και το πάχος που από μόνο του και αυτό δημιουργεί προβλήματα στα όργανα μας ,του δίνεις να καταλάβει και με το ποτό, και γίνεται το σύστημα νεροπλημύρα εκεί μέσα !!

Αν καπνίζεις κιόλας είμαστε 3 στα 3 , εγώ είμαι παχύσαρκος και καπνίζω 2 στα 2 ,έπινα μικρός πάρα πολύ ,άλλα το έκοψα μαχαίρι από τη μια στιγμή στην άλλη , και ήταν η μόνη εξάρτηση που μπόρεσα να κόψω στη ζωή μου, και μετράω 20+ χρονάκια καθαρός από ποτό, (1-2 μπύρες το μήνα και αυτές μέχρι να της πιω ζεσταίνονται και στο τέλος της αφήνω)

Μη το υποτιμάς το θέμα του ποτού γιατί μπορεί να γίνει μια πάρα πολύ επικίνδυνη εξάρτηση. Στο σημείο που νομίζεις ότι δε το έχεις ανάγκη εκεί είναι και η παγίδα.

για τα κιλά τώρα , και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να πάρεις της αποφάσεις σου , για να πάρεις όμως αποφάσεις πρέπει πρώτα να παραδεκτής ότι υπάρχει πρόβλημα και μέχρι ποιο σημείο είσαι διατιθέμενη να φτάσεις ώστε να απαλλαχτείς από αυτό.

Πριν φτάσεις στης επεμβάσεις πρέπει πρώτα να κάνεις αρκετές πραγματικές φιλότιμες προσπάθειες να επιτύχεις απώλεια βάρους από μόνη σου , μέσο μιας σωστής διατροφής και αν δεις ότι τα καταφέρνεις και χάνεις βάρος και το διατηρείς συνέχισε , μόνο αν δε μπορείς με τίποτε να ακολουθησεις μια διατροφή και δε μπορείς να χάσεις έτσι βάρος ,και δεις ότι με τον καιρό το βάρος σου αυξάνεται αντί να μειώνετε τότε έχει έρθει η ώρα να σκεφτείς να ψάξεις για μια επέμβαση.
    ʼλλα όπως σου είπαν και τα παιδιά πιο πάνω , βαριατρικες επεμβάσεις και πολύ ποτό δεν πάνε μαζί . ξεκινά από τη μείωση/σταμάτημα του ποτού ,και προχώρα με τη μείωση των κιλών .

αν δεις ότι δε μπορείς μόνη σου να καταφέρεις κάτι , η γνώμη μου είναι να πάρεις ιατρική βοήθεια.
    Καλή επιτυχία σου εύχομαι και στα 2.

Senior Member
    Καλωσήλθες Χριστίνα!
    Θεωρώ πως πριν κάνεις μια προσπάθεια να αντιμετωπίσεις το βάρος σου πρέπει να σταματήσεις την κατάχρηση του αλκοόλ. Μπορεί τώρα να μη σου φαίνεται κάτι τραγικό αλλά πίστεψέ με η γραμμή που διαχωρίζει το "γερό ποτήρι" από τον αλκοολικό είναι πολύ λεπτή. Ίσως θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό να σε βοηθήσει σε αυτή σου την προσπάθεια. Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Senior Member
    8 χρόνια!!!

Originally posted by viola17583
    8 χρόνια!!!
    Τι 8 χρόνια ?? 8 χρόνια παχύσαρκη , 8 χρόνια επιτυχίας μετά από χειρουργείο , 8 χρόνια αποτυχίας μετά από χειρουργείο , 8 χρόνια επιτυχίας μετά από διατροφή , 8 χρόνια αποτυχίας μετά από διατροφή, 8 χρόνια που δε πίνεις αλκοόλ ????

Πες μας πιο αναλυτικά. Ηλικία, ύψος ,αρχικό βάρος ,τωρινό βάρος, τρόπος αντιμετώπισης , η εμ πάση περιπτώσει τι άλλο έχει γίνει σε 8 χρόνια.??

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    boldoza αν κοιταξεις στα πρώτα ποστ του φόρουμ θα βρεις τον βιόλα Χαίρομαι πολύ που όλα σου πήγαν καλά και χα'ιρεσαι την νέα σου ζωή! :roll::roll:

Senior Member
    Κολλησε πάλι....

