Results 106 to 120 of 519
-
22-02-2006, 02:13 #106
Λάκη, είδα όλα τα site αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο Σλιιβ κλπ, Φαντάζομαι είναι είναι πειραματική επέμβαση.
Για παλιούς ασθενείς με δακτύλιο δεν έχω βρεί κανένα. Είναι ξέρεις και θέμα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θέλει προσοχή για να μή έχει μπλεξίματα. Πρίν από 6-8 χρόνια είδα κάποιο γνωστό μου (μάλιστα γιατρό) που ήταν πάρα πολύ παχυς ΒΜΙ 40-45+ από ότι υπολογίζω, να έχει αδυνατίσει φοβερά και μου είπε οτι έβαλε δακτύλιο αλλά μετάαπό 1-2 χρόνια τον είδα σε χειροτερα χάλια από ότι παλιά και μου είπε οτι η εγχείρηση δεν πέτυχε μάλον του γλίστρισε ο δακτύλιος. ίσως δεν τον ράβανε τότε στο στομάχι. Τωρα μετά το ράψιμο και τις συμφύσεις που θα γίνουν μετά από ένα χρονικό διάστημα νομίζω θα είνα δύσκολο να μετακινηθεί.
Φιλικά
Gaspe
- 22-02-2006, 07:28 #107
Όχι, η εγχείρηση κατά Sleeve δεν είναι ούτε καινούργια ούτε πειραματική,
πάντως ούτε στην Αμερική ούτε στην Ευρώπη είναι διαδεδομένη, μάντεψε το γιατί...
έγραψες: "Είναι αδύνατο σε όλους όσους έχουν παραπάνω κιλά να μην έχουν ενοχλήματα στο στομάχι (καούρες) μετά από βαρύ βραδινό φαγητό, αυτό λέγεται γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση των υγρών του στομάχου
μέχρι εδώ σωστά, να διορθώσω μόνο πως ΔΕΝ ισχύει για όλους τους παχύσαρκους αυτό
έγραψες: "λόγο κήλης του διαφράγματος του οισοφάγου Είναι πολύ συχνό φαινόμενο σε όλους τους παχύσαρκους"
Αυτό είναι ΛΑΘΟΣ, η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (καούρες) δεν είναι προιόν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ λόγω της νόσου Barratt..
ούτε ΟΛΟΙ όσοι έχουν καούρες έχουν την νόσο Barratt.
σχετικά με την εγχείρηση κατά Sleeve:
------------------------------------------------
http://www.lap-surgery.com/en/morbid_sleeve.htm
http://www.columbiasurgery.org/divis...al_sleeve.html
http://www.columbiasurgery.org/divis...rgical_ob.html
σχετικά με την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (Gastroesophageal Reflux Disease):
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.heartburnhelp.com/
σχετικά με το πρόβλημα που ανέφερες στον οισοφάγο, Barrett's esophagus:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.gicare.com/pated/ecdgs40.htm
ποιοι μπορούν ή δεν μπορούν να βάλουν δακτύλιο που μάλλον τελικά επιβεβαιώνει αυτό που σου είπε ο γιατρός στην Κρήτη..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.lap-band.com/risk.html
επίσης γράψατε:
gaspe: Λόγω τις εμπορικότατας της επέμβασης και του υψηλού κόστους όλοι οι γιατροί θα την έκαναν
lakis: ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ?
δεν συμφωνώ με αυτό που γράφεις gaspe..
δηλαδή γιατί να την έκαναν? για την ψυχή της μάνας τους? κι εσύ άμα δουλέψεις θέλεις να πληρωθείς..
ούτε πιστεύω πως οι γιατροί που κάνουν αυτή την επέμβαση κυνηγάνε τους πελάτες με το ντουφέκι κι έχουν ανάγκη
ένα ακόμα χειρουργείο για να βγάλουν λευτά.. δαίμονες κυνηγάμε?
στην τελική εμείς το χουμε το πρόβλημα και θέλουμε να γίνουμε καλά και αυτοί έχουν τον τρόπο..
άμα είναι για να αγοράσουμε καινούργιο αμάξι δεν τα υπολογίζουμε τα λευτά μόνο για την υγεία μας
τα σκεφτόμαστε και οι γιατροί δεν γεννήθηκαν με καταθέσεις στις τράπεζες από την δουλειά τους ζουν.
συμπέρασμα: με ένα πρόχειρο ψάξιμο στο Internet νομίζω πως δεν μπορείς να βάλεις δακτύλιο
αλλά εγώ δεν είμαι γιατρός.
η προσωπική μου γνώμη είναι πως για 30 κιλά να μην κόψεις το στομάχι σου.
23-02-2006, 00:10 #108
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
ΝΑΙ ΓΙΑ 30 ΚΙΛΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙ
ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
10-03-2006, 23:46 #109
19/03 συμπληρώνω 3 χρόνια.....
γυμναστική...γυμναστική...γυ μναστική....
αυτός είναι ο νέος μου στόχος....απο 187...είμαι 110 και συνεχίζουμε για απώλεια πόντων...
11-03-2006, 01:12 #110
Συγχαρητήρια για την 3η σου επέτειο! και τα -77 κιλά!
Time flies όταν περνά ευχάριστα η ζωή!
(με μπουζούκια και με τρέλλες και με όμορφες κοπέλες)
11-03-2006, 09:55 #111
Originally posted by viola17583
19/03 συμπληρώνω 3 χρόνια.....
γυμναστική...γυμναστική...γυ μναστική....
αυτός είναι ο νέος μου στόχος....απο 187...είμαι 110 και συνεχίζουμε για απώλεια πόντων...
19-03-2006, 14:15 #112
3 χρονια....κλαψ....
19-03-2006, 14:56 #113
Τωρα ειδα το thread και τις φωτογραφιες σου. Ειδικα αυτην μετα την εγχειριση...Ενοιωσα πως ειμουν εγω! Ορος, 2 παροχετευσεις με σωληνακια + αλλη μια στα πλευρα μου. Ποοοοοοο Περασαν ηδη 2 μηνες απο την εγχειρηση.
Θα σε φτασω...που θα παει! χεχεχε
25-03-2006, 20:24 #114
Πληροφορίες
Θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με την επέμβαση δακτυλίου. Είμαι 27 χρονών και 165 κιλά. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για το κόστος της επέμβασης και αν καλύπτεται απο κάποιο ταμείο;
25-03-2006, 20:53 #115
Originally posted by sparasta
Θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με την επέμβαση δακτυλίου. Είμαι 27 χρονών και 165 κιλά. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για το κόστος της επέμβασης και αν καλύπτεται απο κάποιο ταμείο;
07-04-2006, 11:49 #116
Παιδιά καλημερούδια σας !
Χθές έκανα την πρώτη μου επίσκεψη στο κέντρο ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, πήγα με σιγουριά και αυτοπεποίθηση συνοδευόμενη από την καλύτερη μου φίλη που μετρά 11 μήνες με δακτυλίδι και με απώλεια 49 ολόκληρων κιλών!!!! Ήταν μια κούκλα και έχει γίνει μια κουκλάρα! Προγραμματίζω την επέμβαση μου για τον Ιούνιο. Είμαι 34 χρόνων, 1,70 ύψος και αίσίως 149 κιλά, παντρεμένη με έναν υπέροχο άντρα που με αγάπησε χοντρούλα και που με αγαπά όπως και να γίνω,(ευσωμούλα δηλαδή όχι μοντέλα) έχω έναν γιό 3 χρόνων και θέλω να κάνω και άλλα παιδιά. την πήρα την απόφαση και έχω μια χαρούλα μα μια χαρούλα!!!! Με έχει αναλάβει ο ιατρός Χρήστος Σαχπαζίδης στην κλινική Ίασις στον Πειραιά. Ο Θεός μαζί μου και η αγάπη των ανθρώπων μου μαζί για να τα καταφέρω.
΄Ημουν είμαι (και δεν θα είμαι πλέον) η πιο παχιά στην οικογένεια στην παρέα στο σχολείο κουράστηκα να είμαι πάντα το κέντρο της προσοχής και του οίκτου των άλλων γιαυτό την πήρα την απόφαση και ... ευχηθείτε μου καλή τύχη και δώστε μου τις εμπειρίες σας και τί να προσέξω και να αποφύγω τις κακοτοπιές.
Χάρηκα που πήρα την απόφαση αυτή και επειδή αγαπώ τη ζωή και τον εαυτό μου θέλω να κάνω το θαύμα της ζωής να ζήσω καλά!
Ευχαριστώ
07-04-2006, 12:03 #117
Μαρινάκι μου μπράβο! Η καινούρια σου ζωή ξεκινά από τη στιγμή που πήρες την απόφαση να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα που λέγεται παχυσαρκία. Μπορείς να μας ρωτάς ό,τι θέλεις (πολλά παιδιά εδώ έχουν δακτύλιο και θα μπορέσουν να σε συμβουλέψουν σε ό,τι απορίες έχεις).
Καλή επιτυχία λοιπόν και καλώς ήλθες στην παρέα μας!
07-04-2006, 12:15 #118
Κλειώ ευχαριστώ για το καλωσόρισμά σου. Νοιώθω ήδη τυχερή που μ'αγαπούν πολύ οι άνθρωποι που έχω γύρω μου και να σαι σίγουρη ότι θα μ'αγαπήσετε και σεις γιατί είμαι αγαπησιάρα!!!
Ευχαριστώ και πάλι
07-04-2006, 12:34 #119
Originally posted by marinaki
Παιδιά καλημερούδια σας !
Χθές έκανα την πρώτη μου επίσκεψη στο κέντρο ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, πήγα με σιγουριά και αυτοπεποίθηση συνοδευόμενη από την καλύτερη μου φίλη που μετρά 11 μήνες με δακτυλίδι και με απώλεια 49 ολόκληρων κιλών!!!! Ήταν μια κούκλα και έχει γίνει μια κουκλάρα! Προγραμματίζω την επέμβαση μου για τον Ιούνιο. Είμαι 34 χρόνων, 1,70 ύψος και αίσίως 149 κιλά, παντρεμένη με έναν υπέροχο άντρα που με αγάπησε χοντρούλα και που με αγαπά όπως και να γίνω,(ευσωμούλα δηλαδή όχι μοντέλα) έχω έναν γιό 3 χρόνων και θέλω να κάνω και άλλα παιδιά. την πήρα την απόφαση και έχω μια χαρούλα μα μια χαρούλα!!!! Με έχει αναλάβει ο ιατρός Χρήστος Σαχπαζίδης στην κλινική Ίασις στον Πειραιά. Ο Θεός μαζί μου και η αγάπη των ανθρώπων μου μαζί για να τα καταφέρω.
΄Ημουν είμαι (και δεν θα είμαι πλέον) η πιο παχιά στην οικογένεια στην παρέα στο σχολείο κουράστηκα να είμαι πάντα το κέντρο της προσοχής και του οίκτου των άλλων γιαυτό την πήρα την απόφαση και ... ευχηθείτε μου καλή τύχη και δώστε μου τις εμπειρίες σας και τί να προσέξω και να αποφύγω τις κακοτοπιές.
Χάρηκα που πήρα την απόφαση αυτή και επειδή αγαπώ τη ζωή και τον εαυτό μου θέλω να κάνω το θαύμα της ζωής να ζήσω καλά!
Ευχαριστώ
07-04-2006, 13:01 #120
καλως ηρθες μαρινακι!!!
εγω εχω τον δακτυλιο απο το 2000.ημουν περιπου και πανω απο 120 κιλα και τωρα ειμαι 85 κιλα. οτι χρειαζεσαι ειμαστε εδω να σε βοηθησουμε.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση