Εγχείριση για την αντιμετώπιση Παχυσαρκίας - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 35 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 519
    Senior Member
    1ον είναι ΒΙΟΛΑ και οχι βουαλά......
    2ον ο γιατρός είναι αυτός εχει και αδερφό πλαστικό....

3ον παλία έγραφα συνέχεια για την πορεία της εγχειρησής μου αλλά δεν τα διάβαζε κανένας οπότε και σταμάτησα....

Senior Member
    Originally posted by viola17583
    1ον είναι ΒΙΟΛΑ και οχι βουαλά......
    2ον ο γιατρός είναι αυτός εχει και αδερφό πλαστικό....

3ον παλία έγραφα συνέχεια για την πορεία της εγχειρησής μου αλλά δεν τα διάβαζε κανένας οπότε και σταμάτησα....
    Viola θα θελα να ξαναγράψεις πως τα πας τώρα, νομίζω πως είσαι ο αρχαιότερος με band και θα ενδιέφερε όλους πως είναι η ζωή με το band δύο χρόνια μετά..
    άνοιξε ένα καινούργιο thread.

Senior Member

Senior Member
    τωρα είμαι 110 κιλά στασιμος....όταν θέλω να χάσω κλείνω πολύ απλά το δακτύλιο.....εχω φτάσει και 100 κιλα αλλά ανοιξα το δακτύλιο και πήρα 20 κιλά σε 10 μήνες αλλά τον ξανάκλεισα και τώρα τα χάνω...

τα κιλά που έχασες με το δακτύλιο πιστεύω πως είναι πάρα πολύ καλά.....εγώ με δακτύλιο και by-pass έχανα 6 κιλά περίπου το μήνα....

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by bera
    γεια βιολα τι κανεισ. εκανα και εγω δακτυλιο πριν 3 μινες και εχασα 8 κηλα ειναι πολα η λιγα. θα ειθελα να μαθο τωρα ποσα κηλα εισαι,και αν το εχεις μετανιοσι ποθ την εκανες και αν ολλα ειναι καλα. εφχαριστο
    αν είναι πολλά ή λίγα εξαρτάται από το φύλο, την ηλικία, το ύψος, από πόσα κιλά ξεκίνησες..αν γυμνάζεσε και ασθένειες όπως πολυκυστικές ωοθήκες για τις γυναίκες κτλ.
    επίσης δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και δεν χάνουν όλοι με τον ίδιο ρυθμό.
    κι εσύ Viola αν θες γράψε κάτι παραπάνω..

Senior Member
    εγω ειμουν 105 και τωρα ειμαι 97

Senior Member

Senior Member
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΙΛΑ
    ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ-ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΛΑΦΡΥ.
    ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ .
    ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ.
    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ .
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ
    ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΜΕΣΩ
    ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΕΧΩ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ + 55 ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
    ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ LAP?
    ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΝΕ ΑΛΛΗ ΛΕΝΕ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...
    ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ...
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Senior Member
    εμένα μου είπανε για πάντα.....οταν είδα τι όργανο έχω μέσα μου φρίκαρα....αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by bera
    βιολα εγω εχασα 8 κηλα ειναι πολα η λιγα απο 105 97 περιπου σε 3 μινες. εσθ γιατι δεν το αφινισ κληστο και το ανιγις σινεχια και ποσες φορεσ τον χρονο το κλινις εγω μια φορα απο τοτε και τωρα που θα ξανα παο
    τι ύψος έχεις? πόσο χρονών είσαι?

Senior Member
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 1.72 ΚΑΙ ΑΠΟ 75 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 126 ΓΙΑ 3Η Η 4Η ΦΟΡΑ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΦΤΑΝΑ ΜΕΧΡΙ 117 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΑ ΞΑΝΑ ΔΙΑΙΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΓΙΟ-ΓΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ viola17583 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..
    ΕΣΕΝΑ BIONIC ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟ LAP ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ Η ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ-ΔΙΑΒΑΣΕΙ KAI ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Senior Member
    Originally posted by lakis
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 1.72 ΚΑΙ ΑΠΟ 75 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 126 ΓΙΑ 3Η Η 4Η ΦΟΡΑ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΦΤΑΝΑ ΜΕΧΡΙ 117 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΑ ΞΑΝΑ ΔΙΑΙΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΓΙΟ-ΓΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ viola17583 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..
    ΕΣΕΝΑ BIONIC ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟ LAP ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ Η ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ-ΔΙΑΒΑΣΕΙ KAI ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    η helioscope δεν ξέρω αν δίνει χρόνο ζωής, πάντως η inamed δεν δίνει, δεν γίνεται και τόσα πολλά χρόνια αυτή η εγχείρηση για να δίνουν χρόνο ζωής, έχω διαβάσει σε site κάποιους που το χουν από το 2000 χωρίς κανένα πρόβλημα.
    λένε πως αν θέλεις μπορείς να το χεις για πάντα. Μια φίλη μου το χει από το 2001.

το Port ναι το νοιώθω όταν πιάνω την περιοχή που είναι LoL (περίπου 10 cm πάνω από τον αφαλό)

κι εγώ πήγαινα μέχρι 90-95 αλλά πέρσι έφτασα τα 120
    απελπισία! ήθελα να πέσω από το μπαλκόνι! άρχισα να ροχαλίζω, να μη μπορώ να αναπνεύσω στον ύπνο μου, κι άλλα πολλά.. φρίκη! μη στενοχωριέσαι, σύντομα θα τελειώσουν κι εσένα τα βάσανα σου!

Senior Member
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΤΥΠΗΣΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ LAP ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΚΕΤΗ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ?
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΤΟ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΜΕΤΑ ΜΗΠΩΣ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΡΟ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΓΕΜΙΣΜΑ.

Page 4 of 35 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast