Εγχείριση για την αντιμετώπιση Παχυσαρκίας - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 35 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast
Results 376 to 390 of 519
  1. #376
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    48
    Εχθες βρηκα μια ψυχιατρο στο Ι.Κ.Α που ειχα παει για εναν ΩΡΛ και οπως πιασαμε την κουβεντα μου ειπε για καποιο προγραμμα που σε βοηθα να χασεις κιλα και να τα διατηρησεις,εφαρμοζεται στο ΙΑΣΩ και λεγεται ΕΥ ΖΕΙΝ.Γνωριζει κανεις σας κατι? Μαλλον επρεπε να κανω αυτην την ερωτηση σε αλλο TOPIC....

  2. #377
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    ΛΑΡΙΣΑ
    Posts
    207

  3. #378
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    ΛΑΡΙΣΑ
    Posts
    207
    παιδια εχω λιγες μερες που εκανα γαστρικη πτυχωση στο σκρεκα ο οποιος ηταν 24 ωρες την ημερα στο τηλ διπλα μουευγενεστατος και εδινε οδηγιες στις νοσοκομες τι φαρμακα να μου δινουν καθε φορα που πονουσα αλλα και σε οτι αλλο χρειαστει!
    δεν πειναω δεν ποναω μονο λιγουρεβωομαι οταν βλεπω αλλους να τρωνε και ξεσπαω τρωγωντας μια σουπα η ενα γιαουρτακι και πιστεψτε με πιανει και νιωθω σαν να εφαγα μια ολοκληρη πιτσα!!
    Οποιος εφτασε στο αμην με τις διαιτες και δεν μπορει να κρατηθει στο φαγητο ειναι πολυ καλη λυση οπως και η sleeve αναλογα με τη περιπτωση!!!
    Μεσω ΙΚΑ και ιδιωτικης ασφαλισης βγαινει 1000 με 1500 ευρω ρωτηστε τους γιατρους και και οχι την ασφαλιστικη σας εταιρεια αυτοι κανουν τα παντα για να μη πληρωσουν τιποτα!!

    Ελπιζω να βοηθησα και να σας εδωσα μια ιδεα για το πως ειναι αυτη η επεμβαση!!!
    Φιλακια πολλα περιμενω νεα σας.

  4. #379
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    ΛΑΡΙΣΑ
    Posts
    207

  5. #380
    Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    34
    ει... εδω ειμαι κ εγω!!!! επεστεψα! επιτελους εκανα και εγω την επεμβαση, πριν μια βδομαδα, ειναι λιγο δυσκολα βεβαια στην αρχη αλλα ελπιζω να τα καταφερω!

  6. #381
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    LARISSA
    Posts
    537
    Ramira περαστικα
    αντε τωρα θα παρεις τον κατηφορο
    <των κιλων>
    sleeve εκανες ετσι?
    πως ητανε ?

  7. #382
    Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    34
    ναι εκανα sleeve, για να πω στην κλινικη ημουν μια χαρα..... δεν μπορω να πω οτι ηταν ασχημη εμπειρια, και ευτυχως σε σχεση με καποια αλλα ατομα την περασα πολυ καλα, χωρις πολλους πονους και αλλα τραβαλα, στο σπιτι ειναι λιγο ζορικα τα πραγματα λογω αγχους... εκει εχεις οτι χρειαστεις ανα πασα στιγμη.... τωρα λιγο με τις σουπες ζοριζομαι και την αναρρωση αλλα που θα παει? θα περασει και αυτο!

  8. #383
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    48
    Καλο κατηφορο κουκλα.Σε λιγο ολα τα δυσκολα θα τα εχεις ξεχασει και θα απολαμβανεις τους καρπους της δυναμικης σου αποφασης.
    Πες μας κι αλλα απο την εμπειρια σου.
    Φιλακια καικαλη συνεχεια.......

  9. #384
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    ΛΑΡΙΣΑ
    Posts
    207
    Περαστικα και σιδερενια!!

    Μη ξεχνας να πινεις πολυ νερο και να παιρνεις πολυβιταμινες!!
    Οι πρωτες μερες ειναι λιγακι δυσκολες αλλα περνανε γρηγορα.

    Σου ευχομαι καλη αρχη στη νεα σου ζωη .

  10. #385
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9,648
    Ramiraκι,με γειά το μανικάκι!Καλή ανάρρωση,κουκλίτσα!
    Κάθε μέρα και καλύτερα!Όλα περαστικά είναι
    κι άμα είναι για το καλύτερο μας,χαλάλι η όποια ταλαιπωρία τους...
    Να σε προσέχεις όσο περισσότερο μπορείς τις μέρες αυτές!
    Ελπίζω να σε φροντίζουν με το παραπάνω κι οι δικοί σου άνθρωποι!
    Περιμένουμε τα επόμενα νέα σου...Φιλάκια πολλά πολλά!

  11. #386
    Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    34
    Ευχαριστω πολυ βρε παιδια για την υποστηριξη και τις ευχες σας! οσο το σκεφτομαι οι ατιμες οι μερες δεν περνανε! καθολου γρηγορα, ειναι λιγο βασσανιστικο με τετοια πεινα!! αλλα ειμαι σιγουρη οτι αργοτερα θα πω χαλαλι!
    εχω και μια απορια, αργοτερα μου επιτρεπει τα ζυμαρικα αλλα οχι τα μακαρονια!!!!!! σαν τι δηλαδη!!!???
    Πραγματικα αυτες τις μερες δεν μπορει ο οργανισμος να λαβει τις βιταμινες που χρειαζεται και νιωθεις μεγαλη ατονια και ζαλαδες, γι'αυτο και χρειαζεσαι καποια συμπληρωματα!!!
    επισης η ζυγαρια μου εχει κολλησει.... δεν κατεβαινει! αλλα που θα παει??? δεν θα ξεκολλησεις? θα ξεκολλησει!!!
    οσο αφορα τωρα την ανναρωση, οντως καθε μερα ειναι και καλυτερα!
    θας σας πω και κατι ακομα αλλα μη με κοροιδεψετε! τρελλη πεινα!!!! πλεον στον υπνο μου ονειρςυομαι μακαροναδες και χιλια δυο λιγδερα και πεντανοστιμα πραγματα! Ε δεν βοηθαει και η τηλεοραση! παω να τα ξεχασω και τσουπ μπροστασου πεταγονται οι καρμποναρες και οι κροκετες, τα σαντουιτσ και οι σαλτσες, αλλο πραμα!!!!!
    να πω την αληθεια φοβαμαι και δεν ξερω μεχρι που ειναι τα ορια μου.... ετσι φοβαμαι να ''πιω'' αρκετα μεχρι να κλαταρω, μη τυχον και κανω καμια ζημια !!!! περιμενω οτι αυτο θα φανει στις στερεες τροφες!

  12. #387
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    48
    Ramira μας,πρωτα απ'ολα να σου πω συγχζρητηρια γιατι δεν εμεινες απλως στο ονειρο,αλλα το εκανες το μεγαλο βημα και εκανες την επεμβαση. Και το λεω αυτο γιατι απλα υπαρχουν πολλοι
    που τελικα κανουν πισω.Και αυτο ειναι τελικα σωστο γιατι πρωτα απ'ολα πρεπει κανεις να τα εχει καλα με την ψυχολογια του.Αλλα οποιος το κανει πραξη το ονειρο του δειχνει οτι κρυβει μεσα του τολμη και αγωνιστικοτητα.
    Ολα θα πανε τελεια και οσον αφορα για τα ονειρα που βλεπεις,μολις τα κιλακια που θα εχεις χασει θα ειναι πιο πολλα,μολις η εικονα σου θα γινεται ολο και πιο ελκυστικη θα εχεις ξεχασει και τις μακαροναδες και οσα αλλα μας κρατουν δεσμιους στην μη επιθυμητη μας εικονα.
    Καλη συνεχεια δυναμικα και μη μας ξεχνας!Περιμενουμε με πολλη ενδιαφερον τα νεα σου καρντασινα.

  13. #388
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9,648
    Originally posted by Ramira

    πλεον στον υπνο μου ονειρςυομαι μακαροναδες και χιλια δυο λιγδερα και πεντανοστιμα πραγματα!
    Ξουτ,καλέ από τα όνειρα μου!Δεν είναι αρκετά τα φαγητά μου και για τις δυό μας!
    Μετράμε που μετράμε μπουκιές στον ξύπνιο μας,ε,όχι και στον ύπνο μας...Αυτό παραπάει!

  14. #389
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    48
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΦΙΑΛΤΗΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.
    Καποιος μου ειπε < ο γιος μου ηταν> οτι καποτε εβλεπε ασχημα ονειρα που τον τρομαζαν και εβαλε φραγη.Απο τοτε δεν βλεπει πλεον καθολου ονειρα.Μηπως για χ χρονο πρεπει να το δοκιμασεις?????????????

  15. #390
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    48
    Αλλη προταση....βαλε ενα dvd με Αυλωνιτη η Βασιλειαδου πριν πεσεις για υπνο!!!!!!!!!!!

Page 26 of 35 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •