Εγχείριση για την αντιμετώπιση Παχυσαρκίας - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 35 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 519
    Member
    Λάκη, είδα όλα τα site αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο Σλιιβ κλπ, Φαντάζομαι είναι είναι πειραματική επέμβαση.
    Για παλιούς ασθενείς με δακτύλιο δεν έχω βρεί κανένα. Είναι ξέρεις και θέμα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θέλει προσοχή για να μή έχει μπλεξίματα. Πρίν από 6-8 χρόνια είδα κάποιο γνωστό μου (μάλιστα γιατρό) που ήταν πάρα πολύ παχυς ΒΜΙ 40-45+ από ότι υπολογίζω, να έχει αδυνατίσει φοβερά και μου είπε οτι έβαλε δακτύλιο αλλά μετάαπό 1-2 χρόνια τον είδα σε χειροτερα χάλια από ότι παλιά και μου είπε οτι η εγχείρηση δεν πέτυχε μάλον του γλίστρισε ο δακτύλιος. ίσως δεν τον ράβανε τότε στο στομάχι. Τωρα μετά το ράψιμο και τις συμφύσεις που θα γίνουν μετά από ένα χρονικό διάστημα νομίζω θα είνα δύσκολο να μετακινηθεί.
    Φιλικά
    Gaspe

Senior Member
    Όχι, η εγχείρηση κατά Sleeve δεν είναι ούτε καινούργια ούτε πειραματική,
    πάντως ούτε στην Αμερική ούτε στην Ευρώπη είναι διαδεδομένη, μάντεψε το γιατί...

έγραψες: "Είναι αδύνατο σε όλους όσους έχουν παραπάνω κιλά να μην έχουν ενοχλήματα στο στομάχι (καούρες) μετά από βαρύ βραδινό φαγητό, αυτό λέγεται γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση των υγρών του στομάχου

μέχρι εδώ σωστά, να διορθώσω μόνο πως ΔΕΝ ισχύει για όλους τους παχύσαρκους αυτό

έγραψες: "λόγο κήλης του διαφράγματος του οισοφάγου Είναι πολύ συχνό φαινόμενο σε όλους τους παχύσαρκους"

Αυτό είναι ΛΑΘΟΣ, η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (καούρες) δεν είναι προιόν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ λόγω της νόσου Barratt..
    ούτε ΟΛΟΙ όσοι έχουν καούρες έχουν την νόσο Barratt.

σχετικά με την εγχείρηση κατά Sleeve:
    ------------------------------------------------
    http://www.lap-surgery.com/en/morbid_sleeve.htm
    http://www.columbiasurgery.org/divis...al_sleeve.html
    http://www.columbiasurgery.org/divis...rgical_ob.html

σχετικά με την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (Gastroesophageal Reflux Disease):
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    http://www.heartburnhelp.com/

σχετικά με το πρόβλημα που ανέφερες στον οισοφάγο, Barrett's esophagus:
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    http://www.gicare.com/pated/ecdgs40.htm

ποιοι μπορούν ή δεν μπορούν να βάλουν δακτύλιο που μάλλον τελικά επιβεβαιώνει αυτό που σου είπε ο γιατρός στην Κρήτη..
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    http://www.lap-band.com/risk.html

επίσης γράψατε:

gaspe: Λόγω τις εμπορικότατας της επέμβασης και του υψηλού κόστους όλοι οι γιατροί θα την έκαναν

lakis: ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ?

δεν συμφωνώ με αυτό που γράφεις gaspe..
    δηλαδή γιατί να την έκαναν? για την ψυχή της μάνας τους? κι εσύ άμα δουλέψεις θέλεις να πληρωθείς..
    ούτε πιστεύω πως οι γιατροί που κάνουν αυτή την επέμβαση κυνηγάνε τους πελάτες με το ντουφέκι κι έχουν ανάγκη
    ένα ακόμα χειρουργείο για να βγάλουν λευτά.. δαίμονες κυνηγάμε?
    στην τελική εμείς το χουμε το πρόβλημα και θέλουμε να γίνουμε καλά και αυτοί έχουν τον τρόπο..
    άμα είναι για να αγοράσουμε καινούργιο αμάξι δεν τα υπολογίζουμε τα λευτά μόνο για την υγεία μας
    τα σκεφτόμαστε και οι γιατροί δεν γεννήθηκαν με καταθέσεις στις τράπεζες από την δουλειά τους ζουν.