Senior Member
    Καταρχήν να πω συγχαρητήρια viola! Wow 8 χρόνια!!!! Σίγουρα θα ήσουν από τους πρώτους που έκαναν επέμβαση στην Ελλάδα! Αν θέλεις μπορείς να μας πεις πώς είναι τα πράγματα μετά από τόσα χρόνια? Δε βλέπουμε συχνά τέτοιους "βετεράνους" στο φόρουμ οπότε κάθε συνεισφορά που θα κάνεις θα είναι ανεκτίμητη!
    Αποστόλη ο viola έχει κάνει δακτύλιο το γράφει στην αρχή των post του.

Δε γνώριζα τι έκανε.

Αν έχει την όρεξη ας μας πει μερικά πράγματα για το παρόν , πως είναι τώρα πόση απώλεια έχει , πως είναι η καθημερινότητα μετά από 8 χρονιά δακτύλιο. πως νιώθει πλέων.

Και συγχαρητήρια που τα κατάφερε..

Senior Member
    καλημέρα σας...
    εχω κάνει δακτύλιο και γαστρικο μπaι πας πριν απο 8 χρόνια....ειμαι περίπου 120 κιλα πλέον σταθερά και ζω μια κανονική ζωή...το μονο που προς το παρον με ενοχλεί είναι η χαλάρωση λόγω χάσιμου πολλών κιλών αλλά την παλεύουμε με γυμναστήριο.
    εχω χάσει 188-120 =68 κιλά αλλα το ευχάριστο ειναι οτι έχω παραμείνει σταθερός στα κιλα μου εδω και 3 χρόνια.
    Η καθημερινότητα μου ....πάντα προσέχω οτιδήποτε και να φάω λογω βουλιμίας....και φυσικά χτυπάω καμπανάκι στον εαυτο μου οταν πάει να ξεφύγει σε θέματα φαγητού πολλών θερμίδων.....

Η μεγάλη ανάταση φυσικά και είναι η ψυχολογική....η αναγνώριση της προσπαθειας σου συναντιέται παντου....απο ένα χαμόγελο απο ενα ατομο αντίθετου φύλλου μεχρι και την χαρα της αγοράς ενός t-shirt απο την βιτρίνα μαγαζιού που μέχρι πριν απο λιγο καιρό ήταν αδιανόητο οτι θα μπορούσε να συμβεί....

Η μεγαλύτερη απόλαυση: .................................................. ................................... οταν φτάσετε στο σημείο μου θα το συμπληρώσετε εσείς εγω πάντως εχω βρεί το δικο μου..... s e x ........................

Senior Member
    viola συγχαρητήρια για την εντυπωσιακή σου απώλεια και φυσικά για το γεγονός ότι έχεις μια κανονική ζωή! Αυτός είναι ο σκοπός όλων μας πιστεύω.
    Χμμμμ συνδυασμός δακτυλίου και by-pass αν κατάλαβα καλά έτσι? Τη συγκεκριμένη τεχνική από ό,τι ξέρω τη χρησιμοποιεί συγκεκριμένη ομάδα γιατρών σε ιδιωτική κλινική. Αν θες μπορείς να μας πεις ποιο κομμάτι κατά τη γνώμη σου έπαιξε ποιο καθοριστικό ρόλο στην απώλεια των κιλών σου? Ο περιορισμός του δακτυλίου ή η "ασφάλεια" της παράκαμψης?

Member
    Παιδια γεια σας κι απο μενα
    Εχω μπει σε μια διαδικασία να σκεφτομαι σοβαρα να βαλω δακτυλιο
    Αν μπορει καποιος που το έχει βαλει αρκετο καιρο να μιλησει μαζι μου εστω στο τηλεφωνο να μου πει ακριβως τι γινεται γιατι εχω τρελλαθει λιγακι!
    Σας ευχαριστω πολυ!!!

Senior Member
    Φίλε goa316 έχεις u2u. Ελπίζω να λυθούν οι όποιες απορίες σου. Και.. ψυχραιμία!

Junior Member
    to idio kai ego,. meta apo xronia prospathias to skeftomai sovarotata kai omologo oti fovamai poli tin epemvasi. oyte kai xero ti na kano. "mprosta na kano skiazomai, piso na kano tremo"

Junior Member
    arx_pro αν βρεις έναν καλό γιατρό και είσαι αποφασισμένος/η πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι!

Page 34 of 35 FirstFirst ... 2432333435 LastLast