συμπέρασμα: με ένα πρόχειρο ψάξιμο στο Internet νομίζω πως δεν μπορείς να βάλεις δακτύλιο
    αλλά εγώ δεν είμαι γιατρός.
    η προσωπική μου γνώμη είναι πως για 30 κιλά να μην κόψεις το στομάχι σου.

Senior Member
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
    ΝΑΙ ΓΙΑ 30 ΚΙΛΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙ
    ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.

Senior Member
    19/03 συμπληρώνω 3 χρόνια.....

γυμναστική...γυμναστική...γυ μναστική....

αυτός είναι ο νέος μου στόχος....απο 187...είμαι 110 και συνεχίζουμε για απώλεια πόντων...

Senior Member
    Συγχαρητήρια για την 3η σου επέτειο! και τα -77 κιλά!
    Time flies όταν περνά ευχάριστα η ζωή!
    (με μπουζούκια και με τρέλλες και με όμορφες κοπέλες)

Originally posted by viola17583
    19/03 συμπληρώνω 3 χρόνια.....

γυμναστική...γυμναστική...γυ μναστική....

αυτός είναι ο νέος μου στόχος....απο 187...είμαι 110 και συνεχίζουμε για απώλεια πόντων...
    Μπράβο!! Λοιπόν αν έχει φτιαχτεί το chat να κάνουμε ένα πάρτι στις 19...τέτοιες απώλειες πρέπει να γιορτάζονται!!!

Senior Member
    3 χρονια....κλαψ....

Senior Member
    Τωρα ειδα το thread και τις φωτογραφιες σου. Ειδικα αυτην μετα την εγχειριση...Ενοιωσα πως ειμουν εγω! Ορος, 2 παροχετευσεις με σωληνακια + αλλη μια στα πλευρα μου. Ποοοοοοο Περασαν ηδη 2 μηνες απο την εγχειρηση.

Θα σε φτασω...που θα παει! χεχεχε

Junior Member

Πληροφορίες

Θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με την επέμβαση δακτυλίου. Είμαι 27 χρονών και 165 κιλά. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για το κόστος της επέμβασης και αν καλύπτεται απο κάποιο ταμείο;

Senior Member
    Originally posted by sparasta
    Θα ήθελα μερικές πληροφορίες σχετικά με την επέμβαση δακτυλίου. Είμαι 27 χρονών και 165 κιλά. Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για το κόστος της επέμβασης και αν καλύπτεται απο κάποιο ταμείο;
    διάβασε παλιότερα thread

Member
    Παιδιά καλημερούδια σας !
    Χθές έκανα την πρώτη μου επίσκεψη στο κέντρο ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, πήγα με σιγουριά και αυτοπεποίθηση συνοδευόμενη από την καλύτερη μου φίλη που μετρά 11 μήνες με δακτυλίδι και με απώλεια 49 ολόκληρων κιλών!!!! Ήταν μια κούκλα και έχει γίνει μια κουκλάρα! Προγραμματίζω την επέμβαση μου για τον Ιούνιο. Είμαι 34 χρόνων, 1,70 ύψος και αίσίως 149 κιλά, παντρεμένη με έναν υπέροχο άντρα που με αγάπησε χοντρούλα και που με αγαπά όπως και να γίνω,(ευσωμούλα δηλαδή όχι μοντέλα) έχω έναν γιό 3 χρόνων και θέλω να κάνω και άλλα παιδιά. την πήρα την απόφαση και έχω μια χαρούλα μα μια χαρούλα!!!! Με έχει αναλάβει ο ιατρός Χρήστος Σαχπαζίδης στην κλινική Ίασις στον Πειραιά. Ο Θεός μαζί μου και η αγάπη των ανθρώπων μου μαζί για να τα καταφέρω.
    ΄Ημουν είμαι (και δεν θα είμαι πλέον) η πιο παχιά στην οικογένεια στην παρέα στο σχολείο κουράστηκα να είμαι πάντα το κέντρο της προσοχής και του οίκτου των άλλων γιαυτό την πήρα την απόφαση και ... ευχηθείτε μου καλή τύχη και δώστε μου τις εμπειρίες σας και τί να προσέξω και να αποφύγω τις κακοτοπιές.
    Χάρηκα που πήρα την απόφαση αυτή και επειδή αγαπώ τη ζωή και τον εαυτό μου θέλω να κάνω το θαύμα της ζωής να ζήσω καλά!
    Ευχαριστώ

Senior Member
    Μαρινάκι μου μπράβο! Η καινούρια σου ζωή ξεκινά από τη στιγμή που πήρες την απόφαση να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα που λέγεται παχυσαρκία. Μπορείς να μας ρωτάς ό,τι θέλεις (πολλά παιδιά εδώ έχουν δακτύλιο και θα μπορέσουν να σε συμβουλέψουν σε ό,τι απορίες έχεις).
    Καλή επιτυχία λοιπόν και καλώς ήλθες στην παρέα μας!

Member
    Κλειώ ευχαριστώ για το καλωσόρισμά σου. Νοιώθω ήδη τυχερή που μ'αγαπούν πολύ οι άνθρωποι που έχω γύρω μου και να σαι σίγουρη ότι θα μ'αγαπήσετε και σεις γιατί είμαι αγαπησιάρα!!!
    Ευχαριστώ και πάλι

Senior Member
    Originally posted by marinaki
    Παιδιά καλημερούδια σας !
    Χθές έκανα την πρώτη μου επίσκεψη στο κέντρο ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, πήγα με σιγουριά και αυτοπεποίθηση συνοδευόμενη από την καλύτερη μου φίλη που μετρά 11 μήνες με δακτυλίδι και με απώλεια 49 ολόκληρων κιλών!!!! Ήταν μια κούκλα και έχει γίνει μια κουκλάρα! Προγραμματίζω την επέμβαση μου για τον Ιούνιο. Είμαι 34 χρόνων, 1,70 ύψος και αίσίως 149 κιλά, παντρεμένη με έναν υπέροχο άντρα που με αγάπησε χοντρούλα και που με αγαπά όπως και να γίνω,(ευσωμούλα δηλαδή όχι μοντέλα) έχω έναν γιό 3 χρόνων και θέλω να κάνω και άλλα παιδιά. την πήρα την απόφαση και έχω μια χαρούλα μα μια χαρούλα!!!! Με έχει αναλάβει ο ιατρός Χρήστος Σαχπαζίδης στην κλινική Ίασις στον Πειραιά. Ο Θεός μαζί μου και η αγάπη των ανθρώπων μου μαζί για να τα καταφέρω.
    ΄Ημουν είμαι (και δεν θα είμαι πλέον) η πιο παχιά στην οικογένεια στην παρέα στο σχολείο κουράστηκα να είμαι πάντα το κέντρο της προσοχής και του οίκτου των άλλων γιαυτό την πήρα την απόφαση και ... ευχηθείτε μου καλή τύχη και δώστε μου τις εμπειρίες σας και τί να προσέξω και να αποφύγω τις κακοτοπιές.
    Χάρηκα που πήρα την απόφαση αυτή και επειδή αγαπώ τη ζωή και τον εαυτό μου θέλω να κάνω το θαύμα της ζωής να ζήσω καλά!
    Ευχαριστώ
    Μαρίνα, καλημέρα. Εγώ έβαλα πριν από 20 μέρες δακτύλιο, ήμουν 106 κιλά και τώρα έιμαι κάπου 98. Ότι θες εδώ είμαστε να ρωτήσεις να μάθεις έτσι ώστε να πας προετοιμασμένη και να ξέρεις ακριβώς τι εστί δακτύλιος. Φιλάκια και καλωσήρθες!!

Member
    καλως ηρθες μαρινακι!!!
    εγω εχω τον δακτυλιο απο το 2000.ημουν περιπου και πανω απο 120 κιλα και τωρα ειμαι 85 κιλα. οτι χρειαζεσαι ειμαστε εδω να σε βοηθησουμε.

Page 8 of 35 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast